novalijka1 21.04.07, 18:08 Oglacie? Jakie to zalosne.Wszystko pod publiczke.Uczy sie na egzamin w hotelu zrobiona jak na sesje,lo matko.Powinni jej wreczyc Oscara. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
genovefa Re: Prawo jazdy z Doda 21.04.07, 18:11 no co ty... ty nie nosisz zlotych kozakow w lozku? jakas dziwna jestes... Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Prawo jazdy z Doda 21.04.07, 21:07 czy ona w tych obcasach prowadzi auto? ale pan Kaziu jest calkiem ok;) widac ze przytloczony kobiecymi wdziekami;) Odpowiedz Link Zgłoś
arsenaa Re: Prawo jazdy z Doda 22.04.07, 01:07 Żalosny ten program..Mój kurs na prawo jazdy wyglądał zupełnie inaczej.I ja i instruktor skupialiśmy sie nad tym jak jeżdżę a nie jak świetnie umiem się wygłupiać.W ogóle nie rozumiem o co w tym programie chodzi jego autorom. Pokazywanie rozwrzeszczanej Dody za kierownicą nie bawi choc muszę przyznać że trochę jednak uczy.mianowicie tego jak pod żadnym pozorem nie należy się zachowywać za kierownicą Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: Prawo jazdy z Doda 22.04.07, 07:48 nie ogladam. szkoda mi czasu na takie glupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
agnii1 Re: Prawo jazdy z Doda 22.04.07, 11:20 Skoro nie lubicie Dody to po co ją oglądacie? Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Prawo jazdy z Doda 22.04.07, 11:23 novalijka1 napisała: > Oglacie? To gdzieś pokazują? Litości. Mnie wystarczyły zdjęcia. Nie mogę się nadziwić jakim cudem instruktor pozwolił pannicy prowadzić w półmetrowej wysokości szpilkach i równie długich tipsach. Odpowiedz Link Zgłoś