bobbob2 30.01.07, 22:21 Witam jak spędzacie walentynki? We dwoje a może większą paczką? jakie znacie fajne miejsca, gdzie można spędzić we dwoje i tylko sam na sam ze swoją drugą polówką ten wyjątkowy dzień? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scandia Re: Jak spędzacie walentynki? 30.01.07, 22:25 Ja spedzam sam :) i tez sie jeszcze zastanawiam. Jak ktos bedzie podawal jakies przyklady jak spedzic ten "wyjątkowy" dzien, to prosze tez wziac pod uwage osoby samotne :) Odpowiedz Link Zgłoś
annna84 Re: Jak spędzacie walentynki? 30.01.07, 23:12 Walentynki? Dzień jak co dzień. Może tylko napiszę coś do faceta, którego kocham. Jakiegoś beznadziejnego, romantycznego smsa, który i tak nic nie zmieni;/ Odpowiedz Link Zgłoś
polla4 Re: Jak spędzacie walentynki? 30.01.07, 23:14 Sama z psem, bo nie mam faceta. Odpowiedz Link Zgłoś
e1982 Re: Jak spędzacie walentynki? 31.01.07, 00:19 jak prawie zawsze - sama...moze z kumpelą pod pachę na jakiś koncert czy cuś...:) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Jak spędzacie walentynki? 31.01.07, 00:27 ja tez sama :) to glupie swieto :) tzn tylko dla tych w stalych zwiazkach :) Odpowiedz Link Zgłoś
esmeralda_pl Re: Jak spędzacie walentynki? 31.01.07, 09:53 oj, to ten od analu już cię nie chce??? dlaczego mnie to nie dziwi? Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: Jak spędzacie walentynki? 31.01.07, 00:28 Akurat szczęście moje będzie wtedy przeprowadzało egzamin, więc pojadę na uczelnię, usiadę na parapecie i poczekam, aż skończy i będzie wychodził, żeby mu powiedzieć: "Cześć". A potem wrócę do domu i będę ryczała. Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: Jak spędzacie walentynki? 31.01.07, 00:39 Czuję się jak kretynka, kiedy tak robię, udając, że jestem tam całkiem przypadkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Jak spędzacie walentynki? 31.01.07, 00:46 jej :) zalatw to jakos :) brak Ci odwagi czy jak to jest? :) Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: Jak spędzacie walentynki? 31.01.07, 00:48 On ma dziewczynę. Którą bardzo kocha i z którą jest szczęśliwy. Nie wolno mi ingerować w czyjeś, już ułożone życie... Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Jak spędzacie walentynki? 31.01.07, 00:51 to zakochaj sie w wolnym... ja intuicyjnie trzymam sie z daleka od zajetych :) tylko wolny mozeCi dac szczescie, a chyba o to chodzi :) z nim mozesz sie po prostu przyjaznic, zapomnij o milosci romantycznej :) a zwiaz sie z innym :) Odpowiedz Link Zgłoś
ostryga81 Re: Jak spędzacie walentynki? 31.01.07, 00:51 eee to raczej przegrana sprawa. A tak jakby znalesc sobie inny obiekt westchnien? nie da rady? Odpowiedz Link Zgłoś
ostryga81 Re: Jak spędzacie walentynki? 31.01.07, 00:50 Jejku ale mi sie eluch_a smutno zrobilo... On jest doktorkiem na uczelni?? Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: Jak spędzacie walentynki? 31.01.07, 00:53 No... Jest taki kochany i fajny, dokładnie taki jakiego zawsze chciałam mieć. Zaprzyjaźniłam się z nim, przeszłam na "ty". Tylko, że ja bym chciała coś więcej, a on ma dziewczynę, którą poznałam i bardzo ją lubię... I nie potrafiłabym zniszczyć tego związku, zresztą on by nigdy tego nie zrobił, bo bardzo kocha "swoje szczęście" - tak ją nazywa. Masz ci bigos... Odpowiedz Link Zgłoś
ostryga81 Re: Jak spędzacie walentynki? 31.01.07, 00:55 Ja wlasciwie kazdego super kumpla mam z druga polowka u boku i tez nic na to nie poradze. Zawsze sie smieje ze mnie czeka juz tylko chlop z odzysku :) Ale puki co wiary w to nie trace :) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Jak spędzacie walentynki? 31.01.07, 00:57 jest wiecej fajnych facetow niz jeden - az za duzo :) sama znam wielu :) Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Jak spędzacie walentynki? 31.01.07, 00:31 to nie jest wyjątkowy dzień, chociaż może miałabym inne zdanie na ten temat, gdybym była kwiaciarką. idę do pracy i z przyjaciółmi na piwo. nie będę mogła wtedy spotkać się z chłopiszczem, a nawet gdyby był w pobliżu tego dnia, to wobec walentynek żywi podobne uczucia, co ja :) Odpowiedz Link Zgłoś
lim25 Re: Jak spędzacie walentynki? 31.01.07, 00:38 sama, i pewnie nawet nie wlącze komputera ....a tym bardziej gg ..bo on bedzie pewnie mial , jakis mily opis dla Niej ...i znow łezki (moje) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Jak spędzacie walentynki? 31.01.07, 00:47 e jest tu calkiem sporo 'singli' :) Odpowiedz Link Zgłoś
lim25 Re: Jak spędzacie walentynki? 31.01.07, 11:29 hmm..."singli" ...ja nim nie jestem , ja jestem sama i zle sie z tym czuje podbalo mi sie istnienie dwojkowe ..a silngle to po czesci stan wybrany , decyzja - o tym ze dobrze sie czuej sam/sama ,że sie odnajduje w postym domu i pustym wieczorze ,ze komple, przyjaciele ,rodzina mi wystarczaja ... mnie nie , spelnienie widze tylko w milsic i byciu razem Odpowiedz Link Zgłoś
scandia Re: Jak spędzacie walentynki? 31.01.07, 02:46 No wlasnie, sporo 'singli', ale to nie wiem czy sie cieszyc, czy plakac, bo jak kazdy tak napisze, ze tu sie zakochal w kims nieodpowiednim/zajetym, to ktos spedza samotnie walentynki juz 8 rok... a ja dopiero co zostalem singlem :PP i jak to bedzie ze mna? Ja tez tak bede mial? Ja nie chce... ja chce milosci... ;( Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Jak spędzacie walentynki? 31.01.07, 09:52 wiesz, ja sie rozstalam ponad 1,5 roku temu to bylo powazne glownie dlatego, ze nie wyobrazlam sobie, zeby cale zycie byc z jednym... najpierw przez kilka mcy bralam prozac po 3 mcach od zerwania poznalam kogos - w takiej samej sytuacji - moja ostatnia randka no i tak przez ponad rok sie wspieramy :) mialam czas na przemyslenia, przestalam czuc presje na posiadnie meza - wlaczylam z nia przez rok :) doszlam do siebie i teraz zaczynam rozwazac, czy sie z kims nie zwiazac poznalam kilka odpowiednich osob mam spore szanse na bardzo udany zwiazek - bo dla mnie najwazniejszy jest czlowiek ale musze wiedziec czy sama tego chce :) jest fajnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Jak spędzacie walentynki? 31.01.07, 10:49 mahadeva napisała: > no i tak przez ponad rok sie wspieramy :) khe khem "wspieracie" mówisz:D Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Jak spędzacie walentynki? 31.01.07, 10:55 serio :) dzieki temu gosciowi chce mi sie zyc ;) jest zarabisty :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Jak spędzacie walentynki? 31.01.07, 10:57 mahadeva napisała: > serio :) dzieki temu gosciowi chce mi sie zyc ;) > jest zarabisty :) No nie wątpię, że jest po ostatnim wątku:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Jak spędzacie walentynki? 31.01.07, 11:00 wczesniej tez byl :) ale poniedzialkowa noc mnie i tak milo zaskoczyla :D Odpowiedz Link Zgłoś
merda Re: Jak spędzacie walentynki? 31.01.07, 11:19 ...jak kazdy normalny dzien.Ide do pracy,wtracam, sprzatam,biore prysznic cos pczytam cos ogladne.Nic partnerowi nie kupie,nic nie ugotuje,nic nie napisze, bo narzucone z gory komercyjne swieto nic dla mnie nie znaczy i niczego w moim zwiazku nie zmieni.Ewntualnie moge jakies ciasteczka kupic i wino otworzyc,ale to dla mnie tez nic nadzwyczajnego. Odpowiedz Link Zgłoś
pomidorekk Re: Jak spędzacie walentynki? 31.01.07, 12:47 ja mam podobnie- praca, dom i jeszcze dentysta 14 lutego o 17.00:) dostne pewnie kwiatka i tyle. Kasy mało w lutym, bo właśnie wydalismy prawie tysiąc na przegląd samochodu a w czewrcu bierzemy ślub i za wszystko sami płacimy, więc obecnie jesteśmy na trybie oszędnościowym. Może w ramach akcji "święty walenty" jakiś seks wieczorny. Bardzo bym się zdziwła (pozytywnie), gdyby chciał mnie zabrac na kolację, ale oboje jestesmy przemęczeni i on raczej nie jest "z tych romatycznych" - no cóż ma wiele innych zalet... Odpowiedz Link Zgłoś