evcia33 15.06.07, 23:36 Jak sie Wam podobała piosenka Wilków w wykonaniu Anny Lubienieckiej w Opolu. Moim zdaniem super!Lepiej niż wykonanie twórców:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
modrooka Re: opole 15.06.07, 23:39 Wogólnie fajnie popatrzeć na nowe twarze (mimo iż nie wszyscy super). Wolę to niż ciągle ta sama gwardia, aż do znudzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
paszczak231 a kto wygrał koncert "premiery"??? 15.06.07, 23:46 A kto wygrał koncert PREMIERY???? Bo nie ogladalem do konca... Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: a kto wygrał koncert "premiery"??? 16.06.07, 00:35 Patrycja MArkowska-faktycznie najlepsza z premier, ale wybitnie wizualnie mi sie dzisiaj nie podobala:przefarbowana na blond+bezndziejny makijaz oczu+bimbalki prawie na wierzchu :-DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
evcia33 Re: a kto wygrał koncert "premiery"??? 17.06.07, 23:11 Właśnie A. Lubieniecka. a nie wiecie gdzie znalężć ten występ lub piosenkę w jej wykonaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
cari1 Re: opole 17.06.07, 23:52 Lubieniecka jest naprawde dobra, robi wrazenie. Z kolei Markowska....laska ma nijaki glos wiec nadrabia pokazujac cycki i tyle. Najgorsza porazka to Mietek Szczesniak - tluste , ulizane wlosy i ta tusza!!! Wyglada jak nadmuchany balon , ktory zaraz peknie:) Moim zdaniem poziom tego festivalu byl zenujacy. PS ;Zapomnialabym o Andrzejewicz...jej piosenka ,,niby-latino,, niezle mnie ubawila - najgorsi ludzie z Idola mieli lepsze mozliwosci wokalne niz ona. Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: opole 18.06.07, 00:24 nie ogladalam, ale pewnie przez najblizszy rok powtorki bede co miesiac;) slyszalam tylko z telewizora sasiadow ze spiewali "Cala sala spiewa z nami..." - czy nie bylo Opole?;) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: opole 18.06.07, 11:25 evcia33 napisała: > Jak sie Wam podobała piosenka Wilków w wykonaniu Anny > Lubienieckiej w Opolu. Moim zdaniem super!Lepiej niż wykonanie twórców:) Lubieniecka była o.k., ale dźwiękowca bym zabił! Dwa spartolone koncerty. Wczoraj już sobie odpuściłem.... Odpowiedz Link Zgłoś
evcia33 Re: opole 20.06.07, 00:02 A ja ponawiam pytanie: może ktoś wie gdzie znależć wykonanie tej piosenki przez A. Lubieniecka?jakaś strona? Odpowiedz Link Zgłoś