pajdeczka 20.05.03, 12:06 ...poza jednym: "Za co?". Czyżby wywalali za sam nick? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mandarynka Re: Co jest z Negrą, bo nie widzę jej wątków.... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 20.05.03, 12:11 Czyżbyś tęskniła pajdeczko?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bendzwał [...] IP: *.acn.pl 20.05.03, 12:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: Co jest z Negrą, bo nie widzę jej wątków.... 20.05.03, 12:20 cóż za elokwencja i kwiecistośc wypowiedzi.... ale czego mozna się spodziewać po PacAn.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bendzwał Re: Co jest z Negrą, bo nie widzę jej wątków.... IP: *.acn.pl 20.05.03, 12:30 Bardzo przepraszam. Mam silne zaburzenia funkcji mózgu (czy ja w ogóle mam ten narząd?). Nie wiem, co czynię. Wybaczcie mi... Już nie bedę... Odpowiedz Link Zgłoś
agick no co Ty.. 20.05.03, 12:34 jest ich całkiem sporo - tylko cieszą się mniejszą popularnością, niż wcześniej... chyba się przejadł kwiecisty styl Murzynki. No i do kompletu myli się koleżanka z zeznaniach - a nie każdy (ja z całą pewnością nie) lubi być robiony "w konia"...:) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: no co Ty.. 20.05.03, 13:16 agick napisała: > jest ich całkiem sporo - tylko cieszą się mniejszą popularnością, niż > wcześniej... chyba się przejadł kwiecisty styl Murzynki. No i do kompletu myli > się koleżanka z zeznaniach - a nie każdy (ja z całą pewnością nie) lubi być > robiony "w konia"...:) > > > Ale ja przejrzałam listę wątkówdo 15tego włącznie i jest tylko jeden, a przecież to najpłodniejsza z osób na FK. Mam podejrzenia, że ktoś skutecznie ją "usunął", dlatego pytam, a nie z tęsknoty za jej pierdołami. Odpowiedz Link Zgłoś
negra28 Kromko! 20.05.03, 19:13 No tak liczyłam na twego bana - i po raz drugi error! W nawiazaniu zaś - po pierwsze - nic nie jest, po prostu "tu nie ma miejsca na zarty, tu się pracuje", jak mawia T., a po drugie, tak ad vocem twej ostatniej wypocinki - nie pisze się "15-tego", lecz 15., po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś