Dodaj do ulubionych

szukam zony z Polski

IP: 134.65.105.* 23.11.01, 21:00
srednio sytuowany czterdziestolatek. Klimat jest tu znacznie cieplejszy niz w Polsce . Ciekaw jestem czy
komukolwiek z przedstawicielek plci pieknej to sie podoba ...
Mieszkam w malym miasteczku, mozna powiedziec - sypialnia, gdzie malo sie dzieje. Duze miasto a
wlasciwie europejska metropolia jest niedaleko.
jestem bardzo normalnym facetem - zasadniczosc moze byc zarowno ujma jak i plusem ...
wyglad ... wszystko w normie, troche wygladam jak poludniowiec chociaz nie calkiem Banderas
Nie jestem obojetny kobietom ale chce miec zone Polke. Z inna mi nie wyszlo. Nienawidzi Polski.
Wszystko jej sie tam nie podobalo.
Zainteresowanym Paniom w ciagu tygodnia grozi nuda , lecz w weekendy same szalenstwa.
zycie jest piekne
Obserwuj wątek
    • Gość: Rud Re: szukam zony z Polski IP: *.sympatico.ca 24.11.01, 00:37
      O la, la ... szkoda ze jestem zajeta
      • Gość: ja Re: szukam zony z Polski IP: *.tele2.pl 24.11.01, 00:52
        chyba facet szukasz tu guza...
    • niegrzeczna wspaniale oglozenie.. 24.11.01, 01:24
      ..Zycze Tobie szczescia bo tak slicznie napisales. Uczciwie, bo widze na
      watkach jak ludzie sie zachwalaja. A z Twojego ogloszenia bije takie cieplo..
      Kobieta napewno sie bedzie czula z Toba bezpiecznie i zaakceptowana. I
      pozwolisz jej byc soba. Widac ze jestes dojrzaly i kobieta nie bedzie sie
      obawiala odrzucenia (mimo ze moze ci sie wydawac "zwariowana"). Nie wiem czy
      madrze mowie,bo pozno i oczka mi sie kleja.

Wykorzystam Ciebie do przytulenia,bo akurat bardzo mi tego brak.

I przecieple pozdrowienia, bo nie umiem tych znakow z kropkami i nawiasami.
    • Gość: ona29 Re: szukam zony z Polski IP: *.uio.no 24.11.01, 11:43
      a moze mail?
    • optymistka Re: szukam zony z Polski 25.11.01, 11:10
      Gość portalu: 40 latek napisał(a):

> srednio sytuowany czterdziestolatek. Klimat jest tu znacznie cieplejszy niz
      w Polsce . Ciekaw jestem czy komukolwiek z przedstawicielek plci pieknej to
      sie podoba ...<

Podoba mi się, zawsze ubolewam, że w Polsce jest za chłodno.

> Mieszkam w malym miasteczku, mozna powiedziec - sypialnia, gdzie malo sie
      dzieje. Duze miasto a wlasciwie europejska metropolia jest niedaleko.<

Super!!!

>jestem bardzo normalnym facetem - zasadniczosc moze byc zarowno ujma jak
      i plusem ... wyglad ... wszystko w normie, troche wygladam jak poludniowiec
      chociaz nie calkiem Banderas.<

To i dobrze, że nie jesteś Banderasem.

> Nie jestem obojetny kobietom <

Będę ciągle zazdrosna!!

> ale chce miec zone Polke.<

Powinieneś ogłosić się na Forum "Towarzyskie".

> Z inna mi nie wyszlo. Nienawidzi Polski. Wszystko jej sie tam nie podobalo.<

Nie rozumiem, jak można Polski nie polubić??
      Ona nie kochała Ciebie!!

>Zainteresowanym Paniom w ciagu tygodnia grozi nuda , lecz w weekendy same
      szalenstwa. zycie jest piekne <

W ciągu tygodnia - nuda. Umiemy sobie organizować czas!
      Napewno zasługujesz na miłość kobiety, zapewne spotkasz tą jedyną,
      lecz wydaje mi się, że chciałeś nas-Polki- jedynie sprowokować do
      dyskusji. Jakoś to niemrawo idzie. Być może miejsce nieodpowiednie.
      Pozdrawiam, lecz męża nie szukam.
      Jednak niewinny flircik przydałby się.

• Gość: faye Re: szukam zony z Polski IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.11.01, 13:55
      Hmm, a chcesz zostac tata? Ja sie juz wyszalalam, a
      teraz marze o rodzince... Strazniczka domowego ogniska
      w tygodniu sie nie nudzi :-)
    • Gość: Klaudia Palma ci odbija, zgredzie IP: *.tele2.pl 25.11.01, 17:25
      Dlaczego nie piszesz konkretnie o sobie tylko na pierwszym miejscu o klimacie,
      jakby to on był decydującym czynnikiem poznawczym.
      Poza tym starasz się wzbudzić litość pisząc, że z "tamtą" ci nie wyszło. A co
      to kogo obchodzi?
      Piszesz o nudzie po tygodniu. Dajesz do zrozumienia, że jesteś jakimś
      flegmatykiem bez inicjatywy, z którym nie można cokolwiek zorganizować.

Facet - słabo się zareklamowałeś! Palma w ciepłym kraju (nawet nie wspomnisz
      jakim) to nie wszystko! Rusz d...ę i zrób coś z sobą, powodzenia w
      poszukiwaniach jakiegoś babska, który wysłuchiwałby twoich narzekań i
      opowiastek o krajobrazie. Znajdą się naiwne...
      • Gość: 40latek Do Klaudii IP: 134.65.105.* 26.11.01, 18:51
        Klaudia napisała:
        > Dlaczego nie piszesz konkretnie o sobie tylko na pierwszym miejscu o klimacie,

Poniewaz teraz to codzienna uciazliwosc. Szaro buro, a u mnie jeszcze barwy jesieni i wlasciwie zawsze jest
        troche zielono. Nawet w styczniu, lutym jest w miare cieplo i nie trzeba chodzic w kozuchu, wystarczy
        kamizelka.

> jakby to on był decydującym czynnikiem poznawczym.
        z tym zyjesz na co dzien ... tak mi sie wydaje.

> Poza tym starasz się wzbudzić litość pisząc, że z "tamtą" ci nie wyszło. A co
        > to kogo obchodzi?

jesli Ciebie nie obchodzi przeszlosc swojego przyjaciela/narzeczonego/meza to gratuluje.
        Ja uwazam ze na p[oczatku trzeba cos o sobie powiedziec.

> Piszesz o nudzie po tygodniu. Dajesz do zrozumienia, że jesteś jakimś
        > flegmatykiem bez inicjatywy, z którym nie można cokolwiek zorganizować.

Caly tydzien pracuje i zajmuje mi to troche czasu. Tu jest inaczej niz u Ciebie. Rozliczasz sie z pracy a` nie z
        czasu. Pracy jest duzo albo jeszcze wiecej. Pewnie nie pracowalas nigdzie poza krajem. Mnie nawet
        zaproponowano a wrecz poproszono abym podjal prace tu gdzie jestem. Pracuje dla 3 w pelni europejskich
        krajow.
        >
        > Facet - słabo się zareklamowałeś! Palma w ciepłym kraju (nawet nie wspomnisz
        > jakim) to nie wszystko!

a jednak jestes ciekawa gdzie?
        Kraj zawsze moge zmienic. Dowyboru Francja, Wlochy, Niemcy. Moge to robic co 2 lata.

Rusz d...ę i zrób coś z sobą, powodzenia w
        > poszukiwaniach jakiegoś babska, który wysłuchiwałby twoich narzekań i
        > opowiastek o krajobrazie.

Krajobrazy mozna ogladac swoimi oczami. Narzekan ... o czym kobieto opowiadasz?
        "babsko" - brzmi prostacko, przynajmniej dla mnie." Rusz dupe" - tez -jak na poczatek znajomosci.
        Fajnie ze Klaudio masz tak duzo do powiedzenia.

Znajdą się naiwne...

-to tez jest specyfika twojego spojrzenia na moja przyszlosc. Nie przejmuj sie az tak.
        Wyluzuj sie.
        pozdrawiam

• Gość: Klaudia Re: od Klaudii IP: *.tele2.pl 30.11.01, 20:50
          No co ty, nie przejmuję się.
          Sorka za ostre słowa, przesadziłam nieco, umiem przyznać się do błędu.
          Każdy ma swój sposób postrzegania świata. Każdy jest inny i szuka odpowiedniego
          dla siebie partnera na swój sposób.
          Więc powodzenia w poszukiwaniach.
          pozdr
          • Gość: 40latek Re: od Klaudii IP: 134.65.105.* 03.12.01, 14:06
            fajnie ze umiesz to, co niewielu jest dane
            ciesze sie.
            Serdecznie pozdrawiam
            jesli i ja cos nie tak napisalem to tez wybacz mi
    • Gość: Zuza Re: szukam zony z Polski IP: *.*.*.* 03.12.01, 15:42
      A dlaczego ona (ta zona) ma byc z Polski ?
      • pieszczoszka Re: szukam zony z Polski 05.12.01, 13:58
        Gość portalu: Zuza napisał(a):

> A dlaczego ona (ta zona) ma byc z Polski ?

No wlasnie..bo ja zzagranicy

• Gość: kreska Re: szukam zony z Polski IP: 217.96.53.* 05.12.01, 13:49
      Jak bedzie to ogloszenie aktualne za kilka miesiecy to jestem chetna.
      • Gość: 40latek Re: szukam zony z Polski IP: 134.65.105.* 05.12.01, 15:17
        ... pewnie ze za pare miesiecy bedzie aktualne!!!
        poczekam do lata. Zawsze latem jest cieplej . Gdzie planujesz wakacje?
        i kiedy?
        czy pasuje Ci czerwiec np. w Hiszpanii?
        • Gość: kreska Re: szukam zony z Polski IP: 217.96.53.* 06.12.01, 11:37
          Dlaczego chcesz czekac do lata? Przeciez tam gdzie jestes teraz jest podobno
          cieplo.
          Hiszpania mi odpowiada i czerwiec tez.
          Ciekawe, ze nie interesuje Cie dlaczego dopiero za kilka miesiecy?

Pozdrawiam
          .. - latka
          • Gość: 40latek Re: szukam zony z Polski IP: 134.65.105.* 06.12.01, 12:33
            tu gdzie jestem jest cieplo ale jak to zima dzien tez jest nie taki dlugi
            jak by sie chcialo
            kocham swiatlo naturalne i zachody slonca miedzy osma a dziewiata, w
            czerwcu o dziewiatej) a nie o szostej ...
            dlaczego do czerwca? pisalas ze trzeba poczekac. Poczekam. Jestem
            cierpliwy. A dlaczego trzeba czekac? ... pewnie robisz porzadki. Poza
            tym mysle ze potzrebujesz tego czasu. Nie wnikam.
            pozdrawiam
            • Gość: kreska Re: szukam zony z Polski IP: 217.96.53.* 10.12.01, 12:13
              Musze Ci cos wyjasnic.
              W zasadzie to nie wiem czy chcialabym byc zona (choc nic nie stoi na
              przeszkodzie a poglady mozna zmienic)?
              Zapytasz: to po co odpisalas?
              Kiedys bardzo sie nudzilam (przegladnelam wszystko z interesujacych mnie
              tamatow)i postanowilam przeczytac jakie ludzie maja problemy.Zobaczylam temat:
              SZUKAM ZONY - wiec pomyslalam znowu jakies wyglupy i opuscilam ten temat.
              Ale on za jakis czas wrocil. Przezwyciezylam niechec i przeczytalam.
              A tu prawie rozczarowanie (byc moze,ze to tez sa wyglupy ale w sposob do
              przyjecia).
              Natomiast Twoja odpowiedz na list Klaudii (chyba tak sie podpisala) byla
              rewelacyjna (chodzi tutaj o sposob Twojej odpowiedzi - grzeczny ale
              rownoczesnie dobitny,stanowczy).
              I to zadecydowalo, ze do Ciebie napisalam. To byl impuls. Nie liczylam,ze mi
              odpowiesz.
              A TY odpisujesz.I znowu grzecznie aczkolwiek - nie umiem znalezc odowiedniego
              slowa.

Jesli to co napisalam na poczatku nie przeszkadza Ci to mozemy pisac dalej.
              Jesli nie - to nie odpisuj.

Wybor nalezy do Ciebie

• Gość: 40latek Re: szukam zony z Polski IP: 134.65.105.* 10.12.01, 14:50
                oczywiscie gram dalej. Odpowiadam i zadaje pytania. Adres swojej
                skrzynki podam pozniej. W tej chwili to nieistotne. Nie przeszkadzaja
                mi ludzie ktorzy czytaja moja korespondencje, nie przeszkadzaja mi ci
                ktorzy patrza mi na rece podczas pracy.
                Kreska - skad to pochodzi? co to za nickname? mam nadzieje, ze nie od
                nazwiska.?????
                pzdr
                • Gość: kreska Re: szukam zony z Polski IP: 217.96.53.* 12.12.01, 07:18
                  Kreska vel Kryska (tak jak napisane) to od mojego imienia.Jest to pozostalosc
                  z dziecinstwa (wieku 3,4,5,6 lat).Dzieci w tym czasie bardzo czesto seplenia
                  (lub nie maja zebow) i nie wymawiaja pewnych liter (dlatego "s").A ze moimi
                  partnerami zabaw byla banda osiedlowych chlopakow to przeciez nie beda na mnie
                  wolac Krysia (tak nie wypadalo)stad Kryska. Natomiast ze wzgledu na maja
                  posture (owczesna) i to ze moglam wejsc do kazdej dziury i przecisnac sie przez
                  kazda szpare czesto wolali na mnie Kreska.
                  Do tej pory niektorzy pozdrawiaja mnie "Czesc Kryska". Ot i cala prawda o moim
                  podpisie.W zasadzie to piwinnam podpisac sie tak jak Ty ale tak jakos wyszlo.

Nie rozumiem dlaczego "miales nadzieje" ze nie jest to moje nazwisko.Znam
                  nazwiska gorzej brzmiace (chyba,ze znasz kogos o takim nazwisku).Moje nazwisko
                  jest zupelnie inne (ladne i latwe do zapamietania).Zreszta jedna z moich teorii
                  dlaczego jestem sama dotyczy wlasnie mojego nazwiska.Ale to nas na razie nie
                  interesuje.

Wspomniales o adresie swojej poczty (choc o to nie pytalam) dlatego rozwine
                  ten temat (chociaz nie mialam na to ochoty). Piszesz,ze zaczna sie pytania i
                  odpowiedzi.Ale,wiesz, dla mnie moze to byc krepujace.Czy nie jestes troche
                  egoista?
                  Mam propozycje:
                  Nie mam nic przeciwko, zebys do mnie pisal na forum (od razu bedziesz mogl
                  odpowiedziec tez innym, bo przeciez przyjete jest,ze czyta sie korespondencje
                  innych),ale ja bede Ci odpowiadala na skrzynke.

I na zakonczenie - Twoja odpowiedz zaskoczyla mnie (mile).Zaczyna byc ciekawie.

Przesylam pozdrowienia.
                  Kryska.
                  • Gość: 40 Re: szukam zony z Polski IP: 134.65.105.* 12.12.01, 11:45
                    wole Kreske od Kryski.
                    Kreska moze byc ladna plastyczna jak w rysunkach Muchy
                    (jeden z moich ulubionych secesyjnych artystow )
                    Jak widzisz dobrze mi sie kojarzy. Lubie tez ladnie brzmiace nazwiska.
                    na razie tyle
                    zagladam czesto na Forum aby zobaczyc czy juz odpisalas.
                    Musze zaczac cwiczyc cierpliwosc. Zaloze sobie skrzynke i podam
                    adres - ale to dopiero po obiedzie.
                    pozdrawiam
                    40 latek
                    • Gość: kryska Re: szukam zony z Polski IP: 217.96.53.* 12.12.01, 11:58
                      Chyba jednak nie za czesto zagladasz tutaj ( od 7 do 11 troche czasu).
                      Czyzbys naprawde nie mial jeszcze skrzynki?
                      • Gość: 40 Re: szukam zony z Polski IP: 134.65.105.* 12.12.01, 14:07
                        juz zalozylem (na te okazje), bo chyba nikt nie uwierzy, ze mozna nie
                        miec skrzynki.
                        art_2d@excite.com

mialo byc w adresie nawiazanie do "Gwiezdnych wojen"
                        Art2 ale juz ten adres istnial i nadano mi taki dziwny inny , ale tez moze
                        byc.
                        Kresko,
                        teraz czekam az cos zmienisz w moim i swoim ....dopisz wlasciwe
                        slowa.
                        • Gość: kreska Re: szukam zony z Polski IP: 217.96.53.* 14.12.01, 13:21
                          Mam klopoty z komputerem (z odbieraniem i przesylaniem listow i wogole),wiec
                          dlatego pisze do Ciebie tutaj.

Wyslalam Ci wiadomosc (wczoraj i dziasiaj).Czy je otrzymales?

Pozdrowienia.
    • mag_nolia Re: szukam zony z Polski 05.12.01, 14:37
      ..lubisz...żony...?
      (uśmiech)
      pozdr...!
      PA!
      • Gość: sawa Re: szukam zony z Polski IP: *.chello.pl 08.12.01, 18:20
        Dlaczego zignorowałeś pytanie o Twoja skrzynkę?
      • Gość: 40 Re: szukam zony z Polski IP: 134.65.105.* 12.12.01, 18:41
        kocham zony, uwielbiam je za bezinteresownosc
        podobno milosc taka wlasnie jest ????
        nie kocha sie za cos, tylko po prostu sie kocha
        czyz nie tak

zalozylem skrzynke ale jest pusta
        przed chwila sprawdzalem
        zobaczylem dno.
        • Gość: Hanna Re: szukam zony z Polski IP: *.waw.ppp.coolnet.pl 13.12.01, 04:16
          Ale dlaczego panie 40-latku piszesz tylko o miejscowosci, w ktorej mieszkasz, o
          swoim wygladzie i o ewentualnych dostepnych rozrywkach? I o klimacie.
          Oraz o swoich przykrych przezyciach w przeszlosci.
          Sledze Twoja korespondencje z roznymi paniami na tym forum.
          Wysylasz sliczne listy, które moga zamieszac w glowie kobiecie.
          Ale...
          Kogo chcesz poznac? Panne po przejsciach, ktora wezmiesz na litosc?
          Przeciez napisales na oko anons matrymonialny. Chyba, ze to podpucha, a chodzi
          Ci o fajna panienke na wyjazd i do lozka. Mysle ze portal Gazety nie jest dobra
          wedka, aby zlowic taka rybke. Mozesz Pan zlowic w ten sposob rybe, ktorej nie
          bedziesz Pan mogl strawic.

Jak chcesz poznac dziewczyne z Polski - prosze opowiedziec cos o sobie. Czym
          sie zajmujesz, jakie masz wyksztalcenie i co robisz zawodowo (nie chodzi o
          kredyt na karcie, bo nikomu juz tym nie zaimponujesz). Prosze nie klamac i nie
          robic z siebie Carringtona z Dynastii. Prosze nie podrywac dziewczyny na
          wyjazdy po krajach UE.
          Na forum Gazety piszesz (ku mojemu zdziwieniu) jako mezczyzna uzywający lepszej
          polszczyzny od wielu moich znajomych. Jakie masz plyty, jak mieszkasz, co
          robisz w wolnym czasie? Gdzie pracujesz i jako kto?

I czego oczekujesz po dziewczynie z Polski?
          • Gość: 40 Re: szukam zony z Polski IP: 134.65.105.* 13.12.01, 10:31
            Gość portalu: Hanna napisał(a):
            Ale dlaczego panie 40-latku piszesz tylko o miejscowosci, w ktorej
            mieszkasz, o swoim wygladzie i o ewentualnych dostepnych
            rozrywkach? I o klimacie. Oraz o swoich przykrych przezyciach w
            przeszlosci.

czy aby to tylko? dla mnie to duzo powiedziane, bardzo trudno jest
            wybrac wlasciwa informacje, przeslanie musi byc bardzo jasne i
            pozbawione calej otoczki domyslow.

> Sledze Twoja korespondencje z roznymi paniami na tym forum.
            > Wysylasz sliczne listy, które moga zamieszac w glowie kobiecie.
            > Ale...
            > Kogo chcesz poznac?

Trudno jest zamieszac w glowie osobie ktorej nie znasz. Przeciez mamy
            tez inne zmysly. Wiadomosc pisana pozostaje tylko slowami na papierze.
            To daje tylko szanse na poznanie sie.

Panne po przejsciach, ktora wezmiesz na litosc?
            > Przeciez napisales na oko anons matrymonialny. Chyba, ze to podpucha
            ,
            Litosc? nie. Ja szukam osoby z ktora mozna podzielic sie radosciami i
            smutkami. Moze tez po przejsciach. ...To nie jest wykluczone. Takie
            osoby czesciej i latwiej moga zrozumiec rozne strony wspolnej
            emocjonalnej zaleznosci.

a chodzi
            > Ci o fajna panienke na wyjazd i do lozka. Mysle ze portal Gazety nie jest dobra wedka, aby zlowic taka rybke. Mozesz Pan zlowic w ten sposob rybe, ktorej nie > bedziesz Pan mogl strawic.

Ostatnie swieta i brak karpia na stole ... byla rybka - tunczyk, marlin
            nie bylo tez sledzia.

> Jak chcesz poznac dziewczyne z Polski - prosze opowiedziec cos o sobie. Czym sie zajmujesz, jakie masz wyksztalcenie i co robisz zawodowo (nie chodzi o kredyt na karcie, bo nikomu juz tym nie zaimponujesz). Prosze nie klamac i nie
            > robic z siebie Carringtona z Dynastii. Prosze nie podrywac dziewczyny na wyjazdy po krajach UE.

O tym nie bede pisal. Wladza i pieniadze to podobno najwieksze
            afrodyzjaki a kobiety maja rozne apetyty. Przewaznie oczekiwania sa
            duze. Mam inne preferencje i nie chce aby moja wybranka kierowala sie
            przy wyborze wysokoscia konta - pisalem zreszta ze jestem srednio
            zamozny. Chce zlowic wybranke a nie siec pelna sardynek.

> Na forum Gazety piszesz (ku mojemu zdziwieniu) jako mezczyzna uzywający lepszej polszczyzny od wielu moich znajomych.

pewnie mieszkasz za granica?

Jakie masz plyty, jak mieszkasz, co
            > robisz w wolnym czasie?
            plyty mam rozne. Z polskich: Skubikowski, Elektryczne gitary , Martyne
            Jakubowicz ...i inne. Zagraniczne ... Dire Straits, troche ciezkiego
            starego rocka, Eric Burdon, JJ Kayle, troche Dylana, Zuccero, jakas plyta
            Pink Floyd, The Cure, troche jazzu - Miles Davis, Aldi Meloa z Johnem
            McLaughinem i Paco de Lucia. Pewnie to brzmi obco?

mieszkania nie mam -wynajmuje 2 pokoje (100 metrow) na pierwszym
            pietrze kolo palmy. Mam tez nie swoj garaz. Jezdze z garazu nie swoja
            winda. Ciekawostka jest to ze mam nie swoje 2 balkony. Jeden przy
            lazience. Ciekawe?
            Gdzie pracujesz i jako kto?
            pracuje w fabryce marzen, jako ten co czaruje.

> I czego oczekujesz po dziewczynie z Polski?
            przyjazni, lojalnosci , poczucia chumoru , wzajemnego zauroczenia na
            wiele lat
            • Gość: finKa Re: szukam zony z Polski IP: *.*.*.* 21.12.01, 15:08
              Gość portalu: 40 napisał(a):

> > I czego oczekujesz po dziewczynie z Polski?
              > przyjazni, lojalnosci , poczucia chumoru , wzajemnego zauroczenia na
              > wiele lat

czy naprawde w tych pieknych krainach gdzie z balkonu przy lazience mozna
              podziwiac cudowne zachody slonca nie ma lojalnych kobiet zdolnych do przyjazni,
              majacych poczucie humoru i potrafiacych zauroczyc Cie na wiele lat (i vice versa
              naturelment)???

pozdrawiam z Krainy Sniegu
              • kusicielka Co sie z Wami dzieje kobiety??? 21.12.01, 15:21
                Finko..przeciez autor napisal wyraznie ze chce Polke!!! Co w tym takiego
                dziwnego? Zostawcie Go w spokoju. Nie jestescie zainteresowane, to nie
                czepiajcie sie.
                • Gość: finKa Re: Co sie z Wami dzieje kobiety??? IP: *.*.*.* 21.12.01, 15:49
                  kusicielka napisał(a):

> Finko..przeciez autor napisal wyraznie ze chce Polke!!! Co w tym takiego
                  > dziwnego? Zostawcie Go w spokoju. Nie jestescie zainteresowane, to nie
                  > czepiajcie sie.

droga kusicielko...
                  ja sie nie czepiam
                  zaintrygowalo mnie jedynie to, ze On szuka POLKI
                  Coz jest takiego w Polkach czego nie maja inne kobiety?
                  pozdrawiam
                  • kusicielka Re: Co sie z Wami dzieje kobiety??? 21.12.01, 15:58
                    Finko, no wiec kawe na lawe? wspolna kultura, wspolny jezyk, itd...
                    • Gość: 40latek Re: Co sie z Wami dzieje kobiety??? IP: 134.65.105.* 21.12.01, 16:39
                      czy to trudno zrozumiec?
                      Drogie Panie.
                      Na lamach Forum pisze po polsku. W tym samym jezyku chce
                      rozmawiac bedac u siebie w domu. (choc jest on we Wloszech)
                      Najczulsze slowa sa mi najblizsze w moim ojczystym jezyku, a nie
                      zaslyszane w TV lub innym kabarecie.
                      Wspolna kultura i wartosci wyniesione z domu moga byc wspolne .
                      Czy moze ktora z Pan uwaza, iz mozna sie odnalezc we wspolnym
                      zwiazku ,dajmy na to, z Grekiem lub Wlochem z poludnia ....
                      Mentalnosc, temperament, sposob obcowania z kobieta, sa tak rozne.
                      Wiekszosc zachowan wynosimy z wlasnego domu rodzinnego, czy
                      chcemy czy nie, nasladujemy naszych Rodzicow w tym co nam sie
                      podobalo. Oczywiscie byly tez zachowania, ktore jako dzieci
                      potepialismy i te omijamy obecnie. Czyz nie tak?
                      pozdrawiam
                      art_2d
                      • Gość: finKa Re: Co sie z Wami dzieje kobiety??? IP: *.*.*.* 21.12.01, 17:35
                        Gość portalu: 40latek napisał(a):

> czy to trudno zrozumiec?
                        > Drogie Panie.
                        > Na lamach Forum pisze po polsku. W tym samym jezyku chce
                        > rozmawiac bedac u siebie w domu. (choc jest on we Wloszech)
                        > Najczulsze slowa sa mi najblizsze w moim ojczystym jezyku, a nie
                        > zaslyszane w TV lub innym kabarecie.
                        > Wspolna kultura i wartosci wyniesione z domu moga byc wspolne .
                        > Czy moze ktora z Pan uwaza, iz mozna sie odnalezc we wspolnym
                        > zwiazku ,dajmy na to, z Grekiem lub Wlochem z poludnia ....
                        > Mentalnosc, temperament, sposob obcowania z kobieta, sa tak rozne.
                        > Wiekszosc zachowan wynosimy z wlasnego domu rodzinnego, czy
                        > chcemy czy nie, nasladujemy naszych Rodzicow w tym co nam sie
                        > podobalo. Oczywiscie byly tez zachowania, ktore jako dzieci
                        > potepialismy i te omijamy obecnie. Czyz nie tak?
                        > pozdrawiam
                        > art_2d

dziekuje za odpowiedz
                        uwazam, ze mozna budowac zwiazek na odmiennosci kultur, zyczajow, jezyka.
                        Najczulsze polskie slowa z obcym akcentem moga byc tak samo szczere...
                        choc pewnie milo jest kiedy ktos wie kim jest reksio i ze Bruner to swinia...
                        pozdrawiam
                      • Gość: Samba Re: Co sie z Wami dzieje kobiety??? IP: *.mercerville-45-50rs.nj.dial-access.att.net 22.12.01, 03:04
                        Hej, kobitki, ja tez nie mieszkam w Polsce, ale spotykam chlopakow polakow,
                        ktorzy marza TYLKO O POLCE, zadna inna ich nie interesuje, a ja sie im nie
                        dziwie.
                        Znam wiele mieszanych zwiazkow i tak na prawde nie wyglada to zawsze kolorowo.
                        Dajcie spokoj 40-sto latkowi,
                        s.
            • Gość: Hanna Re: szukam zony z Polski IP: *.waw.ppp.coolnet.pl 22.12.01, 02:45
              Oops.. Te zdania z listu o innych zmysłach, itc. Sa niewazne, zapomnisz o nich
              poznajac odpowiednia dziewczyne.
              Ale martwi mnie ta ostatnia odpowiedz
              >>Wladza i pieniadze to podobno najwieksze afrodyzjaki a kobiety maja rozne
              >>apetyty.
              Zrozum, minely czasy, kiedy dla dziewczyny z Polski wyjazd za granice byl
              najlepszym afrodyzjakiem. Nawet jesli pieniadze oznaczaly zakupy do syta w
              domach towarowych, a wladza to szefowa kelnerek w fajnej restauracji. Teraz
              jedziemy do Francji na kontrakt w firmie budowlanej i do USA pracujac jako
              informatyk. I tylko dla przezycia fajnej przygody i dobrych refrencji do CV. Bo
              juz mamy apartament lub dom.
              >> Przewaznie oczekiwania sa duze. Mam inne preferencje i nie chce aby moja
              >> wybranka kierowala sie przy wyborze wysokoscia konta - pisalem zreszta ze
              >> jestem srednio zamozny.

Pisalam o tym, ze w portalu Gazety mozesz poznac rybke, ktorej nie strawisz.
              Myslalam o "zlotej rybce" ktora ma w porteliku zlota VISE lub AMEX. I nie beda
              ja obchodzic warunki finansowe, ale sam facet. Najczesciej sa doskonalymi
              kucharkami, ktore wyczaruja kapuche z grzybami i sledziki z cebulka na Wigilie
              w dowolnym kraju.

Ale wola poczytac o tym facecie. Czy jest osoba wierzaca (katolikiem czy
              protestantem)? Czy chciałby miec dzieci? Synow czy corki? Czy lubi zwierzeta?
              Jesli tak, to woli psy czy koty? Jakie ma poglady polityczne? Na jaka partie
              glosuje w swoim kraju? Jakie czyta magazyny lub jakie site oglada w WWW? Moze
              ostanio czytal jakas ksiazke i chce o niej napisac...

No, wiem, napisałeś o muzyce, ale chyba wyjechałeś za granice krotko po stanie
              wojennym. Elektyczne Gitary to teraz taka kapela do grania na imprezach
              firmowych. W Polsce robi się teraz świetna muze.

Zapewniam, ze odpowiedzi na te pytania nie naruszą 40-latka prywatnosci, a
              pomoga mu wylowic fajna rybke...
              • Gość: samba Re: szukam zony z Polski IP: *.mercerville-45-50rs.nj.dial-access.att.net 22.12.01, 03:12
                Hanna!, a jaka to sie swietna MUZE w Polsce teraz robi ???
                ..........................?
                Dziewczyna informatyk zajmujaca sie kontraktami budowlanymi moze byc
                nudniejsza, niz romantyczny 40- latek sluchajacy klasyki jazzu.
                Nie tak?
                Samotna panna, z kartka -wiza, wyjazdami, wymaganiami, .......pewnie do konca
                swoich dni stara panna zostanie, bo zaden smialek nie bedzie sie za taka
                madrusie bral.
                Pa
                • Gość: Cool Re: szukam zony z Polski IP: *.vc.shawcable.net 22.12.01, 03:54
                  Hanna, 40 latku, Hanna, ta naprawde potrafi myslec. Tyle ze ma tyle wymagan, i
                  tyle pytan, ale pewnie z nia bys sie nie nudzil. Jedno jest troche niejasne,
                  dwa pokoje i az 100 metrow kwadratowych? Toz to nie apartment, to condominium,
                  i to dla jednej osoby? A moze ty piszesz po cichu, zeby zona nie wiedziala? ha?
                  • Gość: smieszka Re: szukam zony z Polski IP: 217.96.53.* 27.12.01, 07:41
                    Ten watek juz troche trwa.
                    Niektore chetne podaly swoje adresy.
                    Czy nawiazales z nimi kontakt (nie na Forum).
                    Chyba nie skoro dalej zagladasz tutaj.
                    Czyzbys dalej szukal?
                    • Gość: smieszka Re: jeszcze raz IP: 217.96.53.* 27.12.01, 07:58
                      Pytam, bo nie wiem czy zawracac Ci glowe (i sobie).
                      • Gość: 40latek do Smieszki i Hanny IP: *.bluewin.ch 29.12.01, 00:20
                        moje internetowe drogie panie
                        z Polski to ja wyjechalem niedawno. Zawsze moge wrocic
                        Na powrot potrzebuje 3 miesiace
                        tylko do kogo?
                        bywam w W-wie co 3 miesiace. Odwiedzam przyjaciol i rodzicow.
                        Z biezacej muzyki
                        Ich troje - banal
                        El dupa -nie rozumiem, zbyt agresywne i pelno wulgaryzmow
                        Bratanki -fajnie spiewaja szczegolnie piosnki o Hance
                        i chyba wystraczy.
                        Karte Amexu mialem a jesli ktos chce ja szybko sobie wyrobic to wielu osobom pomoglem
                        ja wyrobic.
                        -przechwalam sie znajomosciami w tej firmie....Najfajniejsza reklama tej karty wisi
                        na lotnisku w N. Yorku
                        haslo glosi: czy masz zielona karte?

domu nie mam (w W-wie) choc chcialbym miec swoj wlasny i fajna zonke
                        dzieci -chcialbym chlopca

Rozmawiam , pisuje z dwoma paniami ...
                        O jednej z nich nie wiem nic. Nawet imienia.

W tej chwili jestem w Basel, pada deszcz i jest tak sobie.
                        Na sylwestra wracam do Wloch. Nie mam planow.
                        padly rozne pytania ... auto pali mi 12,4 litra na 100 km. i mam 180 cm wzrostu
                        na sniadanie jadlem wedline i pilem kawe.W Bazylei +9 stopni. Caly dzien pilem
                        miejscowego burgunda
                        i moze dlatego tak nieskladnie sie dzis wyrazam
                        czy sa jeszcze jakies? ...pytania.
                        bardzo lubie Hanke i Smieszke zarazem
                        pozdrowienia
                      • ciiekawa Re: jeszcze raz 29.12.01, 05:59
                        Gość portalu: smieszka napisał(a):

> Pytam, bo nie wiem czy zawracac Ci glowe (i sobie).

Czy aby sie nie za bardzo narzucasz?
                        Moze bys inna taktyke przyjela?

pozdr.

• Gość: smieszka Re:do ciiekawej IP: 217.96.53.* 03.01.02, 11:31
                          Gdzie tu widzisz narzucanie sie.
                          Tak jakbys sie czegos bala.
                          Zagrozona?
                          A moze Ty jestes jedna z tych dwoch pan.
                          Tylko ktora?
                          Czy jestes tajemnicza ktorej imienia nie zna nawet zainteresowany.
                          Czy moze jestes ta druga o ktorej istnieniu 40latek tylko napomknal-chyba nikt
                          wazny.
                          Biedaczka.
              • Gość: Marek Re: szukam zony z Polski IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 03.01.02, 15:42
                Ależ perfidnie obłudne i zakłamane są te dziewczyny. 2 miesiące temu
                zamieściłem bardzo podobne ogłoszenie z tą jadnak różnicą ,że mieszkam w
                Polsce, jedynie w bloku i zarabiam tylko średnią krajową. Otrzymałem zaledwie 7
                odpowiedzi z czego żadna nie okazała się poważna. Dochodzę do wniosku,
                że "ciepła zagranica" to jest to co pociąga kobiety i póki co ciągle na to
                lecą.
                • drapieznik Re: szukam zony z Polski- troche o Hannie 03.01.02, 16:09
                  Chyba masz racje, Marek. Za duzo tu jest o tych wakacjach w Hiszpanii, o Visie
                  (koniecznie platynowej), a czy sa palmy, co robisz, a gdzie mieszkasz. Ostrozne
                  sa i tyle. Ten pierwszy zawsze dostaje za darmo a ten drugi (czytaj n-ty) juz
                  musi za to placic...

Ale to nic nowego, gniazdko ma byc ladne, idea dobra ale z wykonaniem gorzej.
                  np. ciekawe ile bedzie przypadkow uszkodzen plodu tak na oko za 9 miesiecy?

Hanna, napisz cos ciekawego. Ja tam sie ciebie nie boje a fajnie czytac twoje
                  emaile.

Do 40 latka: Ostatnim postem o tym skanowaniu przesadziles i jest wyrazny
                  dysonans z poczatkiem.
                  • Gość: Hanna Re: szukam zony z Polski- troche o Hannie IP: *.waw.ppp.coolnet.pl 05.01.02, 04:25
                    Cieszy mnie, ze bawia Cie moje posty na tym forum. Prawdziwie mnie to cieszy,
                    gdyz w rzeczywistosci jestem skromna i niesmiala osoba, ktora raczej boi sie
                    ludzi. Kilka spraw osobistych i zawodowych juz z tego powodu przegralam. Moze
                    to anominowosc tego forum wplywa na mnie tak bojowo.
                    • drapieznik Re: szukam zony z Polski- wiecej o Hannie 05.01.02, 22:07
                      Gość portalu: Hanna napisał(a):

> Cieszy mnie, ze bawia Cie moje posty na tym forum. Prawdziwie mnie to cieszy,
                      > gdyz w rzeczywistosci jestem skromna i niesmiala osoba, ktora raczej boi sie
                      > ludzi. Kilka spraw osobistych i zawodowych juz z tego powodu przegralam. Moze
                      > to anominowosc tego forum wplywa na mnie tak bojowo.

Nie tyle bawia co sa ciekawe a czasem na tyle prowokujace, ze juz sam nie wiem
                      czy Hanna tak mysli naprawde... kazdy cos tam przegral i wygral. Najwazniejszy
                      ten balans. Jestes na plusie, to dobrze, na minusie, no to przyjdz na forum -
                      pomozemy.

Z ta obawa przed ludzmi, to nie jest wcale takie zle bo sie unika wiele
                      problemow, przynajmniej 50%.

Bo jezeli przynajmniej 70% (mialem napisac 50% zeby bylo statystycznie, ale nie
                      moglo mi to przejsc przez palce) no to jest 30% z ktorymi mozna jakos egzystowac
                      (nawet pod tymi palmami), ale jezeli sie nie rozmawia, co jak wiadomo jest
                      bezpieczniej, to pozostaje przynajmniej 15% (optymistycznie), potem trzeba odjac
                      preferencje (-5%), zainteresowania (-5%), cele (-2.5%), brak czegos tam, no i
                      pozostaje 1%, a to statystycznie raczej znikowe szanse w wieku 42 lata, bedac
                      brunetka, szczupla, raczej wysoka, krotkie wlosy, lubiaca muzyke klasyczna,
                      uwielbiajaca cztery pory roku Mozarta, dlugie nogi?? W jakim % zgadlem?

• Gość: Hanna Re: szukam zony z Polski- wiecej o Hannie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.02, 23:51
                        Hmm... bardzo enigmatyczny ten list napisałes. Na pierwszy rzut oka wydalo mi
                        sie, ze jestes szczupla 42-letnia brunetka. Ale przy takim zalozeniu - reszta
                        listow stawala sie z natury nielogiczna. Wiec o co innego chodzilo.
                        A moze po tych kilku postach widzisz juz kompletny obraz mojej osoby i jako
                        prawdziwy drapieznik probujesz go sprawdzic? Jako osoba w ten mily sposob
                        podpuszczona - odpowiem Ci uczciwie.

W jednym sie nie pomyliłes - faktycznie mam dlugie nogi!
                        Inne zalozenia sa bledne: mam wiele, wiele wiosen mniej, jestem mala, pulchna,
                        naturalna blondynka z dlugimi wlosami, a cztery pory roku napisal Vivaldi, ale
                        nie slucham muzyki klasycznej (nie znosze jej), wole etno i całkiem wspolczesne
                        kapele spod znaku komputera.
                        • drapieznik Re: szukam zony z Polski- wiecej o Hannie 08.01.02, 00:25
                          Zgadlas - dziekuje za odpowiedz. I jako zywo nie jestem dlugonoga brunetka, a tym
                          bardziej juz dlugonoga blondynka (uwielbiam palmy jak sa przynajmniej 7000 mil
                          ode mnie i nie znosze ich nawet w doniczce a na daktyla patrze jak na desr
                          Lukrecji Borgi).

Ten V. cale zycie mi sie mylil z Mozartem, a wiec wcale sie nie zdziwilem, ze
                          znowu ten blad popelnilem, chociaz przy okazji wyszlo jak to ja sie w tej
                          klasycznej muzyce lubuje. Dobrze, ze sie chociaz nie pomylilem w tym
                          najwazniejszym.

Co to znaczy 'pulchna'? Taka fajna w dotykaniu, ze to Kochanego ciala nigdy za
                          wiele?

Popatrz, wyglada na to, ze nasz watek przeniosl sie na sam szczyt (co za
                          slowo...) watkow, wbrew oczekiwaniom czterdziestolatka (chcialem napisac
                          czterolatka ale to by bylo nieladnie, w koncu kazda metoda dobra byle prowadzila
                          do celu tak nobliwego jak zarawanie towaru na wakacje. Jesze troche to i ja tak
                          samo napisze.
    • Gość: drapieznik Re: szukam zony z Polski IP: *.westln01.mi.comcast.net 03.01.02, 10:20
      A to ci sie stary poszczescilo! Tyle fajnych kobiet i to gotowych zaraz w
      nieznane! (gorzej pod ta palma jak obecnie wszak byc nie moze...).
      Czytalem o tym, ze sa takie ale tak do konca nie wierzylem. Szczesciaz z ciebie
      i tyle. Tak trzymac! A moze by tak na islam?

Tak naprawde to przelatuja mnie dreszcze przerazenia jakbym wlasnie wyjal palce
      z gniazdka elektrycznego. Nie wiem co to jest, ale moj mozg mowi mi, ze cos nie
      tak. Chcialbym ci jakos pomoc, ostrzec, cos przekazac, tak aby sie nie narazic
      tym wszystkim amatorkom kwasnych jablek, co ja takiego wygaduje - ale brakuje
      mi po prostu slow. Tak, mnie, drapieznika po prostu zatkalo.

Oh, juz wiem, Wielki Manitou mnie oswiecil: te 40 lat tu nie pasuje. Powinienes
      miec o polowe mniej zeby sie wszystko zgadzalo.

• schone Re: szukam zony z Polski 03.01.02, 10:39
        Cterdziestolatku!!!!!!! Jeszcze nie znalazles? Tu tyle chetnych Pan sie
        przewija, a Ty nic?, co za gapa! Moze dlatego tak dlugo szukasz, bo zbyt
        zwolniony metabolizm? He.
        • Gość: 40 latek do schone frau IP: 134.65.105.* 03.01.02, 14:36
          tu nie chodzi o metabolizm. Panny przewijajace sie na tym forumowym
          watku sa po prostu niezdecydowane. Chca tylko pogadac w szerszym
          gronie. To dla mnie jest tobardzo kobieca cecha .
          Przepadam za dzielnymi paniami, takimi dziarskimi i zdecydowanymi.
          A co do mojego wieku ... ktos sie wyrazil ze mam polowe tych lat.
          Przyszlo mi do glowy ze jedna z pan (lub dzieci), ktore do mnie
          napisaly - ta tajemnicza, ma pewnie ze12 lat i dlatego konwersacja sie
          nie klei.
          Teraz pewnie jej starszy brat, skanuje dla mnie jej zdjecie (oczywiscie
          nieprawdziwe) lub w dalszym ciagu przerzuca kolorowe czasopisma w
          poszukiwaniu odpowiedniego.
          40latek
        • Gość: 40 latek do schone frau IP: 134.65.105.* 03.01.02, 14:37
          nie klei.
          40latek
        • Gość: 40 latek do schone frau IP: 134.65.105.* 03.01.02, 14:38
          nie klei.
          40latek
          • Gość: smieszka Re: do 40 latka IP: 217.96.53.* 04.01.02, 07:41
            cos tu jest nie tak.
            Piszesz ze nie znasz imienia tajemniczej,ale zdjecie poslala.
            w takim razie albo z nia jest cos nie tak albo Ty cos sciemniasz.
            I jeszcze ten brat.
            a swoja droga prosze jaki ladny zrobil sie watek.
    • Gość: olka Re: szukam zony z Polski IP: *.client.attbi.com 03.01.02, 16:50
      A ja Cie lubie 40 -latku szkoda ,ze kocham innego i mieszkam tez pod palma
      powodzenia
      • Gość: Marek Re: szukam zony z Polski IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 03.01.02, 23:39
        Gość po prostu chce przelecieć kolejną panienkę a tu tyle chętnych. Kit wciska
        dobry ale się w końcu trochę pogubił. A ja ze swoją nicałą średnią krajową mogę
        się tylko oblizać.
        • Gość: Jedynka Re: szukam zony z Polski IP: *.math.univ.gda.pl 05.01.02, 14:38
          Gość portalu: Marek napisał(a):

> Gość po prostu chce przelecieć kolejną panienkę a tu tyle chętnych. Kit wciska
          > dobry ale się w końcu trochę pogubił. A ja ze swoją nicałą średnią krajową mogę
          >
          > się tylko oblizać.

Nie przesadzasz? Chciałbyś taką kobietę, która poleciałaby na twoją forsę?
          A może zazdrościsz 40-latkowi?
          Średnia krajowa, to całkiem nieźle :-)

• drapieznik Re: szukam zony z Polski 04.01.02, 01:30
      Marek, nie wazne gzie sie nabiera apetytu - wazne, ze sie je w domu. Masz nad
      nim przewage pola walki.

Jakbym mial te kreseczke tobym Markowi zaraz wyslal email, zawsze co dom to dom.

A po tych daktylach to wiadomo, lepiej byc dalej od ludzi.
      • schone Re: szukam zony z Polski/ do czterdizetolatka 04.01.02, 01:36
        Czterdziestolatku, wiem jak mozesz miec jeszcze wieksze powodzenie. Wiem gdzie
        mozna sie odmlodzic, na conajmniej dziesiec lat. NO i te inne sprawy sie
        poprawiaja tez. Takze bedziesz mial wieleeeeeeeeee Pan w kolejce.
        • Gość: 40 Re: szukam zony z Polski/ do Frau IP: 134.65.105.* 04.01.02, 14:04
          My dear schone Frau,
          Twoja wypowiedz niestety nie jest na temat. Temat pojawil sie na
          poczatku -zauwaz ze szukam zony z Polski- zona w liczbie
          pojedynczej. Po drugie nic nie pisalem o odmladzaniu siebie samego i
          rowniez nie pisalem o tym, ze przyszla zona ma sie odmladzac. Kolejki
          to juz przezytek. Do tej pory ustawiaja sie w nich tylko mocno starsze
          Panie po porade do rejonowego lekarza. Inne kolejki juz nie istnieja
          ... no moze jako znak dobrobytu i wzmozonej konsumpcji te przy
          kasach w supermarketach. Ciesze sie ze znasz recepte na odmlodzenie
          i wiesz jak spowodowac , aby wciaz byc jeszcze atrakcyjna. Poprawa
          formy fizycznej tez jest wazna, bo przeciez nie sam wyglad sie liczy.
          Zazywaj duzo ruchu. Ja bym polecal spacery. To nie jest trudne, a po
          drodze mozna spotkac uroczych ludzi, nawiazac nowe znajomosci itd
          etc. Jesli masz inne zdanie na ten temat, to prosze zaloz swoj watek i
          podziel sie spostrzezeniami. Chetnie sie przylacze . Moj watek umiera
          smiercia naturalna i nie wiem czy go warto kontynuowac. Zbyt dlugie
          dyskusje prowadza donikad.
          pozdrawiam
          • Gość: Hanna Re: szukam zony z Polski/ do Frau IP: *.waw.ppp.coolnet.pl 05.01.02, 04:15
            Tak, faktycznie ten watek zamiera. Ale sam sie o to prosiles, bo ty tez nie
            traktowales tych postow powaznie. Kilka Pan na tym forum prosilo o bardziej
            osobiste informacje (ale nie naruszajace Twojej prywatnosci). Ja sama zadalam
            Ci pare pytan, ktore byly dla mnie wazne.
            Z Twojej odpowiedzi niewiele wynikalo. Chyba tylko to, ze lubisz swoj samochod,
            nie jestes wegetarianinem, a czasem dobrze Ci sie pisze po wypiciu paru
            kieliszków wina. Zignorowales kompletnie temat wyksztalcenia, pracy i pogladow.
            Czyzby niezadowolenie ze swojej pracy zawodowej?
            Potem popadles w dyskusje z niezyczliwymi lub podpuszczajacymi Cie ludzmi.
      • evunia Czesc drapieznik 04.01.02, 06:32
        Mysle nad tym tlumaczeniem. Mysle ze jestes psotnik ze tu nie chodzi o jezyk.
        (Wiesz o czym mowie . :))))))))))))
        • schone Re: Czesc drapieznik 05.01.02, 09:16
          Tak dlugo szukasz, a nikogo nie znalazles. Alez tutaj bylo kilka dziewczyn,
          ktore gotowe byly Ci dac swoj adres! A u Ciebie ten zaplon jakis taki powolny.
          Dlatego mowie ze znam kogos kto moze pomoc w odmladzaniu, moze bylby troche
          szybszy refleks.
          Wydaje mi sie ze chciales tylko zbadac grunt, nie bylo to raczej prawdziwe
          szukanie.
          A naprawde sa tutaj Panie do rzeczy, np. Hanna to dziewczyna z bardzo glebokim
          rozumowaniem, a wiec zastanow sie Czterdziestolatku czy warto juz post zamykac.
        • drapieznik Re: Czesc drapieznik 05.01.02, 23:11
          Oj Evunia, Evunia, nic sie przed toba nie ukryje...
    • Gość: Jedynka Re: szukam zony z Polski IP: *.math.univ.gda.pl 05.01.02, 14:44
      Czterdziestolatku!
      Ja ci życzę powodzenia. Bardzo ładnie potrafisz pisać i to mi się podoba.
      Pozdrawiam serdecznie. Ja też szukam męża, przyjaciela, swojej drugiej połowy.
      Niekoniecznie aż za granicami mojego pięknego kraju. Gdzie będzie mi lepiej niż
      we własnym domu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka