Dodaj do ulubionych

Spotkać byłego

19.07.07, 20:36
Dziewczyny, nie wiem jak Wy ale mam z tym problem. To straszne dla mnie
spotkać byłego na ulicy (byłą miłość mniej, po prostu faceta, z którym było
się w łóżku) idąc z moim obecnym, teraz już mężem. Jak Wy to odbieracie?

Ja się wtedy strasznie stresuję, wstydzę, że byłam z tym kimś w łóżku i
zawsze mam wrażenie, że jak mówi mi cześć to wszyscy łącznie z moim mężem
podejrzewają, co nas łączyło. Okropne.
Obserwuj wątek
    • obca1 Re: Spotkać byłego 19.07.07, 20:41
      To straszne dla mnie
      > spotkać byłego na ulicy (byłą miłość mniej, po prostu faceta, z którym było
      > się w łóżku) idąc z moim obecnym, teraz już mężem. Jak Wy to odbieracie?

nie mam takich doświadczeń :)

> Ja się wtedy strasznie stresuję, wstydzę, że byłam z tym kimś w łóżku

jak można się tego wstydzić? ten mężczyzna dał Ci przecież wiele szczęśliwych chwil..był kimś bardzo ważnym
      sytuacja pewnie trochę krępująca..zwłaszcza, że obecny partner raczej nie wie kim jest ta osoba..z kolei uświadamiać go troszkę dziwnie..
      ale można na to popatrzeć z innej strony.. czy byłabyś zła gdyby obok przeszła była Twojego partnera? to już tylko przeszłość..każdy ma jakąś :)
    • esquisse Re: Spotkać byłego 19.07.07, 20:41
      Dlaczego ukrywasz swoich bylych prze mezem? tak z ciekawosci pytam;)
    • naga_bron Re: Spotkać byłego 19.07.07, 20:45
      ja tak nie mam...nawet jak ide ze swoim mezczyzna i spotykam bylego to nie mysle
      wtedy o tym jak z tamtym kiedys spalam..jak bylo w zwiazku..jedyne co mi moze
      przemknac przez umysl wtedy zwiazanego z bylym to, to ze cieze sie ze z nim juz
      nie jestem bo dzieki temu jestem teraz szczesliwa z moim kochaniem :)

tym bardziej nie widze powodu zeby sie czegos wstydzic spotykajac bylego na
      drodze...bylo minelo i czesc :)
      • raki2 Re: Spotkać byłego 19.07.07, 20:55
        mam chore podejście do tego. Wstydzę się chyba sama przed sobą
        • naga_bron Re: Spotkać byłego 19.07.07, 21:01
          no nie wiem..moze zalujesz tego ze bylas kiedys z kims takim? wiesz tak mysle ze
          jakbym spotkala kiedys na ulicy swojego pierwszego (mowie o seksie) a byl to
          bardzo nieodpowiedzni czlowiek to moze tez byloby mi glupio..wstydzilabym sie
          przed soba ze z kims takim sie przespalam..ale to dlatego ze gdybym mogla cofnac
          czas to bym drugi raz tego nie zrobila..ale juz z drugim bylym (ktory nota bene
          okazal sie strasznym chu..m) nie mialabym takich wewnetrzntch przezyc
          negatywnych..byloby mi obojetne to ze go spotkalam..przeszlosc to przeszlosc nie
          ma co do tego wracac..nie warto i szkoda zycie na zalowanie tego co bylo:)
          • raki2 Re: Spotkać byłego 19.07.07, 21:16
            Jest dokładnie tak jak napisałaś, z tym że przed totalnym ch...m odczuwam
            zażenowanie, że dałam się wych...ć.
            • naga_bron Re: Spotkać byłego 19.07.07, 21:21
              no to nie martw sie :) wszystko z Toba wporzadku :) poprostu czujesz sie zle ze
              przespalas sie z kims z kim teraz bys w zyciu tego nie zrobila. radze
              zaakceptowac fakt ze kazdy popelnia w zyciu bledy..na ktorych najwazniejsze zeby
              sie uczyc:)

nastepnym razem jak go spotkasz to pomysl sobie ze on byl jest i bedzie ch....m
              ktory na ciebie nie zasluguje i teraz moze sobie co najwyzej popatrzec jaka
              jestes szczesliwa i co stracil :)
    • pedro60 Re: Spotkać byłego 19.07.07, 21:30
      troche Cie rozumiem.Rozne bywaja sytuacje.Na pocieszenie moge Ci powiedziec,ze
      ja spotykam swoja byla dosyc czesto, ze wzgledu na to,ze mieszkamy w stosunkowo
      malym miescie.Na dodatek, ona przyjechala do tego miasta dla mnie (ale otrzymala
      wlasne mieszkanie),a po kilku miesiacach sprowadzila sobie innego faceta i z
      dnia na dzien to on wyladowal w jej lozku.
      Co czuje? Niesmak ale i pogarde.Na wszelki wypadek traktuje ja tak, jakbysmy sie
      nigdy nie znali.On wie o mnie i zna sytuacje,choc ona probowala sprzedac mu
      rozne bajeczki.Rzecz dzieje sie za granica,wiec jestesmy na jezykach calej
      obecnej tu Polonii.
    • qw994 Re: Spotkać byłego 19.07.07, 21:49
      Zupełnie nie rozumiem, o co ci chodzi :) Ja bym czerpała wręcz z tego jakąś
      perwersyjną przyjemność ;)
      • paulina.galli Re: 21.07.07, 14:21
        Spotkać byłego......... BEZCENNE :):):)
        A tak naprawde - jesli jest chlopina moim BYLYM - to nie mam jakis wiekszych
        przemyslec dot. jego osoby.
        Ok- nie powiem ze spotykajac go np. z nienacka na ulicy spojrzalabym z taka
        sama obojatnoscia jak na 100 innych przechodniów...bo to pewnie nie prawda -
        ale na pewno nie bylo by zdenerwowania :)
        Chyba w pierwszym ulamku sekundy zastanowilabym sie czy "ładnie"
        wygladam :):):)
    • skocz-mi Re: Spotkać byłego 21.07.07, 16:10
      jak nic twój mąż ma mniejszego fiutka - ale wiecej kasy, a ty po prostu lecisz
      na byłego bo marzy cie sie żeby sie ktos w koncu wyruchal po nerki
    • virtual_woman Re: Spotkać byłego 21.07.07, 16:44
      raki2 napisał:

> Dziewczyny, nie wiem jak Wy ale mam z tym problem. To straszne dla mnie
      > spotkać byłego na ulicy (byłą miłość mniej, po prostu faceta, z którym było
      > się w łóżku) idąc z moim obecnym, teraz już mężem. Jak Wy to odbieracie?

Nie mam z tym problemu :) Swoich byłych widuję bardzo często, czasem jest to
      zwykłe "cześć" czasem przystaniemy i porozmawiamy :) Co było to było, nie widzę
      powodu żeby się fochać do końca życia. Często ich też widuję idąc właśnie z
      mężem :)

> Ja się wtedy strasznie stresuję, wstydzę, że byłam z tym kimś w łóżku i
      > zawsze mam wrażenie, że jak mówi mi cześć to wszyscy łącznie z moim mężem
      > podejrzewają, co nas łączyło. Okropne.

Nie stresuję się i nie wstydzę, że byłam z tym a nie innym człowiekiem w łóżku.
      Mój mąż nie musi podejrzewać co mnie z nimi łączyło, bo On wie ;)

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka