sysia185 23.03.07, 17:48 bardzo poważnie sie zastanawiam.... co czuje płeć przeciwna.... czego oczekuję od nas.... i czy występuję u nich takie zjawisko jak "sentyment" Co o tym sądzicie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
avital84 Re: Czy mężczyźni umieja kochać?? 23.03.07, 17:50 Ja też się zastanawiam...może trochę mniej poważnie.;) Pewnie umieją, ale widocznie skoro zadsajesz takie pytanie Ty jeszcze na takiego nie trafiłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
carminka Re: Czy mężczyźni umieja kochać?? 23.03.07, 17:54 umieją czasami nawet bardziej "sentymentalnie" niż kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Czy mężczyźni umieja kochać?? 23.03.07, 17:58 oj, umieją. i tak łatwo ich wtedy zranić... Odpowiedz Link Zgłoś
rak_75 Re: Czy mężczyźni umieja kochać?? 23.03.07, 18:27 umieją, kochają, przywiązują się, mają ambicje pielęgnować miłość, którą go jego kobieta go obdarza. Niestety zranieni łatwo zamykają się w sobie. Trzeba umieć sprawić, by Ci zaufał, wtedy się otworzy i zwróci z nawiązką zainwestowane uczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
sysia185 Re: Czy mężczyźni umieja kochać?? 23.03.07, 18:43 hmmm.... ja po ostatnich wrazeniach jestem nieco rozczarowana... i teraz to raczej ja stalam sie nie ufna... przez niego oceniam wszystkich chlopcow ta sama miara :(:( Odpowiedz Link Zgłoś
ebi3 Re: Czy mężczyźni umieja kochać?? 23.03.07, 19:19 potrafia ale nie zawsze sie do tego niestety przyznaja! Odpowiedz Link Zgłoś
ebi3 Re: Czy mężczyźni umieja kochać?? 23.03.07, 19:21 a sentyment jak najbardziej u niech wystepuje dlatego maja kochanki.... Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_234 Re: Czy mężczyźni umieja kochać?? 23.03.07, 19:29 jedyne czego zadam od kobiety to szacunku do mnie. bo z tego rozchodzi sie cala reakcja lancuchowa rzeczy, ktore powinna i nie powinna robic :D Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Czy mężczyźni umieja kochać?? 23.03.07, 20:31 jakub_234 napisał: > jedyne czego zadam od kobiety to szacunku do mnie. > bo z tego rozchodzi sie cala reakcja lancuchowa rzeczy, ktore powinna i nie > powinna robic :D na szacunek trzeba zasłużyć. nie można go "żądać" Odpowiedz Link Zgłoś
kokieteryjna Re: Czy mężczyźni umieja kochać?? 23.03.07, 20:29 Umieja, ale oddzielaja milosc do swej wybranki od seksu. Dlatego zdradzaja bez mrukniecia okiem, dlatego swietnie klamia. Dla niektorych facetow zdrada fizyczna czy "lodzik" to zadna zdrada. A wlasne zony chca czcic i szanowac, inne kobiety czesto nie. W meskim swiecie milosc to jedno, sex to inna bajka. A wiec umieja kochac, tyle ze my kobiety milosc odczuwamy nieco inaczej. Meska milosc jest radosna, bezpretensjonalna, nieskomplikowana. Kobieca milosc jest gleboka, romantyczna, oddana i poswiecajaca sie. Faceci tez lubia sie poswiecac, ale wtedy kiedy sami chca, np z ducha walki. Odpowiedz Link Zgłoś
kowalski.kowalski1 Re: Czy mężczyźni umieja kochać?? 23.03.07, 20:41 Ty baprawde wierzysz w to co napisałaś? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
walutka Re: Czy mężczyźni umieja kochać?? 23.03.07, 20:39 Czasami myślę,że bardziej od kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
jebu-dubu Re: Czy mężczyźni umieja kochać?? 23.03.07, 20:46 potrafimy ale tylko do czasu potem nam przechodzi :P Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Czy mężczyźni umieja kochać?? 23.03.07, 22:33 Nie mam pojęcia;) A oczekują przede wszystkim wierności cielesnej;) Odpowiedz Link Zgłoś
sysia185 Re: Czy mężczyźni umieja kochać?? 24.03.07, 20:08 a moze jednak chodzi im po glowie tylko jedno??? Odpowiedz Link Zgłoś
robin241 Re: Czy mężczyźni umieja kochać?? 25.03.07, 15:50 umieja, tylko kobiety nie porafia to docenic; ze 2 dni temu na interii.pl but artykul o tym iz jakis Wloch zrzucil z samolotu 30000 kartek zyczeniami dla jego dziewczyny, ktora go zostawila; kiedys widzialem w Warszawie, ktorys z mostow, na latarniach plakaty "Kasiu, wroc" chlopaki mieli gest i uczucia, dziewczyny niestety nie; Odpowiedz Link Zgłoś
mc_pele Re: Czy mężczyźni umieja kochać?? 25.03.07, 16:25 sysia185 napisała: > a moze jednak chodzi im po glowie tylko jedno??? a czy Wy wszystkie jesteście materialistkami? Wszystkie jesteście puste? Są faceci którzy potrafią i chcą kochać, są tacy co myślą tylko o jednym a są też i tacy którzy może i chcieliby kochać, potrafią ale trafili na nieodpowiednią kobietę wcześniej i tak jak Ty uważają teraz że wszystkie kobiety to dz... i nie opłaca się inwestować w uczucie wobec nich gdyż to może skończyć się tylko bólem... Pomyśl nad tym i pamietaj że do każdej osoby trzeba podchodzić indywidualnie, może facet na którego trafiłaś wcześniej był z panną która myślała że seks w związku jest najważniejszy i teraz on uważa że wszystkie kobiety tak mają?? Odpowiedz Link Zgłoś
stella.polaris25 Re: Czy mężczyźni umieja kochać?? 25.03.07, 16:55 Kochaja,sa sentymentalni,niektorzy wrazliwi nawet:P A tak mowiac powaznie,kazdy mezczyzna i kazda kobieta czego innego oczekuje od partnera, Sa rozni mezczyzni,na swoim przykladzie moge smialo stwierdzi,ze umiiiiiaa bardzooo koachac i bys bardzooo sentymentalni:) Odpowiedz Link Zgłoś
sysia185 Re: Czy mężczyźni umieja kochać?? 25.03.07, 20:25 ja z reguly zawsze bylam naiwna..... lecz po obserwacji np mojego brata... po ostatnim moim obiekcie zainteresowan...i w ogole zastanawiem sie co tym chlopakom chodzi po glowie... czekac tylko na uczuciowego ;) zycze tego kazdemu :) i kazdej :) moze macie racje... w koncu kazdy jest inny, ale tez trzeba zrozumiec, ze po jakims czasie czlowiek staje sie nieufny i czujny :) Odpowiedz Link Zgłoś
sysia185 Re: Czy mężczyźni umieja kochać?? 26.03.07, 20:51 ja z reguly zawsze bylam naiwna..... lecz po obserwacji np mojego brata... po ostatnim moim obiekcie zainteresowan...i w ogole zastanawiem sie co tym chlopakom chodzi po glowie... czekac tylko na uczuciowego ;) zycze tego kazdemu :) i kazdej :) moze macie racje... w koncu kazdy jest inny, ale tez trzeba zrozumiec, ze po jakims czasie czlowiek staje sie nieufny i czujny :) Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia sie juz nie smieje 26.03.07, 21:38 ale puszczam oczko ;) i zmykam kąpu kąpu papa :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: sie juz nie smieje 26.03.07, 21:40 ciao :) chcialbym bym kulka :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś