Dodaj do ulubionych

wykształcone kobiety

21.03.07, 10:14
nie no, horror normalnie
wiadomosci.wp.pl/felieton.html?kat=37078&wid=8780467&rfbawp=1174463356.222&ticaid=136cb
miłej lektury
Obserwuj wątek
    • lupus76 Re: wykształcone kobiety 21.03.07, 10:36
      No kurczę, to ja też mam jakiegoś hiv-a.Jeśli nie sensu stricte, to
      przynajmniej mentalnego. Łooooo Boziuuuuu i czemu na takie studia polazłem?
      A mogłem być przyzwoitym inżynierem-górnikiem....
      • eeela Re: wykształcone kobiety 21.03.07, 10:47
        Zawsze twierdzilam, ze jestem zupelnie niepotrzebna spoleczenstwu ;-)
    • znowuwzyciuminiewyszlo Re: wykształcone kobiety 21.03.07, 14:36
      A ja mam takie pytanie: kim były te kobiety od Kameruńczyka? Czy rzeczzywiście
      były to same studentki etnografii czy też zdarzały się wśród nich szukające
      egzotyki panie inżynier?
    • piekielnica1 Re: wykształcone kobiety 21.03.07, 15:13
      > nie no, horror normalnie

To może jakieś prapoczątki takiej rewolucji kulturalnej jak w Chinach Ludowych
      onegdaj?
    • annna84 Re: wykształcone kobiety 21.03.07, 18:50
      Jak to dobrze, że mamy w rządzie takiego "inteligentnego" człowieka.
      Proponuję jak najszybciej zlikwidować wszystkie kierunki humanistyczne.
      Będziemy sobie studiować kierunki techniczne co sprawi, że nie będziemy sypiać
      z kameruńczykami, ani innymi przygodnymi osobami, zniknie problem HIV i zapewne
      wiele innych problemów spowodowanych przez te straszne studia humanistyczne.
      Świat stanie się lepszy.
      • simply_z Re: wykształcone kobiety 21.03.07, 18:53
        a najsmieszniejsze,ze Dorn jest po socjologii.
        • normalna.kobieta Re: wykształcone kobiety 21.03.07, 19:26
          No własnie ciekawe niby socjolog, a takie dziwne całkowicie niesocjologiczne
          wnioski wyciąga, tak samo Wierzejski niby też jest po socjologii, o ile dobrze
          pamiętam, ale głowy sobie nie dam uciąć, a popełnia największe grzechy dla
          socjologa mianowiecie jest homofobem, jest nieobiektywny i wartościuje, a nie
          powinien, jeśli faktycznie jest socjologiem to chyba zbyt pilny nie był hehe.
          Eehh momentami wstyd mi jako prawie socjolożce za kolegów po fachu:)hehe. Ci
          nasi politycy, to są naprawdę oryginalne aparaty w skali światowej:)
          • simply_z Re: wykształcone kobiety 21.03.07, 19:32
            Wierzejski jest zdaje sie po filozofii m.in. co juz samo w sobie dla mnie ejst
            dziwne ,bo filozofowie raczej są bardziej chlonnymi umyslami ale nasi politycy
            mysla jedno ,mowią drugie ,robią trzecie .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka