askaxxx 20.04.07, 19:47 Która z was, kochane, wysle mi zaproszenie na grono.net? askaxxxaska@wp.pl pliiiiiiiis :) z gory dzieki!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konrado80 Re: zaproszenie 20.04.07, 19:50 ale na grono zaprasza sie znajomych a nie od tak Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: zaproszenie 20.04.07, 21:35 www.grono.net jest to zbior osob, znajomych mozesz tam wejsc przez zaproszenie od znajomej osoby, tam odszukujesz kolejnych swoich znajomych, albo poznajesz nowych, zapraszasz swoich innych znajomych ktorzy jeszcze nie sa w gronie itp Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: zaproszenie 20.04.07, 21:39 A ja kiedyś miałam przez trzy dni konto, ale je skasowałam. Trochę żałuje, bo można było czytać fajne rzeczy o ludziach, których już dawno się nie widziało. Wchodziłam sobie na strony moich byłych love z czasów liceum i tych z czasów studiów, ale nie sądziłam, że oni o tym wiedzą. Kiedy ktoś mnie uświadomił, że każda osoba ma informacje kto i kiedy odwiedzał ich stronę skasowałam swój profil. Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: zaproszenie 20.04.07, 21:42 co Ty za glupoty gadasz, pomylilas chyba z fotka na gronie nie ma czegos takiego jak info kto wchodzil na Twoja strone Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: zaproszenie 20.04.07, 21:45 Nie no o grono chodzi. Nie sprawdzałam, jak ta osob ami to napisała to natychmiast skasowałam konto. Przede wszystkim dlatego,że czytałam stronę kogoś kto nie powinien wiedzieć, że nadal się ni minteresuję. :P Na fotce można zablokować tę opcję. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: zaproszenie 20.04.07, 21:52 Ejjj...już dawno jej tam nie ma. :P Spoczęło na ocenie 10. Nie chciałam jej zaniżać z próżności, więc się zmyłam.:P Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: zaproszenie 20.04.07, 21:54 Ale to wszystko dawno było. We wcześniejszych stadiach uzależnienia od Netu.:P Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: zaproszenie 20.04.07, 21:58 Tak poważnie to zaraz po powrocie ze Stanów. Nudziło mi się strasznie. Ale miałam konto przez dwa tygodnie i usunęłam. Trochę obciach mieć tam fotkę. Przynajmniej w moim gronie.:) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: zaproszenie 20.04.07, 21:54 Nie śmiej się zołzo bo zajadów dostaniesz;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: zaproszenie 20.04.07, 21:55 Eeee...straszysz, a ja już je mam. hehe:D Odpowiedz Link Zgłoś