grogreg 01.05.07, 15:25 I do tego maz jednej z Was. I co z tym zrobicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miraculum Re: Niski facet 01.05.07, 17:03 No i co z tego? Ale mi rewelacja ;) Witam serdecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kajkakajka1 Re: Niski facet 01.05.07, 17:29 i jak sie czujesz przy wyższej kobiecie? jak to wyglada od strony mężczyzny? przeszkadza, bez znaczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
ari Re: Niski facet 09.05.07, 21:11 > i jak sie czujesz przy wyższej kobiecie? jak to wyglada od strony mężczyzny? > przeszkadza, bez znaczenia? Ponieważ cokolwiek trollowaty gość nie odpowiedział (może i dobrze), ja mogę się podzielić swoimi odczuciami jako dumny mąż wyższej o 5 cm żony. W życiu bym jej na niższą nie zamienił :) I nie chodzi tu tylko oczywisty fakt jak pociągająca długość nóg etc (choć żona stwierdziła że jak założy obcasy to jeszcze bardziej rozmyślają mi się oczy :)), ale też charakter – z mojego doświadczenia wynika, że wysokie dziewczyny są spokojniejsze i mniej hałaśliwe od koleżanek, którym natura pożałowała centymetrów… Może dlatego, że nie muszą się starać, żeby zostać zauważone? Oczywiście nie chcę za bardzo uogólniać, tym bardziej, że jak się moja połowica wkurzy, to tez bywa głośna i agresywna ;-) Poza tym w sumie niewielka różnica wzrostu jest wygodna – np. nie trzeba przesuwać fotela kierowcy w samochodzie pozdrawiam cieplutko i jak nie zaspokoiłem ciekawości, to pytajcie, a nuz odpowiem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kajkakajka1 Re: Niski facet 09.05.07, 22:58 bardzo dziekuje za wypowiedz:) nie ma to jak kulturalny mężczyzna :) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Niski facet 01.05.07, 17:56 nie no, co się z tymi ludzmi dzieje... już nawet napisać nic nie można, o nic zapytać bo od razu niewiadomo co... koleś wyluzuj trochę.. Odpowiedz Link Zgłoś
kajkakajka1 Re: Niski facet 01.05.07, 18:56 no wlasnie... tez sie zdziwilam reakcja kolegi... Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: Niski facet 01.05.07, 19:17 Ale ja jestem wyluzowany na maksa. Rzklbym z przysiadu. Odpowiedz Link Zgłoś
kajkakajka1 Re: Niski facet 01.05.07, 19:39 skoro jestes taki wyluzowany, to po prostu odpowiedz na pytanie. zadajac je nie mialam zadnych niecnych zamiarów, nie rozumiem Twojej nerwowej reakcji Odpowiedz Link Zgłoś
miraculum Re: Niski facet 01.05.07, 21:15 Hmmm przywitałam kolegę uprzejmie i widzę, że koledze do uprzejmości daleko... To ile masz wzrostu, że taki mały się czujesz? A w bajkę o mężu jednej z forumowiczek wierzyć po mału przestaję.. Tu same wyluzowane kobiety a kolega jakiś spięty... Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_mielona Re: Niski facet 01.05.07, 22:37 niższy czy wyższy, co za różnica? niejednokrotnie na tym forum była mowa o tym, ze nie proporcje wzrostu w związku mają najwieksze znaczenie - żona Ci nie mówila(?) to poczytaj forum:) i nie bądź taki drażliwy bo jeszcze pomyslimy, że masz jakies kompleksy... Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg No, czas spac. 02.05.07, 02:35 Rano Was pomecze. Teraz na drabinke i do lozeczka. Odpowiedz Link Zgłoś