Dodaj do ulubionych

Dzieci dostają prezenty -do dzieci:)))))))))))

30.05.03, 14:34

Ja dostałem grę Alice (troszkę wcześniej)– niestety mam pewien problem
wskaźniki np siły psychicznej etc. wyświetlają się w centrum ekranu – ktoś
wie co zrobić aby je przesunąć w bok – w ustawieniach nie da rady.
A wy jak myślicie co dostaniecie?
PS
Podobno w niektórych domach dzieci dostają od rodziców prezenty tylko do 18
ki– straszne!!!!!!!!! – Ja myślę że będę dostawał co najmniej do setki – bo
jeżeli nie będzie dnia dziecka to i nie będzie święta matki:)))))))
Obserwuj wątek
    • lyche1 Re: Dzieci dostają prezenty -do dzieci:)))))))))) 30.05.03, 18:45
      koaa napisał:

> PS
      > Podobno w niektórych domach dzieci dostają od rodziców prezenty tylko do 18
      > ki– straszne!!!!!!!!! –

To bujda Koaa :)) Zapewniam Cię, że choć dawno przekroczyłam "barierę
      dzwięku", w niedzielę moja Mama złoży mi z rana życzenia ( które na pewno
      zaczną się tak : "kiedy rano wstałam, usłyszałam głos ptaszyny, ze dziś
      jest ... Dzień Diecka !!!!") i otrzymam jakis prezent - może tylko kartkę z
      życzeniami ale na pewno obowiazkowo czekoladę z orzechami :))))
      • koaa Do łyzeczki 30.05.03, 22:45
        A w co się będziesz bawiła w niedziele bo ja na pewno złoże sobie stacje
        kosmiczną z lego chyba że dostane jakieś inne klocki:)))
        A teraz już się bawię zabawkami dla mojej 7 miesięcznej siostrzenicy- taki
        fajny mechaniczny konik który oprócz tego że się porusza to rży :)))))) a
        dostanie jeszcze swoją pierwszą łopatkę, wiaderko i foremki no i wujek będzie
        jej musiał pokazać jak ich używać:))))A później pobawię się z jej mamą która
        dostanie plastelinę i fajne kredki:)
        A tak przy okazji w to co się bawiłem w dzieciństwie bawię się nadal- tylko
        żołnierzyków nie mam i z karabinkiem nie biegam no i w chowanego się nie bawię
        i w berka – ale misie patysie puszczam dalej a zimą zjeżdżam na listku i robię
        bałwany:)))
        A ile w Tobie zostało łyżeczko z dziecka?
        • lyche1 Re: Do łyzeczki 30.05.03, 23:23
          koaa napisał:

> A ile w Tobie zostało łyżeczko z dziecka?

Za dużo Koaa - nie pytaj :)) Nadal gram w siatkę z chłopakami i jeżdżę na
          rowerze. No i uwielbiam stawiać zamki z piasku, z moim 4-letnim siostrzeńcem.
          Ksiązeczką do kolorowanek dzielimy sie zawsze na pół :)))) To chyba lubię
          najbardziej :)))
          • koaa Re: Do łyzeczki 30.05.03, 23:34
            A ja małej Małgosi zabrałem żółtą kaczuszkę do kąpieli jej mama się ze mnie
            śmiała ale w końcu sama też ją wrzuca do wanny:))))))))
            A zamki z piasku też robię nawet nad Wisłą:)))
            PS
            A jak ktoś zabił w sobie dziecko to jest strasznym nudziarzem:)))))))
            kup sobie lego techniksa- super zabawa:))))))))
            • lyche1 Re: Do łyzeczki 30.05.03, 23:40
              koaa napisał:

> A jak ktoś zabił w sobie dziecko to jest strasznym nudziarzem:)))))))
              > kup sobie lego techniksa- super zabawa:))))))))

Powiem Ci coś w sekrecie :))) Anahella podczas ostatniego spotkania podarowała
              mi gry komputerowe. I ja nie umiem w nie grać :))) Technologia mnie
              przerosła :))) Chyba zostanę przy kolorowankach :D
              KOaa idę spać - bo nie zobaczę zaćmienia. Pamiętam jakie to niesamowite
              uczucie ( sierpień 99 ??) a co dopiero teraz - zaraz po wschodzie słońca :))
              Mam piękny widok z okien mojej kamienicy a mieszkam na trzecim piętrze. POzdr.
              • koaa Re: Do łyzeczki 30.05.03, 23:53
                lyche1 napisała:

> Powiem Ci coś w sekrecie :))) Anahella podczas ostatniego spotkania
                >podarowała mi gry komputerowe. I ja nie umiem w nie grać :)))
                Pewnie dała ci jakieś skomplikowane strategie i to jeszcze po angielsku :)))))
                > KOaa idę spać - bo nie zobaczę zaćmienia. Pamiętam jakie to niesamowite
                > uczucie ( sierpień 99 ??) a co dopiero teraz - zaraz po wschodzie słońca :))
                > Mam piękny widok z okien mojej kamienicy a mieszkam na trzecim piętrze.
                Dobranocka:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka