mala_mee 18.07.07, 15:38 Pizzę bym zjadła. Nie mogę się zdecydować gdzie mam po nią pojechać. Help, bo dzisiaj juz muszę zjeść obiad. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zwroclawianka Re: Informacja wrocławska (potrzebna) 18.07.07, 15:44 mala_mee napisała: > Pizzę bym zjadła. > Nie mogę się zdecydować gdzie mam po nią pojechać. > Help, bo dzisiaj juz muszę zjeść obiad. no różne próbowałam.. mi najlepiej podchodzi pizza hut.. inne raz lepsze raz gorsze-ale ja jakąś znawczynią ani wielbicielką pizzy nie jestem. ponoć dobra jest w Oregano. a ja i tak polecam chińczyka :) i kim ngan na Widok :) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Informacja wrocławska (potrzebna) 18.07.07, 15:49 Wiesz, pierwsza myśl, była, że pizza. I koniec. chińczyka chętnie bym zjadła, ale nie dzisiaj. Dzisiaj musi być pizza. Mówisz o Oregano na Kuźniczej? Czy jest gdzieś jeszcze? Czy nie ma jakiejś filii pod wiaduktem na Bogusławskiego?? Odpowiedz Link Zgłoś
zwroclawianka Re: Informacja wrocławska (potrzebna) 18.07.07, 15:53 www.oregano.com.pl/html/kontakt.html ano wychodzi, że ma filię Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Informacja wrocławska (potrzebna) 18.07.07, 15:54 Już wcześniej znalazłam tą stronę ale mi się nie otwiera... Chciałam zobaczyć co mają a tak... I co ja mam glodna zrobić... Odpowiedz Link Zgłoś
zwroclawianka Re: Informacja wrocławska (potrzebna) 18.07.07, 15:57 menu mi się też nie otwiera :( Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Informacja wrocławska (potrzebna) 18.07.07, 15:57 Ale przynajmniej mam telefon tam na Bogusławskiego. Będę miała obiad :))) Odpowiedz Link Zgłoś
zwroclawianka Re: Informacja wrocławska (potrzebna) 18.07.07, 16:00 mala_mee napisała: > Ale przynajmniej mam telefon tam na Bogusławskiego. > Będę miała obiad :))) smacznego życzę. a mi ślinka cieknie teraz :) daj znać, jeśli będzie paskudna:) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Informacja wrocławska (potrzebna) 18.07.07, 16:01 Tak źle mi życzysz??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
zwroclawianka Re: Informacja wrocławska (potrzebna) 18.07.07, 16:03 mala_mee napisała: > Tak źle mi życzysz??? > :))) wręcz przeciwnie, b. dobrze Ci życzę :) jak będzie paskudna to mniej zjesz, będziesz zdrowsza i takie tam :) a serio, gdybyś zaczęła się rozpływać w pochwałach i opisywać smak to chyba ślinotok zaświniłby mi całe biurko. a ono i tak nie wygląda za dobrze.. Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Informacja wrocławska (potrzebna) 18.07.07, 16:05 Heheheh, o wszystkim pomyslisz :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Informacja wrocławska (potrzebna) 18.07.07, 15:55 No, udało się :)))) Odpowiedz Link Zgłoś