wielo-kropek 20.01.07, 21:42 Czy lepiej byloby umrzec stojac na swoich nogach, niz zyc na kolanach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nutopia Re: Pytanie do kobiet 20.01.07, 21:44 wielo-kropek napisał: > Czy lepiej byloby umrzec stojac na swoich nogach, niz zyc na kolanach? jeśli masz tylko siebie to, to pierwsze, jeśli masz dziecko to czasami trzeba to drugie literatura zna takie przypadki;) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Pytanie do kobiet 20.01.07, 22:55 dla mnie jest tylko opcja zyc na nogach :) skad Ci takie glupoty do glowy przychodza? :) Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: Pytanie do kobiet 21.01.07, 00:17 dla ciebie to jest w tej chwili ważne by te nogi rozłozyć:) Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Pytanie do kobiet 21.01.07, 00:41 widokzmarsa napisał: > dla ciebie to jest w tej chwili ważne by te nogi rozłozyć:) Mysle ze nie jest to dla niej tak znowu wazne, bo nie bylaby tu prawie dziewica. Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Pytanie do kobiet 21.01.07, 00:51 ale przed dobrym przyjacielem :) najpierw trzeba zbudowac relacje :) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Pytanie do kobiet 21.01.07, 00:56 ale tylko raz :) potem chce sie lepszego seksu :) Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Pytanie do kobiet 21.01.07, 01:04 Sadzisz wiec ze relacja ma wplyw na seks? A co jesli relacja jest super a seks czasem rozczarowaniem? Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Pytanie do kobiet 21.01.07, 01:06 gorzej odwrotnie ;) seks jest zawsze fajny, nie wyobrazam sobie sytuacji gdyby mial byc rozczarowaniem Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Pytanie do kobiet 21.01.07, 01:09 Tu byl/jest watek o mikroskopijnym penisie. Ja ci wiadomo takiego nie zycze, ale mozesz sobie wyobrazic. Nawet swoje zdziwienie mozesz juz wyobrazic na taki widok, kiedy to do reki nie ma co wziazc, a co tu gadac zeby cos poczuc. Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Pytanie do kobiet 21.01.07, 01:15 a czy penis jest najwazniejszy? pytam powaznie Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Pytanie do kobiet 21.01.07, 01:23 To ty powinnas o tym wiedziec, nie ja. To dla was glownie one sa. A tak juz mniej powaznie dodam ze dla mnie jest to tez wazne. Wiekszy jest lepszy. Latwiej np. przy sikaniu (latwiej go wyjac z rozporka i trzymac w reku). A i samopoczucie poprawia wiekszy. Kobiety jak zauwazylem tez sie ciesza kiedy im on podrasta i staje sie duzy. Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Pytanie do kobiet 21.01.07, 01:25 ja tego nie wiem, bo jestem prawie dziewica eh niby skad ja mam wziac penisa i to duzego?? chyba najlepszy pomysl to taki wyimaginowany facet oswiadczylam sie juz kilku gosciom, ale nie chcieli... no wiec trudno Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Pytanie do kobiet 21.01.07, 01:31 Wiesz co. Ja nie wiem skad ty masz tego duzego wziazc. Jedno wiem i jestem tu przekonany. Ty powinnas dobrze dostac od takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
babaribka Re: Pytanie do kobiet 20.01.07, 22:57 można sie jeszcze położyc i nic nie robic Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Pytanie do kobiet 20.01.07, 23:01 Wielo-kropek coś dzisiaj pił. I to na pewno nie była zdrowa czysta wódka... A może coś palił?? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
grzeszny-aniol Re: Pytanie do kobiet 20.01.07, 23:06 takie przemyslenia po polskiej vodce moga byc :D Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Pytanie do kobiet 20.01.07, 23:59 Ja tu kobiet sie powaznie pytam, a wy mi tu z wodka. Rozumiem ze pytanie ogolnienie jest nierealne, choc czasem niestety jest. Mialem na uwadze przypadki kiedy to kobieta jest zwerbowana do prostytucji, tzw handel zywym towarem. Tak wiec jakie jest wasze zdanie w tym dylemacie. Chcialabys umrzec czy byc na "kolanach" do uslug mezczyzn? Odpowiedz Link Zgłoś
azha 'tyle wiemy o sobie ile nas sprawdzono' 21.01.07, 00:44 nie prorokuje i nie gdybam z załozenia Odpowiedz Link Zgłoś
sir.vimes Handel żywym towarem 21.01.07, 00:58 Być sprzedanym jak rzecz to nie jest żaden wybór ani żaden dylemat - to tragedia, która nie powinna się wydarzyć. Jeżeli już możesz pytać o zwykłą prostytucję (prostytucję osoby nie zmuszanej bezpośrednio, za pomocą przemocy, gróżb, odebrania dokumentów itp). Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Handel żywym towarem 21.01.07, 01:06 Zgoda, tez tak uwazam. Duzo rzeczy nie powinno sie wydarzyc ale jednak sie wydarza. Odpowiedz Link Zgłoś