Gość: iza IP: *.torun.mm.pl 23.05.03, 22:38 Zapraszam na forum kobitkowo http://www.gadulec.pl/forum/?id_user=495>Forum</a> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: jakoś smutno.... 24.05.03, 21:33 oj, nie bądźmy taaakie, pomózmy. A może to będzie świetne nowe forum??? Zgoda buduje , niezgoda rujnuje. Zero dzisiaj we mnie agresji; taki piękny był dzień a teraz - wieczór taki pachnący trawą skoszoną. No i zaraz boski festiwal eurowizji. pozdrawiam Was, sama bym chciała jakies forum założyć, ale pomysłów mi brak i w ogóle, jestem jakaś wyjałowiona dziesiątkami kłopotów codziennych. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: jakoś smutno.... 24.05.03, 21:35 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > oj, nie bądźmy taaakie, pomózmy. A może to będzie świetne nowe forum??? > Zgoda buduje , niezgoda rujnuje. Zero dzisiaj we mnie agresji; taki piękny był > dzień a teraz - wieczór taki pachnący trawą skoszoną. No i zaraz boski festiwal > > eurowizji. pozdrawiam Was, sama bym chciała jakies forum założyć, ale pomysłów > mi brak i w ogóle, jestem jakaś wyjałowiona dziesiątkami kłopotów codziennych. > Na razie to usilujemy jej pomoc odnalezc sie w netykiecie. To zaproszenie bylo tu juz 3 razy - skoro je powtarza to znaczy, ze poprzednie byly bezskutczne. Ale co innego puscic jedno zaproszenie, a co innego spamowac. Jak admini to przejrza to poleci na osla lawke, a to wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: zapraszam IP: *.torun.mm.pl 24.05.03, 22:05 Wcale nie jest źle ja jestem zadowolona:) Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: zapraszam 24.05.03, 22:52 Izo, do tej pory nie bylam na twoim forum. Popraw link, moze zajrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: zapraszam IP: *.torun.mm.pl 24.05.03, 23:31 www.kobitkowo.gadulec.pl Odpowiedz Link Zgłoś