IP: *.torun.mm.pl 23.05.03, 22:38
Zapraszam na forum kobitkowo

http://www.gadulec.pl/forum/?id_user=495>Forum</a>
Obserwuj wątek
    • melinek Izo, ile razy jeszcze? n/t 23.05.03, 23:15

• Gość: iza Re: zapraszam IP: *.torun.mm.pl 24.05.03, 11:23
      Do skutku :))
      • melinek Spamy sa niezgodne z netykieta. n/t 24.05.03, 20:40

• anahella dlatego na jej forum pusto n/t 24.05.03, 21:23

• p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: dlatego posmutniałam, przeczytawszy... 24.05.03, 21:28
          • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: jakoś smutno.... 24.05.03, 21:33
            oj, nie bądźmy taaakie, pomózmy. A może to będzie świetne nowe forum???
            Zgoda buduje , niezgoda rujnuje. Zero dzisiaj we mnie agresji; taki piękny był
            dzień a teraz - wieczór taki pachnący trawą skoszoną. No i zaraz boski festiwal
            eurowizji. pozdrawiam Was, sama bym chciała jakies forum założyć, ale pomysłów
            mi brak i w ogóle, jestem jakaś wyjałowiona dziesiątkami kłopotów codziennych.
            • anahella Re: jakoś smutno.... 24.05.03, 21:35
              p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała:

> oj, nie bądźmy taaakie, pomózmy. A może to będzie świetne nowe forum???
              > Zgoda buduje , niezgoda rujnuje. Zero dzisiaj we mnie agresji; taki piękny
              był
              > dzień a teraz - wieczór taki pachnący trawą skoszoną. No i zaraz boski
              festiwal
              >
              > eurowizji. pozdrawiam Was, sama bym chciała jakies forum założyć, ale
              pomysłów
              > mi brak i w ogóle, jestem jakaś wyjałowiona dziesiątkami kłopotów
              codziennych.
              >

Na razie to usilujemy jej pomoc odnalezc sie w netykiecie. To zaproszenie bylo
              tu juz 3 razy - skoro je powtarza to znaczy, ze poprzednie byly bezskutczne.
              Ale co innego puscic jedno zaproszenie, a co innego spamowac. Jak admini to
              przejrza to poleci na osla lawke, a to wstyd.
    • Gość: iza Re: zapraszam IP: *.torun.mm.pl 24.05.03, 22:05
      Wcale nie jest źle ja jestem zadowolona:)
      • melinek Re: zapraszam 24.05.03, 22:52
        Izo, do tej pory nie bylam na twoim forum.
        Popraw link, moze zajrze.
    • Gość: iza Re: zapraszam IP: *.torun.mm.pl 24.05.03, 23:31

www.kobitkowo.gadulec.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka