chooligan 12.01.07, 16:00 Dlaczego śledzie w prawie każdym wydaniu: po kaszubsku, japońsku, w cebulce, z ziołami, w śmietanie, etc dają mi więcej frajdy niz polskie baby. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzikoozka Re: Śledzie są lepsze od kobiet 12.01.07, 16:04 niż baby wielkanocne? rozumiem, ale trudno porównywac, to słone, to słodkie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Śledzie są lepsze od kobiet 12.01.07, 16:06 tez wolę śledzie od bab :P Odpowiedz Link Zgłoś
futrzaste_mamuty Re: Śledzie są lepsze od kobiet 12.01.07, 16:29 Seks ze śledziem? Bleeee Odpowiedz Link Zgłoś
crime_story dlaczego? 12.01.07, 16:34 bo nie jesteś normalny? a może dostałeś czerwona kartkę od jakieś babki dzisiaj? no to do śledzika dokładam wódeczke w takim przypadku... Odpowiedz Link Zgłoś
blueska3 Re: Śledzie są lepsze od kobiet 12.01.07, 16:37 Bo Chooligan jesteś! :D Odpowiedz Link Zgłoś
smok_sielski Re: Śledzie są lepsze od kobiet 12.01.07, 17:11 No musze przyznac, ze faktycznie sledzie maja w sobie wiele uroku i dostarczaja niezapomnianych wrazen (kulinarnych) :) smok Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Śledzie są lepsze od kobiet 12.01.07, 17:12 a cześć, dawno cię tu nie było. Żona dopiekła? Odpowiedz Link Zgłoś
chooligan Re: Śledzie są lepsze od kobiet 12.01.07, 17:24 alpepe napisała: > a cześć, dawno cię tu nie było. > Żona dopiekła? Żona jest zajebista ale gdzie jej do śledzi, hmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
koziorozec1979 Re: Śledzie są lepsze od kobiet 12.01.07, 17:37 No tak,śledzie nie "gderają",można je po prostu kupić i zjeść-nie stwarzają żadnych problemów.Do tego są świetną zagrychą-typowo męskie.Hmmm też wolę śledzia niż faceta.A co,myślicie,że jesteście tacy idealni? Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Śledzie są lepsze od kobiet 12.01.07, 17:28 to jest inny rodzaj przyjemnośći nie porównywałbym wprost;) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Śledzie są lepsze od kobiet 12.01.07, 17:29 ja wole sledzie od facetow, ale baby od sledzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Śledzie są lepsze od kobiet 12.01.07, 17:32 mahadeva napisała: > ja wole sledzie od facetow, ale baby od sledzi :) to tak jak ja;)) Odpowiedz Link Zgłoś
lidka_77 Re: Śledzie są lepsze od kobiet 12.01.07, 17:41 polskie baby ziemniaczane są pyszne - ziemniaczki starte jak na placki ziemniaczane, boczek czy co tam jest pod ręką i piec jak ciasto mmmm chooliganie - a co robisz z tymi śledziami, że dają Ci więcej frajdy niż kobieta? może wina nie leży po stronie... śledzi/kobiet ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
chooligan Re: Śledzie są lepsze od kobiet 12.01.07, 18:11 lidka_77 napisała: > polskie baby ziemniaczane są pyszne - ziemniaczki starte jak na placki > ziemniaczane, boczek czy co tam jest pod ręką i piec jak ciasto mmmm chciałaś mnie udławić????? to karalne! Odpowiedz Link Zgłoś
minty5 Re: Śledzie są lepsze od kobiet 12.01.07, 17:54 w cebulce, w śmietanie i po kaszubsku - rzeczywiście lepsze są śledzie, ale dajmy na to, w kinie, w kawiarni i po francusku zdecydowanie lepsze są baby:DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
narzeczona12 Re: Śledzie są lepsze od kobiet 12.01.07, 18:26 to zajmij sie nie polskimi babami... to docenisz wtedy rodzime kobiety ale pamietaj jaki garnuszek ,taki dekielek jesli ty jestes chu....to tylko przyciagasz suk.... a href= "http://www.skrypty.bizneswesele.pl/Pamietniki/pamietniki.php?mod=show&id=160" target="_blank" rel="nofollow"> stres przedslubny Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Śledzie są lepsze od kobiet 13.01.07, 02:26 U mnie tutaj o dobrego sledzia to trudno jest. Jak nie zaoctuja zaduzo to zaslodza za duzo. O dobra kobiete raczej latwiej. Te jakos znaja moj smak. Odpowiedz Link Zgłoś
ewik_75 Re: Śledzie są lepsze od kobiet 13.01.07, 12:53 no to musisz byc lozku zimny jak ryba..... ;( Odpowiedz Link Zgłoś