Dodaj do ulubionych

zajęty facet

18.06.07, 18:00
Jak zastopować uczucie do żonatego faceta ?

Obserwuj wątek
    • obca1 Re: zajęty facet 18.06.07, 18:02
      ograniczyć kontakt do minimum..najlepiej zupełnie
    • asia96301 Re: zajęty facet 18.06.07, 18:04
      ja sie zakochałaś, to sie tez odkochasz. Tylko smierć jest zawsze
      nieodwracalna. Ta mózgowa
      • obca1 Re: zajęty facet 18.06.07, 18:06
        haha..a ja uważam, że nie ma gwarancji odkochania ;) ale można nie pozwolić, żeby to uczucie sie rozwijało..trzeba je schować gdzieś głęboko i zajać się swoim wspaniałym życiem i związkiem z kimś nie_żonatym :)
        • asia96301 Re: zajęty facet 18.06.07, 18:08
          ja nie wyobrażam sobie, ze można do kogoś wzdychać skrycie przez 40 lat. Kiedyś
          do roboty trzeba isć, zakupy zrobić
          • obca1 Re: zajęty facet 18.06.07, 18:10
            > ja nie wyobrażam sobie, ze można do kogoś wzdychać skrycie przez 40 lat. Kiedyś
            >
            > do roboty trzeba isć, zakupy zrobić

a co za różnica czy skrycie wzdychasz czy właśnie tęsknisz do swojego mężczyzny, który czeka w domu? :) w tym drugim przypadku uczucie jest silniejsze..a zakupy robić trzeba ;)
            • asia96301 Re: zajęty facet 18.06.07, 18:18
              i w ramach tęsknoty trzeba sobie kieckę kupic, zeby miał w nagrodę śliczna
              kobietę. Za tą swoją tęsknotę :-)
            • kalina.tt Re: zajęty facet 18.06.07, 18:19
              obca1 napisała:

> a co za różnica czy skrycie wzdychasz czy właśnie tęsknisz do swojego mężczyzny
              > , który czeka w domu? :) w tym drugim przypadku uczucie jest silniejsze..a zaku
              > py robić trzeba ;)

A mnie się wydaje, ze w tym drugim przypadku uczucie może i jest silniejsze i
              prawdziwsze ale w przypadku pierwszym ODczucia mogą być większe. Temeratura
              uczuć na początku zawsze jest wyższa.
              Nic na szczęście nie trwa wiecznie, zacisnąć zęby i przeczakać to zauroczenie.
    • grogreg Re: zajęty facet 18.06.07, 18:32
      Nogi do wiadra z zimna woda.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka