Dodaj do ulubionych

analiza matematyczna :/

26.02.07, 20:24
szukam kogos kto by mi pomogl rozwiazac zadania z analizy, bardzo szybko
potrzebuje je zrobic a nie radze sobie z nimi :( jezeli ktos jest bardzo
dobry z tej czarnej magii dla mnie prosze o kontakt, wysle zadania :) bede
bardzo wdzieczna :)
Obserwuj wątek
    • wielo-kropek Re: analiza matematyczna :/ 26.02.07, 20:34
      Czym sie bedziesz odwdzieczac?
      • savannah24 Re: analiza matematyczna :/ 26.02.07, 20:44
        dobrym slowem i usmiechem bo niestety ciastka przez internet nie da sie wyslac :
        ( a zadania potrzebuje bardzo pilnie, bo inaczej leze i kwicze :(
        • wielo-kropek Re: analiza matematyczna :/ 26.02.07, 20:48
          Szkoda ze tego twojego ciastka nie da sie skosztowac.
          • savannah24 Re: analiza matematyczna :/ 26.02.07, 20:49
            bym nawet upiekla, jakies dobre :)
    • savannah24 Re: analiza matematyczna :/ 26.02.07, 20:49
      pomocy, pomoze mi ktos bezinteresownie ? :(
      • wielo-kropek Re: analiza matematyczna :/ 26.02.07, 20:54
        Mocno grzeczna jestes. Nawet ciastko upieczesz. A smaczne chociaz?
        • savannah24 Re: analiza matematyczna :/ 26.02.07, 20:56
          dobry jablecznik :)
          • wielo-kropek Re: analiza matematyczna :/ 26.02.07, 21:00
            Jablecznik podchodzi. W dodatku dobry. Wszyscy tak mowia ze on dobry jest, czy
            tylko ty sama tak o nim ladnie tu gadasz?
            • savannah24 Re: analiza matematyczna :/ 26.02.07, 21:02
              dobry dobry :)
              • wielo-kropek Re: analiza matematyczna :/ 26.02.07, 21:08
                Pewnie jest dobry skoro tak go zachwalasz. A ty mocno go lubisz czy tylko
                troszke?
    • nerri Sorry... 26.02.07, 20:58
      ...to pewnie na uczelnię?A jak potem zaliczysz,jak ktos zrobi za Ciebie?:/ Ja
      też mało to qmałam,ale twardo siedziałam nad książkami aż sama zrobiłam...no i
      exama w niedziele miałam i mam zaliczonego.

I sorry ale dla mnie jak ktoś nie potrafi to bierze korki...tzn nie liczy,że
      ktoś zrobi za niego a szuka kogoś kto wytłumaczy...
      • savannah24 Re: Sorry... 26.02.07, 21:01
        bardzo dziekuje za rade, niestety jestem ciemna masa z tego przedmiotu a z
        reszta przedmiotow sobie jakos dobrze radze, korki tez mi nie pomagaja i to
        jedyny przedmiot z ktorym mam trudnosci :) liczylam ze ktos moze wykaze dobra
        wole i mi pomoze z tymi zadaniami, zebym nie miala przedmiotu do tylu, bo te
        zadania to dla mnie deska ratunku :) sama nie raz pomagalam innym z innymi
        zadaniami na forum, wiec jak moge to pomagam :) nie chcesz to nie, ok :)
      • wielo-kropek Re: Sorry... 26.02.07, 21:04
        To pewnie z 5 klasy podstawowki, bo nie sadze zeby nas tu czyms trudniejszym
        chciala zamartwiac.
    • silic Re: analiza matematyczna :/ 26.02.07, 21:49
      a jakie masz to zadanie ?
      Jak nietrudne, nie z szeregów, nie jakaś wykręcona całka to mogę spróbować.
    • kinky.kong Znalazłaś? 26.02.07, 22:04
      savannah24 napisała:

> szukam kogos kto by mi pomogl rozwiazac zadania z analizy, bardzo szybko
      > potrzebuje je zrobic a nie radze sobie z nimi :( jezeli ktos jest bardzo
      > dobry z tej czarnej magii dla mnie prosze o kontakt, wysle zadania :) bede
      > bardzo wdzieczna :)

Następnym razem pisz konkretniej - maturzysta nie pomoże Ci w analizie
      zespolonej, a z drugiej strony matematyk po studiach niekoniecznie rozwiąże
      problem na poziomie liceum w sposób dla Ciebie zrozumiały.

Jeśli problem jest aktualny, możesz mi wysłać - zerknę do skrzynki za godzinę i
      dam Ci znać. Aha, a co to jest bardzo szybko? Na jutro rano - nie ma mowy.
      • savannah24 Re: Znalazłaś? 26.02.07, 22:07
        dzieki serdeczne, wyslalam Ci na maila :)
        • madziuuunia Re: Znalazłaś? 26.02.07, 22:18
          Ja bym Ci pomogla z checia;) ale nie mam pojecia o matmie;(:(:( Dziwi mnie tylko
          podejscie niektorych osob ze nie chce Ci sporbowac pomoc ( oprocz jednej) tylko
          jakies komentarze wypisuja...oj widac babki sie nudza w domu...ehhh
          • savannah24 Re: Znalazłaś? 26.02.07, 22:21
            dziekuje Ci bardzo za dobre checi :)
          • feralcat Re: Znalazłaś? 26.02.07, 22:22
            Jak jeszcze nie znalazlas pomocy do mozesz mi wyslac na gazetowego.
            • savannah24 Re: Znalazłaś? 26.02.07, 22:23
              juz wysylam, dzieki !! :)
        • kinky.kong Sorry, nie miałem czsu zajrzeć wcześniej 27.02.07, 01:19
          Odebrałem. Rzuciłem tylko okiem, bo późno. Drugie chyba na poziomie liceum,
          ostatnie też - banalne, jeśli obie granice są niesk. - dobrze widzę? Całość to
          chyba pierwszy rok jakiejś technicznej uczelni? Damy radę - ale nie do rana,
          każdy z nas ma jakieś pozaforumowe życie. Nie odpowiedziałaś mi na pytanie, do
          kiedy powinnaś to mieć?

A ewentualna szarlotka to w jakim mieście?
          • savannah24 Re: Sorry, nie miałem czsu zajrzeć wcześniej 27.02.07, 09:07
            pierwszy rok, dokladnie :/ szarlotka w warszawie :) potrzebowalabym na
            dzisiaj :) dzieki
            • kinky.kong Ech, nie dam rady dziś. Miałem ciężki dzień. 27.02.07, 20:02
              savannah24 napisała:

> pierwszy rok, dokladnie :/ szarlotka w warszawie :)

To bardzo blisko :-)

> potrzebowalabym na dzisiaj :)

No, kurde, niemożliwe całkiem było i jest, niestety. Padam. Powiem szczerze:
              mam kaca, jestem niewyspany totalnie, dopiero wróciłem do domu po ciężkim dniu.
              I nie wiem, co będzie jutro.

Rzuciłem tylko trzeźwym okiem - odwołuję, że ostatnie banalne - w liceum chyba
              nie uczą o granicach funkcji wielu zmiennych? Na pierwszy rzut oka widać, że
              może być tylko zero, ale by pokazać, że tak jest, trzeba trochę gimnastyki
              rachunkowej - mniej, jeśli np. wiemy, że funkcja ciągła w przedziale
              niekoniecznie ograniczonym, mająca skończone granice w krańcach przedziału,
              jest ograniczona. Czy taką wiedzą możemy zakładać? Nieważne, niewielka w sumie
              różnica w rachunkach.

Drugie - liceum, podtrzymuję. Trzeba najpierw pokazać, że max objętość przy
              ustalonej wysokości będzie przy podstawie kwadratowej (chyba każdy robił
              podobne zadania w szkole?), a później znależć dającą maximum wysokość.
              Pitagoras wystarcza (i przyrównanie pochodnej do zera, rzecz jasna).

Reszta to chyba tylko upierdliwe, ale dość standardowe rachunki.

Jeśli termin Ci minął, ubolewam, sorki.
    • mr.big.dicks.hot.chicks zdaje sie ze savannah 27.02.07, 09:49
      to ksywka takiej jednej aktorecki z przemyslu :)

moge obaczyc te zadanka ale pamietaj - cos za cos. potem idziemy do kina, bierzemy popcorn, ogladamy film, nagle swiatlo gasnie i... :) doczytaj w moim watku :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka