izul00
16.04.07, 19:00
Mam problem z moim facetem ;( Jesteśmy razem 3,5 roku, od roku mieszkamy razem, pozornie wszystko jest ok, kochamy się, dobrze nam
razem i ogólnie wszystko cacy tylko jest jedna rzecz, która strasznie mnie drażni. Mianowicie mój facet od jakiegoś czasu jest
operatorem gry internetowej OGame i spędza przed kompem 80% wolnego czasu. Już nie wiem jak mam z nim o tym rozmawiać bo za każdym
razem kiedy próbuje poruszyć ten temat kończy się to awanturą ;( Ostatnio powiedział mi że ja też nie jestem ideałem i że nie
powinnam wymagać od niego żeby zmieniał się dla mnie, bo to tylko jakieś moje widzimisie ;(( Nie wiem co mam robić, do szału mnie
to doprowadza i on dobrze o tym wie ale nic z tym nie chce zrobić:( Niedobrze mi sie robi kiedy widzę jaki zafascynowany jest tym
swoim wirtualnym światem i nie zwraca uwagi na to co dzieje się obok. Zniechęca mnie tym do siebie i już powoli praestaje na niego
patrzeć jak na mojego boskiego faceta tylko jak na obrastającego w tłuszcz nudziarza... A może to ja jakaś pzrewrażliwiona jestem
i to ze mną jest problem? Co powinnam zrobić??