nutopia 02.04.07, 09:34 zaraz mi normalnie wypłynie i jak ja bez oka będę na wiosnę wyglądać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izabellaz1 Re: oko mnie piecze 02.04.07, 09:43 nutopia napisała: > zaraz mi normalnie wypłynie > i jak ja bez oka będę na wiosnę wyglądać? Z deczka niekompletnie...ale jak skrócisz spódnicę i pogłębisz dekolt to nikt nie zauważy;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: oko mnie piecze 02.04.07, 09:45 izabellaz1 napisała: > nutopia napisała: > > > zaraz mi normalnie wypłynie > > i jak ja bez oka będę na wiosnę wyglądać? > > Z deczka niekompletnie...ale jak skrócisz spódnicę i pogłębisz dekolt to nikt > nie zauważy;PPP > hahahhaa:) ostatni komentarz mojego męża co do mego dekoltu, który moim zdaniem nie odbiegał od normy, brzmiał: " nie martw się, nikt nie zauważy, że masz okulary';) Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: oko mnie piecze 02.04.07, 09:51 hehehe :))) dowcipny znaczy sie zapalenie spojówki od soczewki? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: oko mnie piecze 02.04.07, 09:53 dzikoozka napisała: > hehehe :))) > dowcipny > znaczy sie zapalenie spojówki od soczewki? no własnie mam wrażenie, że coś mi się dostało na soczewkę, a nic nie mam ze sobą, ani pudełka ani płynu... Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: oko mnie piecze 02.04.07, 09:54 jeśli bardzo piecze a masz blisko apteke, kup ampułkę soli fizjologicznej i nakap do oka, moze sie rozjedzie po kościach Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: oko mnie piecze 02.04.07, 09:56 dzikoozka napisała: > jeśli bardzo piecze a masz blisko apteke, kup ampułkę soli fizjologicznej i > nakap do oka, moze sie rozjedzie po kościach no własnie się zbieram do apteki tylko kawę dopiję Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: oko mnie piecze 02.04.07, 09:57 idz idz bo Ci sie czerwone zrobi jak u królika :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: oko mnie piecze 02.04.07, 09:52 nutopia napisała: > hahahhaa:) ostatni komentarz mojego męża co do mego dekoltu, który moim zdaniem nie odbiegał od normy, brzmiał: " nie martw się, nikt nie zauważy, że masz okulary';) No wiesz...nie wiem jak u Ciebie wygląda ta "norma";P A swoją drogą to ja nawet jak nieduży dekolt mam to mi od razu roweczek się robi i widać bo mam wysoko biust "umieszczony":D Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: oko mnie piecze 02.04.07, 09:53 izabellaz1 napisała: > nutopia napisała: > > > hahahhaa:) ostatni komentarz mojego męża co do mego dekoltu, który moim > zdaniem nie odbiegał od normy, brzmiał: " nie martw się, nikt nie zauważy, że > masz okulary';) > > No wiesz...nie wiem jak u Ciebie wygląda ta "norma";P > > A swoją drogą to ja nawet jak nieduży dekolt mam to mi od razu roweczek się rob > i > i widać bo mam wysoko biust "umieszczony":D > > no własnie o to chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: oko mnie piecze 02.04.07, 09:54 wam to dobrze, ja u siebie nawet w okularach rowka nigdy w życiu nie zobaczę.... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: oko mnie piecze 02.04.07, 09:56 dzikoozka napisała: > wam to dobrze, ja u siebie nawet w okularach rowka nigdy w życiu nie zobaczę... > . nie rycz, Iza ci pokaze swój:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: oko mnie piecze 02.04.07, 09:58 hehehe a co mi po cudzym rowku? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: oko mnie piecze 02.04.07, 09:58 dzikoozka napisała: > hehehe > a co mi po cudzym rowku? ;))) i to jest jedno z pytań na które nie znam odpowiedzi:D idę po sól Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: oko mnie piecze 02.04.07, 09:58 nutopia napisała: > dzikoozka napisała: > > > wam to dobrze, ja u siebie nawet w okularach rowka nigdy w życiu nie > zobaczę... > > . > > nie rycz, Iza ci pokaze swój:DDD mła? łaj?;) Dzika ale spójrz na to od innej strony. U Ciebie zauważą nowe okulary:D Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: oko mnie piecze 02.04.07, 10:05 I to jest właśnie moj pech, takich okularów z takimi grubymi denkami wstydziłabym się pokazywac nawet Hunom w samoobronie, dlatego nosze soczewki Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: oko mnie piecze 02.04.07, 09:54 alpepe napisała: > sobie sprawisz diamentowy implant :) diamenty są ciężkie i zrobi mi się zmarszczka;D Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: oko mnie piecze 02.04.07, 09:57 nutopia napisała: > alpepe napisała: > > > sobie sprawisz diamentowy implant :) > > diamenty są ciężkie i zrobi mi się zmarszczka;D I dobrze...będziemy wyglądały młodziej od Ciebie:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: oko mnie piecze 02.04.07, 09:58 izabellaz1 napisała: > nutopia napisała: > > > alpepe napisała: > > > > > sobie sprawisz diamentowy implant :) > > > > diamenty są ciężkie i zrobi mi się zmarszczka;D > > I dobrze...będziemy wyglądały młodziej od Ciebie:PPP > a to akurat uda wam się i bez diamentów:D Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: oko mnie piecze 02.04.07, 09:53 można teraz tanio kupić szklane, w sklepie z "dziwnymi rzeczami" Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: oko mnie piecze 02.04.07, 09:55 dzikoozka napisała: > można teraz tanio kupić szklane, w sklepie z "dziwnymi rzeczami" albo opaskę pirata z czarnego jedwabiu.... Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: oko mnie piecze 02.04.07, 10:04 nutopia napisała: > dzikoozka napisała: > > > można teraz tanio kupić szklane, w sklepie z "dziwnymi rzeczami" > > albo opaskę pirata z czarnego jedwabiu.... wwwrrrraaauuuuuuuuuuuuu i ostra jazda:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: oko mnie piecze 02.04.07, 10:06 pod warunkiem że do kompletu bedzie biczyk i skórzana uprząrz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: oko mnie piecze 02.04.07, 10:08 dzikoozka napisała: > pod warunkiem że do kompletu bedzie biczyk i skórzana uprząrz :)) to rzeczywiście będzie "sklep z dziwnymi rzeczami';) melduję ze zapodałam sobię tę sół, posuwałam soczewką po oku i przeszło:) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: oko mnie piecze 02.04.07, 10:09 dzikoozka napisała: > pod warunkiem że do kompletu bedzie biczyk i skórzana uprząrz :)) I oliwa Extra Virgin koniecznie!:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: oko mnie piecze 02.04.07, 10:18 trypel napisał: > nie wywołuj Iza wołka z lasu.... ;P Ale ze mnie taki sympatyczny Czerwony Kapturek jest;P A Czerwony Kapturek był niepokorny i nieposłuszny i nie zważał na słowa mamusi... "Wilczku wilczku gdzieś Ty:D???" Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: oko mnie piecze 02.04.07, 10:13 izabellaz1 napisała: > dzikoozka napisała: > > > pod warunkiem że do kompletu bedzie biczyk i skórzana uprząrz :)) > > I oliwa Extra Virgin koniecznie!:DDD > to taka z pierwszego tłoczenia? może inaczej... do pierszego tłoczenia?:D Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: oko mnie piecze 02.04.07, 10:19 nutopia napisała: > to taka z pierwszego tłoczenia? może inaczej... do pierszego tłoczenia?:D No jak kto woli:D Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: oko mnie piecze 02.04.07, 10:20 izabellaz1 napisała: > nutopia napisała: > > > to taka z pierwszego tłoczenia? może inaczej... do pierszego tłoczenia?:D > > No jak kto woli:D > o matko przeczytałam "wali":)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zoofka Re: oko mnie piecze 02.04.07, 14:59 no bo głodnemu chleb na myśli nutopia :))) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: oko mnie piecze 02.04.07, 15:05 zoofka napisała: > no bo głodnemu chleb na myśli nutopia :))) :) Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: oko mnie piecze 02.04.07, 10:17 jaka virgin???? sm to juz kurs dla zaawansowanych :)) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia konkluzja 02.04.07, 10:20 o czym byśmy nie gadały to i tak się skończy na seksie:) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: konkluzja 02.04.07, 10:25 bo Wam jedno w głowie... ale oko od tego nie przestanie piec... chociaż można wtedy zapomniec Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: konkluzja 02.04.07, 10:27 trypel napisał: > bo Wam jedno w głowie... ale oko od tego nie przestanie piec... chociaż można > wtedy zapomniec o bardzo przepraszam! nie jedno nie jedno! mnie na przykład dwie rzeczy w głowie w tej chwili. Druga to: jaki to podkład muzyczny jest pod reklamą marsa delight bo mi się baaaaaaaaardzo podoba a znalezc nie mogę! Odpowiedz Link Zgłoś