zdrowo.zakrencona 13.06.07, 06:24 Siedze na brzegu lozka i drapie sie po lewym sterczacym i swedzacym sutku. Nie moge zdecydowac czy zaczac dzien lewa noga czy prawa? Zakrecona jestem. Pomozcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kotkaaaa Re: Pomozcie, prosze... 13.06.07, 06:32 a co to za nabijanie sie? to jest bardzo powazne forum, o wysokim wskazniku inteligencji i troche powagi oraz szacunku wymagamy;) Odpowiedz Link Zgłoś
zdrowo.zakrencona Re: Pomozcie, prosze... 13.06.07, 06:33 Bardzo powaznie pytam liczac na zyczliwe podpowiedzi. Zakrecona jestem jak sloik. I sutek mnie swedzi... Odpowiedz Link Zgłoś
kotkaaaa Re: Pomozcie, prosze... 13.06.07, 06:55 do odkrecania mocno zakreconych sloikow najlepszy jest facet, do podrapania tez sie moze nadac;) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Pomozcie, prosze... 13.06.07, 06:49 Wstań na trzeciej nodze. Może przestanie Cię swędzić. Odpowiedz Link Zgłoś
zdrowo.zakrencona Re: Pomozcie, prosze... 13.06.07, 06:59 Dziekuje kochane. O facecie myslalam ale najpierw musze wstac. Co radzicie? Lewa czy prawa? Prawa czy lewa? Odpowiedz Link Zgłoś