Gość: bor IP: *.itpp.pl 26.04.03, 21:59 dla mnie Włoszki i Hinduski - te maja zakodowana widoczną sexualność od urodzenia zahipnotyzowany bor Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
farsa Re: najpiękniejsze kobiety na świecie 26.04.03, 22:03 Gość portalu: bor napisał(a): > dla mnie Włoszki i Hinduski - te maja zakodowana widoczną sexualność od > urodzenia > zahipnotyzowany bor zwłaszcza po piećdziesiątce. Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: najpiękniejsze kobiety na świecie 26.04.03, 22:10 farsa napisała: > Gość portalu: bor napisał(a): > > > dla mnie Włoszki i Hinduski - te maja zakodowana widoczną sexualność od > > urodzenia > > zahipnotyzowany bor > > zwłaszcza po piećdziesiątce. Akurat kilka Włoszek które spotkałem nie powaliło mnie swoją urodą... A mam też wrażenie, że starzeją się jakby szybciej. Niespełna czterdziestoletnia Włoszka wyglądała jak piędziesiątka! Hinduski... Też nie powalają mnie urodą... Natomiast widziałem kilka prześlicznych Turczynek, śliczną Węgierkę i zmysłowe Hiszpanki... Ale nie zapominajmy też o pięknych Polkach... :-) Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Do Hal9000 26.04.03, 23:08 Ale nie zapominajmy też o pięknych Polkach... :-) O fuj kolego to wygląda na podlizujstwo:( Ps a komputry znają się na kobietach:) Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: Do Hal9000 26.04.03, 23:16 koaa napisał: > Ale nie zapominajmy też o pięknych Polkach... :-) > > O fuj kolego to wygląda na podlizujstwo:( Polki są naprawdę piękne. Porównaj np. z Niemkami... :-) > Ps > a komputry znają się na kobietach:) Mam specjalny hardware z najnowszą wersją sterownika... :-) Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lorelain Re: najpiękniejsze kobiety na świecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.03, 23:10 to rzecz wzgledna, jednak mowia , ze polki cos w tym jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
farsa Re: najpiękniejsze kobiety na świecie 26.04.03, 23:28 Gość portalu: Lorelain napisał(a): > to rzecz wzgledna, jednak mowia , ze polki cos w tym jest:) a mówią to Polkom. coś w tym jest. Odpowiedz Link Zgłoś
julla Re: najpiękniejsze kobiety na świecie 26.04.03, 23:41 A wiecie jakie śliczne są rosjanki? Niesamowita mieszanka różnych cech narodowościowych, np. skośnookie blondynki. Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: najpiękniejsze kobiety na świecie 26.04.03, 23:43 A mnie podobaja sie Polki i Latynoski :). Pozdrawiam BeataCh Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Wymienie z nazwiska 27.04.03, 07:27 Modelki: Naomi Campbell i Tyra Banks. Wedlug mnie sa najpieknieszymi kobietami, jakie widzialam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToeToe Re: najpiękniejsze kobiety na świecie IP: *.ihug.net 27.04.03, 08:58 1. Monica Bellucci 2. Catherine Zeta-Jones (jakies 20kg temu...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hania Re: najpiękniejsze kobiety na świecie IP: *.acn.pl 27.04.03, 10:17 najpiekniejsze kobiety i najpiekniejszych mezczyzn widzialam na Dominikanie. Piekne twarze, ciala i niesamowity sposob ruszania. W ogole najbardziej podobaja mi sie Mulaci i mieszanki rasowe. Odpowiedz Link Zgłoś
doroszka Re: najpiękniejsze kobiety na świecie 27.04.03, 11:36 Heh! Włoszki. Dużo słyszałam o ich urodzie i elegancji. Tak jak o Włochach - że przystojni, męscy. Obraz się rozwiał po mojej wizycie w tym pięknym kraju, gdzie na włoskiej plaży zobaczyłam Włoszki w porozciąganych strojach kąpileowych włożonych na niezbyt szczupłe ciało. Porosnięte czarnym włosiem nogi i ciemna kępa spod pachy. No i twarze starzeja im się szybciej niż Polkom - chyba rzez to słońce. A może nie używają kremów - nie wiem. A Włosi - uff! Niscy, typ Piotruś pan, lalusiowaci. Gadają jak najęci. Dopiero we włoskich dużych miastach spotyka się czasami ładne Włoszki, ale Włosi - zawiodłam się. Odpowiedz Link Zgłoś
julla Re: najpiękniejsze kobiety na świecie 27.04.03, 11:45 Mnie dla odmiany rozczarowały Hiszpanki. Myślałam, że są takie w stylu Penelope Cruz, a muszę powiedzieć, że wydały mi się trochę strzygowate choć często mają piekne włosy. Kiedyś widziałam wycieczkę młodzieży z Izraela - dziewczyny Żydówki były uderzające ładne i zgrabne. Odpowiedz Link Zgłoś