Dodaj do ulubionych

czy dobrze jest byc singlem , czy to wstyd?

09.02.07, 02:05
mam 33 latka i prawie nigdy nie mialem dziewczyny, mam slaby poped wiec sex
jest malo wazny,nie planuje rodziny bo nie mam takiej potrzeby, rodzina i
znajomi mysla ze cos nie takze mna,bo taki przysojny a sam,ze gej itp.cz wam
tez tak truja?
Obserwuj wątek
    • ishtarr Re: czy dobrze jest byc singlem , czy to wstyd? 09.02.07, 02:09
      Ja jestem troche mlodsza, nie mam jeszcze 27 lat. I mnie tez rodzina truje, ze
      czas najwyzszy, zwlaszcza, ze moj chlopak to wedlug nich dobry kandydat na meza.
      Coz, moze i dobry, ale mnie tam jest dobrze jak jest, jemu tez, wiec sie
      rodziny gadaniem nie przejmujemy.
      I Ty tez nie powinienes, chyba ze masz jakies powody do zmartwien
    • liszu Re: czy dobrze jest byc singlem , czy to wstyd? 09.02.07, 02:18
      wstyd to kraść tak mówi moja mama:)
      • kreola7 Re: czy dobrze jest byc singlem , czy to wstyd? 09.02.07, 09:18
        A ja myślę, że masz zdrowe podejście do życia. Może z minimalną tendencją do
        pesymizmu...
        Uważam, że jeżeli ktoś jest sam to jego sprawa i absolutnie nie jest to powód
        do wstydu. Mi osobiście jest szkoda ludzi samotnych, jeżeli szukają partnera,
        ale nie mogą na niego trafić, no oczywiście, jeżeli to szukanie nie krzywdzi
        innych i nie jest na siłę.
        Wiesz, że masz mniejsze potrzeby niż inni i wiesz także, że masz mniejszą
        szansę na znalezienie kobiety, która to zaakceptuje i już nawet się pogodziłeś
        z tym, zę zostaniesz sam. Choć tu się nie zgadzam i myślę, że się mylisz:)
        Jesteś przystojny więc na pewno przyciągasz kobiety, więc masz większe
        prawdopodobieństwo spotkania takiej, która Cię zaakceptuje, a może nawet wasze
        potrzeby się zgodzą.
        A wogóle to co to znaczy małe potrzeby seksualne np.raz na tydzień,dwa czy
        m-c???. Może to sam tylko coś sobie wymyśliłeś...??? Może sugerujesz się
        przechwalankami kolegów, na których widok ich kobiety uciekają :)

Głowa do góry. Nie układaj sobie planów jako samotnik tylko zacznij się umawiać
        z dziewczynami, bo na pewno same się koło Ciebie kręcą. I pamiętaj grunt to od
        początku szczerość z partnerką.

Pozdrawiam i życzę powodzenia.

• lupus76 Re: czy dobrze jest byc singlem , czy to wstyd? 09.02.07, 10:01
          Masz rację Kreola, z jednym wszakże zastrzeżeniem - jeśli chłopakowi dobrze w
          pojedynkę - czemu ma szukać sobie kobiety? ZŻycie w pojedynkęteż jest pełne
          pięknych dni :)
    • izabellaz1 Re: czy dobrze jest byc singlem , czy to wstyd? 09.02.07, 09:27
      Masz więcej czasu na samodoskonalenie :)
    • kaattee7 Re: czy dobrze jest byc singlem , czy to wstyd? 09.02.07, 09:43
      Ja też jestem "singlem" chociaż bardzo nie lubię tego określenia, ale lepsze to
      niż "stara panna":) Mam 27 lat i raczej zdrowe podejście do życia. Wcale nie
      uważam, że bycie singlem to "wstyd". Po prostu czasami tak bywa, że spotyka się
      tą JEDNĄ JEDYNĄ osobę nieco później. Ja bynajmniej żyję taką nadzieją, że w
      końcu trafię na swoją drugą połówkę, nawet jakby miało to się stać za kilka
      lat. Nie muszę się wstydzić tego, że jestem sama, tylko czasami jest
      smutno...Mam jednak to szczęście, że większość moich znajmowych to
      też "single". Więc nie mart się, wszystko z Tobą ok. A potrzeby seksulane,
      każdy ma różne...
    • cheyenne20 Re: czy dobrze jest byc singlem , czy to wstyd? 09.02.07, 11:01
      Fajnie masz z tym małym popedem.
      Wiekszość facetów musi regularnie niestety pukać.....
    • ewelina23-20 Re: czy dobrze jest byc singlem , czy to wstyd? 09.02.07, 11:21
      krol.leff napisał:

> mam 33 latka i prawie nigdy nie mialem dziewczyny, mam slaby poped wiec sex
      > jest malo wazny,nie planuje rodziny bo nie mam takiej potrzeby, rodzina i
      > znajomi mysla ze cos nie takze mna,bo taki przysojny a sam,ze gej itp.cz wam
      > tez tak truja?
    • magdam26 Ani dobrze , ani wstyd. 09.02.07, 12:52
      Po prostu jest się singlem. Nie znalazło się jeszcze odpowiedniej osoby, a
      zwiazki "na byle jak" nie są dla singli szczytem marzeń.
    • in_situ_02468 Re: czy dobrze jest byc singlem , czy to wstyd? 09.02.07, 13:05
      robisz, że swoim zyciem co chcesz, czego chcieć więcej:]
      ckliwości nie każdemu są aż tak niezbędne, że poświęca swoją wolność na rzecz bycia "zamkniętym w złotej klatce" - bo jakby nie było, już wolny nie jesteś...
    • izabellaz1 Masz 33-"latka"??? 09.02.07, 13:35
      Myślałam, że mężczyzna w tym wieku to może mieć "lata" a nie "latka".
      Widać 33-letni przedszkolak:P
      • krol.leff Re: Masz 33-"latka"??? 09.02.07, 22:54
        "Fajnie masz z tym małym popedem.
        Wiekszość facetów musi regularnie niestety pukać....."

bzdura to kolejny mit, faceci chca zeby tak o nich myslano bo takich ich kreuja
        media filmy itp, rzczywistosci wiekszosc facetow woli pic piwo, ogladac mecz,
        jesc spac , niz dymac kobiety,

• heart_of_ice Re: Masz 33-"latka"??? 09.02.07, 23:08
          > bzdura to kolejny mit, faceci chca zeby tak o nich myslano bo takich ich
          > kreuja
          > media filmy itp, rzczywistosci wiekszosc facetow woli pic piwo, ogladac mecz,
          > jesc spac , niz dymac kobiety,

wlasnie sie dowiedzialam, ze znalam wylacznie bohaterow mitologicznych:DDD
          -
          Pauli
          --
          "Miotłę z wystrzelonym airbagiem. Niewielkiprzebieg. Na chodzie. Sprzedam."
    • jan_stereo Re: czy dobrze jest byc singlem , czy to wstyd? 09.02.07, 23:13
      ja tez zyje mono :") choc zarowno w stereo jak i kwadrofonii zyc bym potrafil,ale singlostwo mi sluzy, a
      od kontaktow z ludzmi nie stronie,nie ma sie co standardami przejmowac, grunt zeby bylo milo na tym
      padole.
      • paulina.galli Re: czy dobrze jest byc singlem , czy to wstyd? 09.02.07, 23:58
        sadze ze ... ani "dobrze" ani "wstyd" :):):)

Normalnie chyba - z tym ze malo znam singli ktorzy faktycznie nie odczuwaja
        potrzeby "bycia z kims" - wiec nie jest im do konca "dobrze" .
        z drugiej strony jak ten "ktos" ma byc pierwszym lepszym z brzegu bo nie chce
        byc sam/sama - to juz lepiej byc singlem i mniejszy wstyd niz bycie z "byle kim "
    • carlabruni Re: czy dobrze jest byc singlem , czy to wstyd? 10.02.07, 14:04
      mnie nie truja. mam 28 lat i nixc nie gadaja. wiem napewno, ze jest tak, ze jak
      bym miala trafic na jakiegos patafjana co by mnie okladal to lepiej byc samej.
      pozdrawiam.
      ps. zaden to wstyd byc singlem.
      • mysliwy.z.kijem Re: czy dobrze jest byc singlem , czy to wstyd? 10.02.07, 14:10
        carlabruni napisała:

> mnie nie truja. mam 28 lat i nixc nie gadaja. wiem napewno, ze jest tak, ze
        jak
        >
        > bym miala trafic na jakiegos patafjana co by mnie okladal to lepiej byc
        samej.
        > pozdrawiam.
        > ps. zaden to wstyd byc singlem.
        podpisuje sie pod tym i zgadzam sie z toba w calej
        rozciagloscccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc
        cccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
        iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka