hamled 09.04.03, 18:57 Zawsze mni podniecały kobiety kobiece - choc sam nie wiem na czym to polega. Moze, gdy jestescie bardziej inne niz podobne do nas? Nie wiem. A czy Wy same wiecie na czym ta Wasza broń polega? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
awra Re: no to jak jest z tą kobiecością? 09.04.03, 19:00 hamled napisał: > Zawsze mni podniecały kobiety kobiece - choc sam nie wiem na czym to polega. > Moze, gdy jestescie bardziej inne niz podobne do nas? Nie wiem. A czy Wy same > wiecie na czym ta Wasza broń polega? wiemy. ale nie powiemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podział-ka BROŃ POLEGA - Re: no to jak jest z tą kobiecością? IP: *.acn.pl 09.04.03, 21:52 BROŃ POLEGUJE - A NIE " POLEGA " Broń polega przy nodze sierżanta sztabowego, odpoczywającego w okopach św.Trójcy, po wygranej bitwie. Czołem,żołnierze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ren Re: no to jak jest z tą kobiecością? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.03, 21:57 Kobieta kobieca to taka, która jest świadoma w pełni, co może zrobić z facetem tak, że on nawet nie zdaje sobie sprawy z tego, jak bardzo jest przez nią manipulowany i omotywany tymi spojrzeniami spod rzęs wytuszowanych tuszem pogrubiająco-podkręcająco-wydłużającym, wydętymi usteczkami pociągniętymi błyszczykiem, tą nóżką dyskretnie opiętą cholewkami botków na obcasie... Oj chłopie... Po co ci to wiedziec? Chcesz stracić wszelkie złudzenia wobec kobiet? Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: no to jak jest z tą kobiecością? 09.04.03, 22:37 hamled napisał: > A czy Wy same > wiecie na czym ta Wasza broń polega? Nazywacie to sexapealem. (dobrze napisalam? bo nie jestem pewna). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aisza jak w "Krzyżu" R. Wojaczka IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.04.03, 00:03 choc to napisał mężczyzna, ale coś w tym jest.... "Ja jestem pozioma Ty jestes pionowy Ty jestes góra Ja jestem dolina Ja jestem Ziemia Ty jesteś Słońce Ja jestem Tarcza Ty jestes miecz Ja jestem rana Ty jesteś ból Ja jestem noc Ty jesteś Bóg Ty jestes ogień Ja jestem woda Ja jestem naga Ty jestes we mnie Ja jestem pozioma Ale nie zawsze Ty jesteś pionowy Ale do czasu Ja jestem pionowa Góra orgazmu Ty jestes poziomy Przy mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podział-ka RePOLEGA czy POLEGUJE ? IP: *.acn.pl 11.04.03, 18:35 hamled napisał: > > na czym ta Wasza broń polega? hamled - wypowiedz się !!! czy twoja broń POLEGA czy POLEGIWUJE, a może raczej POLEGUJE. Np. jezeli nóż jest bronią i położysz go na stół, to ten nóż na stole polega czy poleguje ?? Zaczynasz frapujący wątek,a później nie raczysz podjąć polemiki albo chociaż podziękować za tyle konstruktywnych i mądrych wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
hamled nic mi nie zalega 11.04.03, 19:21 łoł, łoł jestem! mimo tylu wypowiedzi nadal nie wiem co to jest kobiecość nic mi nie zaleguje, ani poleguje a że z lingwistyką, fleksją, czy semantyką nie mam nic wspólnego, to się nie zagłębie w spory o "leganiu" Kobiecośc to nie jest seksapil (to znaczy tyle co sztuka uwodzenia faceta), ani manipulowanie mężczyzną (owijanie go wokól paluszka. Wiem, że kobiece kobiety spotykałaem i w babciach, i nastolatkach, w ładnych, brzydkich(choć takich nie ma)itd. One maja takie coś w sobie, że facet się czuje FACETEM (przez duże F) Za diabła nie wiem jak i czym to robią ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: nic mi nie zalega 11.04.03, 19:24 hamled napisał: > One maja takie coś w sobie, że facet się czuje FACETEM (przez duże F) > Za diabła nie wiem jak i czym to robią > ;) oczami to robia. Odpowiedz Link Zgłoś
hamled Re: nic mi nie zalega 11.04.03, 19:27 jest taki stary film chyba "W cieniu wielkiego drzewa" (?) o niewidomej dziewczynie, która zakochała się w czarnym facecie; taka babska historia, ale ta niewidoma tez to miała (mimo braku ruchu oczu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWOK Re: no to jak jest z tą kobiecością? IP: *.acn.waw.pl 11.04.03, 19:42 Kobiecośc polega na tym, że mówisz nam "jesteś taka ładna bez makijażu" a my tymczasem ledwo oddychamy pod warstwą kosmetyków. I na tym, że kiedy na przyjęciu ktoś prosi o zapalniczkę, my wyciagamy ją zza pończochy, a wszyscy faceci w tej chwili pragną tylko tego, żeby gośc, z którym przyszłyśmy, dostał nagłej niestrawności i skręcał się w toalecie przez resztę imprezy. Odpowiedz Link Zgłoś
hamled jestem pod wrażeniem tej ponczochy 11.04.03, 19:57 ale to nie kobiecość - to są sztuczki samiczek za ta ponczocha nie leciałbym na koniec świata, nie biłbym sie o nia, ani nie budowałbym dla niej domu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWOK Re: jestem pod wrażeniem tej ponczochy IP: *.acn.waw.pl 11.04.03, 21:49 hamled napisał: > ale to nie kobiecość - to są sztuczki samiczek > za ta ponczocha nie leciałbym na koniec świata, nie biłbym sie o nia, ani nie > budowałbym dla niej domu > :) A ja nie budowałabym przyszłości na związku z frajerem, co się na to złapał. Chociaż, zwróć uwagę, że za rękawiczką Gildy jeden poleciał. I to nie byle jaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podział-ka Re: jestem pod wrażeniem tej ponczochy IP: *.acn.pl 13.04.03, 18:03 Gość portalu: EWOK napisał(a): > hamled napisał: > > > ale to nie kobiecość >........itd,itd,itd EWOK napisał(a): > A ja nie budowałabym przyszłości na związku z frajerem, co się na to złapał. > Chociaż, zwróć uwagę, że za rękawiczką Gildy jeden poleciał. I to nie byle > jaki. ALE TEMU NIE-BYLE-JAKIEMU "broń nie polegała" a naszemu hamled'owi-broń polega. vide:ostatnie zdanie w jego, inicjującym temat,wynużeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PODZIAŁ-ka GENERALNIE-jestem pod wrażeniem!! IP: *.acn.pl 13.04.03, 18:14 > Chociaż, zwróć uwagę, że za rękawiczką Gildy jeden poleciał. I to nie byle > jaki. NO TAK, ALE TEMU CO ZA GILDĄ POLECIAŁ "BROŃ NIE POLEGAŁA", a naszemu hamledowi >>> broń polega<<<< jeno jeszcze nie wie na czym. Musi, ze na nodze, bo i gdzie broń może polegać. Przecież jest taka komenda..." do nogi broń" Vide: ostatnie zdanie wynużenia hamleda- inicjujące ten wątek. Odpowiedz Link Zgłoś