sloggi 02.06.03, 13:15 Kobiety pocieszają przegranych, ale odchodzą ze zwycięzcami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sagan2 Re: Czy to jest prawda????????????????????????? 02.06.03, 13:23 a ktory stereotym jest zawsze prawdziwy albo zawsze falszywy????? Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: Czy to jest prawda????????????????????????? 02.06.03, 13:25 sloggi napisał: > Kobiety pocieszają przegranych, ale odchodzą ze zwycięzcami. Moim zdaniem to jest prawda... :))) Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
julla nie do końca prawda 02.06.03, 13:29 Odeszłam od zwycięzcy pozostając z przegranym. I wygrałam. Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: nie do końca prawda 02.06.03, 13:31 julla napisała: > Odeszłam od zwycięzcy pozostając z przegranym. I wygrałam. No coż, w takim razie do Ciebie stosuje się powiedzenie: "Wyjątek potwierdza regułę" :))))) Pozdrawiam serdecznie, Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Czy to jest prawda????????????????????????? 02.06.03, 13:57 A ja wyszlam za mąż za przegranego człowieka i nie żałuję, bo potrafi teraz docenić to, co ma w domu. (Przegrany, czytaj odrzucony po wielu latach przez inną). Odpowiedz Link Zgłoś
snow.white Re: Czy to jest prawda????????????????????????? 02.06.03, 14:03 A co to znaczy "przegrany" "zwyciezca",tego teraz nie ocenimy,moze facet,ktorego zostawila inna wlasnie na tym wygral,bo teraz jest z Pajdeczka!A z tamta moze byloby mu zle! To sa pojecia wzgledne i dopiero na koncu okaze sie,jak bylo... Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Czy to jest prawda????????????????????????? 02.06.03, 14:08 sloggi napisał: > Kobiety pocieszają przegranych, ale odchodzą ze zwycięzcami. cos w tym jest, mocium panie... cos w tym jest... choc jak z kazda regula bywaja wyjatki Pozdrawiam, nie zaglebiajac sie w definicje zwyciestwa i przegranej Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
snow.white A to blad... 02.06.03, 14:11 ...ze sie pan nie zglebia w definicje,panie Losiu ;)) pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
snow.white Re: A to blad... 05.06.03, 21:41 bo niektore definicje bywaja porywajace i wiele bysmy stracili,nie zglebiajac sie w nie... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Re: Czy to jest prawda????????????????????????? 02.06.03, 14:18 Nie zagłębiając się powiem jak Losiu - coś w tym jest! A jeśli się zastanowię... nie, nie jestem chyba tym potwierdzającym wyjątkiem Odpowiedz Link Zgłoś
melinek Re: Czy to jest prawda????????????????????????? 02.06.03, 14:26 losiu4 napisał: > cos w tym jest, Jest tylko tyle, ze nie do kazdej kobiety stosuje sie ta regulka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anahella Re: Czy to jest prawda????????????????????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.03, 16:36 sloggi napisa?: > Kobiety pocieszaja˛ przegranych, ale odchodza˛ ze zwycie˛zcami. Tak jest w naturze: samce bija sie o samice. Wygrany bierze ja - czyli mozliwosc reprodukcji. Cos chyba z tej zwierzecej natury w nas zostalo. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czy to jest prawda????????????????????????? 02.06.03, 21:55 Gość portalu: Anahella napisał(a): > sloggi napisa?: > > > Kobiety pocieszaja˛ przegranych, ale odchodza˛ ze zwyciezcami. Tak jest w naturze: samce bija sie o samice. Wygrany bierze ja - czyli mozliwosc reprodukcji. Cos chyba z tej zwierzecej natury w nas zostalo. Czyli pełny zew natury? Odpowiedz Link Zgłoś
julla Re: Czy to jest prawda????????????????????????? 02.06.03, 22:26 Może więcej w nas 'zwierza' niż nam się wydaje?? Osobiście nie lubię odnajdywać w sobie tego 'zwierza'... Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Czy to jest prawda????????????????????????? 03.06.03, 10:06 julla napisała: > Może więcej w nas 'zwierza' niż nam się wydaje?? > Osobiście nie lubię odnajdywać w sobie tego 'zwierza'... No i wlasnie dlatego jestesmy ludzmi, zeby umiec lapac rownowage. Ludzie lacza sie w pary w celu przedluzenia gatunku (natura) ale w zyciu podejmuja decyzje zgodne ze swoim sumieniem (dusza). Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Re: Czy to jest prawda????????????????????????? 02.06.03, 22:29 Kobiety pocieszają przegranych, ale odchodzą ze zwycięzcami. --------------- Byc moze wiekszosc kobiet tak robi , cale szczescie ja do nich nie naleze... Pozdrawionka:) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Czy to jest prawda????????????????????????? 05.06.03, 12:33 Większość kobiet pociągają własnie zwycięzcy. Cywilizacja tylko zmodyfikowala to archetypowe podejście. Pozdrawiam janek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: Czy to jest prawda????????????????????????? IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 05.06.03, 22:13 Mysle ze, jak juz ktos zaznaczyl, pojecia zwyciezcy i przegranego sa pojeciami wzglednymi. Kobiety, ktore tak wlasnie czynia (odchodza tylko ze "zwyciezcami" dla widocznego w danej chwili "lupu" sa ogolnie malowartosciowe. Kazdy z nas wg. mnie jest w wartosciach fizycznych przegranym w zyciu (chociazby z racji koniecznosci smierci). Wszelkie "zwyciestwa" wydaja sie byc w nim, w pewnym sensie zluda, lub umiejetnoscia wprowadzenia siebie (i niektorych innych) w ten zludny poniekad, choc chwilowo realny stan. Byc zwyciezca w zyciu - moze ktos mi powie co to znaczy? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś