kamila.paradowska 21.03.07, 10:14 nie no, horror normalnie wiadomosci.wp.pl/felieton.html?kat=37078&wid=8780467&rfbawp=1174463356.222&ticaid=136cb miłej lektury Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lupus76 Re: wykształcone kobiety 21.03.07, 10:36 No kurczę, to ja też mam jakiegoś hiv-a.Jeśli nie sensu stricte, to przynajmniej mentalnego. Łooooo Boziuuuuu i czemu na takie studia polazłem? A mogłem być przyzwoitym inżynierem-górnikiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: wykształcone kobiety 21.03.07, 10:47 Zawsze twierdzilam, ze jestem zupelnie niepotrzebna spoleczenstwu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: wykształcone kobiety 21.03.07, 14:36 A ja mam takie pytanie: kim były te kobiety od Kameruńczyka? Czy rzeczzywiście były to same studentki etnografii czy też zdarzały się wśród nich szukające egzotyki panie inżynier? Odpowiedz Link Zgłoś
piekielnica1 Re: wykształcone kobiety 21.03.07, 15:13 > nie no, horror normalnie To może jakieś prapoczątki takiej rewolucji kulturalnej jak w Chinach Ludowych onegdaj? Odpowiedz Link Zgłoś
annna84 Re: wykształcone kobiety 21.03.07, 18:50 Jak to dobrze, że mamy w rządzie takiego "inteligentnego" człowieka. Proponuję jak najszybciej zlikwidować wszystkie kierunki humanistyczne. Będziemy sobie studiować kierunki techniczne co sprawi, że nie będziemy sypiać z kameruńczykami, ani innymi przygodnymi osobami, zniknie problem HIV i zapewne wiele innych problemów spowodowanych przez te straszne studia humanistyczne. Świat stanie się lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: wykształcone kobiety 21.03.07, 18:53 a najsmieszniejsze,ze Dorn jest po socjologii. Odpowiedz Link Zgłoś
normalna.kobieta Re: wykształcone kobiety 21.03.07, 19:26 No własnie ciekawe niby socjolog, a takie dziwne całkowicie niesocjologiczne wnioski wyciąga, tak samo Wierzejski niby też jest po socjologii, o ile dobrze pamiętam, ale głowy sobie nie dam uciąć, a popełnia największe grzechy dla socjologa mianowiecie jest homofobem, jest nieobiektywny i wartościuje, a nie powinien, jeśli faktycznie jest socjologiem to chyba zbyt pilny nie był hehe. Eehh momentami wstyd mi jako prawie socjolożce za kolegów po fachu:)hehe. Ci nasi politycy, to są naprawdę oryginalne aparaty w skali światowej:) Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: wykształcone kobiety 21.03.07, 19:32 Wierzejski jest zdaje sie po filozofii m.in. co juz samo w sobie dla mnie ejst dziwne ,bo filozofowie raczej są bardziej chlonnymi umyslami ale nasi politycy mysla jedno ,mowią drugie ,robią trzecie . Odpowiedz Link Zgłoś