padalcowa 17.05.03, 19:14 pustki. Czyżbym była tutaj sama? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moniorek1 Re: Weekend i na forum 17.05.03, 19:20 Jestem jeszcze ja ale to zadne pocieszenie dla ciebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
padalcowa Re: Weekend i na forum 17.05.03, 19:24 moniorek1 napisała: > Jestem jeszcze ja ale to zadne pocieszenie dla ciebie :) Mylisz się- radość mnie wręcz powaliła, że nie jestem tutaj sama :) Odpowiedz Link Zgłoś
kum-nye Re: Weekend i na forum 17.05.03, 19:27 Jakby nie było ja też jestem. Chociaz ja tu od wczoraj przebywam. Odpowiedz Link Zgłoś
padalcowa Re: Weekend i na forum 17.05.03, 19:32 Jakoś Cię nie zauważyłam ;) Ale witaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
kum-nye Re: Weekend i na forum 17.05.03, 19:33 Dobry wieczór! Moze jednak weekend należy spędzać w inny sposób...Rzeczywiście jakoś tu pusto. Odpowiedz Link Zgłoś
padalcowa Re: Weekend i na forum 17.05.03, 19:38 kum-nye napisała: > Dobry wieczór! Moze jednak weekend należy spędzać w inny sposób...Rzeczywiście > jakoś tu pusto. Cóż, na pewno należy spędzać weekendowy wieczór inaczej...ale jakoś mi tak dobrze...mimo że jestem tu prawie sama :) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Weekend i na forum 17.05.03, 20:28 a co masz do zaproponowania w ten sobotni wieczór? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dupek Re: proponuję w najblizszy week-end.... IP: *.acn.pl / 10.72.7.* 19.05.03, 23:46 tralalumpek napisała: > a co masz do zaproponowania w ten sobotni wieczór? Doszkalanie z cynizmu.Kurs dla zaawansowanych. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: proponuję w najblizszy week-end.... 20.05.03, 21:26 Gość portalu: dupek napisał(a): > tralalumpek napisała: > > > a co masz do zaproponowania w ten sobotni wieczór? > > Doszkalanie z cynizmu.Kurs dla zaawansowanych. Uwazasz ze jestes mistrzem cynizmu i chcesz sie wiedza podzielic czy doceniasz moje mistrzostwo i chcesz skorzystac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dupek Re: proponuję w najblizszy week-end.... IP: *.acn.pl / 10.72.7.* 20.05.03, 21:55 tralalumpek napisała: > Gość portalu: dupek napisał(a): > > > tralalumpek napisała: > > > > > a co masz do zaproponowania w ten sobotni wieczór? > > > > Doszkalanie z cynizmu.Kurs dla zaawansowanych. > > > Uwazasz ze: 1./jestes mistrzem cynizmu i chcesz sie wiedza podzielic 2./ czy doceniasz moje mistrzostwo i chcesz skorzystac? ************************* ALTERNATYWY 2 ************************ Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Re: Weekend i na forum 18.05.03, 16:31 No to chyba ja jestem teraz sama :))) Pozdrowionka:) Odpowiedz Link Zgłoś
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re:MAM PROŚBĘ do Ciebie,padalcowa.... 18.05.03, 16:39 czy mozesz tu, na forum, tak szczerze, bez zacietrzewienia i tak bardzo WPROST napisać, dlaczego przejęłaś mój login, chociaż faktycznie, jeszcze wtedy niesformalizowany porwierdzeniem rejestracji, ALE +- OD MIESIACA PRZEZE MNIE UŻYWANY.Bardziej mnie to już ciekawi, niż złości i chcę zrozumieć, dlaczego to zrobiłaś/łes. Widzę z tego co piszesz i jak piszesz, ze jesteś osobą intelektualnie dysponowaną, więc na pewno nie stanowiła by dla Ciebie problemu czynność myślowa z wymyśleniem własnego pseudo. Proszę o szczerą odpowiedź. Ewa . Odpowiedz Link Zgłoś
padalcowa Do p.a.d.a.l.c.o.w.e.j 19.05.03, 13:16 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > czy mozesz tu, na forum, tak szczerze, bez zacietrzewienia i tak bardzo WPROST > > napisać, dlaczego przejęłaś mój login, chociaż faktycznie, jeszcze wtedy > niesformalizowany porwierdzeniem rejestracji, ALE +- OD MIESIACA PRZEZE MNIE > UŻYWANY.Bardziej mnie to już ciekawi, niż złości i chcę zrozumieć, dlaczego to > zrobiłaś/łes. Widzę z tego co piszesz i jak piszesz, ze jesteś osobą > intelektualnie dysponowaną, więc na pewno nie stanowiła by dla Ciebie problemu > czynność myślowa z wymyśleniem własnego pseudo. Proszę o szczerą odpowiedź. > Ewa . Tak naprawdę, gdybym wiedziała że zarejestrowanie i używanie przeze mnie loginu "padalcowa" tak kogoś wzburzy i sprawi mu przykrość nigdy bym tego nie zrobiła. "Padalcową" zarejestrowałam bo podoba mi niejednoznaczny wydźwięk tego słowa. Masz rację, stać mnie na to, by wymyślić własne pseudo i tak też zrobię. Niech będzie jedna padalcowa na tym forum- Ty. Jeszcze raz przepraszam i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: DO padalcowej...=<:>-<<<<<<<<<<<<<<= 19.05.03, 15:43 padalcowa napisała: > p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > > > czy mozesz tu, na forum, tak szczerze, bez zacietrzewienia i tak bardzo > WPROST > > > > napisać, dlaczego przejęłaś mój login, chociaż faktycznie, jeszcze wtedy > > niesformalizowany porwierdzeniem rejestracji, ALE +- OD MIESIACA PRZEZE MN > IE > > UŻYWANY.Bardziej mnie to już ciekawi, niż złości i chcę zrozumieć, dlaczeg > o > to > > zrobiłaś/łes. Widzę z tego co piszesz i jak piszesz, ze jesteś osobą > > intelektualnie dysponowaną, więc na pewno nie stanowiła by dla Ciebie > problemu > > czynność myślowa z wymyśleniem własnego pseudo. Proszę o szczerą odpowiedź > . > > Ewa . > Tak naprawdę, gdybym wiedziała że zarejestrowanie i używanie przeze mnie > loginu "padalcowa" tak kogoś wzburzy i sprawi mu przykrość nigdy bym tego nie > zrobiła. "Padalcową" zarejestrowałam bo podoba mi niejednoznaczny wydźwięk tego > > słowa. Masz rację, stać mnie na to, by wymyślić własne pseudo i tak też zrobię. > Niech będzie jedna padalcowa na tym forum- Ty. Jeszcze raz przepraszam i > pozdrawiam. *** Miło mi to słyszeć / czytać. W uzupełnieniu dodam, że sprawiło mi to wszystko przykrość,bardzo mnie zadziwiło i finalnie - zezłościło. Tak więc NIECH BĘDZIE POKóJ miedzy nami i powiadom, jaki Twój " nowy"/własny login bedzie, a ja powrócę może do tego bez przekropkowania. PS. miałam kolizję samochodowo -autobusową ( ja-> w samochodzie ) Jestem b./eeeeee/zdołowana,czy jak to tam określić. Pełznę zagrzebać się w bagno leśne,adieu =<:))>>>>>>>>>=/usmiechnięty, mimo wszystko,padalec'owa > Odpowiedz Link Zgłoś
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: DO padalcowej...once more. 19.05.03, 17:13 no zapomniałam dodać, że przykro mi i PRZEPRASZAM za wszelkie ostre,nieadekwatne i nieparlamentarne repliki; nie mogłam sie opanować-taki szlag mnie trafił. Widocznie jestem padalcem na skraju załamania nerwowego. vide: Almodowar. Odpowiedz Link Zgłoś
fazenda Re: DO padalcowej 20.05.03, 21:16 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > no zapomniałam dodać, że przykro mi i PRZEPRASZAM za wszelkie > ostre,nieadekwatne i nieparlamentarne repliki; nie mogłam sie opanować-taki > szlag mnie trafił. Widocznie jestem padalcem na skraju załamania nerwowego. > vide: Almodowar. Padalcowa było-minęło, ja również PRZEPRASZAM bo gdyby nie moja głupota całej tej sytuacji by nie było. Na szczęście mam już swój nick tak więc spiritus movens całego zajścia został usunięty. i niech zapanuje pokój na ziemii ;-) Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: DO padalcowej 20.05.03, 22:06 fazenda napisała: ******************************** także pozdrawiam ciebie i twój nowy nick; fajny jest - a co on znaczy/ jezeli znaczy/ lub jaka jego ???etymologia???czy jak tosie tam nazywa,eee ...semantyka, czy geneza??????napisz, jezeli sikret nie jest top. ******************************* 3maj się. p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > > szlag mnie trafił. Widocznie jestem padalcem na skraju załamania nerwowego > > vide: Almodowar. Padalcowa było-minęło, ja również PRZEPRASZAM bo gdyby nie moja głupota całej > tej sytuacji by nie było. Na szczęście mam już swój nick tak więc spiritus > movens całego zajścia został usunięty. i niech zapanuje pokój na ziemii ;-) > Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
fazenda Re: DO padalcowej 20.05.03, 22:26 Dzięki- mi eż się mój nowy nick podoba:) A jeśli chodzi o jego etymologię- cóż, nie mam pojęcia, w sumie tak mi się jakoś wymyśliło. Ale sprawdze- może "fazenda" ma jakieś głębsze znaczenie. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: DO Fazenda'y 21.05.03, 16:34 fazenda napisała: > Dzięki- mi eż się mój nowy nick podoba:) A jeśli chodzi o jego etymologię- cóż, > > nie mam pojęcia, w sumie tak mi się jakoś wymyśliło. Ale sprawdze- > może "fazenda" ma jakieś głębsze znaczenie. Pozdrawiam :) :)) czesc Ci, fazenda, zainiciuj jakis fajowski, nowy wątek. tyle tu ostatnio niesnasek i zgrzytów, ze teskno do swieżego powiewu....moze takiego konwaliowego??? Ja już jestem jakaś wypalona, moze ten wypadek samochodowy mnie dobił. Jakoś duszno. pozdr. Ewa E =<:{>->>>>>>>>>>>>>= / zdychajacy padalec. Odpowiedz Link Zgłoś
fazenda Re: Głowa do góry !!! 21.05.03, 19:57 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > :)) czesc Ci, fazenda, zainiciuj jakis fajowski, nowy wątek. tyle tu ostatnio > niesnasek i zgrzytów, ze teskno do swieżego powiewu....moze takiego > konwaliowego??? Ja już jestem jakaś wypalona, moze ten wypadek samochodowy mnie > > dobił. Jakoś duszno. > pozdr. Ewa E =<:{>->>>>>>>>>>>>>= > / zdychajacy padalec. Ehh w temacie krzyczę głowa do góry, a sama mam jakis taki dół psychiczny. Czuję sie też zdychająco niestety, ale mimo wszystko mówię głowa do góry. I pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Głowa do góry !!! 21.05.03, 23:03 fazenda napisała: > p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > > :)) czesc Ci, fazenda, zainiciuj jakis fajowski, nowy wątek. tyle tu ostat > nio > > niesnasek i zgrzytów, ze teskno do swieżego powiewu....moze takiego > > konwaliowego??? Ja już jestem jakaś wypalona, moze ten wypadek samochodowy > mnie dobił. Jakoś duszno. > > pozdr. Ewa E =<:{>->>>>>>>>>>>>zdychajacy padalec. > Ehh w temacie krzyczę głowa do góry, a sama mam jakis taki dół psychiczny. > Czuję sie też zdychająco niestety, ale mimo wszystko mówię głowa do góry. I > pozdrawiam ****************************************8 Dzięks. PS. Właśnie wróciłam z pokazu świetnego filmu / wg.mnie- bo recenzji jeszcze chyba nie ma / Tytuł:" W PONIEDZIAŁEK RANO ". I nastrój nieco mi się podniósł. Bardzo wszystkim polecam. !!!!! Jednak firma Gutek F ratuje mizerię zakupów filmów do polskich kin. Odpowiedz Link Zgłoś