Dodaj do ulubionych

Piekna suknia..spójrzcie jak Doda w niej wygląda!!

23.05.07, 21:29
calkiem inaczej niz zawsze..tak kobieco bardziej..
www.pudelek.pl/artykul/3223/sukienka_nie_na_te_piers/
Obserwuj wątek
    • eluch_a Re: Piekna suknia..spójrzcie jak Doda w niej wygl 23.05.07, 21:33
      Suknia ładna i Doda rzeczywiście ładnie wygląda, tylko... ta góra jednak jakaś
      taka skopana trochę, z tym biustem jest coś nie tak.
    • avital84 Re: Piekna suknia..spójrzcie jak Doda w niej wygl 23.05.07, 21:34
      Żartujesz? Naprawdę Ci się podoba?
    • madziululka82 pierwszy post to ironia 23.05.07, 21:42
      moj post ze doda wyglada kobieco w niej i fanie to ironia..jak ozbaczylam tą
      fote to sie przestraszylam..tak jakbym zobaczyla ostac z horroru..:)musialam
      sie podzielic z wami ta fotą:)
      • kalina.tt Re: pierwszy post to ironia 23.05.07, 21:56
        Dawaj swoją fotę, zobaczymy z jakiego horroru ty jesteś. Mam wrażenie, że gdyby
        ktoś powiesił tu fotkę najcudowniejszej kobiety świata i tak połowa kobiet z
        tego forum by ją objechała. Żenada.

Doda najpiękniejszą kobietą świata nie jest, ale jest kobietą ładną...wg gustu
        od 8-miu do 10-ciu punktów w skali 1-10 można jej dać. Nie rozumiem tego
        bezsensownego 'obsmarowywania' i szukania dziury w całym, dowartościowujecie sie
        tak?

• eluch_a Re: pierwszy post to ironia 23.05.07, 22:02
          Nie przesadzaj, nie wszystkie objechały :) Ja na przykład powiedziałam, że
          wygląda ładnie, tylko z górą jest coś nie tak i chyba rację miał tu ktoś w
          poście poniżej, że węższa ta przezroczysta wstawka i szersze ramiączka
          poprawiłyby efekt i byłoby całkiem OK.
        • agg.agnieszka Re: pierwszy post to ironia 24.05.07, 09:49
          To nie ,,osmarowywanie'' Dody tylko pomyslu szalonego projektanta. Doda jak
          wiadomo to bezguscie, ale urode ma.
    • xtrin Re: Piekna suknia..spójrzcie jak Doda w niej wygl 23.05.07, 21:56
      Nie rozumiem o co chodzi z tą sukienką...

Sama sukienka moim zdaniem ładna, ciekawa i elegancka. Oczywiście, przeźroczyste
      z przodu winno być węższe, ale nie jest jeszcze zbyt szerokie, zasłania co ma
      zasłaniać. Sutków się na widoku nie dopatrzyłam.
      Na Dodzie wygląda średnio - najbardziej rażą te zwężające się ramiączka,
      brutalnie podkreślają mocne, spadziste ramiona, zdecydowanie nie jest do dobry
      fason dla takiej budowy. Ale nie jest to jakoś potwornie paskudne.
      A że biust... no ma biust spory to i się nim chwali. Że wygląda sztucznie... bo
      sztuczny jest, to jak ma wyglądać? Zawsze tak wygląda.
      Pozatem jest to strój sceniczny, więc pewne przerysowanie jest jak najbardziej
      na miejscu. Biorąc pod uwagę jej zwykle wyjątkowo wulgarne i krzykliwe ubiory
      ten uważam za jeden z jej bardziej udanych. Jak na siebie wygląda nieźle.
      • madziululka82 Re: Piekna suknia..spójrzcie jak Doda w niej wygl 23.05.07, 22:06
        wiesz mi podobaja sie inne kobiety takie jak bellucci i jolie i i ch nie
        obsmaruje na bank:)
        ale patrząc na jej makijaż naprawde czlowiek mysli ze to jakis horror bo oczy
        mocno pomalowane cholernie;(
        • xtrin Re: Piekna suknia..spójrzcie jak Doda w niej wygl 24.05.07, 00:09
          madziululka82 napisała:
          > ale patrząc na jej makijaż naprawde czlowiek mysli ze to
          > jakis horror bo oczy mocno pomalowane cholernie;(

Pamiętaj o tym, że to makijaż sceniczny. On musi być mocny i ciężki.
    • maretina kiepska ta kiecka 23.05.07, 22:05
      co by o dodzie nie mowic... ladna laska. tylko te paznokcie i oblesne tatuaze...
    • lilivampire Re: Piekna suknia..spójrzcie jak Doda w niej wygl 23.05.07, 22:13
      e tam, wciąż wulgarnie
      • cala_w_kwiatkach Re: Piekna suknia..spójrzcie jak Doda w niej wygl 24.05.07, 00:18
        mnie sie podoba, ale lepiej jakby zdjela ta bizuterie i pazurki obciela;p - bo
        troszku mi to nie pasuje do stylu sukni
        • xtrin Re: Piekna suknia..spójrzcie jak Doda w niej wygl 24.05.07, 00:30
          cala_w_kwiatkach napisała:
          > mnie sie podoba, ale lepiej jakby zdjela ta bizuterie i pazurki obciela;p
          > - bo troszku mi to nie pasuje do stylu sukni

To nie ulega wątpliwości. Ale nie "troszku", a totalnie nie pasuje.
    • napoleo Re: Piekna suknia..spójrzcie jak Doda w niej wygl 24.05.07, 01:24
      czepiacie się.. fajne ma cycki ;)
    • pendecha Re: Piekna suknia..spójrzcie jak Doda w niej wygl 24.05.07, 05:08
      Wulgarna jak zwykle. Makijaz tez taki sam jak zawsze, maluje sie tak mocno bo
      ma oczy jak 2 dziurki wysikane w sniegu wiec musi je powiekszac. Stroj
      sceniczny w jej przypadku jest taki sam jak codzienny, cycki i c.. na wierzchu
      i tona tapety.
      • doda_elektroda5 krytyka. 24.05.07, 06:09
        pokrytykujcie jeszcze troche moze wam sie lepiej zrobi zawistne baby
        • foczka_ma.dwa.oczka fascynujace.... 24.05.07, 07:51
          Fascynujace jest, ze ta osoba tak niezwykle was ekscytuje. A ktora ladniejsza:
          ona czy Frytka? Doda ma dlonie jak po dziesiecioletniej pracy siekiera przy
          wyrebie lasu. A w wyrazie twarzy ani sladu nawet tesknoty za rozumem. Ale jak
          widac wzbudza podziw albo zazdrosc. Niewiele wam trzeba. :))))
          • sonia.t1 .... 24.05.07, 08:12
            poprzez swoj styl bycia, a poniekad image sceniczny jest postrzegana
            nienajlepiej, nie wiem dlaczego, kazdy ma prawo zyc jak chce, jest pracowita i
            dobrze wyglada i ot co
            • foczka_ma.dwa.oczka Re: .... 24.05.07, 08:25
              Smutne jest, ze ciagnie za soba tlumy fanek. Stosuje najbardziej tanie chwyty
              i "bingo"! Jest z czego sie posmiac. Ale zeby az krytykowac? Nie o Dode chodzi,
              tylko to, ze was tak zajmuje.
              • avital84 Re: .... 24.05.07, 09:41
                Ja tam ją nawet lubię i sądzę, że łeb to ona ma.
                Ale kiecka jest kiepska i to nie jej wina, ale raczej
                projektanta pana Zienia. Moim zdaniem Doda wygląda
                w niej niekorzystnie. Źle dobrana do figury i typu urody.
                Mało efektowna, a pewnie kosztowała kupę kasy.
    • agg.agnieszka Re: Piekna suknia..spójrzcie jak Doda w niej wygl 24.05.07, 09:46
      Suknia potworna. Nic dodac nic ujac...
      • bri Re: Piekna suknia..spójrzcie jak Doda w niej wygl 24.05.07, 10:00
        Sukienka jest ładna ale nikt z naturalnymi piersiami nie ma między nimi pół
        metra przerwy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka