Dodaj do ulubionych

SHANIA TWAIN-MOJA IDOLKA KOBIECOSCI

IP: *.qc.sympatico.ca 24.11.01, 05:25
To jest dopiero piękna kobieta. Gryzł bym Ją jak surowy boczek.Panie żeby każda
z was taka była to świat był by piękny.Ale wierzę że są wsród was też takie
piękności jak ona tylko wy nie umiecie śpiewać a ona umie, ale wy jesteście
skromne a ona jest gwiazdą to fakt. Cudo kobieta,,ona jest moim snem, dałbym za
nią wszystkie pieniądze których nie mam,ona jest moim bóstwem , może jest panie
taka wśród was też chetnie bym pogryzł,mam jeszcze trochę zaskórniaków, co wy
na to moje piękne kobiety -nie spiewaczki-chętne do chóru wystąp.
Obserwuj wątek
    • miliarder DONT be stupid! 24.11.01, 12:13
      • Gość: ........ Re: DONT be stupid! IP: *.sympatico.ca 25.11.01, 05:32
        Holywood potrafi produkowac "boginie" dla niektorych idiotow.
        Moze bys tak napisal o wartosciach swojej pieknej kobiety?
        • Gość: nea do Rysia IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.01, 17:54
          Drogi Rysiu,
          Musze cie rozczarowac,twoja idolka na poczatku kariery byla tlustym
          prosiaczkiem z fatalnym zgryzem .To co widac to plastic surgery niestety.
          Jak nie wierzysz zobacz filmik bio jaki puszcza bodaj MTV.
    • wredna_asia Re: SHANIA TWAIN-MOJA IDOLKA KOBIECOSCI 25.11.01, 19:23
      Niedobrze sie robi gdy kolejny chroniczny masturbator wypisuje peany na rzecz
      gwiazdeczki w obcislych portkach.
      • Gość: Rysiek Re: SHANIA TWAIN-MOJA IDOLKA KOBIECOSCI IP: *.sympatico.ca 25.11.01, 20:48
        Po pierwsze nie jestem idiotą i masturbatorem,a po drugie może ma mi się
        podobać Irean Santor albo Zdzisława Sosnicka a po następne trochę kultury na
        tym forum by się przydało i ja nikogo brzydko nie nazywam a po za tym nie ważne
        jak Shania wyglądała kiedyś ważne jak wygląda dzisiaj (co było a nie jest nie
        pisze się w rejestr)a obecnie prezentuje się bardzo seksownie i to jest nie do
        obalenia dla szczerych i normalnych kobiet jak i również meżczyzn (nie jedna
        pani chciała by tak wyglądać) tylko żadna się do tego nie przyzna bo większość
        z was drogie panie (nie wszystkie to podkreślam)mają za wielki mniemanie o
        sobie i boją się usłyszeć prawdy na swój temat(po za tym żaden normalny facet
        nie powie kobiecie prosto w twarz -ależ ty jesteś brzydka i wstrętna bo był by
        pewnie zaraz spoliczkowany publicznie)a prawda jest taka że nie każda z was
        może uchodzić za piękność tylko rzadko która się potrafi do tego przyznać.
        Ogólnie reasumującmam prawo do własnych opinia wam drogie panie życzę trochę
        mniej zaduwania w sobie a więcej szczerości i obiektywizmu i może trochę
        samokrytycyzmu. Więcej gimnastyki dziewczyny trochę diety i mniej tłustego a
        może ktoraś z was kiedyś zostanie mojąidolką.POWODZENIA-Z POZDROWIENIAMI I
        SZACUNKIEM DLA PIĘKNYCH I SZCZERYCH KOBIET-RYSIEK.
        • Gość: Anna27 Re: SHANIA TWAIN-MOJA IDOLKA KOBIECOSCI IP: *.157.51.190.Dial1.Washington1.Level3.net 26.11.01, 03:41
          Drogi Rysiu,
          Czy myslisz, ze ktorejs z pan na forum zalezy by byc Twoja idolka?
    • Gość: Eva Następny niedojrzały IP: *.talnet.pl 26.11.01, 09:54
      • Gość: Michael Re: Następny niedojrzały IP: 157.25.121.* 26.11.01, 10:51
        Gość portalu: Eva napisał(a):

Co znaczy niedojrzały? To jakaś choroba?

• Gość: Eva Re: M IP: *.talnet.pl 26.11.01, 11:31
          Nie denerwuj się, to nie do Ciebie! Mężczyźni po prostu dojrzewają ok.40-tki
          (są też tacy, co wcale), A takich na tym Forum nie zauważyłam, stąd moja uwaga.
          • Gość: muzaaa Re: Shania Twain IP: *.dialin.buffalo.edu 27.11.01, 01:55
            A ktora to jest wlasciwie? Naprawde taka super kobieca?:))
          • Gość: Rysiek Re: M do EVY IP: *.sympatico.ca 27.11.01, 02:01
            Akurat nie dużo mi brakuje do tej 40-stki moja droga koleżanko a jak ty na tym
            forum takich nie widzisz to idz do okulisty to moze on ci pomoże. Dojrzały
            jestem napewno i wcale nie liczę ze znajdę jakąś idolke na tym forum ,po prostu
            przedstawiam tutaj tylko moj punkt widzenia i wyrażam własną opinię a tyle mi
            chyba wolno ,a jak się to komuś nie podoba to niech nie czyta moich postów. To
            tyle na dzisiaj -buziaki pieknym paniom-Rysiek
            • niegrzeczna Ja mysle.. 27.11.01, 03:56
              ze kazdy ma prawo miec swoj "typ". I kobiety tez maja, ja wiem ze
              zdezdywowanie przyciagaja mie ci bardzo mescy tradycyjnie i z wygladu.
              • Gość: soso owszem, jest ladna jak jakas lolitka ale ... IP: 195.41.66.* 27.11.01, 08:26
                Mam pytanie do Rysia - czy w ciemno ozenilbys sie z nia? Bo ja np. nie.
                Naprawde nie wiadomo, co jest w srodku. A poza tym te jej postery sa jak dla
                mnie zbyt slodkie. Nawet jak jest rozczochrana to w wyszukany sposob i z klejem
                na wlosach. To akurat tylko odstrecza.

Przyjemnego adorowania oltarzyka!

Twoj soso.
    • Gość: Eva Re: Rysio IP: *.talnet.pl 27.11.01, 15:23
      Okulistę odwiedzam regularnie. A co do czytania różnych postów to Twój
      wyróżniał się, bo był napisany wielkimi wołami, to sobie pomyślałam, że pewno
      coś bardzo ważnego, a tu takie pierdoły.
      Ps. Masz ok. 40tki. No, właśnie czyli dopiero teraz zaczniesz dojrzewać,
      zupełnie jak mój mąż.
      Pzdr
      • muzaaa Re: Rysio ktora to jest? 27.11.01, 15:28
        Ciekawosc mnie zzera a nikt nie jest tak mily i nie powie mi o jaka laske
        chodzi. Ma jakies hity?:)) albo cos?
        • frisky2 Re: Rysio ktora to jest? 27.11.01, 17:05
          muzaaa napisał(a):

> Ciekawosc mnie zzera a nikt nie jest tak mily i nie powie mi o jaka laske
          > chodzi. Ma jakies hity?:)) albo cos?

To Shania Twain. Wszedlem na jej strone (bo nie wiedzialem jak wyglada ta pani) i
          powiem wam, ze wcale nie jest taka piekna, jak pisze Rysio. Rysiu nie obraz sie,
          po prostu masz pewnie inny gust. Akurat ja na ulicach (chodnikach), w autobusach
          i tramwajach widze duzo piekniejszych kobiet. Mysle Rysiu, ze kazdy moglby sobie
          przypomniec swoj ideal kobiecego piekna i publicznie oglosic: pani Malgorzata
          Kowalska jest najpiekniejsza na swiecie, a kto by w to watpil, niech walczy ze
          mna na miesze, topory czy inne kopie". Tylko po co, Rysiu?
        • Gość: a psik Re: Rysio ktora to jest? IP: 192.168.1.* 27.11.01, 18:06
          jest ci ona kanadyjska gwiazda muzyki pop country.
          W sumie przyjemna muzyczka i przyjemna dziewczyna
          z wyrazami szacunku.
          • muzaaa Re: Rysio ktora to jest? 27.11.01, 18:47
            Fakt, piekna ta Shania, ale takich jak ona to teraz na peczki mozna w
            telewizorze zobaczyc. Wszystkie podobne jakby z jednej matrycy zrobione.
            Rozumiem ze Rysio zauroczony i dobrze.
            Jedno pytanie Rysio. Co to znaczy gryzc jak boczek? Czesto sie tak boczkiem z
            przyjemnoscia zajadasz czy to tylko taki zwrot potoczny?:)

muzaaa
            • Gość: Rysiek Re: Rysio ktora to jest? IP: *.qc.sympatico.ca 28.11.01, 01:49
              Jeżeli chodzi o ten boczek to taki zwrot potoczny używany 20 lat temu na
              ulicach Wrocławia przez młodzież dorastającą, a oznaczalo to w żargonie nie
              mniej nie więcej ;takiej to bym nie popuścił bo jest warta grzechu, ale to było
              około 20 lat temu i takiego wyrażenia użyłem bo po prostu mi się przypomniało,
              a oznaczać to miało ze jest ładna i seksowna laska której wiekszość płci
              brzydkiej raczej by nie odmówiła (ale to moja prywatna opinia).Po następne do
              ołtarza to nie mam zamiaru z nią iść bo po pierwsze jest zajęta , a po drugie
              już byłem i to mi narazie wystarcza.Ktoś zaraz powie żonaty a takie chymny
              pochwalne pisze, ale to chyba normalne ze kobieta się może komuś podobać, a że
              napisałem że bym ją gryz to fakt ale i tak nie ma takiej możliwości to raczej
              logiczne, zresztą która z pań nie ma swojego idola ;np.TOM CRUSE, GORGE CLOONE
              JANUSZ GAJOS ,BOGUSŁAW LINDA itd.,ale wy drogie panie boicie sie powiedzieć
              publicznie kto wam się podoba bo zaraz pewnie by wam niejeden powiedział;taka
              to musi dobrze używac swojego paluszka lub wibratora patrząc na zdjęcie swojego
              idola, ale dla większości pań to wstyd i chańba a prawda jest taka że nie jedna
              z was sama sobie często i gęsto dogodziła a ja nikogo za to nie ganię bo takie
              jest po prostu życie np. mąż w delagacji(marynarz, bizesmen,pilot,kierowca
              dalekich tras)a ja chcę być wierna i dotrzymać ślubów kościelnych lub
              zaręczynowych to poradzę sobie sama-taka prawda panie trochę szczerości nie
              zaszkodzi i tak się nie znamy.Jeżeli chodzi o Polskie kobiety to mało mogę
              powiedzieć o obecnych czasach bo nie mieszkam w Polsce 12 lat i trudno mi
              powiedzieć, ale za moich czasów Polki były najładniejsze i mam nadzieje że tak
              jest również teraz, ale nie znaczy to że w innych krajach i na innych
              kontynentach nie ma pięknych kobiet,są wszędzie i ładne i średnie i co niestety
              jest prawdą są również brzydkie; powiedzenie że wszystkie kobiety są ładne
              tylko część jest zaniedbana nie jest prawdą(odnosi się to również do facetów to
              fakt).A teraz droga EVA myśle że powinnaś częściej odwiedzać okulistę bo jeżeli
              ty zamiast prostych dużych literek widzisz jakieś woły czy bawoły to czas na
              kolejną wizytę bo wzrok ci się pogarsza nie długo możesz pomylić klamkę od
              dzrzwi z narządem swojego mężczyzny i co wtedy mu powiesz lepiej taki wady
              wzroku wyleczyć wcześniej po potem może być za pózno i czasami można dużo
              stracić a przy twoich poglądach może być ciężko znalezć innego który
              zaakceptuje twoje wady wzroku.A na zakonczenie jeszcze jedno drogie panie-
              niejedna z was gdyby miała odpowiednią ilość pieniążkow a ma jakieś wady ukryte
              albo widoczne to zgodziła by się na operacją plastyczną ale nie wielki procent
              osób płci obojga na taki zabieg stać ,zarówno panie jak i panowie lubią się
              podobać płci przeciwnej taka jest prawda i ja nie odbiegam od normy w żadnym
              punkcie tak o sobie myślę a jeżeli ktoś ma inne zdanie to jego prywatna
              sprawa ,jego prawo.To tyle na dziśiaj z poważaniem Rysiek
              • Gość: Rysiek Re: Rysio ktora to jest? IP: *.qc.sympatico.ca 28.11.01, 02:03
                O jednym zapomniałem ,jeżeli chodzi o ten boczek to fakt ;dobry chudy boczek ze
                świeżutkim chlebkiem i dodatkiem chrzanu to też mój ideał a do tego setka
                dobrze zmrożonej (nie więcej jak jedna do jednej kanapki)czystej wódeczki ale
                to raczej też chyba normalne u normalnego mężczyzny nie jestem po prostu
                wegetarianinem a diety nie muszę trzymać bo mam zbyt dobrą przemianę materi i
                dobrze i szybko wszystko trawię także jak ktoś mi ma ochote nawrzucać i obrażac
                to smiało na ciało wszystko strawię. Z poważaniem -Rysiek
    • Gość: leslawc Re: SHANIA TWAIN-MOJA IDOLKA KOBIECOSCI IP: *.uk.neceur.com 28.11.01, 12:30
      Zgadzam sie z Toba Rysiak jestem tez wielkim fanem Shani Twain. Mam jej koncert
      na DVD z Las Vegas i ogladam go na okraglo.
      Nie przejmuj sie gadaniem zazdrosnych bab

pozdrowienia

Leslawc
    • Gość: ??? Dajcie spokuj Ryskowi ... IP: *.eds.de 28.11.01, 12:44
      Chlopak jest szczery. Zawsze mogl powiedziec ze wgryzlby sie w Pamele albo inna
      napompowana kotke. Shaina jest w pewnien sposob przecietna i piekna. Czy wy
      panie wolicie Mela Gibsona czy Wladka Kowalskiego z pod 5-tki ??
      Odrobina szczerosci nikomu nie zaszkodzila.
      • Gość: ryjek Re: Dajcie spokuj Ryskowi ... IP: 213.134.142.* 28.11.01, 13:01
        Ja też lubię shanię - bardzo lubie jej słuchać, to nie jest muzyka najwyższych
        lotów, ale do samochodu czy na imprezę doskonała (zwłaszcza te wolniejsze
        balladki). Nawet niegłupie teksty. A jeśli chodzi o urodę, to jest piękna ale
        nie najpiękniejsza na świecie. Nalpiękniejsza bowiem na świecie jest taka jedna
        Ania, co mnie niestety nie chce :(
    • charlize Do Ryśka 28.11.01, 13:11
      Shania Twain jest ok. Jest bardzo zmysłową kobietą, zwłaszcza na teledysku 'I
      feel like a woman' (nie pokręciłam czegoś?, chyba taki jest tytuł). Ja w
      odróżnieniu od niej mam kilka zbędnych kilogramów (prawdziwych, nie urojonych),
      ale to nie znaczy, że patrzę na wszystkie szczupłe kobiety z zazdrościa i
      nienawiścią. Złoszczę sie dopiero, gdy czytam takie uwagi jak Twoja, że
      wystarczy trochę diety, trochę ruchu, etc. Wtedy się wkurzam. Bo odchudzanie to
      spory wysiłek. Boczku się już wtedy nie jada. Pizzę czy batonik też wpisujesz
      wówczas na listę rzeczy zakazanych. Czasem widok pięknej, szczupłej kobiety
      działa na mnie dopingująco, ale takie uwagi jak Twoja budzą we mnie opór, i
      reakcje w stylu: 'nikt nie będzie mi mówił, jak mam wyglądać, by czuć sie
      kobietą'. Wiem, że Twoje uwagi były sprowokowane reakcją niektórych pań, które
      Twój zachwyt nad urodą Shani pobudził do dzwiacznych i złośliwych uwag. A Shana
      faktycznie wygląda rewelacyjnie. Ale ja też widziałam ten film, na którym
      widać, że nie zawsze tak było... ;-) Pozdrawiam
      • Gość: Rysiek Re: Do Ryśka IP: *.qc.sympatico.ca 28.11.01, 19:53
        Brawo. Serdeczne podziękowania dla wszystkich którzy tu się odezwali w
        poruszonym przeze mnie temacie.Zauważyłem że nie jestem odosobniony w swoich
        poglądach na temat urody Shani Twain,cieszy mnie że moja opinia nie była opinią
        tylko jednostkową.Fakt mogłem znaleść sobie inną idolkę np.Pamela
        Anderson ,Julia Roberts,czy Britney Spears,ale uważam ze moja idolka jest
        jednak bardziej kobieca, ale przed wszystkim bardziej inteligientna.Można się
        ze mną spierać, ale ja oglądałem około rok temu film o jej życiu prywatnym i
        karierze piosenkarki i wywarła ona na mnie duże wrażenie swoją skromnościa ,
        stylem mowy czy po prostu podejściem do życia i tego co już się w życiu
        osiągneło,(a tak na marginesie doceniam również Phila Colinsa za
        skromność ,pracowitość i brak manier kapryśnych gwiazdorów),ale już Britny
        Spears(fakt jest też bardzo urodziwa),czy Madonna to gwiazdki które oprócz
        spiewania chcą zrobić z koncertów seks show lub coś podobnego a chyba nie o to
        w tym zawodzie chodzi chyba że się mylę albo jestem nie oświecony i za malo
        inteligentny,ale ja po prostu doceniam oprócz urody również skromność i
        normalność na codzień ,a tego co poniektórym dzisiejszym gwiazdom i
        gwiazdeczkom chyba brakuje,zwyczajnie niektórym uderza tak zwana woda sodowa do
        główki, i nie ważne jaka to dziedzina życia; sport-Dawid Bekham, polityka -
        Andrzej Lepper,czy artysci, przykład jak wyżej pisałem.Ale takie jest po prostu
        życie i ja mam swoją idolkę a inni mogą mieć swoich idolów, tylko że nie
        wszyscy się potrafią do tego przyznać.A teraz chciałbym przeprosić wszystkich
        ktorzy się poczuli dotknięci moimi metodami odchudzania tak naprawdę wiem że to
        nie jest takie proste,zależy to od wielu czynników razem wziętych,oprócz chęci
        i diety połączonej z dobrymi cwiczeniami trzeba mieć bardzo silną wolę ,a to
        nie jest już rzecz nabyta tylko raczej wrodzona,sam takowej woli nie posiadam
        bo jestem palaczem od 22 lat i jakoś nie potrafię rzucić tego nałogu , a bardzo
        bym chciał.To tyle na teraz, jeszcze raz podziekowania dla wszyskich za
        zabranie glosu i czekam ,może wreszcie jakaś pani będzię szczera i napisze jaki
        jest jej idol wśród mężczyzn np. Boguś Linda ,Ricki Martin,B.Pitt,Krzysztof
        Krawczyk,czy Franciszek Pieczka,wolne pole do popisu moje drogie i piękne
        kobiety.Z poważaniem-Rysiek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka