uljaa 20.01.07, 23:49 pytanie do kobiet, staram się BYĆ- ale może coś więcej? Jak być.. Jestem tu i teraz, ale potrzebuję...wsparcia:) żegnam wielbicieli, i tych za sobą, wdech, wydech - no tak! być kobietą.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mahadeva Re: być kobietą, być... 20.01.07, 23:50 ja lubie tylko towarzystwo facetow Odpowiedz Link Zgłoś
uljaa Re: być kobietą, być... 20.01.07, 23:53 hm.. bez zaproszenia :) to po co?się wypowiadasz? akord? uzależnienie/ znikaj we mgle :) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: być kobietą, być... 20.01.07, 23:55 tu kazdy sie moze wypowiedziec! Odpowiedz Link Zgłoś
uljaa Re: być kobietą, być... 21.01.07, 00:14 znikaj/ a po co? przecież- będziesz się nudził:) powidziała- nie, a za chwilę - wrociła z uśmiechem, zdziwny jest ten świat:0 zbyt dużo kobiet, Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: być kobietą, być... 21.01.07, 00:19 A czemuz to zegnasz wielbicieli, mozna wiedziec? I jak bez nich bedziesz sie czula kobieta? Odpowiedz Link Zgłoś
uljaa Re: być kobietą, być... 21.01.07, 00:35 śmieszne:) przecież nie zmuszam ich do NICZEGO, czasami ich wyrzucam... remament, reset, Być kobietą, to nie zawsze, być miłą Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: być kobietą, być... 21.01.07, 00:43 Sadzisz ze oni daliby sie tobie zmusic do czegokolwiek? Odpowiedz Link Zgłoś
uljaa Re: być kobietą, być... 21.01.07, 01:05 zmusić? hm... życie to przymus! ja jestem - tylko kobietą Indywidualnej miłości nie jestem w stanie posiadać (...)Miałem tyle odwagi zburzyć wszystko, w co wierzyłem, zerwać poza sobą most, który mnie z dawniej szym życiem łączył - od nowa szukam sobie drogi, ale nie wiem..stoję na rozstajach, bezdrożach dróg.. nad skarpą życia Odpowiedz Link Zgłoś
crunch4 Re: być kobietą, być... 21.01.07, 03:03 zawsze mozesz nie byc. wlasnie ogladam program o zmianie plci. Odpowiedz Link Zgłoś