la.mari.juana 29.05.07, 07:02 Nie bardzo wiem co o tym myslec. Nie mam zadnego sera a smieje sie :). Tez tak czasami macie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
avital84 Re: Ser francuski (fromage). 29.05.07, 07:10 Czasami tak. Dziś tak mam. Może to jakieś sprzyjające uśmiechom warunki atmosferyczne. :) Odpowiedz Link Zgłoś
la.mari.juana Re: Ser francuski (fromage). 29.05.07, 07:13 Dziwi mnie to bardzo poniewaz nie mam nawet mojego ulubionego "brie" i ciagle sie usmiecham. Mam krakersy ale to nie to samo :(. Miewasz tak we wtorki? Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Ser francuski (fromage). 29.05.07, 07:16 U mnie faktycznie się trochę nie liczy, bo jadłam na śniadanie kanapki z serem. Często jem ser i może dlatego miewam tak w różne dni tygodnia. Najrzadziej w piątki, ale wróżka przepowiedziała mi, że ma to się zmienić. :) Odpowiedz Link Zgłoś
la.mari.juana Re: Ser francuski (fromage). 29.05.07, 07:18 Jaki ser jadlas? Ten z dziurami? Czy inny? Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Ser francuski (fromage). 29.05.07, 07:21 Z dziurami. Tak żółty był. Trochę jestem uzależniona od seru z dziurami. Odpowiedz Link Zgłoś
la.mari.juana Que Serra, Serra... 29.05.07, 07:25 Ja tez ser z dziurami lubie. Diury moga byc roznego ksztaltu. Wazne aby byly w serze. Ksztalt dziur niewazny. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Que Serra, Serra... 29.05.07, 07:29 A wiesz skąd się biorą dziury w serze? Zawsze mnie to zastanawiało. Sam ser z dziurami jadasz czy z czymś ten ser łączysz? A dziś co jesz na śniadanie skoro sera brak? Odpowiedz Link Zgłoś
la.mari.juana Re: Que Serra, Serra... 29.05.07, 07:32 Zastanawialam sie nad tymi dziurami i skad sie one wziely ale nie wiem. Ser z dziurami jem z apetytem. Dziury tez lubie. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Que Serra, Serra... 29.05.07, 07:37 Masz dobry smak. :) Ser z dziurami to jeden z najwspanialszych smaków świata. Jest co prawda jeden przysmak pewnej zachodniej kuchni, który smakuje mi bardziej, ale zawsze można ser z nim połączyć i stworzyc jakieś wyśmienite danie. :) Może jakąś sałatkę. :) Odpowiedz Link Zgłoś
la.mari.juana Re: Que Serra, Serra... 29.05.07, 07:40 Kombinacje z serem mozna rozne robic. Mozna ser czym przelozyc. W Colombo, na Sri Lance, miejscowi przywiazuja sloniowi kromke chleba do traby i do ogona. Nazywaja to kanapka ze slonina. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Que Serra, Serra... 29.05.07, 07:44 :)))Ciekawa kanapka, ale chyba trochę tłusta. No i dziur chyba nie ma. Chociaż trąba i ogon słonia też jest ok. :P Byłaś na Sri Lance czy jesteś la oczytana? :) Odpowiedz Link Zgłoś
la.mari.juana Re: Que Serra, Serra... 29.05.07, 07:48 Nie bylam. Kolezanka miala romans ze Srilanczykiem i powiedziala mi o tym. Gwaltownie spada mi poziom sera we krwi. Chyba bede musiala zamowic pizze z potrojnym serem. U Ciebie od rana dostarczaja? Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Que Serra, Serra... 29.05.07, 07:53 Nie jadam pizzy na śniadanie, więc nie wiem. :) Ale podejrzewam, że tak od 9.00, 10.00 bez problemu powinni Ci ją dostarczyć. Widzę, że to zaawansowane stadium serowgo uzależnienia. :) Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: Que Serra, Serra... 29.05.07, 07:57 Dzień dobry Panie, ja uwielbiam sery pleśniowe :))) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Que Serra, Serra... 29.05.07, 07:59 Pleśniowe również są smaczne. A też się dzisiaj uśmiechasz do sera lub bez sera. :) Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: Que Serra, Serra... 29.05.07, 07:59 Nie, ja rzadko się uśmiecham :) Odpowiedz Link Zgłoś
la.mari.juana Re: Que Serra, Serra... 29.05.07, 08:05 Moze "lwowi" nie przystoi ciagle sie usmiechac? Co moga sobie inne zwierzeta pomyslec? Pawian na ten pzryklad? Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: Que Serra, Serra... 29.05.07, 08:08 Widzę, że Panie są w wybornym nastroju :) Miłego dnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
la.mari.juana Re: Que Serra, Serra... 29.05.07, 08:13 Ano jestem :). Mialam noc Sirowa z Emmentalem :). Odpowiedz Link Zgłoś
la.mari.juana Sery plesniowe. 29.05.07, 08:01 Bonjour Lwie, plesniowe sery tez lubie :). Niezaleznie od opinii innych. Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: Sery plesniowe. 29.05.07, 08:04 Bonjour Madam, Camembert,Roquefort, Bleu d'Auvergne - mmmm :) Odpowiedz Link Zgłoś
la.mari.juana Sery topione. 29.05.07, 08:09 Sery utopione sa tez "formidable" i "tres bien". Odpowiedz Link Zgłoś
la.mari.juana Pizza z potrojnym serem. 29.05.07, 07:58 Pizze na sniadanie wymyslilam poniewaz pizze dostarcza a czy ser niewiadomo. Lubie ser. Bez sera zycie jest smutne. Uzalezniona jestem od sera i usmiechu. Lekarz domowy powiedzial, ze na razie nie widzi zadnego zagrozenia. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Pizza z potrojnym serem. 29.05.07, 08:00 Myślę, że to dobre uzależnienie. Nadmiar sera we krwi spalisz często się uśmiechając. Więc faktycznie zagrożenia nie ma. Już wiesz dlaczego się śmiejesz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
la.mari.juana Re: Pizza z potrojnym serem. 29.05.07, 08:03 Nie wiem. To dla mnie tajemnica. Nie mam sera. Poziom sera we krwi mi spadl dramatycznie a smieje sie :). Pojecia nie mam. Ale dopoki sie smieje to nie dociekam. Moze mam jakies komorki serowe? Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Pizza z potrojnym serem. 29.05.07, 08:08 Myśl o komórkach serowych jest całkiem prawdopodobna. :) Ja też się uśmiecham. Cóż, czasami po prostu tak jest. :))) Musze Cię pożegnać. Obowiazki wzywają. Trzeba iść po zapas sera do sklepu. Wiesz, właśnie w wiadomościach powiedzieli, że dziś jest w Anglii w jakimś miasteczku Święta polegające na pogoni za serem. Uczestnicy wyścigu biegną za spadającym ze wzgórza serem. :) I turlają się w dół razem z nim. Nagrodą też jest ser. Może to dlatego się usmiechamy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
la.mari.juana Re: Pizza z potrojnym serem. 29.05.07, 08:11 Milego dnia. Ja jeszce moze z Lwem S. posiedze troche i na pizze poczekam. Sera i usmiechu zycze, la m_j. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Pizza z potrojnym serem. 29.05.07, 08:12 Dziękuje i wzajemnie. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: Pizza z potrojnym serem. 29.05.07, 08:13 Z wielką chęcią bym posiedział, ale też muszę się zbierać. Zyczę pysznej pizzy i dobrego dnia, Lew :) Odpowiedz Link Zgłoś
la.mari.juana Re: Pizza z potrojnym serem. 29.05.07, 08:15 Dzwonia z pizza. Tez lece. Milego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś