Dodaj do ulubionych

Mam już dość...

08.04.07, 15:48
Co począć, dzisiaj już nie daje rady a jeszcze trzeba jakoś przecierpieć jutro...
Obserwuj wątek
    • echtom Re: Mam już dość... 08.04.07, 15:49
      Ale z czym tak źle?
      • mala_mee Re: Mam już dość... 08.04.07, 15:52
        Z siedzeniem przy stole...
    • sottobosco Re: Mam już dość... 08.04.07, 15:52
      Swiąt? Wszyscy się snuja, to co miało być zjedzone jest już zjedzone, Z rodziną
      wszystko już obgadałas zresztą rozmawiasz z nimi na codzień i z okazji świąt nic
      nowego nie masz do powiedzenia, znajomi siedzą w domach i męczą się tak samo jak
      Ty... O to Ci chodzi?
      • mala_mee Re: Mam już dość... 08.04.07, 15:53
        Taaaaakkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!
        • sottobosco Re: Mam już dość... 08.04.07, 15:54
          No to świetnie Cię rozumiem:)
          • mala_mee Re: Mam już dość... 08.04.07, 15:59
            Jak się ciesze...
            Jak tylko pojadę do domu, to zabiorę się za to pół butelki wina, które grzecznie
            na mnie czeka.
            • sottobosco Re: Mam już dość... 08.04.07, 16:01
              hehehe ja mam całą butelkę ukrytą w kartoniku:)
              dopiero się zaczną święta :D
              • mala_mee Re: Mam już dość... 08.04.07, 16:11
                Właśnie się dowiedziałam, że jeszcze na wynos dostanę. Już bym zaczęła do obiadu
                ale muszę jeszcze towarzystwo porozwozić.
                • sottobosco Re: Mam już dość... 08.04.07, 16:14
                  Hej to już całkiem poważne ilości się robią:)
                  Pomocnika będziesz potrzebowała do konsumpcji. Chyba że rozłożysz na raty;)
                  • mala_mee Re: Mam już dość... 08.04.07, 16:16
                    Chyba rozłożę na raty :))
                    • sottobosco Re: Mam już dość... 08.04.07, 16:19
                      mala_mee napisała:

> Chyba rozłożę na raty :))

Bo to będą święta o przedłużonym działaniu :))
                      • mala_mee Re: Mam już dość... 08.04.07, 16:20
                        No wiesz, jeszcze musi mi coś na jutro zostać. Jutro już na wynos nie dostanę.
                        • sottobosco Re: Mam już dość... 08.04.07, 16:21
                          Jutro to nas będą wynosić;)
                          • mala_mee Re: Mam już dość... 08.04.07, 16:27
                            I założymy forumowe aa po świętach.
                            • sottobosco Re: Mam już dość... 08.04.07, 16:32
                              Eeee tam
                              Zawsze można powiedzieć że ciężko było i życie zmusiło nas do chwili słabości:D
                              • mala_mee Re: Mam już dość... 08.04.07, 16:35
                                Dobrze, to tej wersji będziemy się trzymać.
                                • sottobosco Re: Mam już dość... 08.04.07, 16:37
                                  mala_mee napisała:

> Dobrze, to tej wersji będziemy się trzymać.

Gdyby ktoś był na tyle bezczelny żeby się pytac
                                  • mala_mee Re: Mam już dość... 08.04.07, 16:57
                                    Nieee, nikt sie nie odważy.
                        • kasia_ruchasia Re: Mam już dość... 08.04.07, 16:21
                          Skarbie nie łam się ja jutro żeby boczki mi zardzi nie urosły to pakuje ich
                          wszytskich do samochodu i zabieram do kazimierza do baru sałatkowego Tylko oni
                          jeszcze o tym nie wiedza :)
                          • trypel Re: Mam już dość... 08.04.07, 16:35
                            Mała jakże Cie rozumiem... już miałem tak dość że przyjechałem do biura pod
                            pozorem konieczności nakarmienia rybek.. i tak mi ze dwie godzinki w spokoju
                            zejdą :D
                            • sottobosco Re: Mam już dość... 08.04.07, 16:40
                              To strasznie dużo jedzą te Twoje rybki:)
                              • trypel Re: Mam już dość... 08.04.07, 16:42
                                cóż swięta... a ich duzo jest :D
                                i trzeba troche akwarium sprzątnąć... i wody dolac... itd a czas płynie
                                (wreszcie w spokoju)
                                • sottobosco Re: Mam już dość... 08.04.07, 16:52
                                  Wiem wiem. Też miałam kiedyś akwarium.Tylko ja wpuściłam do niego raki i moje
                                  rybki dostały skrzydeł. ale raki też fajne były :)
                            • mala_mee Re: Mam już dość... 08.04.07, 16:53
                              No teraz to już mnie zabiłeś... Do pracy jechać się wyrwać :))))
                              Dziadkowie zajmują się córka i możesz mieć chyba jakoś chwilę spokoju nie jadąc
                              do pracy.
                              • trypel Re: Mam już dość... 08.04.07, 17:01
                                Wiesz co... Mała ja wynajmuje póki co kawalerkę... z aneksem kuchennym. I teraz
                                sobie wyobraź - kawalerka, 3 dni i 4 osoby... ja za słaby psychicznie jestem do
                                tego... i mama lata i co 3 s pyta sie czy głodny nie jestem. A kłócić sie nie
                                bede bo i tak rzadko sie widzimy wiec do biura wyskoczyłem ;P
                                • mala_mee Re: Mam już dość... 08.04.07, 17:02
                                  Ja wiem, wiem :))
                                  a już wczoraj jak mi to napisałeś to wróżyłam katastrofę :)))
                                  • trypel Re: Mam już dość... 08.04.07, 17:04
                                    wiec własnie wizyta w biurze to sposób na ominiecie katastrofy :D chyba jedyny
                                    bo drugi raz do kumpla na noc nie pójdę bo sie pogniewają :D
                                    • mala_mee Re: Mam już dość... 08.04.07, 17:10
                                      To Ty aż na całą noc uciekłeś???
                                      • trypel Re: Mam już dość... 08.04.07, 17:12
                                        No :D i to z córą ... wrócilismy na sniadanie...
                                        • mala_mee Re: Mam już dość... 08.04.07, 17:14
                                          No to spędziłeś czas z Rodzicami :)))) A Oni z tak daleka do Ciebie jechali.
                                          • trypel Re: Mam już dość... 08.04.07, 17:18
                                            oj nie wywołuj wyrzutów... :D pojechalismy dopiero o 8 a mój ojciec chodzi o 9
                                            spac :) a jak wrócilismy to moja mama własnie wstawała :P
                                            Żadnych wyrzutów - z kumplem też rzadko sie widuje
                                            • mala_mee Re: Mam już dość... 08.04.07, 17:20
                                              Nie, nie, ja nie wywołuję wyrzutów, no co Ty, sama przecież mam dość...
                                              • trypel Re: Mam już dość... 08.04.07, 17:22
                                                szkoda że masz daleko - wpadłabyś do biura... pomogłabys mi przy rybkach ;)
                                                • mala_mee Re: Mam już dość... 08.04.07, 17:23
                                                  Przy rybkach :))) Brzmi ciekawie. Szkoda, że mam daleko.
                                                  Zaraz pozbieram towarzystwo i spadam do domu. I tak więcej nie zjem.
                                                  • trypel Re: Mam już dość... 08.04.07, 17:24
                                                    taaaaaaa szczesciara... przynajmniej masz gdzie wrócic
                                                  • mala_mee Re: Mam już dość... 08.04.07, 17:27
                                                    Trypel, ale średnio mam z kim gadać.
                                                    Nawet chyba żadnego filmu konkretnego nie mam... Niby mam co robić, ale jak
                                                    strasznie mi się nie chce...
                                                  • trypel Re: Mam już dość... 08.04.07, 17:28
                                                    Ja wiem że masz co robic ale świeta to nie jest dobra pora na pracę :)
                                                    Żadnego filmu? Żadnej książki? nic a nic??
                                                  • mala_mee Re: Mam już dość... 08.04.07, 17:30
                                                    Książek mam pełno ale żadnej nie chcę zaczynać. Bo nie będę mogła skończyć. I
                                                    będę czytać i czytać.
                                                    Jak wrócę to poszukam filmu jednak. Jakieś mam ale jakieś takie nijakie takie...
                                                  • trypel Re: Mam już dość... 08.04.07, 17:32
                                                    napisz jaki znalazłaś.... a moze jednak cienką książeczkę fajną...

a w biurze wcale nie jest źle - zostanę dłużej
                                                  • mala_mee Re: Mam już dość... 08.04.07, 17:36
                                                    Ale to dopiero jutro napiszę co znalazłam :))) Bo w domu to nie mam jak :)))
                                                    Może Borat???
                                                  • sottobosco Re: Mam już dość... 08.04.07, 17:38
                                                    Oglądałaś Little Miss Sunshine? Obejrzyj.
                                                  • trypel Re: Mam już dość... 08.04.07, 17:40
                                                    nie widziałem ani tego ani tego... ale dzisiaj wieczorem obiecałem mamie że
                                                    ogladamy władce pierscieni bo nigdy nie widziała :D
                                                  • mala_mee Re: Mam już dość... 08.04.07, 17:40
                                                    Nie. Ale nie mam w domu...
                                                  • sottobosco Re: Mam już dość... 08.04.07, 17:42
                                                    Film mądry, życiowy, a do tego przystępny. A podczas oglądania sceny
                                                    kulminacyjnej dostałam niepowstrzymanego ataku śmiechu:) O 2 w nocy:)
                                                  • trypel Re: Mam już dość... 08.04.07, 17:43
                                                    borat czy little miss??
                                                  • sottobosco Re: Mam już dość... 08.04.07, 17:45
                                                    Little Miss. Do Borata podchodzę już od jakiegoś czasu i dojść nie mogę.
                                                  • trypel Re: Mam już dość... 08.04.07, 17:48
                                                    Z reklamówek w TV to mnie raczej nie interesuje dlatego też podchodze jak pies
                                                    do jeża... a ta miss to pierwszy raz słysze - w kinach była??
                                                  • sottobosco Re: Mam już dość... 08.04.07, 17:52
                                                    Mała Miss? Premiera była w styczniu. Nie będę pisała o czym to film ale naprawdę
                                                    dobry
                                                  • trypel Re: Mam już dość... 08.04.07, 17:55
                                                    to to?? www.stopklatka.pl/film/film.asp?fi=22872 to chyba nie na
                                                    teraz... raczej wole cos lżejszego... trochę krwi, urzynane głowy orków...,
                                                    wyszczerzone paszcze wargów... taaaaa to coś bardziej odpowiedniego na
                                                    świateczny wieczór ;P
                                                  • mala_mee Re: Mam już dość... 08.04.07, 17:55
                                                    Nie mówię, że bardzo chcę tego Borata zobaczyć. Ale wiem, że mam i mogę się za
                                                    niego zabrać. Gdybym pałała entuzjazmem to od razu bym mówiła że to jest to na
                                                    dzisiaj.
                                                  • trypel Re: Mam już dość... 08.04.07, 17:56
                                                    zobacz zobacz i opowiedz czy warto ;P
                                                  • sottobosco Re: Mam już dość... 08.04.07, 17:57
                                                    no to władca pierścieni będzie akurat ;P
                                                  • trypel Re: Mam już dość... 08.04.07, 17:59
                                                    sottobosco napisała:

> no to władca pierścieni będzie akurat ;P

Poważnie?? Co za niesamowity zbieg okolicznosci... akurat mam te 3 płyty ;P
                                                  • sottobosco Re: Mam już dość... 08.04.07, 18:00
                                                    I kolejny wieczór w rodzinnym gronie z głowy:)
                                                  • trypel Re: Mam już dość... 08.04.07, 18:03
                                                    nom :) ale dzisiaj władca rządzi
                                                  • sottobosco Re: Mam już dość... 08.04.07, 18:04
                                                    Tego z kolei ja nie oglądałam. Wszystkie 3 płyty-ile to godzin?
                                                  • trypel Re: Mam już dość... 08.04.07, 18:08
                                                    cos chyba koło 8 ale nigdy nie liczyłem :) ale zależy co kto lubi...
                                                  • sottobosco Re: Mam już dość... 08.04.07, 18:11
                                                    trypel napisał:
                                                    ale zależy co kto lubi...

???
                                                    Książke czytałam. Kiedyś. Film może też obejrzę. Kiedyś:)
                                                  • trypel Re: Mam już dość... 08.04.07, 18:18
                                                    w sensie że jak Ci sie dłuży film to znaczy ze nie jest wart obejrzenia :)
                                                    jak film jest dobry to nieważne ile trwa bo tego nie zauważasz...
                                                    w każdym razie władcę lubie bardzo a teraz czekam na Mastera i Margarete w
                                                    ostatniej rosyjskiej ekranizacji - to bedzie jakies 8 ,5 godziny
                                                  • sottobosco Re: Mam już dość... 08.04.07, 18:25
                                                    To chyba można powiedzieć o Tobie że długodystansowiec jesteś:)
                                                    A Mistrz i Małgorzata kiedy będą dostępni?
                                                  • trypel Re: Mam już dość... 08.04.07, 18:26
                                                    Juz są dostepni tylko jestem żyła i szukam wymówki żeby nie wydać 400 pln za
                                                    komplet :( ale się powoli łamie
    • frutinka Re: Mam już dość... 08.04.07, 16:43
      Jejku, czemu Wy tak świąt nie lubicie? czy Wasze święta naprawdę się
      ograniczają do siedzenia za stołem i jedzeniem? A jakieś duchowe przeżycia?
      Albo rodzinno-przyjazne przezycia? Szkoda mi Was (ale to, naprawdę, naprawdę -
      to nie jest złośliwe!!!) - to w tym sensie, ze może cos Was omija albo nie
      doceniacie tego, co macie. Bo mi się wydaje, że takie spotkanie z rodziną i
      przyjaciółmi - to jest fantastyczna sprawa. I za to uwielbiam święta. I za tę
      odrobinę refleksji, których mi dostarczają.
      • mala_mee Re: Mam już dość... 08.04.07, 16:55
        Nie, no aż tak źle nie jest. Na spacerze już byłam, zjadłam już, porozmawiałam z
        rodziną, Babcie poopowiadały to co zawsze.
        Ale i tak już mam dość.
        • frutinka Re: Mam już dość... 08.04.07, 16:58
          Fakt - jedna rzecz mnie denerwuje. Że babcie często o chorobach zaczynają gadać
          i się robi grobowo. I trzeba szybciutko tema zmieniać, zeby się nie rozwinęły:)
          Ale cóż... obyśmy gorsze na starość nie były...:)
          • mala_mee Re: Mam już dość... 08.04.07, 17:01
            Jedna z moich Babć zaczyna się kłócić z moim Ojcem na tematy polityczne. Poglądy
            chyba mają takie same ale zawsze robi się głośno :))
    • mala_mee Re: Mam już dość... 08.04.07, 17:58
      OKi, spadam. Trypel - miłego rybkowania :))))
      • trypel Re: Mam już dość... 08.04.07, 17:59
        tylko jedź ostroznie :)
        • mala_mee Re: Mam już dość... 08.04.07, 18:00
          Jestem tak nażarta, że nawet nie mam siły jechać szybko.
          • trypel Re: Mam już dość... 08.04.07, 18:02
            własnie o tym mówię - spada bardzo refleks i pojawia sie senność... i wszyscy
            tak mają na drodze i trzeba uważąc
            • mala_mee Re: Mam już dość... 08.04.07, 18:03
              To obiecuję, że będę uważać :)))
              papa
    • nutopia Re: Mam już dość... 08.04.07, 18:23
      mala_mee napisała:

> Co począć, dzisiaj już nie daje rady a jeszcze trzeba jakoś przecierpieć
      jutro.
      > ..

to przyjeżdzaj do mnie! u mnie pada śnieg!:D
      • trypel Re: Mam już dość... 08.04.07, 18:25
        haaaaaa kłamczuszko - już nie pada, dawno przestał :D
        • nutopia Re: Mam już dość... 08.04.07, 18:29
          trypel napisał:

> haaaaaa kłamczuszko - już nie pada, dawno przestał :D

no i musiałam ruszyć tyłek i wyjrzeć przez okno!
          no kurde i przez ciebie teraz mała do mnie nie przyjedzie a poszłybyśmy na
          sanki na górkę za pomniki!
          :D
          • trypel Re: Mam już dość... 08.04.07, 18:31
            i tak by nie przyjechała na sanki bo sie strasznie obżarła :)
            • nutopia Re: Mam już dość... 08.04.07, 18:34
              trypel napisał:

> i tak by nie przyjechała na sanki bo sie strasznie obżarła :)

jakbym ją przgoniła przez długość Jana Pawła II to i ochoty by nabrała;)
              • trypel Re: Mam już dość... 08.04.07, 18:51
                dlaczego chcesz gości (ewentualnych) przeganiać? Ty chyba jestes zła kobieta...
                • nutopia Re: Mam już dość... 08.04.07, 18:57
                  trypel napisał:

Ty chyba jestes zła kobieta...
                  >
                  ...czy ja kiedyś twierdziłam co innego?
    • izabellaz1 Re: Mam już dość... 08.04.07, 18:29
      mala_mee napisała:

> Co począć, dzisiaj już nie daje rady a jeszcze trzeba jakoś przecierpieć jutro.
      > ..

Ale co Ci tak ciężko Mała:)?
      • nutopia Re: Mam już dość... 08.04.07, 18:34
        izabellaz1 napisała:

> mala_mee napisała:
        >
        > > Co począć, dzisiaj już nie daje rady a jeszcze trzeba jakoś przecierpieć
        > jutro.
        > > ..
        >
        > Ale co Ci tak ciężko Mała:)?
        >
        >
        pożarła 18 jaj z majonezem i szczypiorem:D a na deser karkówka w miodzie...
        • izabellaz1 Re: Mam już dość... 08.04.07, 18:36
          nutopia napisała:

> izabellaz1 napisała:
          >
          > > mala_mee napisała:
          > >
          > > > Co począć, dzisiaj już nie daje rady a jeszcze trzeba jakoś przecie
          > rpieć
          > > jutro.
          > > > ..
          > >
          > > Ale co Ci tak ciężko Mała:)?
          > >
          > >
          > pożarła 18 jaj z majonezem i szczypiorem:D a na deser karkówka w miodzie...

hahahahha:D
          Ja przez cały dzień dwa jajka faszerowane, dwie kromki chleba i mini obiad:D
          Będę dalej zawzięta;)))
          • nutopia Re: Mam już dość... 08.04.07, 18:40
            izabellaz1 napisała:

> nutopia napisała:
            >
            > > izabellaz1 napisała:
            > > > > > jutro.
            > > > > ..
            > > >
            > > > Ale co Ci tak ciężko Mała:)?
            > > >
            > > >
            > > pożarła 18 jaj z majonezem i szczypiorem:D a na deser karkówka w miodzie.
            > ..
            >
            > hahahahha:D
            > Ja przez cały dzień dwa jajka faszerowane, dwie kromki chleba i mini obiad:D
            > Będę dalej zawzięta;)))
            >
            ja też się zawzięłam:D
            ale makowca zezarłam
            • izabellaz1 Re: Mam już dość... 08.04.07, 18:43
              nutopia napisała:

> ja też się zawzięłam:D
              > ale makowca zezarłam

Ja nie jadłam jeszcze ciasta wcale:D
              • nutopia Re: Mam już dość... 08.04.07, 18:45
                izabellaz1 napisała:

> nutopia napisała:
                >
                > > ja też się zawzięłam:D
                > > ale makowca zezarłam
                >
                > Ja nie jadłam jeszcze ciasta wcale:D
                >
                ja jestem już w domu i mam ze 2 kg - damy radę:)
                • izabellaz1 Re: Mam już dość... 08.04.07, 18:49
                  nutopia napisała:

> izabellaz1 napisała:
                  >
                  > > nutopia napisała:
                  > >
                  > > > ja też się zawzięłam:D
                  > > > ale makowca zezarłam
                  > >
                  > > Ja nie jadłam jeszcze ciasta wcale:D
                  > >
                  > ja jestem już w domu i mam ze 2 kg - damy radę:)

Ale czego masz 2 kg:)? 2 kg więcej, mniej czy 2 kg ciasta masz:D?
                  • trypel Re: Mam już dość... 08.04.07, 18:51
                    chyba z pół blachy szarlotki zeżarłem albo jak to QW okresla dosadniej
                    wpie*doliłem :) ufffffff
                    • izabellaz1 Re: Mam już dość... 08.04.07, 18:54
                      trypel napisał:

> chyba z pół blachy szarlotki zeżarłem albo jak to QW okresla dosadniej
                      > wpie*doliłem :) ufffffff

O rety! A gdzie Tobie się to zmieściło:)?!
                  • nutopia Re: Mam już dość... 08.04.07, 18:52
                    jakbym miała 2 kg więcej to święta ziemia odmówiłaby noszenia mnie:)
                    ciasta mam ze 2 kg:D
                    • izabellaz1 Re: Mam już dość... 08.04.07, 18:55
                      nutopia napisała:

> jakbym miała 2 kg więcej to święta ziemia odmówiłaby noszenia mnie:)
                      > ciasta mam ze 2 kg:D

A jakiego:)?

Bo ja mam kajmakowego mazurka, szarlotkę, sernik i jakieś takie z budyniem:)
                      • nutopia Re: Mam już dość... 08.04.07, 18:56
                        izabellaz1 napisała:

> nutopia napisała:
                        >
                        > > jakbym miała 2 kg więcej to święta ziemia odmówiłaby noszenia mnie:)
                        > > ciasta mam ze 2 kg:D
                        >
                        > A jakiego:)?
                        >
                        > Bo ja mam kajmakowego mazurka, szarlotkę, sernik i jakieś takie z budyniem:)
                        >
                        >
                        mam wuzetkę, szarlotkę i jakieś dwa jeszcze niezindentyfikowane (jedno to
                        jakieś sernikowate jest)
                        mazurka brak

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka