playbojj 20.01.07, 22:54 potrzebuje szybko trening na spompowanie mnieśni wykonywany ok 2 razy w tygodniu(piatek ,sobota) na szybko, zeby jak najbardziej sie napompowac na kilka godzin, szybko piszcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
diverse_women Re: potrzebuje szybko trening na spompowanie mnie 20.01.07, 23:07 powiedz kumplowi, żeby Cię skopał, od razu zrobisz się większy... Odpowiedz Link Zgłoś
grzeszny-aniol Re: potrzebuje szybko trening na spompowanie mnie 20.01.07, 23:10 A po coooooooo? Odpowiedz Link Zgłoś
playbojj Re: potrzebuje szybko trening na spompowanie mnie 20.01.07, 23:24 no przed imprezka Odpowiedz Link Zgłoś
grzeszny-aniol Re: potrzebuje szybko trening na spompowanie mnie 20.01.07, 23:25 acha... ;| bez komentarza... A moze jakas metka, omka cy inne sterydy to spompuja? Co za czlowiek.. Odpowiedz Link Zgłoś
playbojj Re: potrzebuje szybko trening na spompowanie mnie 20.01.07, 23:33 no metabol i winstrol biore ale chodzi mi o taki efekt napompowania przed baletami Odpowiedz Link Zgłoś