biedulka 30.06.07, 09:29 to me! :) dzis nie bede skromna i pochwale sie, ze mam urodzinki zycze sobie mniej problemów sercowych :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trypel Re: Happy birthday.... 30.06.07, 09:33 no to alles gute zum geburtstag ;P Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Happy birthday.... 30.06.07, 09:39 pendecha napisała: > to ja ci kasy zycze!!! fiskalnej?? Odpowiedz Link Zgłoś
biedulka Re: Happy birthday.... 30.06.07, 09:40 trypel napisał: > pendecha napisała: > > > to ja ci kasy zycze!!! > > fiskalnej?? Odpowiedz Link Zgłoś
biedulka Re: Happy birthday.... 30.06.07, 09:41 biedulka napisała: > trypel napisał: > > > pendecha napisała: > > > > > to ja ci kasy zycze!!! > > > > fiskalnej?? ups za szybko kliknęłam :) każdy prezent dobry :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kotkaaaa Re: Happy birthday.... 30.06.07, 10:08 wszystkiego najlepszego moze w zwiazku z urodzinami zmien sobie nick na szczesliwa? po to, zeby nie przyciagac problemow, sercowych np.;) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Happy birthday.... 30.06.07, 11:17 biedulka napisała: > to me! :) > dzis nie bede skromna i pochwale sie, ze mam urodzinki Najlepszego!!!:))) > zycze sobie mniej problemów sercowych :) Może zrobimy zrzutę na Doppel Herz:D? W końcu musimy wzajemnie wspierać się w tej naszej małej społeczności forumowej;) Odpowiedz Link Zgłoś
wimx Re: Happy birthday.... 30.06.07, 14:11 Wow, ja tez mam dzisiaj! Wszystkiego naj naj naj dla nas!!! Odpowiedz Link Zgłoś
biedulka Re: Happy birthday.... 01.07.07, 08:55 spóźnione o jeden dzień ale szczere życzenia!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
frutinka Re: Happy birthday.... 30.06.07, 14:17 Oby Ci było fajnie każdego dnia!:) Odpowiedz Link Zgłoś
anisia25 Re: Happy birthday.... 01.07.07, 09:16 Wszystkiego naj naj naj!! Ja mam dzisiaj 25te urodziny i wlasnie siedze sama na lotnisku na drugim koncu swiata, popijajac bacardi z cola... i torche mi smutno, ze nie moge byc teraz wsrod swoich ;( Odpowiedz Link Zgłoś
biedulka Re: Happy birthday.... 01.07.07, 10:17 w takim razie przesyłam zyczenia dla kolejnego (bu)raczka :)))) Odpowiedz Link Zgłoś