sharon_stone 13.06.03, 21:48 gdzie mozna zagrac, bez oplat¡??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anahella Re: scrabble 14.06.03, 11:53 sharon_stone napisała: > a ja w domu nie mam scrabble;) Ja tez nie mam, ale dobrze ze wywolalas temat:) Ciagle mysle o tym zeby sobie kupic ale jak juz jestem w centrum handlowym to ciagle zapominam. Moze nastepnym razem dzieki tobie nie zapomnie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
moniorek1 Re: scrabble 13.06.03, 22:57 sharon_stone napisała: > gdzie mozna zagrac, bez oplat¡??? Polecam www.kurnik.pl Jak raz tam wejdziesz to juz szybko nie wyjdziesz :)).Gre znajdziesz pod nazwa literaki.Zycze udanej zabawy a jak bedziesz kiedys chciala to mozemy sie umowic na partyjke :))) Odpowiedz Link Zgłoś
swebe Re: scrabble 14.06.03, 12:30 moniorek1 napisała: > sharon_stone napisała: > > > gdzie mozna zagrac, bez oplat???? > > > Polecam www.kurnik.pl Jak raz tam wejdziesz to juz szybko nie > wyjdziesz :)).Gre znajdziesz pod nazwa literaki.Zycze udanej zabawy a jak > bedziesz kiedys chciala to mozemy sie umowic na partyjke :))) ale na kurniku sa inne zasady niz na oryginalnym skrablu w graj. najlepiej w domu to fakt. ja uwielbiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
wild straszna gra :) 13.06.03, 23:26 nie wiem dlaczego ale zawsze jakoś... przegrywam... i te trzy literowe wyraziki... koszmarrr :) Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: scrabble 14.06.03, 00:04 A nie lepiej w brydża- dawno nie grałem i chętnie z kimś zagram na wp or na yahoo PS wspólny język:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
swebe Re: scrabble 14.06.03, 12:31 Sharon czy gralas pod tym nickiem na gazecie zanim nalozyli myta? Odpowiedz Link Zgłoś
ofiaralosu Re: scrabble 14.06.03, 14:55 www.zagraj.pl/game.jsp?gameid=8 - klikasz "zagraj" i grasz jako gość. Bez opłaty. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
sharon_stone dzieki 16.06.03, 17:49 probowalam na onecie ale tez jest obslugiwany przez platny cronix, sprobuje w kurniku. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
olinka_z_olinkowa Re: dzieki 16.06.03, 17:55 Ależ co też ty mówisz, właśnie teraz gram z tego adresu który podałam powyżej i nie zapłaciłam ani grosza. I tak gram od miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
sharon_stone Re: dzieki 16.06.03, 18:10 > Ależ co też ty mówisz, właśnie teraz gram z tego adresu który podałam powyżej > i nie zapłaciłam ani grosza. I tak gram od miesięcy. a moje konto przestaje byc aktywne w momencie kiedy chce zaczac gre, nie wiem o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś