rudamiotla 16.06.07, 13:59 ide dzisiaj na ślub i wesele do koleżanki, sama bez osoby towarzyszącej i zastanawiam się ile dać jej kasy w kopercie zamiast prezentu...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kc_mc Re: ile w kopercie? 16.06.07, 14:04 No to szybko zaczelas sie zastanawiac :P Roznie ludzie daja, w zaleznosci od zasobu portfela. Jedni 200 zl, drudzy 500, a jeszcze inni wiecej ... Odpowiedz Link Zgłoś
rudamiotla Re: ile w kopercie? 16.06.07, 14:06 wcześniej nie miałam na to czasu:) Jak powiedzialam znajomym,ze chcę dac 200 zł to powiedzieli ,ze to za duzo skoro zostałam zaproszona solo... Odpowiedz Link Zgłoś
kalmia Re: ile w kopercie? 16.06.07, 14:38 zazwyczaj młodzi płacą ok 100-150 zł za osobę, ładnie byłoby dać chociaż tyle żeby się zwrócił swój talerzyk, jak dasz 150 zł to będzie spoko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: ile w kopercie? 16.06.07, 15:00 200 to to jest hojnie, mniej niz 100 dac nie wypada. Jednak nie przesadzaj z kwiatami-mlodzi dostaja ich tyle, ze nie ma jak nawet wyeksponowac w domu, nie ma tyle wazonow, tyle miejsca... Jedna elegancka roza z minimalnym przybraniem to maly koszt, a bedzie ozdoba kazdego bukietu. Pisze z wlasnego doswiadczenia panny mlodej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pradka Re: ile w kopercie? 16.06.07, 15:53 Moim zdaniem pomysl czy stac ciebje na taka kwote a nie inna sama wiesz. Ja mam tak ze dla mnie wazni sa goscie zaproszeni i o to chodzi .A ziarnko do ziarnka uzbiera sie miarka.Kazdy ma w swoim budzecie co moze ofiarowac. Ja to moe zdanie jak ktos kto do mnie nie przyjdzie bo.............. ja wiem Nie dzis to jutro kazdy kiedys ma swoj lepszy lub gorszy dzien i z finansami tez .Fajnie ktos mi powiedzial jeszcze nikt nie wie u kogo bedzie chleb jadl.Gora z gora sie nie zejdzie czlowiek z czlowiekiem tak. Odpowiedz Link Zgłoś
pradka Re: ile w kopercie? 16.06.07, 15:58 Witam pewno juz po weslu odczytalas post ,napisz jak sie bawilas pozdrawiam. Tez bym sie gdzies pobawila choc raz od nastu lat. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: ile w kopercie? 16.06.07, 16:11 przynajmniej tyle ile za Ciebie oni zaplaca w knajpie. Odpowiedz Link Zgłoś