katharin 24.03.07, 20:05 marzenie każdej kobiety to slub,dom,dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
erimka Re: marzenie 24.03.07, 20:06 katharin napisała: > marzenie każdej kobiety to slub,dom,dzieci. z byle kim???? w życiu!!! fe! Odpowiedz Link Zgłoś
katharin Re: marzenie 24.03.07, 20:08 a kto powiedzial z byle kim???na pewno nie ja. Odpowiedz Link Zgłoś
erimka Re: marzenie 24.03.07, 20:12 to marzenie w takim razie jest sformułowane do du...y ;) znaczy-nieprawda. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: marzenie 24.03.07, 20:10 nie jestem chyba kobietą... nie odrzucam takiej ewentualności, ale nie mogę nazwać tego swoim marzeniem Odpowiedz Link Zgłoś
hholy Re: marzenie 24.03.07, 20:10 slub?nieeee dom?to zalezy,co masz na mysli-tak,moim priorytetem jest,by miec wlasne lokum,ale poki co zamieszkam w nim narazie z rodzenstwem dzieci?-tak! tylko wiesz,do tego jest potrzebny ktos wyjatkowy bardziej szczesliwa jestem w stanie wolnym,niz gdybym miala miec dom/rodzine/dzieci z byle kim tzn.z niewlasciwym mezczyzna a poza tym mam duzo innych marzen,te o dziecku i mezczyznie to takie hmm...biologiczne :) Odpowiedz Link Zgłoś
katharin Re: marzenie 24.03.07, 20:30 ok rozumiem. ja uwazam ze przed tym wszystkim stoi jeszcze kariera. Odpowiedz Link Zgłoś
hholy Re: marzenie 24.03.07, 20:44 kariera to zdecydowanie nie jest moje marzenie,pieniadze to tylko srodek o celu,moge je zarabiac nawet jako kasjerka byleby mi na zycie starczylo dla mnie wazne jest,zeby rozwijac swoje zainteresowani i pielegnowac zwiazki miedzyludzkie Odpowiedz Link Zgłoś
stella.polaris25 Re: marzenie 24.03.07, 20:36 To raczej marzenie dalszego planu,na dzien dzisiejszy nieco inne mam priorytety Odpowiedz Link Zgłoś
feralcat Re: marzenie 24.03.07, 20:49 katharin napisała: > marzenie każdej kobiety to slub-----nie, nie lubie tej szopki ,dom ----owszem, moim marzeniem jest go nawet zaprojektowac i urzadzic dzieci.----nie odczuwam potzrzeby, chyba ze jakis facet tak mi zawroci w glowie ze dla niego, jak bedzie prosil, moge albo adoptowac , albo urodzin ale nie wiecej niz jedno, gora dwa. I to on ma byc na macierzynskim!!! Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: marzenie 24.03.07, 21:03 katharin napisała: > marzenie każdej kobiety to slub,dom,dzieci. Jakim prawem wypowiadasz sie za miliony?????? Akurat ja nie mam takiego marzenia jak ty i zapewniam cie, ze nie jestem jedyna. Odpowiedz Link Zgłoś
katharin Re: marzenie 24.03.07, 21:21 a może znam milion kobiet? a ty jakim prawem wypowiadasz sie?ja użyłam przenośni mówiąc każda. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: marzenie 25.03.07, 07:40 katharin napisała: > a może znam milion kobiet? taaaaa daruj sobie. >a ty jakim prawem wypowiadasz sie? takim, ze jest to forum a jak wiadomo KAZDY moze sie tu wypowiedziec.Nie wiem czy raczylas zauwazyc, ale ja pisalam o sobie. >ja użyłam przenośni mówiąc każda. zerknij do slownika i sprawdz znaczenie slowa przenośnia.To co napisalas to GENERALIZOWANIE, widzisz roznice? Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: marzenie 25.03.07, 10:58 moim są podróże po całym świecie Odpowiedz Link Zgłoś