kobieta.sama 18.06.07, 18:00 Jak zastopować uczucie do żonatego faceta ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obca1 Re: zajęty facet 18.06.07, 18:02 ograniczyć kontakt do minimum..najlepiej zupełnie Odpowiedz Link Zgłoś
asia96301 Re: zajęty facet 18.06.07, 18:04 ja sie zakochałaś, to sie tez odkochasz. Tylko smierć jest zawsze nieodwracalna. Ta mózgowa Odpowiedz Link Zgłoś
obca1 Re: zajęty facet 18.06.07, 18:06 haha..a ja uważam, że nie ma gwarancji odkochania ;) ale można nie pozwolić, żeby to uczucie sie rozwijało..trzeba je schować gdzieś głęboko i zajać się swoim wspaniałym życiem i związkiem z kimś nie_żonatym :) Odpowiedz Link Zgłoś
asia96301 Re: zajęty facet 18.06.07, 18:08 ja nie wyobrażam sobie, ze można do kogoś wzdychać skrycie przez 40 lat. Kiedyś do roboty trzeba isć, zakupy zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
obca1 Re: zajęty facet 18.06.07, 18:10 > ja nie wyobrażam sobie, ze można do kogoś wzdychać skrycie przez 40 lat. Kiedyś > > do roboty trzeba isć, zakupy zrobić a co za różnica czy skrycie wzdychasz czy właśnie tęsknisz do swojego mężczyzny, który czeka w domu? :) w tym drugim przypadku uczucie jest silniejsze..a zakupy robić trzeba ;) Odpowiedz Link Zgłoś
asia96301 Re: zajęty facet 18.06.07, 18:18 i w ramach tęsknoty trzeba sobie kieckę kupic, zeby miał w nagrodę śliczna kobietę. Za tą swoją tęsknotę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kalina.tt Re: zajęty facet 18.06.07, 18:19 obca1 napisała: > a co za różnica czy skrycie wzdychasz czy właśnie tęsknisz do swojego mężczyzny > , który czeka w domu? :) w tym drugim przypadku uczucie jest silniejsze..a zaku > py robić trzeba ;) A mnie się wydaje, ze w tym drugim przypadku uczucie może i jest silniejsze i prawdziwsze ale w przypadku pierwszym ODczucia mogą być większe. Temeratura uczuć na początku zawsze jest wyższa. Nic na szczęście nie trwa wiecznie, zacisnąć zęby i przeczakać to zauroczenie. Odpowiedz Link Zgłoś