slicznotkaa 11.07.07, 16:23 Help proszę. Miałam przyznany numer NIP, ale nie mam żadnych dokumentów, na których mam ten numer, a jest mi potrzebny teraz. Jaki formularz muszę wypełnić, żeby dostą ten numer? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ansag Re: numer NIP 11.07.07, 16:25 Obawiam się, że będzie ciężko. Oryginał, który dostałaś z urzędu powinnaś mieć gdzieś schowany, bo później jest tylko kupa problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
vikii2 Re: numer NIP 11.07.07, 17:13 Idz do US ,moze podadza ,wez z soba dowod osobisty.A moze masz w PIT,jak rozliczaales sie? Odpowiedz Link Zgłoś
slicznotkaa Re: numer NIP 11.07.07, 17:40 Właśnie chodzi o to, że nie mam przy sobie żadnych dokumentów, ani PIT-ów, ani listu z US i w najbliższym czasie nie mam możliwości ich mieć. Mam jedynie US, do którego się jutro wybiorę. Odpowiedz Link Zgłoś
nadinka_nadinka Re: numer NIP 11.07.07, 18:25 W US składasz druk NIP-4 (wniosek o wydanie duplikatu nip) i po sprawie. Druk dostajesz na miejscu, urzednik ma obowiazek pomocy Ci go wypelnic. *** "Women need to be twice as good as men to be considered equal; fortunately, it's not that difficult." Odpowiedz Link Zgłoś
poranaherbate Re: numer NIP 11.07.07, 18:27 nie musisz nic wypeniac idziesz dos karbowki z dowowdem do wybranego pokoju skieruja Cie i Ci podadza:) Odpowiedz Link Zgłoś
poranaherbate Re: numer NIP 11.07.07, 18:28 a wiem to bo sama nie wiedzialam po roku jaki mam i psozlam legitymujesz sie dowem i Ci podaje zero problemu, naprawde Odpowiedz Link Zgłoś
slicznotkaa Re: numer NIP 11.07.07, 18:36 Dzięki za odpowiedzi:)) Mam nadzieję, że u mnie w US też panują takie zasady:) Odpowiedz Link Zgłoś