cala_w_kwiatkach 02.02.07, 20:30 przyszedl i posprzatal na blysk caly moj dom i ugotowal mi to czego zapragne i zeby w te dni kiedy chce doba miala przynajmniej 30godzin:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eluch_a Re: Chce aby ktos... 02.02.07, 20:34 Ten wieczór mógłby się nie kończyć :) Siedzę w pokoju w szlafroku, sama, bo współlokatozy wyjechali, na twarzy maska z glinki kaolinowej, na włosach maska regenerująca, nic nie będę dziś robiła, będę słuchała smutnych piosenek i gapiła się w okno :) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Chce aby ktos... 03.02.07, 19:44 dodałam Ci coś na @ do zestawu smutnych piosenek:-) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Chce aby ktos... 03.02.07, 18:49 ja bym chciała żeby doba się wydłużyła wtedy kiedy mam zajęcia na uczelni, żeby nie brakowało mi czasu na nauczenie się wszystkiego, czego musze... Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit to ja mogę odkurzać i zmywać naczynia 03.02.07, 22:07 i obiad ugotować też mogę, ale do zmywania podłóg kogoś musialabym znaleźć... Odpowiedz Link Zgłoś