Dodaj do ulubionych

Weekend i na forum

17.05.03, 19:14
pustki. Czyżbym była tutaj sama?
Obserwuj wątek
    • moniorek1 Re: Weekend i na forum 17.05.03, 19:20
      Jestem jeszcze ja ale to zadne pocieszenie dla ciebie :)
      • padalcowa Re: Weekend i na forum 17.05.03, 19:24
        moniorek1 napisała:

> Jestem jeszcze ja ale to zadne pocieszenie dla ciebie :)
        Mylisz się- radość mnie wręcz powaliła, że nie jestem tutaj sama :)
        • kum-nye Re: Weekend i na forum 17.05.03, 19:27
          Jakby nie było ja też jestem. Chociaz ja tu od wczoraj przebywam.
          • padalcowa Re: Weekend i na forum 17.05.03, 19:32
            Jakoś Cię nie zauważyłam ;) Ale witaj :)
            • kum-nye Re: Weekend i na forum 17.05.03, 19:33
              Dobry wieczór! Moze jednak weekend należy spędzać w inny sposób...Rzeczywiście
              jakoś tu pusto.
              • padalcowa Re: Weekend i na forum 17.05.03, 19:38
                kum-nye napisała:

> Dobry wieczór! Moze jednak weekend należy spędzać w inny
                sposób...Rzeczywiście
                > jakoś tu pusto.
                Cóż, na pewno należy spędzać weekendowy wieczór inaczej...ale jakoś mi tak
                dobrze...mimo że jestem tu prawie sama :)
    • tralalumpek Re: Weekend i na forum 17.05.03, 20:28
      a co masz do zaproponowania w ten sobotni wieczór?
      • Gość: dupek Re: proponuję w najblizszy week-end.... IP: *.acn.pl / 10.72.7.* 19.05.03, 23:46
        tralalumpek napisała:

> a co masz do zaproponowania w ten sobotni wieczór?

Doszkalanie z cynizmu.Kurs dla zaawansowanych.
        • tralalumpek Re: proponuję w najblizszy week-end.... 20.05.03, 21:26
          Gość portalu: dupek napisał(a):

> tralalumpek napisała:
          >
          > > a co masz do zaproponowania w ten sobotni wieczór?
          >
          > Doszkalanie z cynizmu.Kurs dla zaawansowanych.

Uwazasz ze jestes mistrzem cynizmu i chcesz sie wiedza podzielic czy doceniasz
          moje mistrzostwo i chcesz skorzystac?
          • Gość: dupek Re: proponuję w najblizszy week-end.... IP: *.acn.pl / 10.72.7.* 20.05.03, 21:55
            tralalumpek napisała:

> Gość portalu: dupek napisał(a):
            >
            > > tralalumpek napisała:
            > >
            > > > a co masz do zaproponowania w ten sobotni wieczór?
            > >
            > > Doszkalanie z cynizmu.Kurs dla zaawansowanych.
            > >
            > Uwazasz ze:
            1./jestes mistrzem cynizmu i chcesz sie wiedza podzielic
            2./ czy doceniasz moje mistrzostwo i chcesz skorzystac?

************************* ALTERNATYWY 2 ************************
    • daffne Re: Weekend i na forum 18.05.03, 16:31
      No to chyba ja jestem teraz sama :)))
      Pozdrowionka:)
    • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re:MAM PROŚBĘ do Ciebie,padalcowa.... 18.05.03, 16:39
      czy mozesz tu, na forum, tak szczerze, bez zacietrzewienia i tak bardzo WPROST
      napisać, dlaczego przejęłaś mój login, chociaż faktycznie, jeszcze wtedy
      niesformalizowany porwierdzeniem rejestracji, ALE +- OD MIESIACA PRZEZE MNIE
      UŻYWANY.Bardziej mnie to już ciekawi, niż złości i chcę zrozumieć, dlaczego to
      zrobiłaś/łes. Widzę z tego co piszesz i jak piszesz, ze jesteś osobą
      intelektualnie dysponowaną, więc na pewno nie stanowiła by dla Ciebie problemu
      czynność myślowa z wymyśleniem własnego pseudo. Proszę o szczerą odpowiedź.
      Ewa .
      • padalcowa Do p.a.d.a.l.c.o.w.e.j 19.05.03, 13:16
        p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała:

> czy mozesz tu, na forum, tak szczerze, bez zacietrzewienia i tak bardzo
        WPROST
        >
        > napisać, dlaczego przejęłaś mój login, chociaż faktycznie, jeszcze wtedy
        > niesformalizowany porwierdzeniem rejestracji, ALE +- OD MIESIACA PRZEZE MNIE
        > UŻYWANY.Bardziej mnie to już ciekawi, niż złości i chcę zrozumieć, dlaczego
        to
        > zrobiłaś/łes. Widzę z tego co piszesz i jak piszesz, ze jesteś osobą
        > intelektualnie dysponowaną, więc na pewno nie stanowiła by dla Ciebie
        problemu
        > czynność myślowa z wymyśleniem własnego pseudo. Proszę o szczerą odpowiedź.
        > Ewa .
        Tak naprawdę, gdybym wiedziała że zarejestrowanie i używanie przeze mnie
        loginu "padalcowa" tak kogoś wzburzy i sprawi mu przykrość nigdy bym tego nie
        zrobiła. "Padalcową" zarejestrowałam bo podoba mi niejednoznaczny wydźwięk tego
        słowa. Masz rację, stać mnie na to, by wymyślić własne pseudo i tak też zrobię.
        Niech będzie jedna padalcowa na tym forum- Ty. Jeszcze raz przepraszam i
        pozdrawiam.
        • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: DO padalcowej...=<:>-<<<<<<<<<<<<<<= 19.05.03, 15:43
          padalcowa napisała:

> p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała:
          >
          > > czy mozesz tu, na forum, tak szczerze, bez zacietrzewienia i tak bardzo
          > WPROST
          > >
          > > napisać, dlaczego przejęłaś mój login, chociaż faktycznie, jeszcze wtedy
          > > niesformalizowany porwierdzeniem rejestracji, ALE +- OD MIESIACA PRZEZE MN
          > IE
          > > UŻYWANY.Bardziej mnie to już ciekawi, niż złości i chcę zrozumieć, dlaczeg
          > o
          > to
          > > zrobiłaś/łes. Widzę z tego co piszesz i jak piszesz, ze jesteś osobą
          > > intelektualnie dysponowaną, więc na pewno nie stanowiła by dla Ciebie
          > problemu
          > > czynność myślowa z wymyśleniem własnego pseudo. Proszę o szczerą odpowiedź
          > .
          > > Ewa .
          > Tak naprawdę, gdybym wiedziała że zarejestrowanie i używanie przeze mnie
          > loginu "padalcowa" tak kogoś wzburzy i sprawi mu przykrość nigdy bym tego nie
          > zrobiła. "Padalcową" zarejestrowałam bo podoba mi niejednoznaczny wydźwięk
          tego
          >
          > słowa. Masz rację, stać mnie na to, by wymyślić własne pseudo i tak też
          zrobię.
          > Niech będzie jedna padalcowa na tym forum- Ty. Jeszcze raz przepraszam i
          > pozdrawiam.
          *** Miło mi to słyszeć / czytać. W uzupełnieniu dodam, że sprawiło mi to
          wszystko przykrość,bardzo mnie zadziwiło i finalnie - zezłościło. Tak więc
          NIECH BĘDZIE POKóJ miedzy nami i powiadom, jaki Twój " nowy"/własny login
          bedzie, a ja powrócę może do tego bez przekropkowania. PS. miałam kolizję
          samochodowo -autobusową ( ja-> w samochodzie ) Jestem b./eeeeee/zdołowana,czy
          jak to tam określić.
          Pełznę zagrzebać się w bagno leśne,adieu =<:))>>>>>>>>>=/usmiechnięty, mimo
          wszystko,padalec'owa
          >
          • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: DO padalcowej...once more. 19.05.03, 17:13
            no zapomniałam dodać, że przykro mi i PRZEPRASZAM za wszelkie
            ostre,nieadekwatne i nieparlamentarne repliki; nie mogłam sie opanować-taki
            szlag mnie trafił. Widocznie jestem padalcem na skraju załamania nerwowego.
            vide: Almodowar.
            • fazenda Re: DO padalcowej 20.05.03, 21:16

> no zapomniałam dodać, że przykro mi i PRZEPRASZAM za wszelkie
              > ostre,nieadekwatne i nieparlamentarne repliki; nie mogłam sie opanować-taki
              > szlag mnie trafił. Widocznie jestem padalcem na skraju załamania nerwowego.
              > vide: Almodowar.
              Padalcowa było-minęło, ja również PRZEPRASZAM bo gdyby nie moja głupota całej
              tej sytuacji by nie było. Na szczęście mam już swój nick tak więc spiritus
              movens całego zajścia został usunięty. i niech zapanuje pokój na ziemii ;-)
              Pozdrawiam serdecznie
              • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: DO padalcowej 20.05.03, 22:06
                fazenda napisała:
                także pozdrawiam ciebie i twój nowy nick; fajny jest - a co on znaczy/ jezeli
                znaczy/ lub jaka jego ???etymologia???czy jak tosie tam
                nazywa,eee ...semantyka, czy geneza??????napisz, jezeli sikret nie jest top.
                ******************************* 3maj się.
                > > szlag mnie trafił. Widocznie jestem padalcem na skraju załamania nerwowego
                > > vide: Almodowar.

Padalcowa było-minęło, ja również PRZEPRASZAM bo gdyby nie moja głupota całej
                > tej sytuacji by nie było. Na szczęście mam już swój nick tak więc spiritus
                > movens całego zajścia został usunięty. i niech zapanuje pokój na ziemii ;-)
                > Pozdrawiam serdecznie
                • fazenda Re: DO padalcowej 20.05.03, 22:26
                  Dzięki- mi eż się mój nowy nick podoba:) A jeśli chodzi o jego etymologię- cóż,
                  nie mam pojęcia, w sumie tak mi się jakoś wymyśliło. Ale sprawdze-
                  może "fazenda" ma jakieś głębsze znaczenie. Pozdrawiam :)
                  • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: DO Fazenda'y 21.05.03, 16:34
                    fazenda napisała:

> Dzięki- mi eż się mój nowy nick podoba:) A jeśli chodzi o jego etymologię-
                    cóż,
                    >
                    > nie mam pojęcia, w sumie tak mi się jakoś wymyśliło. Ale sprawdze-
                    > może "fazenda" ma jakieś głębsze znaczenie. Pozdrawiam :)
                    :)) czesc Ci, fazenda, zainiciuj jakis fajowski, nowy wątek. tyle tu ostatnio
                    niesnasek i zgrzytów, ze teskno do swieżego powiewu....moze takiego
                    konwaliowego??? Ja już jestem jakaś wypalona, moze ten wypadek samochodowy mnie
                    dobił. Jakoś duszno.
                    pozdr. Ewa E =<:{>->>>>>>>>>>>>>= / zdychajacy padalec.
                    • fazenda Re: Głowa do góry !!! 21.05.03, 19:57
                      > :)) czesc Ci, fazenda, zainiciuj jakis fajowski, nowy wątek. tyle tu ostatnio
                      > niesnasek i zgrzytów, ze teskno do swieżego powiewu....moze takiego
                      > konwaliowego??? Ja już jestem jakaś wypalona, moze ten wypadek samochodowy
                      mnie
                      >
                      > dobił. Jakoś duszno.
                      > pozdr. Ewa E =<:{>->>>>>>>>>>>>>=
                      > / zdychajacy padalec.
                      Ehh w temacie krzyczę głowa do góry, a sama mam jakis taki dół psychiczny.
                      Czuję sie też zdychająco niestety, ale mimo wszystko mówię głowa do góry. I
                      pozdrawiam
                      • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Głowa do góry !!! 21.05.03, 23:03
                        fazenda napisała:

> p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała:
                        > > :)) czesc Ci, fazenda, zainiciuj jakis fajowski, nowy wątek. tyle tu ostat
                        > nio
                        > > niesnasek i zgrzytów, ze teskno do swieżego powiewu....moze takiego
                        > > konwaliowego??? Ja już jestem jakaś wypalona, moze ten wypadek samochodowy
                        > mnie dobił. Jakoś duszno.
                        > > pozdr. Ewa E =<:{>->>>>>>>>>>>>zdychajacy padalec.

> Ehh w temacie krzyczę głowa do góry, a sama mam jakis taki dół psychiczny.
                        > Czuję sie też zdychająco niestety, ale mimo wszystko mówię głowa do góry. I
                        > pozdrawiam
                        ****************************************8
                        Dzięks. PS. Właśnie wróciłam z pokazu świetnego filmu / wg.mnie- bo recenzji
                        jeszcze chyba nie ma / Tytuł:" W PONIEDZIAŁEK RANO ". I nastrój nieco mi się
                        podniósł. Bardzo wszystkim polecam. !!!!! Jednak firma Gutek F ratuje mizerię
                        zakupów filmów do polskich kin.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka