Dodaj do ulubionych

do soboty mam czas...........

03.04.07, 16:20
Wiem że takich wątków było już kilka ale ja mam mało czasu pomóżcie .Po dwóch
latach zerwała ze mną moja ukochana zrozumiałem że zachowywałem się jak
skończony dupek[jestem cholernie zazdrosny itd.]W sobote mamy się spotkać u
naszych wspólnych znajomych i wpadłem na pomysł żeby się jej
oświadczyć.Zrozumiałem że moje zachowanie było głupie i wiem że jestem w
stanie się dla niej zmienić.Powiedzcie mi dziewczyny czy dobrze zrobie czy
spieprze wszystko do końca?Jak byście wy odebrały oświadczyny krótko po
zerwaniu.Dziękuje za każdą poradę
Obserwuj wątek
    • farelkaa Re: do soboty mam czas........... 03.04.07, 16:27
      Skoro z Tobą zerwała to chyba nie ma zamiaru za Ciebie wychodzić, ale można ja
      jestem niedzisiejsza.
      • robi234 Re: do soboty mam czas........... 03.04.07, 16:32
        Racja ale ja wiem że mnie kocha jeszcze ale wkurza ją moja zazdrość.I nie
        wierzy że się zmienie a ja sie zmienie.DLA NIEJ!!!!!!!!!
        • jo.anna22 Re: do soboty mam czas........... 03.04.07, 16:35
          ja mysle,ze pownienes sprobowac... lepiej cos zrobic i zalowac niz zalowac,ze
          sie czegos nie zrobilo...

• pszekora Re: do soboty mam czas........... 03.04.07, 16:33
      Jeśli ona zerwała z twojej winy, myslę że będzie to dobra forma ponownego
      nawiązania kontaktu. Nie bój się że cos spieprzysz. Postaraj sie najpierw
      wybadać teren, niejedna w takich okolicznościach mogłaby się wściec a potem
      dopiero pomyśleć, że jest coś ważnego, nie wiem, jak twoja dziewczyna :)
      Pogadaj z nią, przeproś, nie tak żeby sie jakoś specjalnie uniżać, ale
      zwyczajnie, i powiedz to co planujesz. Powodzenia.
    • mrs.solis Re: do soboty mam czas........... 03.04.07, 16:33
      Bylam w pdobnej sytuacji.... Jesli twoja dziewczyna ma troche oleju w glowie to
      nie przyjmie twoich oswiadczyn. Co to dla niej zmieni? Nic. Dalej bedziesz
      zakompleksionym zazdrosnikiem,ktory moze zniszczyc jej zycie. Szukaj lepiej
      pomocy psychologa,a dziewczynie daj spokoj.
      • robi234 Re: do soboty mam czas........... 03.04.07, 16:37
        Właśnie byłem u psychologa i zrozumiałem że moja zazdrość była głupia i
        śmieszna.
    • farelkaa Re: do soboty mam czas........... 03.04.07, 16:37
      Pani Solis dobrze mówi. Nie wiem co prawda jak długo ze sobą byliście ani jak
      wysoki jest poziom Twojej zazdrości, ale nawet jeśli dziewczyna pierścionek
      zaręczynowy przyjmie to nie wróżę wam swietlanej przyszłości. Możesz postanowić,
      ze dla niej się zmienisz i w ogóle ale jak długo to może potrwać? tydzien?
      miesiąc? a potem wszystko będzie po staremu.
    • demonii Re: do soboty mam czas........... 03.04.07, 18:13
      Jak chcesz się zmienić, to raczej dla samego siebie, Ona może ewentualnie z
      tego skorzystać. Chcesz budować związek na: "bo ja się poświęciłem i zmieniłem
      się dla Ciebie" ?
      • rose01 Re: do soboty mam czas........... 03.04.07, 19:22
        wystraszysz ja ,bedzie zazenowana,najpierw radze wybadaj teren,co ma byc to
        bedzie jak jestescie sobie przeznaczeni to i tak sie spotkacie,a z zazdroscia
        to powiem tak ,,,,wszystko w nadmiarze jest niszczące..."""" i niedobre,mozna
        byc zazdrosnym ale wszystko z główką...moze tak mialo byc ze macie sie spotkac
        ale spokojnie,sprobuj radze zaprzyjaznic sie z nia na nowo jak Ci zalezy i
        pokaz ze sie zmieniles,Powodzenia napisz jak bylo.. :)
      • rose01 Re: do soboty mam czas........... 03.04.07, 19:22
        wystraszysz ja ,bedzie zazenowana,najpierw radze wybadaj teren,co ma byc to
        bedzie jak jestescie sobie przeznaczeni to i tak sie spotkacie,a z zazdroscia
        to powiem tak ,,,,wszystko w nadmiarze jest niszczące..."""" i niedobre,mozna
        byc zazdrosnym ale wszystko z główką...moze tak mialo byc ze macie sie spotkac
        ale spokojnie,sprobuj radze zaprzyjaznic sie z nia na nowo jak Ci zalezy i
        pokaz ze sie zmieniles,Powodzenia napisz jak bylo.. :)
    • cala_w_kwiatkach Re: do soboty mam czas........... 03.04.07, 18:21
      ja bym cie olala delikatnie rzecz ujmujac
    • lim25 Re: do soboty mam czas........... 03.04.07, 18:23
      nie ..to zdecydowanie głupiutki pomysł :) pośle Cie do diabla ..:(
    • alpepe Re: do soboty mam czas........... 03.04.07, 18:34
      żadnych oświadczyn, faktycznie jesteś dupkiem.
      Powiedz szczerze to, co napisałeś i powiedz, że nawet chciałeś się oświadczyć,
      ale w kontekście twojej chorej zaborczości, nie chcesz dziewczyny przyciskać.
    • robi234 Re: do soboty mam czas........... 03.04.07, 18:47
      Ja mam nadzieje ,że ona mnie nadal kocha[tak mówiła w dniu zerwania] oboje
      jesteśmy po 30-tce i nie myślicie może że ona może oczekiwała jakijś mojej
      deklaracji a nie głupich aktów zazdrości?Chciałem z nią zamieszkac ona sie nie
      zgodziła ja myślałem że poprostu chce mnie trzymac na dystans a może ona
      chciała żebym się oświadczył a póżniej zaproponował wspólne zamieszkanie.?
      Jesteście okrutne ale zniose wszystko i dzięki za rady.
      • alpepe Re: do soboty mam czas........... 03.04.07, 18:54
        my sobie możemy gdybać. Ty spróbuj z nią porozmawiaj, ale poważna rozmowa u
        znajomych to kiepski pomysł. Tu przydałoby się spotkanie na neutralnym gruncie.
        I szczera rozmowa, bo ona wie, co myśli, my nie.
      • hholy Re: do soboty mam czas........... 03.04.07, 18:54
        skoro z Toba zerwala,to znaczy,ze ja doprowadziles do ostatecznosci!!!i ma Cie
        dosyc!!!
        skoro wiesz,co jest z Toba nie tak to dlaczego tego nie zmieniles??
        pewnie ona wymieknie i do Ciebie wroci jak sie jej oswiadczysz,i bedziesz mogl
        ja znowu zadreczac swoja chorobliwa zazdroscia.
        powodzenia(jej)zycze
        • robi234 Re: do soboty mam czas........... 03.04.07, 19:07
          ale ja nie chce jej zadręczac ja sie dla niej zmienie ja juz sie zmienilem dla
          niej jestem w stanie zrobic wszystko zrozumiałem swój błąd
          • hholy Re: do soboty mam czas........... 03.04.07, 19:13
            ha ha...
            chorobliwej zazdrosci nie da sie wyleczyc w piec minut
            moze jestem uprzedzona bo przez 2 lata zylam z chorobliwym zazdrosnikiem,a on
            zmienial swoje zachowanie tylko po to by mnie przy sobie zatrzymac/odzyskac a
            pozniej znowu jakies glupie pytania gdzie jestes? co robisz?
            ale moze z Toba nie jest az tak zle?
            no to ja przepros i z nia porozmawiaj,ale to oswiadczyny to co to niby ma byc?
            moneta przetargowa?to moze lepiej kup jej superauto,wtedy przynajmniej cos z
            tego bedzie miala jak znowu zacznie Ci odbijac!
            • robi234 Re: do soboty mam czas........... 03.04.07, 19:40
              Oświadzyny nie mają byc kartą przetargową chce jej pokazac jak bardzo mi na
              niej zależy a zaręczyny też można zerwac jeśli się nie sprawdze i na pewno nie
              będe żądac zwrotu pierścionka.A ztą zazdrością to jest tak ona ma prace która
              wymaga częstych wyjazdów i nie to że ja ją podejrzewam o Bóg wie co
              [naprawde!!!] ale to że ja chciałbym z nią spędza więcej czsu,budzic sie przy
              niej i zasypiac z nią.Jestem o nią zazdrosny ale jej ufam.Moja złośc na te jej
              wyjazdy chyba ja przerosła ale ja się z tym pogodziłem wolę ją miec trzy razy w
              tygodniu niż wcale.
              • hholy Re: do soboty mam czas........... 03.04.07, 19:43
                to pogadaj z nia,ale zaczekaj z tymi oswiadczynami,a zreszta rob co Ci serce
                mowi:)
                masz racje,pomylilam zazdrosc z brakiem zaufania
                good luck
                • robi234 Re: do soboty mam czas........... 03.04.07, 19:50
                  Dzięki wam bardzo!!!!!!!!!!Trudno jest mi zrozumiec kobiety ale wy macie
                  napewno to samo z nami.Fajne to wasze forum.Zrobie to! Najwyżej mnie oleje{oby
                  nie}.Jak nie zrobie to będe żałował do końca życia.Dzęęęęęęęęęęęęki
                  • hholy Re: do soboty mam czas........... 03.04.07, 19:52
                    i napisz nam pozniej,jak Cie przyjela!!!
                    • robi234 Re: do soboty mam czas........... 03.04.07, 20:06
                      Napisze napewno! Nie wiem czy zrobie to w sobotę czy pózniej ale dam znac.o
                      moim szczęsiu albo porażce dowiecie sie tylko Wy.Jesteście super ale ona jest
                      bardziej.Pooooooooozdrawiam!
                      • robi234 Re: do soboty mam czas........... 11.04.07, 11:59
                        Przyjeła moje oświadczyny! Hura!!!!!!!!!!!!!!!Powiedziala mi że gdybym tego nie
                        zrobił zabiłaby mnie.Zerwała dlatego bo miała dośc chodzenia i chciała mojej
                        deklaracji z którą się nie kwapiłem.Powiedziałem jej ze szukałaem pomocy na FK
                        i wiecie co powiedziała ze skoro pytałem o zdanie kobiety to wie ze dobrze
                        zrobiła przyjmując oświadczyny bo ważne jest słuchać opini innych ludzi a nie
                        uważać za dobre tylko to co samemu się myśli.Czyż ona nie jest cudowna?Jeszcze
                        raz dziękuje WAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pozdrawiam
                  • farelkaa Re: do soboty mam czas........... 03.04.07, 20:04
                    Chociaż nie popieram Twojej decyzji, to ciekawość mnie zżera jak wybranka
                    zareaguje :) dlatego czekam(y?) tu na relacje.
    • poopka Re: do soboty mam czas........... 11.04.07, 12:27
      Skoro decydujesz sie na tak radyklany krok mam nadzieje ze uswiadomiles sobie
      jaka głupote robiłes i jak krzywdziles swoja dziewczyne takimi atakami
      zazdrosci...mysle ze powinienes sprobowac nie masz nic do stracenia a mozesz
      zyskac.. ale pamietaj nie skrzywdz dziewczyny ponownie ( w przypadku gdy
      przyjmie oswiadczyny)
      • robi234 Re: do soboty mam czas........... 11.04.07, 12:32
        ona juz je przyjeła pisałem dzisiaj!Nie skrzywdze jej bo ja naprawdę wiem gdzie
        zrobiłem błąd.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka