pajdeczka 07.04.03, 14:16 Zbliża się Wielkanoc, i w związku z tym mam do panów (i ew.pań ) pytanie, czy malują panowie jaja sami czy też robią to Wasze kobiety? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
capa_negra Re: Wystarczy 07.04.03, 14:37 mi "królik wielkanocny" żadnych dodatkowych jaj :-)) Ale jak by ktos chciał malowac to najpierw nalezy opiaskowac - farba lepiej chyta :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Wystarczy 07.04.03, 14:40 capa_negra napisała: > mi "królik wielkanocny" żadnych dodatkowych jaj :-)) > Ale jak by ktos chciał malowac to najpierw nalezy opiaskowac - farba lepiej > chyta :-)) Chodzi o takiego króliczka z Playboya? A co malowania to właśnie mam problem, czy jaja najpierw umyć czy malować niemyte? Chyba na niemytych lepiej będzie trzymała się farba? A może zastosować metodę "drapania" po jajkach? Ładniejsze wzory można uzyskać. Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: Myte myte 07.04.03, 14:42 kazdy inzynier ci powie, ze przed malowaniem powierzchnie trzeba odtłuścić - jak mycie nie pomoze to u mnie w firmie moge ci opiaskowac - srutem :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Myte myte 07.04.03, 14:45 capa_negra napisała: > kazdy inzynier ci powie, ze przed malowaniem powierzchnie trzeba odtłuścić - > jak mycie nie pomoze to u mnie w firmie moge ci opiaskowac - srutem :-)) Zapytam męża! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: MALOWANE JAJA! 07.04.03, 14:38 To wyglada bardziej perwersyjnie. zazwyczaj jaja sa oblewane goracym woskiem, a pozniej skrobane ostrym narzedziem. Istnieje tez obcja wytrawiana wzoru kwasem :) Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: kwasem powiadasz??? 07.04.03, 14:40 A jak by tak kwasem po króliczku??? nie zeby tak odrazu, tak przyszłościowo pytam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: kwasem powiadasz??? 07.04.03, 14:56 no wiesz co??? chyba ze kwasem, ktory jest zawarty w sokach przedtrawiennych sliny! Wtedy nie mam nic przeciwko temu :) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: kwasem powiadasz??? 07.04.03, 15:00 mozesz sprobowac na pewno sie dogadacie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Mario, a która technika jest Ci bliższa? 07.04.03, 14:41 mario2 napisał: > To wyglada bardziej perwersyjnie. zazwyczaj jaja sa oblewane goracym woskiem, a > > pozniej skrobane ostrym narzedziem. Istnieje tez obcja wytrawiana wzoru > kwasem :) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Mario, a która technika jest Ci bliższa? 07.04.03, 14:58 Ty mozesz nawet mlotkiem i dlutem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Uko...co?! 07.04.03, 15:13 mario2 napisał: > Dla ukochanej - WSZYSTKO :)) Słuchaj, jeżeli Negrę wybrałeś na ukochaną i mnie, to znaczy , że mam oczekiwać podobnego traktowania? Nie zgadzam się, mówię od razu! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Uko...co?! 07.04.03, 15:20 Negra ma byc kochanka- Ty ukochana. Mam podeslac Ci slownik, bys zajarzyla o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Uko...co?! 07.04.03, 15:29 mario2 napisał: > Negra ma byc kochanka- Ty ukochana. Mam podeslac Ci slownik, bys zajarzyla o co > > chodzi? No dobra, widocznie nie zauważyłam tego "u" w Twoim poście do niej. Tzn. mam teraz oczekiwać, że jak Romeo będziesz do mnie wiersze pisał? I oczywiście nie będziesz już ze mną świntuszył, bo od tego masz, rozumiem, Negrę? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Uko...co?! 07.04.03, 15:32 co rozumiesz przez "swintuszenie"? A wiersz dla Ciebie juz mam :)) Walczyłem z butelką Ale musiałem robić to po pijanemu Zaniosłem brylant do lombardu Co nie znaczy, że to śmieć Wiem, że będzie mi wybaczone Chociaż nie wiem, skąd to wiem Nie ufam mym wewnętrznym przekonaniom Wewnętrzne przekonania przychodzą i odchodzą Dlaczego tu do mnie zadzwoniłaś? Dlaczego zawracasz sobie głowę moim sercem? Najpierw unosisz mnie w akcie łaski A potem odstawiasz na miejsce Z którego na pewno spadnę Za późno na kolejnego drinka Światła dogasają Wsłucham się w śpiew ciemności Bo wiem, o czym śpiewa Próbowałem kochać cię po swojemu Ale nie potrafiłem tego utrzymać Więc zamknąłem Księgę Pragnienia I teraz robię to, co mi każesz Dlaczego tu do mnie zadzwoniłaś? Dlaczego zawracasz sobie głowę moim sercem? Najpierw unosisz mnie w akcie łaski A potem odstawiasz na miejsce Z którego na pewno spadnę Walczyłem z butelką Ale musiałem robić to po pijanemu Zaniosłem brylant do lombardu Co nie znaczy, że to śmieć Nie znaczy, że to śmieć Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Musiałeś od razu "z grubej rury"? 07.04.03, 15:44 Ładny tekst, tylko taki przygnębiający. To chyba z jakiejs piosenki? > co rozumiesz przez "swintuszenie"? Gadanie o narządach płciowych! > A wiersz dla Ciebie juz mam :)) > > Walczyłem z butelką > Ale musiałem robić to po pijanemu > Zaniosłem brylant do lombardu > Co nie znaczy, że to śmieć > > Wiem, że będzie mi wybaczone > Chociaż nie wiem, skąd to wiem > Nie ufam mym wewnętrznym przekonaniom > Wewnętrzne przekonania przychodzą i odchodzą > > Dlaczego tu do mnie zadzwoniłaś? > Dlaczego zawracasz sobie głowę moim sercem? > Najpierw unosisz mnie w akcie łaski > A potem odstawiasz na miejsce > Z którego na pewno spadnę > > Za późno na kolejnego drinka > Światła dogasają > Wsłucham się w śpiew ciemności > Bo wiem, o czym śpiewa > > Próbowałem kochać cię po swojemu > Ale nie potrafiłem tego utrzymać > Więc zamknąłem Księgę Pragnienia > I teraz robię to, co mi każesz > > Dlaczego tu do mnie zadzwoniłaś? > Dlaczego zawracasz sobie głowę moim sercem? > Najpierw unosisz mnie w akcie łaski > A potem odstawiasz na miejsce > Z którego na pewno spadnę > > Walczyłem z butelką > Ale musiałem robić to po pijanemu > Zaniosłem brylant do lombardu > Co nie znaczy, że to śmieć > Nie znaczy, że to śmieć > > > Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Musiałeś od razu 'z grubej rury'? 07.04.03, 15:54 Masz racje- to tekst mojego ukochanego Cohena. Lubie pijac piwo lub cos innego wsluchac sie w slowa jego poezji... P.S. To Ty nie gadasz o narzadach plciowych? W sumie moge sie zgodzic! Mozemy o nich nie gadac, a w koncu zaczac je uzywac :)) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Musiałeś od razu 'z grubej rury'? 08.04.03, 08:53 mario2 napisał: > > P.S. To Ty nie gadasz o narzadach plciowych? W sumie moge sie zgodzic! Mozemy o> nich nie gadac, a w koncu zaczac je uzywac :)) Coś podobnego! To jak do tej pory zalatwiałeś swoje fizjologiczne potrzeby?! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Musiałeś od razu 'z grubej rury'? 08.04.03, 10:31 chodzi Ci o kupe i siuisiu? Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Musiałeś od razu 'z grubej rury'? 08.04.03, 10:57 mario2 napisał: > chodzi Ci o kupe i siuisiu? Mario, nie musisz już udowadniać, że niczego nie "obwijasz w bawełnę" i nazywasz sprawy po imieniu. Znamy już Ciebie z tej strony. Tak, o to. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Musiałeś od razu 'z grubej rury'? 08.04.03, 11:01 wiec jako dziecko robilem to w pieluchy, pozniej do nocnika, a pozniej do ubikacji. Chociaz zdarzylo sie kilka razy w krzakach i innych ciekawych miejscach. Czy to Cie satysfakcjonuje? :o) Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: dla mnie bomba 08.04.03, 07:30 Nic tak nie wnosi powiewu do zycia kobiety jak kochanek . Do tego taki bezpieczny bo virtualny Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: dla mnie bomba 08.04.03, 10:58 capa_negra napisała: > Nic tak nie wnosi powiewu do zycia kobiety jak kochanek . > Do tego taki bezpieczny bo virtualny > Zgadzam się z Tobą:))) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Jednak wybieram pędzelek! 07.04.03, 15:06 mario2 napisał: > Ty mozesz nawet mlotkiem i dlutem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Jednak wybieram pędzelek! 07.04.03, 15:09 nie wiedzialem ze az tak delikatna jestes :o) Moze podam Ci nr tel? :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Jednak wybieram pędzelek! 07.04.03, 15:11 mario2 napisał: > nie wiedzialem ze az tak delikatna jestes :o) > > Moze podam Ci nr tel? :o)) Ale firma, w której pracuję ma status spólki z o.o., nie agencji! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Jednak wybieram pędzelek! 07.04.03, 15:19 Przeciez nie chce od Ciebie pelnej odpowiedzialnosci. Wystarczy ograniczona :) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Jednak wybieram pędzelek! 07.04.03, 15:30 mario2 napisał: > Przeciez nie chce od Ciebie pelnej odpowiedzialnosci. Wystarczy ograniczona :) Wykluczone! Całą odpowiedzialność spuszczam na Ciebie! Umiem się w życiu urządzić! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Jednak wybieram pędzelek! 07.04.03, 15:34 no pewno! Za antykoncepcje tez ja bede pewnikiem odpowiedzialny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Jednak wybieram pędzelek! 07.04.03, 15:45 mario2 napisał: > no pewno! Za antykoncepcje tez ja bede pewnikiem odpowiedzialny!!! Za bardzo wybiegasz w przyszłość. Zanim się zobaczymy na oczy, pewnie będę już w okresie klimakterium:))), więc problem będziemy mieli z głowy! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Jednak wybieram pędzelek! 07.04.03, 15:50 To Ty jeszcze klimakterium nie przechodzilas? Kurde- a tak mi sie zdawalo czytajac Ciebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Jednak wybieram pędzelek! 08.04.03, 08:54 mario2 napisał: > To Ty jeszcze klimakterium nie przechodzilas? Kurde- a tak mi sie zdawalo > czytajac Ciebie :) Cały Ty! Czy sądzisz , że spodziewałam się innej odpowiedzi, podpuszczając Cię moim postem? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Jednak wybieram pędzelek! 08.04.03, 10:32 Oj Pajda... przykrywasz swe zmieszanie dedukcja freudowska? :) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Jednak wybieram pędzelek! 08.04.03, 11:02 mario2 napisał: > Oj Pajda... przykrywasz swe zmieszanie dedukcja freudowska? :) Muszę Cie rozczarować. Daleko mi do klimakterium, bo jestem z tych "późno dojrzewających".A nawet, jak już je będę przechodziła, to pewnie nie zauważę kiedy, jak moja matka. Nie zadręczam dookoła ludzi swoimi dolegliwościami. I proszę, nie drążmy już tego tematu, bo jest mi odległy. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Jednak wybieram pędzelek! 08.04.03, 11:07 To ze pozno dojrzewasz tez da sie zauwazyc :o) Ale nie martw sie bedziesz za to 80 latka o usposobieniu 18 latki :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: MALOWANE JAJA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.03, 14:59 Z braku srodkow odtluszczajacych mozna jajka przed malowaniem wziasc do byzi i porzadnie wycmoktac:) Ale jestem perwersyjny z poniedzialku:)) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Endriu! 07.04.03, 15:03 Gość portalu: Andrzej napisał(a): > Z braku srodkow odtluszczajacych mozna jajka przed malowaniem wziasc do byzi i > porzadnie wycmoktac:) Ale jestem perwersyjny z poniedzialku:)) Oj Andrzej, takiś mądry to spróbuj całe, surowe jajo wziąć do buzi i wyćmoktać. Zobaczysz , co z niego zostanie. Wydmuszka! Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: Pajdeczko chciałabym Ci zwrócić uwagę 07.04.03, 15:05 Ze przywilej malowania jaj należy się panienkom na wydaniu. Co Ty, ja oraz Mario dawno mamy za sobą :) Jeżeli nie postarałaś się o ten fakt przed zamążpójściem - trudno. Ale zawsze możesz się rozwieść z chłopem, pomalowć jaja i powtórnie za niego wyjść :) Wtedy Twoja ciekawość zostanie zaspokojona... pajdeczka napisała: > Zbliża się Wielkanoc, i w związku z tym mam do panów (i ew.pań ) pytanie, czy > malują panowie jaja sami czy też robią to Wasze kobiety? Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Pajdeczko chciałabym Ci zwrócić uwagę 07.04.03, 15:10 lyche1 napisała: > Ze przywilej malowania jaj należy się panienkom na wydaniu. Co Ty, ja oraz > Mario dawno mamy za sobą :) Jeżeli nie postarałaś się o ten fakt przed > zamążpójściem - trudno. > Ale zawsze możesz się rozwieść z chłopem, pomalowć jaja i powtórnie za niego > wyjść :) Wtedy Twoja ciekawość zostanie zaspokojona... > > Ja nie jestem przesądna, jaja malowane na święta muszą być na stole! Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: Pajdeczko chciałabym Ci zwrócić uwagę 07.04.03, 15:24 Więc pilnuj swojego chłopa by Ci "obcych" malowanych jaj nie naznosił :) Dla mnie byłoby to wielce podejrzane :) Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: króliczek podpadł.. 08.04.03, 07:41 ....jak to bywa z czasami króliczkami Jak myslicie z okazji świat zrobić wydmuszki czy piaskowanie wystarczy ???? Odpowiedz Link Zgłoś