mala_mee 08.04.07, 15:48 Co począć, dzisiaj już nie daje rady a jeszcze trzeba jakoś przecierpieć jutro... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sottobosco Re: Mam już dość... 08.04.07, 15:52 Swiąt? Wszyscy się snuja, to co miało być zjedzone jest już zjedzone, Z rodziną wszystko już obgadałas zresztą rozmawiasz z nimi na codzień i z okazji świąt nic nowego nie masz do powiedzenia, znajomi siedzą w domach i męczą się tak samo jak Ty... O to Ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Mam już dość... 08.04.07, 15:53 Taaaaakkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Mam już dość... 08.04.07, 15:59 Jak się ciesze... Jak tylko pojadę do domu, to zabiorę się za to pół butelki wina, które grzecznie na mnie czeka. Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: Mam już dość... 08.04.07, 16:01 hehehe ja mam całą butelkę ukrytą w kartoniku:) dopiero się zaczną święta :D Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Mam już dość... 08.04.07, 16:11 Właśnie się dowiedziałam, że jeszcze na wynos dostanę. Już bym zaczęła do obiadu ale muszę jeszcze towarzystwo porozwozić. Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: Mam już dość... 08.04.07, 16:14 Hej to już całkiem poważne ilości się robią:) Pomocnika będziesz potrzebowała do konsumpcji. Chyba że rozłożysz na raty;) Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: Mam już dość... 08.04.07, 16:19 mala_mee napisała: > Chyba rozłożę na raty :)) Bo to będą święta o przedłużonym działaniu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Mam już dość... 08.04.07, 16:20 No wiesz, jeszcze musi mi coś na jutro zostać. Jutro już na wynos nie dostanę. Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Mam już dość... 08.04.07, 16:27 I założymy forumowe aa po świętach. Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: Mam już dość... 08.04.07, 16:32 Eeee tam Zawsze można powiedzieć że ciężko było i życie zmusiło nas do chwili słabości:D Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Mam już dość... 08.04.07, 16:35 Dobrze, to tej wersji będziemy się trzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: Mam już dość... 08.04.07, 16:37 mala_mee napisała: > Dobrze, to tej wersji będziemy się trzymać. Gdyby ktoś był na tyle bezczelny żeby się pytac Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_ruchasia Re: Mam już dość... 08.04.07, 16:21 Skarbie nie łam się ja jutro żeby boczki mi zardzi nie urosły to pakuje ich wszytskich do samochodu i zabieram do kazimierza do baru sałatkowego Tylko oni jeszcze o tym nie wiedza :) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Mam już dość... 08.04.07, 16:35 Mała jakże Cie rozumiem... już miałem tak dość że przyjechałem do biura pod pozorem konieczności nakarmienia rybek.. i tak mi ze dwie godzinki w spokoju zejdą :D Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: Mam już dość... 08.04.07, 16:40 To strasznie dużo jedzą te Twoje rybki:) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Mam już dość... 08.04.07, 16:42 cóż swięta... a ich duzo jest :D i trzeba troche akwarium sprzątnąć... i wody dolac... itd a czas płynie (wreszcie w spokoju) Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: Mam już dość... 08.04.07, 16:52 Wiem wiem. Też miałam kiedyś akwarium.Tylko ja wpuściłam do niego raki i moje rybki dostały skrzydeł. ale raki też fajne były :) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Mam już dość... 08.04.07, 16:53 No teraz to już mnie zabiłeś... Do pracy jechać się wyrwać :)))) Dziadkowie zajmują się córka i możesz mieć chyba jakoś chwilę spokoju nie jadąc do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Mam już dość... 08.04.07, 17:01 Wiesz co... Mała ja wynajmuje póki co kawalerkę... z aneksem kuchennym. I teraz sobie wyobraź - kawalerka, 3 dni i 4 osoby... ja za słaby psychicznie jestem do tego... i mama lata i co 3 s pyta sie czy głodny nie jestem. A kłócić sie nie bede bo i tak rzadko sie widzimy wiec do biura wyskoczyłem ;P Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Mam już dość... 08.04.07, 17:02 Ja wiem, wiem :)) a już wczoraj jak mi to napisałeś to wróżyłam katastrofę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Mam już dość... 08.04.07, 17:04 wiec własnie wizyta w biurze to sposób na ominiecie katastrofy :D chyba jedyny bo drugi raz do kumpla na noc nie pójdę bo sie pogniewają :D Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Mam już dość... 08.04.07, 17:12 No :D i to z córą ... wrócilismy na sniadanie... Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Mam już dość... 08.04.07, 17:14 No to spędziłeś czas z Rodzicami :)))) A Oni z tak daleka do Ciebie jechali. Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Mam już dość... 08.04.07, 17:18 oj nie wywołuj wyrzutów... :D pojechalismy dopiero o 8 a mój ojciec chodzi o 9 spac :) a jak wrócilismy to moja mama własnie wstawała :P Żadnych wyrzutów - z kumplem też rzadko sie widuje Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Mam już dość... 08.04.07, 17:20 Nie, nie, ja nie wywołuję wyrzutów, no co Ty, sama przecież mam dość... Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Mam już dość... 08.04.07, 17:22 szkoda że masz daleko - wpadłabyś do biura... pomogłabys mi przy rybkach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Mam już dość... 08.04.07, 17:23 Przy rybkach :))) Brzmi ciekawie. Szkoda, że mam daleko. Zaraz pozbieram towarzystwo i spadam do domu. I tak więcej nie zjem. Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Mam już dość... 08.04.07, 17:24 taaaaaaa szczesciara... przynajmniej masz gdzie wrócic Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Mam już dość... 08.04.07, 17:27 Trypel, ale średnio mam z kim gadać. Nawet chyba żadnego filmu konkretnego nie mam... Niby mam co robić, ale jak strasznie mi się nie chce... Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Mam już dość... 08.04.07, 17:28 Ja wiem że masz co robic ale świeta to nie jest dobra pora na pracę :) Żadnego filmu? Żadnej książki? nic a nic?? Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Mam już dość... 08.04.07, 17:30 Książek mam pełno ale żadnej nie chcę zaczynać. Bo nie będę mogła skończyć. I będę czytać i czytać. Jak wrócę to poszukam filmu jednak. Jakieś mam ale jakieś takie nijakie takie... Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Mam już dość... 08.04.07, 17:32 napisz jaki znalazłaś.... a moze jednak cienką książeczkę fajną... a w biurze wcale nie jest źle - zostanę dłużej Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Mam już dość... 08.04.07, 17:36 Ale to dopiero jutro napiszę co znalazłam :))) Bo w domu to nie mam jak :))) Może Borat??? Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: Mam już dość... 08.04.07, 17:38 Oglądałaś Little Miss Sunshine? Obejrzyj. Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Mam już dość... 08.04.07, 17:40 nie widziałem ani tego ani tego... ale dzisiaj wieczorem obiecałem mamie że ogladamy władce pierscieni bo nigdy nie widziała :D Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: Mam już dość... 08.04.07, 17:42 Film mądry, życiowy, a do tego przystępny. A podczas oglądania sceny kulminacyjnej dostałam niepowstrzymanego ataku śmiechu:) O 2 w nocy:) Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: Mam już dość... 08.04.07, 17:45 Little Miss. Do Borata podchodzę już od jakiegoś czasu i dojść nie mogę. Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Mam już dość... 08.04.07, 17:48 Z reklamówek w TV to mnie raczej nie interesuje dlatego też podchodze jak pies do jeża... a ta miss to pierwszy raz słysze - w kinach była?? Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: Mam już dość... 08.04.07, 17:52 Mała Miss? Premiera była w styczniu. Nie będę pisała o czym to film ale naprawdę dobry Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Mam już dość... 08.04.07, 17:55 to to?? www.stopklatka.pl/film/film.asp?fi=22872 to chyba nie na teraz... raczej wole cos lżejszego... trochę krwi, urzynane głowy orków..., wyszczerzone paszcze wargów... taaaaa to coś bardziej odpowiedniego na świateczny wieczór ;P Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Mam już dość... 08.04.07, 17:55 Nie mówię, że bardzo chcę tego Borata zobaczyć. Ale wiem, że mam i mogę się za niego zabrać. Gdybym pałała entuzjazmem to od razu bym mówiła że to jest to na dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Mam już dość... 08.04.07, 17:56 zobacz zobacz i opowiedz czy warto ;P Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: Mam już dość... 08.04.07, 17:57 no to władca pierścieni będzie akurat ;P Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Mam już dość... 08.04.07, 17:59 sottobosco napisała: > no to władca pierścieni będzie akurat ;P Poważnie?? Co za niesamowity zbieg okolicznosci... akurat mam te 3 płyty ;P Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: Mam już dość... 08.04.07, 18:00 I kolejny wieczór w rodzinnym gronie z głowy:) Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: Mam już dość... 08.04.07, 18:04 Tego z kolei ja nie oglądałam. Wszystkie 3 płyty-ile to godzin? Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Mam już dość... 08.04.07, 18:08 cos chyba koło 8 ale nigdy nie liczyłem :) ale zależy co kto lubi... Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: Mam już dość... 08.04.07, 18:11 trypel napisał: ale zależy co kto lubi... ??? Książke czytałam. Kiedyś. Film może też obejrzę. Kiedyś:) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Mam już dość... 08.04.07, 18:18 w sensie że jak Ci sie dłuży film to znaczy ze nie jest wart obejrzenia :) jak film jest dobry to nieważne ile trwa bo tego nie zauważasz... w każdym razie władcę lubie bardzo a teraz czekam na Mastera i Margarete w ostatniej rosyjskiej ekranizacji - to bedzie jakies 8 ,5 godziny Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: Mam już dość... 08.04.07, 18:25 To chyba można powiedzieć o Tobie że długodystansowiec jesteś:) A Mistrz i Małgorzata kiedy będą dostępni? Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Mam już dość... 08.04.07, 18:26 Juz są dostepni tylko jestem żyła i szukam wymówki żeby nie wydać 400 pln za komplet :( ale się powoli łamie Odpowiedz Link Zgłoś
frutinka Re: Mam już dość... 08.04.07, 16:43 Jejku, czemu Wy tak świąt nie lubicie? czy Wasze święta naprawdę się ograniczają do siedzenia za stołem i jedzeniem? A jakieś duchowe przeżycia? Albo rodzinno-przyjazne przezycia? Szkoda mi Was (ale to, naprawdę, naprawdę - to nie jest złośliwe!!!) - to w tym sensie, ze może cos Was omija albo nie doceniacie tego, co macie. Bo mi się wydaje, że takie spotkanie z rodziną i przyjaciółmi - to jest fantastyczna sprawa. I za to uwielbiam święta. I za tę odrobinę refleksji, których mi dostarczają. Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Mam już dość... 08.04.07, 16:55 Nie, no aż tak źle nie jest. Na spacerze już byłam, zjadłam już, porozmawiałam z rodziną, Babcie poopowiadały to co zawsze. Ale i tak już mam dość. Odpowiedz Link Zgłoś
frutinka Re: Mam już dość... 08.04.07, 16:58 Fakt - jedna rzecz mnie denerwuje. Że babcie często o chorobach zaczynają gadać i się robi grobowo. I trzeba szybciutko tema zmieniać, zeby się nie rozwinęły:) Ale cóż... obyśmy gorsze na starość nie były...:) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Mam już dość... 08.04.07, 17:01 Jedna z moich Babć zaczyna się kłócić z moim Ojcem na tematy polityczne. Poglądy chyba mają takie same ale zawsze robi się głośno :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Mam już dość... 08.04.07, 17:58 OKi, spadam. Trypel - miłego rybkowania :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Mam już dość... 08.04.07, 18:00 Jestem tak nażarta, że nawet nie mam siły jechać szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Mam już dość... 08.04.07, 18:02 własnie o tym mówię - spada bardzo refleks i pojawia sie senność... i wszyscy tak mają na drodze i trzeba uważąc Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Mam już dość... 08.04.07, 18:03 To obiecuję, że będę uważać :))) papa Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Mam już dość... 08.04.07, 18:23 mala_mee napisała: > Co począć, dzisiaj już nie daje rady a jeszcze trzeba jakoś przecierpieć jutro. > .. to przyjeżdzaj do mnie! u mnie pada śnieg!:D Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Mam już dość... 08.04.07, 18:25 haaaaaa kłamczuszko - już nie pada, dawno przestał :D Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Mam już dość... 08.04.07, 18:29 trypel napisał: > haaaaaa kłamczuszko - już nie pada, dawno przestał :D no i musiałam ruszyć tyłek i wyjrzeć przez okno! no kurde i przez ciebie teraz mała do mnie nie przyjedzie a poszłybyśmy na sanki na górkę za pomniki! :D Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Mam już dość... 08.04.07, 18:31 i tak by nie przyjechała na sanki bo sie strasznie obżarła :) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Mam już dość... 08.04.07, 18:34 trypel napisał: > i tak by nie przyjechała na sanki bo sie strasznie obżarła :) jakbym ją przgoniła przez długość Jana Pawła II to i ochoty by nabrała;) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Mam już dość... 08.04.07, 18:51 dlaczego chcesz gości (ewentualnych) przeganiać? Ty chyba jestes zła kobieta... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Mam już dość... 08.04.07, 18:57 trypel napisał: Ty chyba jestes zła kobieta... > ...czy ja kiedyś twierdziłam co innego? Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Mam już dość... 08.04.07, 18:29 mala_mee napisała: > Co począć, dzisiaj już nie daje rady a jeszcze trzeba jakoś przecierpieć jutro. > .. Ale co Ci tak ciężko Mała:)? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Mam już dość... 08.04.07, 18:34 izabellaz1 napisała: > mala_mee napisała: > > > Co począć, dzisiaj już nie daje rady a jeszcze trzeba jakoś przecierpieć > jutro. > > .. > > Ale co Ci tak ciężko Mała:)? > > pożarła 18 jaj z majonezem i szczypiorem:D a na deser karkówka w miodzie... Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Mam już dość... 08.04.07, 18:36 nutopia napisała: > izabellaz1 napisała: > > > mala_mee napisała: > > > > > Co począć, dzisiaj już nie daje rady a jeszcze trzeba jakoś przecie > rpieć > > jutro. > > > .. > > > > Ale co Ci tak ciężko Mała:)? > > > > > pożarła 18 jaj z majonezem i szczypiorem:D a na deser karkówka w miodzie... hahahahha:D Ja przez cały dzień dwa jajka faszerowane, dwie kromki chleba i mini obiad:D Będę dalej zawzięta;))) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Mam już dość... 08.04.07, 18:40 izabellaz1 napisała: > nutopia napisała: > > > izabellaz1 napisała: > > > > > jutro. > > > > .. > > > > > > Ale co Ci tak ciężko Mała:)? > > > > > > > > pożarła 18 jaj z majonezem i szczypiorem:D a na deser karkówka w miodzie. > .. > > hahahahha:D > Ja przez cały dzień dwa jajka faszerowane, dwie kromki chleba i mini obiad:D > Będę dalej zawzięta;))) > ja też się zawzięłam:D ale makowca zezarłam Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Mam już dość... 08.04.07, 18:43 nutopia napisała: > ja też się zawzięłam:D > ale makowca zezarłam Ja nie jadłam jeszcze ciasta wcale:D Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Mam już dość... 08.04.07, 18:45 izabellaz1 napisała: > nutopia napisała: > > > ja też się zawzięłam:D > > ale makowca zezarłam > > Ja nie jadłam jeszcze ciasta wcale:D > ja jestem już w domu i mam ze 2 kg - damy radę:) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Mam już dość... 08.04.07, 18:49 nutopia napisała: > izabellaz1 napisała: > > > nutopia napisała: > > > > > ja też się zawzięłam:D > > > ale makowca zezarłam > > > > Ja nie jadłam jeszcze ciasta wcale:D > > > ja jestem już w domu i mam ze 2 kg - damy radę:) Ale czego masz 2 kg:)? 2 kg więcej, mniej czy 2 kg ciasta masz:D? Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Mam już dość... 08.04.07, 18:51 chyba z pół blachy szarlotki zeżarłem albo jak to QW okresla dosadniej wpie*doliłem :) ufffffff Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Mam już dość... 08.04.07, 18:54 trypel napisał: > chyba z pół blachy szarlotki zeżarłem albo jak to QW okresla dosadniej > wpie*doliłem :) ufffffff O rety! A gdzie Tobie się to zmieściło:)?! Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Mam już dość... 08.04.07, 18:52 jakbym miała 2 kg więcej to święta ziemia odmówiłaby noszenia mnie:) ciasta mam ze 2 kg:D Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Mam już dość... 08.04.07, 18:55 nutopia napisała: > jakbym miała 2 kg więcej to święta ziemia odmówiłaby noszenia mnie:) > ciasta mam ze 2 kg:D A jakiego:)? Bo ja mam kajmakowego mazurka, szarlotkę, sernik i jakieś takie z budyniem:) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Mam już dość... 08.04.07, 18:56 izabellaz1 napisała: > nutopia napisała: > > > jakbym miała 2 kg więcej to święta ziemia odmówiłaby noszenia mnie:) > > ciasta mam ze 2 kg:D > > A jakiego:)? > > Bo ja mam kajmakowego mazurka, szarlotkę, sernik i jakieś takie z budyniem:) > > mam wuzetkę, szarlotkę i jakieś dwa jeszcze niezindentyfikowane (jedno to jakieś sernikowate jest) mazurka brak Odpowiedz Link Zgłoś