sffora 11.06.07, 19:26 Może głupie to pytanie, ale czy kąpiel po solarium zabiera efekt? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aliennis Re: Kąpiel po solarium 11.06.07, 19:32 Buachachacha... Proponuję nie myć sie az do kolejnej sesji na solarce ... Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Kąpiel po solarium 11.06.07, 19:40 Jeśli już to * buhahaha. Proponuję nauczyć się pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Jasne, że tak!!!!!! 11.06.07, 19:51 Kąpiel jest stanowczo zabroniona. Ani przed ani po. ;))) Myślisz, że dlaczego laski chodzące do solarium są takie brązowe? To nie tylko opalenizna...nie, nie...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Kąpiel po solarium 11.06.07, 20:43 Jestem zwolenniczką h w haha, ale np. w trójksięgu Mendozy i jeszcze w kilku książkach (nie zawsze tłumaczonych, polskich również) jest chacha... No to jak to jest? :) Odpowiedz Link Zgłoś
akkknes Re: Kąpiel po solarium 11.06.07, 20:47 ja zawsze pisze hahaha i buahahha :) a co do tematu - to ja jesli juz ide na solarke to zawsze wieczorem, wczesniej prysznic. i do rana juz sie nie kapie. nie wiem czemu, ale no w koncu to jest sztuczne opalanie itd i zawsze wydaje mi sie, ze zmyje sie pod prysznicem :) z tego co wiem kilka moich znajomych robi tak samo wiec nie widze w tym nic do chachania lub tez hahania :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Kąpiel po solarium 11.06.07, 20:50 Nie zaleca się kapieli bezpośrednio po opalaniu w solarium nie dlatego, że się opalenizna zetrze, ale dlatego, że skóra może zareagować podrażnieniem :) A ja wolę o hahaniu i chachaniu, to sobie znajdę inny wątek :))) Odpowiedz Link Zgłoś
akkknes Re: Kąpiel po solarium 11.06.07, 20:52 no ale to widzisz, dobrze jednak ze mam te opory przed kapiela po solarium :) czyli jakos tam po swojemu ale dobrze kombinowalam ;) jak juz rozkminisz chachanie /hahanie /chahanie /hachanie to daj znac jak to powinno byc :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Kąpiel po solarium 11.06.07, 21:12 Czyli organizm to mądry mechanizm :) sam podpowiada :) Co tam rozkminiać. Jak bohater Mendozy robi "cha, cha, cha" to brzmi bardziej szyderczo niż "hahaha" i tak ma może być. Czyli niechaj będzie, jak kto chce :) Odpowiedz Link Zgłoś
onka2000 Re: Kąpiel po solarium 11.06.07, 21:01 A teraz konkretna odpowiedz. Zawsze mowiono mi ze nie powinnam myc sie jakies 2,3 godziny po wizycie w solarium.A najlepiej cała noc ,jesli bylam wieczorem. Lampy to jednak nie słonce. Moze lepiej słuchac sie tych rad ,niz opalac sie za forse a potem opalenizne zmyc. No chyba ze ktos hoduje opalenizne z brudem,wtedy mycie surowo wzbronione:))) Odpowiedz Link Zgłoś
akkknes Re: Kąpiel po solarium 11.06.07, 21:13 o, to tak na temat bedzie puenta: ha ha ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pendecha Re: Kąpiel po solarium 11.06.07, 21:19 po opalaniu odczekac 3 godziny, a tak ogolnie to pewnie ze sie zmywa bo przeciez naskorek sie zluszcza codziennie i opalenizna z nim schodzi i nic na to nie poradzisz, no moze jak przestaniesz sie myc to troche mniej sie go zluszczy i dluzej brazowa bedziesz Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach oczywiscie! 11.06.07, 21:20 jak najbardziej, kapiel zabiera efekt...cuchnacej spalonej skory i zapach potu :) Odpowiedz Link Zgłoś
onka2000 Re: oczywiscie! 11.06.07, 21:47 Jejku,pachniemy jak spalony mutant popromienny i do tego jak,sorrki,stoczniowiec po robocie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
aliennis Re: oczywiscie! 12.06.07, 12:42 wredna.suka napisała Jeśli już to * buhahaha. Proponuję nauczyć się pisać. -- sjp.pwn.pl/lista.php?co=cha+cha A ja propnuję się nie wymądrzać i skorzystać wcześniej ze słownika -pani purystko językowa Buchachacha!!!!P Odpowiedz Link Zgłoś
aliennis Re: Kąpiel po solarium 12.06.07, 12:46 a i ,żeby nie było ,bo ha ha też jest prawidłowe. sjp.pwn.pl/lista.php?co=ha+ha Odpowiedz Link Zgłoś