szmizjerka1983 27.03.07, 13:26 buuu...:\ dzis miałam egzamin na prawko i oblałam. tak mi ładnie poszło na placu. a na mieście pierwszy błąd i "to koniec egzaminu"...:( za którym razem Wy zdałyście? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nutopia Re: oblałam:((( 27.03.07, 13:27 szmizjerka1983 napisała: > buuu...:\ dzis miałam egzamin na prawko i oblałam. tak mi ładnie poszło na > placu. a na mieście pierwszy błąd i "to koniec egzaminu"...:( za którym razem > Wy zdałyście? spokojnie - ja tu jestem rekordzistką ale udało się w Walentynki:) i już jezdzę Odpowiedz Link Zgłoś
inka-inka-inka n/t Za 1 razem :) 27.03.07, 13:34 Ale teraz wcale nie jedze .......bo sie boje :/ Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: n/t Za 1 razem :) 27.03.07, 13:39 i co? myślisz, że jesteś ode mnie lepsza? Ja zrobiłam prawo jazdy po dość groźnym wypadku samochodowym, moje dziecko było trzymane po nim w śpiączce, mój ojciec miał śmierć kliniczną, ja panicznie bałam się wejść do samochodu, bo mi się zdawało, że zaraz znów jakiś pijany idiota w auto wjedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: n/t Za 1 razem :) 27.03.07, 13:51 Oj tak. Jak ty w kogoś nie wjedziesz,to prędzej czy później ktoś wjedzie w ciebie;) Oto zasada kierowcy polskiego;P Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: n/t Za 1 razem :) 27.03.07, 14:12 dziś widziałam fajne stuku na osiedlowej uliczce, kobieta w alfie 144 uważała, że jest lepsza od tej w tico i włączając się do ruchu wymusiła pierwszeństwo, ale ta z tico myślała, że tamta franca jednak użyje hamulców i też nie przepuściła baby w alfie. Tico miało wgnieciony zderza :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: n/t Za 1 razem :) 27.03.07, 14:12 hmmm a gdzie inka zazanczyla, ze czyje sie od Ciebie lepsza??.. Twoje przezycia z pewnoscia byly dla Ciebie trauma.. ale nie rozumiem dlaczego sie czepiasz.. pytanie brzmialo: za ktorym razem zdaliscie prawko? i kobieta odpowiedziala. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: n/t Za 1 razem :) 27.03.07, 14:13 wiesz, jak ktoś się podpina pode mnie z durnym uśmieszkiem na końcu, to chyba jasne, że to do mnie. I nie ja się jej doczepiłam, tylko ona. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: n/t Za 1 razem :) 27.03.07, 14:15 wedlug mnie to nie jest oczywiste. po prostu odpisala na pytanie glownego watku podpinajac sie - podejrzewam, ze przypadkowo - 'pod Ciebie'. mnostow osob tak robi. wyluzuj. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: n/t Za 1 razem :) 27.03.07, 14:17 sama wyluzuj, bawisz się w obronę uciśnionych lasek podpinających się źle w drzewku? Bez odbioru. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: n/t Za 1 razem :) 27.03.07, 14:21 :) w nic sie nie bawie. po prostu dziwi mnie fakt, ze taaak bardzo urazila Cie osoba, ktora napisala, ze zdala za 1 razem a z tego, ze wiarusik kpi z Twoich obaw juz sie smiejesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
kozborn Re: n/t Za 1 razem :) 28.03.07, 10:14 Nie masz racji alpepe. Odpuść. Ten uśmieszek wcale nie był durny. :P - to jest uśmieszek o ironicznym wydźwięku. Sama się durnowato zachowujesz... Odpowiedz Link Zgłoś
inka-inka-inka Re: n/t Za 1 razem :) 27.03.07, 14:26 Nie doczepilam sie po prostu napisalam post jako kolejny Nie moja wina ze bylas przede mną jak i nie moją winą jest Twoj wypadek i to ze zdalam za 1 razem Odpowiedz Link Zgłoś
szmizjerka1983 Re: oblałam:((( 27.03.07, 13:33 najgorsze jest to,że nastepny termin mam za 2 mies...pięknie, do tego czasu najważniejsze rzeczy pójdą w zapomnienie, przecież nie będę jeździć bez prawka...i kupa forsy na dodatkowe jazdy przedegzaminacyjne... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: oblałam:((( 27.03.07, 13:44 szmizjerka1983 napisała: > najgorsze jest to,że nastepny termin mam za 2 mies...pięknie, do tego czasu > najważniejsze rzeczy pójdą w zapomnienie, przecież nie będę jeździć bez > prawka...i kupa forsy na dodatkowe jazdy przedegzaminacyjne... jak każdy a może jedz do łomży? Odpowiedz Link Zgłoś
zwroclawianka Re: oblałam:((( 27.03.07, 13:54 > buuu...:\ dzis miałam egzamin na prawko i oblałam. tak mi ładnie poszło na > placu. a na mieście pierwszy błąd i "to koniec egzaminu"...:( Nie przejmuj się, co prawda to pierwszy raz, ale na pewno nie ostatni :D Za trzecim razem jak oblejesz będziesz się mniej przejmować. Odpowiedz Link Zgłoś
szmizjerka1983 Re: oblałam:((( 27.03.07, 14:00 no mam nadzieje, że jednak ostatni. widze jednak, że masz spore doswiadczenie w zdawaniu po raz n-ty...? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dyfre Re: oblałam:((( 27.03.07, 14:06 dokup sobie jazdy jak ci nie idzie ja zdałem za 1 razem Odpowiedz Link Zgłoś
zwroclawianka Re: oblałam:((( 27.03.07, 14:07 nie, akurat udało mi się za drugim razem :-) kluczowym słowem jest "udało się" :-) Namów kogoś, by z Tobą pojeździł, przewałkował najpopularniejsze trasy i głowa do góry! Ja (oj, dawno temu to bylo, a wciąż pamiętam) wyszłam z założenia, że jeśli od razu nie zdam, to dramat się nie stanie- i to mnie chyba uspokoiło. Pewnie, że kasy szkoda, ale zdawanie na prawko to ciut jak loteria- prawdziwego prowadzenia i tak później się człek uczy. Odpowiedz Link Zgłoś
szmizjerka1983 Re: oblałam:((( 27.03.07, 14:08 no własnie chodzi o to, że szło mi i to całkiem nieźle! tylko jeden, malutki, cholerny błędzik, dodać stres i mogiła.ale pewnie, że dokupie dodatkowe jazdy. mysle o 10, żeby mieć pewnośc (na tyle na ile można ja mieć) przed nastepnym egzaminem... Odpowiedz Link Zgłoś
indianprincess Re: oblałam:((( 27.03.07, 14:39 za 4, pierwsze trzy oblałam przez głupie błędy wywołane stresem (straszny nerwus ze mnie wtedy był) i małym doświdczeniem (byłam tylko po 20-stu godzinach jazdy na kursie). Po 3 niezdanych egzaminach miałam przymusowe doszkalanie i kolejny egzaminposzedł gładziutko, bez nerwów i z uśmiechem na ustach. Odpowiedz Link Zgłoś
hihul Re: oblałam:((( 27.03.07, 15:47 ja zdałam za pierwszym razem.....ale dokupiłam drugie tyle godzin z innym instruktorem jadzy...ten który był na kursie był ok, ale nie nauczył mnie tak dobrze jak ten z lekcji indywidualnych....dla mnie nie zrozumiałe jest jak można po samym kursie zdać prawko i dobrze jeździć po mieście.. pewnie są osoby z tzw. drygiem i one sobie swietnie radzą po pierwszej godzinie w samochodzie... ale moja rada jest taka... dokupić co najmniej 20 ( jesli nie więcej) godzin na mieście - po prostu się przyzwyczaisz ....i będziesz mogła normalnie jeździć :) życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
farelkaa Re: oblałam:((( 27.03.07, 16:10 Oooj nie ma się co przejmować, mówię to ja - weteran zdawania :) w kwietniu będe mieć 5 podejście. Niby umiem jeździć ale zawsze stres mnie zżera. Odpowiedz Link Zgłoś
frying.pan Re: oblałam:((( 27.03.07, 16:16 Za czwartym. Z tym że za pierwszym razem nie popelnilam zadnego bledu i to mnie najbardziej wkurzylo - po prostu egzaminator powiedzial, ze za mało dynamicznie jechalam... ale bylam zla! ;) Ale cóż, było minelo. Tobie tez sie w koncu uda:) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: oblałam:((( 27.03.07, 18:16 U mnie proces jest wciąż w toku. Już trzy razy podchodziłam.:( Odpowiedz Link Zgłoś
kornelka21 Re: oblałam:((( 27.03.07, 18:26 Etam nie ma co histeryzować!Ja zdałam za 4 razem. Odpowiedz Link Zgłoś
szmizjerka1983 Re: oblałam:((( 27.03.07, 18:37 ja nie histeryzuje, po prostu strasznie mnie to drażni. bez sensu jest fakt, że oczekuje się, że po 30 h jazdy ktoś bedzie pewny siebie za kierownicą... najlepsze było to, jak wracałam z egzaminatorem z miasta (on za sterem...), to zamiast 30 km?h jechał 45...niezły przykład...wydało mi sie to wręcz trochę chamskie. on może oblewać niedoświadczonych za byle g..., a sam robi co chce. ciekawe jak jeździ, gdy żaden ze zdających nie widzi... Odpowiedz Link Zgłoś
83kimi Re: oblałam:((( 27.03.07, 19:31 Ja na raize chodzę jeszcze na kurs, zostało mi 11 h, ale to chyba nie wystarczy... :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
szmizjerka1983 Re: oblałam:((( 27.03.07, 19:38 ciężko powiedzieć- starczy czy nie. jeśli czujesz się w miarę, to zawsze warto spróbować. chociaż ja właśnie tak się czułam/ czuję i klops;) Odpowiedz Link Zgłoś
83kimi Re: oblałam:((( 28.03.07, 16:59 Rękaw mi nie bardzo wychodzi, zdarza się wlączyć 4 bieg zamiast 2 albo 1 zamaist 3, nie zatrzymać sie przed zieloną strzałką, z parkowaniem mam problemy... a oblewaja na drobiazgach, więc chyba będę musiała jeszcze wydac trochę kasy na ajzdy.... :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
tati00 Re: oblałam:((( 27.03.07, 20:13 jutro zdaje moj maz mam nadzieje ze dobrze mu pojdzie.!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cappucino3 Re: oblałam:((( 27.03.07, 21:52 mi udało się zdać za 7 razem i od ponad 2 lat jestem szczęśliwą posiadaczką prawka (brak mi tylko własnego samochodu:( Odpowiedz Link Zgłoś
kfffiatek Re: oblałam:((( 28.03.07, 10:54 Nie martw się, za drugim będzie lepiej :) Ja zdałam za drugim razem.... pewnie zdałabym za pierwszym ale właśnie zaczął się październik a ja z nerwów zapomniałam...... włączyć świateł :))))) strasznie byłam na siebie zła :) ale za drugim bez problemów i od trzech miesięcy śmigam po ulicach :) nigdy w życiu nie siedziałam za kółkiem kiedy zaczynałam kurs więc wzięłam w sumie 45 godzin jazd bo te trzydzieści obowiązkowych to jakiś kosmos dla mnie był :/ Odpowiedz Link Zgłoś
cleare Re: oblałam:((( 28.03.07, 18:42 ja zdalam za trzecim. wiele zalezy od egzaminatora. dwa razy mialam z tym samym, oblal mnie oczywiscie... za trzecim trafilam na spoko kolesia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: oblałam:((( 28.03.07, 16:56 za siódmym. Pan egzaminator powiedział: zdała pani, ale kierowca z pani żaden. I miał rację :-P Odpowiedz Link Zgłoś
eli1234 Re: oblałam:((( 28.03.07, 19:14 Ja wlasnie wrocilam z jazdy, mam wyjezdzone 7 godzin dopiero ale zaczelam tydzien temu;) Fajnie jest, lubie jezdzic nie strsuje sie, ale na egzaminie chyvba umre Odpowiedz Link Zgłoś