Dodaj do ulubionych

oblałam:(((

27.03.07, 13:26
buuu...:\ dzis miałam egzamin na prawko i oblałam. tak mi ładnie poszło na
placu. a na mieście pierwszy błąd i "to koniec egzaminu"...:( za którym razem
Wy zdałyście?
Obserwuj wątek
    • nutopia Re: oblałam:((( 27.03.07, 13:27
      szmizjerka1983 napisała:

> buuu...:\ dzis miałam egzamin na prawko i oblałam. tak mi ładnie poszło na
      > placu. a na mieście pierwszy błąd i "to koniec egzaminu"...:( za którym razem
      > Wy zdałyście?

spokojnie - ja tu jestem rekordzistką
      ale udało się w Walentynki:) i już jezdzę
    • alpepe Re: oblałam:((( 27.03.07, 13:30
      za 6 lub siódmym.
      • inka-inka-inka n/t Za 1 razem :) 27.03.07, 13:34
        Ale teraz wcale nie jedze .......bo sie boje :/
        • alpepe Re: n/t Za 1 razem :) 27.03.07, 13:39
          i co? myślisz, że jesteś ode mnie lepsza? Ja zrobiłam prawo jazdy po dość
          groźnym wypadku samochodowym, moje dziecko było trzymane po nim w śpiączce, mój
          ojciec miał śmierć kliniczną, ja panicznie bałam się wejść do samochodu, bo mi
          się zdawało, że zaraz znów jakiś pijany idiota w auto wjedzie.
          • wiarusik Re: n/t Za 1 razem :) 27.03.07, 13:51
            Oj tak.
            Jak ty w kogoś nie wjedziesz,to prędzej czy później ktoś wjedzie w ciebie;)
            Oto zasada kierowcy polskiego;P
            • alpepe Re: n/t Za 1 razem :) 27.03.07, 14:12
              dziś widziałam fajne stuku na osiedlowej uliczce, kobieta w alfie 144 uważała,
              że jest lepsza od tej w tico i włączając się do ruchu wymusiła pierwszeństwo,
              ale ta z tico myślała, że tamta franca jednak użyje hamulców i też nie
              przepuściła baby w alfie. Tico miało wgnieciony zderza :-)
          • kitek_maly Re: n/t Za 1 razem :) 27.03.07, 14:12
            hmmm a gdzie inka zazanczyla, ze czyje sie od Ciebie lepsza??..
            Twoje przezycia z pewnoscia byly dla Ciebie trauma..
            ale nie rozumiem dlaczego sie czepiasz.. pytanie brzmialo: za ktorym razem
            zdaliscie prawko? i kobieta odpowiedziala.
            • alpepe Re: n/t Za 1 razem :) 27.03.07, 14:13
              wiesz, jak ktoś się podpina pode mnie z durnym uśmieszkiem na końcu, to chyba
              jasne, że to do mnie. I nie ja się jej doczepiłam, tylko ona.
              • kitek_maly Re: n/t Za 1 razem :) 27.03.07, 14:15
                wedlug mnie to nie jest oczywiste. po prostu odpisala na pytanie glownego watku
                podpinajac sie - podejrzewam, ze przypadkowo - 'pod Ciebie'. mnostow osob tak
                robi. wyluzuj.
                • alpepe Re: n/t Za 1 razem :) 27.03.07, 14:17
                  sama wyluzuj, bawisz się w obronę uciśnionych lasek podpinających się źle w drzewku?
                  Bez odbioru.
                  • kitek_maly Re: n/t Za 1 razem :) 27.03.07, 14:21
                    :)
                    w nic sie nie bawie. po prostu dziwi mnie fakt, ze taaak bardzo urazila Cie
                    osoba, ktora napisala, ze zdala za 1 razem a z tego, ze wiarusik kpi z Twoich
                    obaw juz sie smiejesz :)
                  • kozborn Re: n/t Za 1 razem :) 28.03.07, 10:14
                    Nie masz racji alpepe. Odpuść. Ten uśmieszek wcale nie był durny. :P - to jest
                    uśmieszek o ironicznym wydźwięku. Sama się durnowato zachowujesz...
              • inka-inka-inka Re: n/t Za 1 razem :) 27.03.07, 14:26
                Nie doczepilam sie po prostu napisalam post jako kolejny Nie moja wina ze bylas
                przede mną jak i nie moją winą jest Twoj wypadek i to ze zdalam za 1 razem
    • szmizjerka1983 Re: oblałam:((( 27.03.07, 13:33
      najgorsze jest to,że nastepny termin mam za 2 mies...pięknie, do tego czasu
      najważniejsze rzeczy pójdą w zapomnienie, przecież nie będę jeździć bez
      prawka...i kupa forsy na dodatkowe jazdy przedegzaminacyjne...
      • nutopia Re: oblałam:((( 27.03.07, 13:44
        szmizjerka1983 napisała:

> najgorsze jest to,że nastepny termin mam za 2 mies...pięknie, do tego czasu
        > najważniejsze rzeczy pójdą w zapomnienie, przecież nie będę jeździć bez
        > prawka...i kupa forsy na dodatkowe jazdy przedegzaminacyjne...

jak każdy
        a może jedz do łomży?
        • ewelina23-20 Re: oblałam:((( 27.03.07, 14:03

• grogreg Re: oblałam:((( 27.03.07, 13:41
      trzecim.
    • nikitka78 Re: oblałam:((( 27.03.07, 13:48
      za pierwszym.
    • zwroclawianka Re: oblałam:((( 27.03.07, 13:54
      > buuu...:\ dzis miałam egzamin na prawko i oblałam. tak mi ładnie poszło na
      > placu. a na mieście pierwszy błąd i "to koniec egzaminu"...:(

Nie przejmuj się, co prawda to pierwszy raz, ale na pewno nie ostatni :D Za
      trzecim razem jak oblejesz będziesz się mniej przejmować.
      • szmizjerka1983 Re: oblałam:((( 27.03.07, 14:00
        no mam nadzieje, że jednak ostatni. widze jednak, że masz spore doswiadczenie w
        zdawaniu po raz n-ty...? ;)
        • dyfre Re: oblałam:((( 27.03.07, 14:06
          dokup sobie jazdy jak ci nie idzie ja zdałem za 1 razem
        • zwroclawianka Re: oblałam:((( 27.03.07, 14:07
          nie, akurat udało mi się za drugim razem :-) kluczowym słowem jest "udało
          się" :-)
          Namów kogoś, by z Tobą pojeździł, przewałkował najpopularniejsze trasy i głowa
          do góry! Ja (oj, dawno temu to bylo, a wciąż pamiętam) wyszłam z założenia, że
          jeśli od razu nie zdam, to dramat się nie stanie- i to mnie chyba uspokoiło.
          Pewnie, że kasy szkoda, ale zdawanie na prawko to ciut jak loteria- prawdziwego
          prowadzenia i tak później się człek uczy.
    • szmizjerka1983 Re: oblałam:((( 27.03.07, 14:08
      no własnie chodzi o to, że szło mi i to całkiem nieźle! tylko jeden, malutki,
      cholerny błędzik, dodać stres i mogiła.ale pewnie, że dokupie dodatkowe jazdy.
      mysle o 10, żeby mieć pewnośc (na tyle na ile można ja mieć) przed nastepnym
      egzaminem...
    • kalinkaagata Re: oblałam:((( 27.03.07, 14:19

• indianprincess Re: oblałam:((( 27.03.07, 14:39
        za 4, pierwsze trzy oblałam przez głupie błędy wywołane stresem (straszny
        nerwus ze mnie wtedy był) i małym doświdczeniem (byłam tylko po 20-stu
        godzinach jazdy na kursie). Po 3 niezdanych egzaminach miałam przymusowe
        doszkalanie i kolejny egzaminposzedł gładziutko, bez nerwów i z uśmiechem na
        ustach.
    • hihul Re: oblałam:((( 27.03.07, 15:47
      ja zdałam za pierwszym razem.....ale dokupiłam drugie tyle godzin z innym
      instruktorem jadzy...ten który był na kursie był ok, ale nie nauczył mnie tak
      dobrze jak ten z lekcji indywidualnych....dla mnie nie zrozumiałe jest jak
      można po samym kursie zdać prawko i dobrze jeździć po mieście.. pewnie są osoby
      z tzw. drygiem i one sobie swietnie radzą po pierwszej godzinie w samochodzie...
      ale moja rada jest taka... dokupić co najmniej 20 ( jesli nie więcej) godzin
      na mieście - po prostu się przyzwyczaisz ....i będziesz mogła normalnie
      jeździć :)

życzę powodzenia
    • farelkaa Re: oblałam:((( 27.03.07, 16:10
      Oooj nie ma się co przejmować, mówię to ja - weteran zdawania :)
      w kwietniu będe mieć 5 podejście. Niby umiem jeździć ale zawsze stres mnie zżera.
    • frying.pan Re: oblałam:((( 27.03.07, 16:16
      Za czwartym. Z tym że za pierwszym razem nie popelnilam zadnego bledu i to mnie
      najbardziej wkurzylo - po prostu egzaminator powiedzial, ze za mało dynamicznie
      jechalam... ale bylam zla! ;) Ale cóż, było minelo. Tobie tez sie w koncu uda:)
    • avital84 Re: oblałam:((( 27.03.07, 18:16
      U mnie proces jest wciąż w toku. Już trzy razy podchodziłam.:(
    • kornelka21 Re: oblałam:((( 27.03.07, 18:26
      Etam nie ma co histeryzować!Ja zdałam za 4 razem.
    • szmizjerka1983 Re: oblałam:((( 27.03.07, 18:37
      ja nie histeryzuje, po prostu strasznie mnie to drażni. bez sensu jest fakt, że
      oczekuje się, że po 30 h jazdy ktoś bedzie pewny siebie za kierownicą...
      najlepsze było to, jak wracałam z egzaminatorem z miasta (on za sterem...), to
      zamiast 30 km?h jechał 45...niezły przykład...wydało mi sie to wręcz trochę
      chamskie. on może oblewać niedoświadczonych za byle g..., a sam robi co chce.
      ciekawe jak jeździ, gdy żaden ze zdających nie widzi...
      • 83kimi Re: oblałam:((( 27.03.07, 19:31
        Ja na raize chodzę jeszcze na kurs, zostało mi 11 h, ale to chyba nie
        wystarczy... :-/
        • szmizjerka1983 Re: oblałam:((( 27.03.07, 19:38
          ciężko powiedzieć- starczy czy nie. jeśli czujesz się w miarę, to zawsze warto
          spróbować. chociaż ja właśnie tak się czułam/ czuję i klops;)
          • 83kimi Re: oblałam:((( 28.03.07, 16:59
            Rękaw mi nie bardzo wychodzi, zdarza się wlączyć 4 bieg zamiast 2 albo 1
            zamaist 3, nie zatrzymać sie przed zieloną strzałką, z parkowaniem mam
            problemy... a oblewaja na drobiazgach, więc chyba będę musiała jeszcze wydac
            trochę kasy na ajzdy.... :-/
    • tati00 Re: oblałam:((( 27.03.07, 20:13
      jutro zdaje moj maz mam nadzieje ze dobrze mu pojdzie.!!!
      • cappucino3 Re: oblałam:((( 27.03.07, 21:52
        mi udało się zdać za 7 razem i od ponad 2 lat jestem szczęśliwą posiadaczką
        prawka (brak mi tylko własnego samochodu:(
        • kfffiatek Re: oblałam:((( 28.03.07, 10:54
          Nie martw się, za drugim będzie lepiej :) Ja zdałam za drugim razem.... pewnie
          zdałabym za pierwszym ale właśnie zaczął się październik a ja z nerwów
          zapomniałam...... włączyć świateł :))))) strasznie byłam na siebie zła :) ale za
          drugim bez problemów i od trzech miesięcy śmigam po ulicach :) nigdy w życiu nie
          siedziałam za kółkiem kiedy zaczynałam kurs więc wzięłam w sumie 45 godzin jazd
          bo te trzydzieści obowiązkowych to jakiś kosmos dla mnie był :/
          • cleare Re: oblałam:((( 28.03.07, 18:42
            ja zdalam za trzecim. wiele zalezy od egzaminatora. dwa razy mialam z tym samym,
            oblal mnie oczywiscie...
            za trzecim trafilam na spoko kolesia ;)
    • znowuwzyciuminiewyszlo Re: oblałam:((( 28.03.07, 16:56
      za siódmym. Pan egzaminator powiedział: zdała pani, ale kierowca z pani żaden. I
      miał rację :-P
      • eli1234 Re: oblałam:((( 28.03.07, 19:14
        Ja wlasnie wrocilam z jazdy, mam wyjezdzone 7 godzin dopiero ale zaczelam
        tydzien temu;) Fajnie jest, lubie jezdzic nie strsuje sie, ale na egzaminie
        chyvba umre

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka