Dodaj do ulubionych

kumpel chłopaka

31.05.07, 09:55
hej, chyba zaczęłam coś czuć do współlokatora mojego chłopaka. sama nie wiem,
co z tym zrobić. nie chcę zranić mojego chłopaka, ale czuję też, że podobam
się jego koledze. ten kolega jest całkiem fajny, lubimy przebywać w swoim
towarzystwie, często gadamy, gdy, np. czekam na mojego chłopaka. poradźcie coś
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: kumpel chłopaka IP: *.akademiki.uni.torun.pl 31.05.07, 10:26
      lepszy chlopak w garsci niz kumpel na dachu
      jesli go nie kochasz to go zostaw, ale zostawianie tylko dlatego, ze WYDAJE Ci
      sie ze ten kolega nie traktuje Cie jak kolezanke tylko jak kogos wiecej jest
      dziecinada. i co kazdego tak bedziesz rzucac jak tylko zobaczysz ze ten ktos
      nastepny oferuje ci zainteresowanie i fajnie ci sie z im gada??? jakby tak
      bylo, to na swiecie bylyby same rozowody albo posty w stylu, zostawil mnie dla
      innej co mam robic
      to glupie
      • aniiatka Re: kumpel chłopaka 31.05.07, 10:31
        Jeśli kochasz chłopaka, nie pozwól aby została przekroczona jakaś granica z
        tamtym chłopakiem, nie dawaj zadnych sygnałów. Jeśli natomiast kręci cie ta
        sytuacja i jestes ciekawa co bedzie dalej, rozmyślała o nim itd to lepiej sie
        zastanow ile masz do stracenia i czy warto, jesli nie jest to cos powaznego to
        ulegniesz.
    • julka1809 Re: kumpel chłopaka 31.05.07, 10:47
      dzięki za odpowiedzi. problem jednak jest trochę bardziej skomplikowany. jakiś
      czas temu zerwałam z moim chłopakiem. nie widzieliśmy się bardzo długo, a teraz
      znowu postanowiliśmy się spotykać. trudno jest odbudować więzi po zerwaniu. na
      pewno jest inaczej. nie czuję też przy nim pożądania. natomiast przy jego
      koledze serce bije mi mocniej i te sprawy. mój chłopak jest naprawdę kochany,
      bardzo mi pomaga, szanujemy się nawzajem i świetnie się bawimy, bez sensu...
      • Gość: ququ Re: kumpel chłopaka IP: *.acn.waw.pl 31.05.07, 10:51
        Jak nie czujesz porządania to daj sobie spokój. Nie ma nic gorszego niż być z
        kimś z litości. A jeśli go tak szanujesz to powinnaś odejść i również zostawić
        tego współlokatora, aby nie ranić byłego.
    • Gość: ququ Re: kumpel chłopaka IP: *.acn.waw.pl 31.05.07, 10:49
      Pomyśl co sie stanie jeśli rzucisz chłopaka dla jego współlokatora. Po pierwsze
      zranisz swojego faceta, po drugie zniszczysz przyjaźń między nimi, po trzecie
      pewnie ktoś będzie musiał wynieść się z mieszkania bo nie wyobrażam sobie aby
      dalej mieszkali ze sobą.
      Rób jak chcesz, tylko pamiętaj, że krzywdząc innych możesz kiedyś też zostać
      skrzywdzona.
      Oczywiście, jeśli nie kochasz swojego faceta to rzuć go czym prędzej, po co być
      z kimś dla samego bycia.
      • julka1809 Re: kumpel chłopaka 31.05.07, 11:02
        a myślicie, że można kogoś kochać, nie czując do niego pożądania (mówię o
        miłości między mężczyzną i kobietą) a może pożądanie przychodzi z czasem? takie
        to trochę skomplikowane ;)
        • Gość: ququ Re: kumpel chłopaka IP: *.acn.waw.pl 31.05.07, 11:11
          Może to być miłość przyjacielska, ale nic więcej. Jeśli Cię nie pociąga to chyba
          nic z tego nie będzie. Choć pewnie wszystko jest możliwie i z czasem porzadanie
          przyjdzie, choć szczerze powiedziawszy to wątpię.
    • butterflymk trójkąciki w modzie :p 31.05.07, 11:39
    • jakub_234 Re: kumpel chłopaka 31.05.07, 12:50
      Dzieki Ci Julka, bo dzieki Tobie coraz bardziej utwierdzam sie w przekonaniu,
      ze mezczyzni to jednak mniejsze zlo tej planety :) Ale jesli chcesz rady to
      ktos tu madrze napisal...najpierw przeanalizuj swoje dalsze plany, bo w obu
      przypadkach bedziesz musiala wypic piwo, ktorego nawazysz.

Na twoim misjcu to bym po prostu nie przychodzil do tego typa i tyle. A jesli
      nie ma porzadania, to juz bym wolal znalezc sobie innego niz wyrwac przyjaciela
      wlasnego chlopaka :/
    • cienmotyla Re: kumpel chłopaka 31.05.07, 18:23
      Co to znaczy coś czuć?
      Nigdy się nie dowiesz jak nie spróbujesz.
      Ale to tylko zauroczenie.
      • kotek_vel_lol2 Re: kumpel chłopaka 31.05.07, 18:25
        ewentualnie trojkat jeszcze wchodzi w gre...
    • smeerfetka Re: kumpel chłopaka 02.06.07, 15:47
      Jest takie przysłowie...nie bierz dupy z własnej grupy...a już napewno dupy
      kolegi swojego faceta. Jeśli nie chcesz zranić chłopaka i doprowadzić do końca
      jego przyjazni z kumplem , to odpuść sobie ten romansik.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka