rybcia44 30.06.07, 18:18 straciłam miłość faceta, który miał być moim mężem, był wszystkim, ale przez moje winy stracił siłe i wiarę w nas..mówi że mnie kocha ale potrzebuje czasu..ciężko mi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gina_rossi Re: co robić? 30.06.07, 19:55 rybcia44 napisała: > straciłam miłość faceta, który miał być moim mężem, był wszystkim, ale przez mo > je winy stracił siłe i wiarę w nas..mówi że mnie kocha ale potrzebuje czasu..ci > ężko mi No moze tej jego milosci jeszcze nie stracilas calkowicie...moze rzeczywiscie potrzebuje czasu na przemyslenie...nie wiem jak bardzo nabroilas... ale daj mu kilka dni... zostaw go na razie na tej samotnej gorze "mysliciela"... Wiem... takie czekanie jest straszne... znam to z autopsji... ale niekiedy to i jest dobre... Wiem..wiem Ty wrazenie, ze sie wewnetrznie wypalisz...chcesz juz natychmiast wyjasnic... a facet? no coz oni..potrzebuja czasu... Nie wiem, czy Ci obiecal ze sie u Ciebie zamelduje jak wszystko przemysli.. Jak obiecal - to na pewno zadzwoni... nawet za dwa tygodnie... ale zadzwoni.. Ja mam o tyle gorzej..ze to Niemiec i oni sa cholera taaaaaacy akuratni! Wszystko musi chodzic jak w zegarku... Odpowiedz Link Zgłoś