doktorowa71 23.06.03, 11:56 co robić, wymarzyłam sobie, że rok po studiach urodzę pierwsze dziecko... Siedzę w domu sama i nie wiem co ze sobą zrobić. Jem, oglądam seriale i marzę o Wielkiej Miłości... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorotka1970 Re: mam 32 lata i nie mam męża 23.06.03, 11:57 Wyjdz z domu :-)) -------- Swiat lubi ludzi, ktorzy lubia swiat Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: mam 32 lata i nie mam męża 23.06.03, 11:59 Jednak coś trzeba zrobić, zeby tego męża jakoś poznać. Może on też gdzieś siedzi ukryty i czeka właśnie na Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
krystian32 Re: mam 32 lata i nie mam męża 23.06.03, 12:04 Ale doktorowa to brzmi tak jakbys miala meza, cos mi tu nie gra? A ile masz lat? Tyle ile w nicku? Odpowiedz Link Zgłoś
doktorowa71 Re: mam 32 lata i nie mam męża 23.06.03, 12:13 Kurcze,nie muszę się chyba z loginu tłumaczyć :). Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_supermana Re: mam 32 lata i nie mam męża 23.06.03, 12:29 doktorowa71 napisała: > Kurcze,nie muszę się chyba z loginu tłumaczyć :). No właśnie, ja też nie zamierzam ;) A co do tematu, to ja mam 23 lata, nie mam chłopaka od 2,5 roku i też się zadręczam bo boję się zostać starą panną. Co robić??? Zamieszczałam anonsy w internecie, ale odpowiadają mi sami zboczeńcy... Powoli tracę nadzieję... :( Odpowiedz Link Zgłoś
doktorowa71 Re: mam 32 lata i nie mam męża 23.06.03, 12:43 Nie radzę internetu. Na moje anonsy odpowiadali tylko ŻONACI!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
livia Re: mam 32 lata i nie mam męża 23.06.03, 13:34 A ja właśnie w necie znalazłam Wielką Miłość!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anni Re: mam 32 lata i nie mam męża IP: 217.11.141.* 23.06.03, 17:09 tez znam taka, utrzymuje go teraz , gotuje, sprzata, placi za zachcianki i tyra na dwoch etatach brala co chciala ale z desperacji i teraz zaluje ze nie moze poszalec z kumpelami jej nastepny super wybor to dziecko ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anni Re: mam 32 lata i nie mam męża IP: 217.11.141.* 23.06.03, 16:55 ty juz jestes stara panna hahahhahahahahhaha Odpowiedz Link Zgłoś
olinka_z_olinkowa Re: mam 32 lata i nie mam męża 23.06.03, 12:05 doktorowa71 napisała: > co robić, wymarzyłam sobie, że rok po studiach urodzę pierwsze dziecko... > Siedzę w domu sama i nie wiem co ze sobą zrobić. Jem, oglądam seriale i marzę > o Wielkiej Miłości... Na pewno JEDZENIE przed telewizorem to nie jest rozwiązanie.... Nie wiem jakie jest, bo sama też nie mam męża, ale JEDZENIE to na pewno jest pomyłka. Mówię Ci to teraz, z nadzieją, że nie jest jeszcze za późno i że nie obudzisz sie za jakiś czas z serialowego amoku z... kilogramami, których nigdy wiecej już nie dasz rady się pozbyc. Rób coś dziewczyno, sport uprawiaj zamiast jeść przed telewizorem. Błagam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wera Re: mam 32 lata i nie mam męża IP: *.acn.waw.pl 23.06.03, 12:08 nawet nie wiesz, jaką jesteś szczęściarą:)) Odpowiedz Link Zgłoś
dorotka1970 Re: mam 32 lata i nie mam męża 23.06.03, 12:11 Eeeee tam... Mi fajnie z mezem :-) -------- Swiat lubi ludzi, ktorzy lubia swiat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea14 Re: mam 32 lata i nie mam męża IP: 193.59.192.* 23.06.03, 12:10 zapisz się do klubu sportowego, ćwicz. Może tam kogoś spotkasz... Odpowiedz Link Zgłoś
doktorowa71 Re: mam 32 lata i nie mam męża 23.06.03, 12:14 Chyba napakowanego mięśniaka. Albo żonatego Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: mam 32 lata i nie mam męża 23.06.03, 12:16 Może są u Was jakieś kluby? U nas np. jest fotograficzny, plastyczny. Są tam też kawalerowie. A do kościoła uczęszczasz? A moze przez gazetę? Odpowiedz Link Zgłoś
dorotka1970 Re: mam 32 lata i nie mam męża 23.06.03, 12:16 A gdzie szukalas tej milosci? Moze nie w tej bajce? :-) Serio, nie zalamuj sie. Ale sama nie przyjdzie, tak latwo to nie ma... :-) -------- Swiat lubi ludzi, ktorzy lubia swiat Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: mam 32 lata i nie mam męża 23.06.03, 12:35 Może do kogoś przyszła sama, ale nie słyszałam o takim przypadku, masz rację Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axe Re: mam 32 lata i nie mam męża IP: *.a2000.nl 23.06.03, 12:45 A z wizualizacja juz probowalas? Wylacz telewizor, odstaw jedzenie, poloz sie na kanapie. Zrelaksuj sie, lez sobie spokojnie, zamknij oczy, oddychaj gleboko przez pare minut i pomysl jakiego goscia chcialabys spotkac. Jaki ma byc? Ustal dokladnie co bys chciala, jakie cechy odpowiadaja ci najbardziej. Wyobraz sobie, ze go spotykasz i jest fajnie. Wyobraz sobie co bys chciala z nim robic. Poczuj sie z tym dobrze i pozostan w przekonaniu, ze na to zaslugujesz. Specjalisci od wizualizacji mowia, ze w ciagu dwoch tygodni powinno zadzialac. Odpowiedz Link Zgłoś
mleczna_dolina Re: mam 32 lata i nie mam męża 23.06.03, 12:41 Naucz się uwodzić mężczyzn. Pokaż klasę. Otwórz umysł. Odpowiedz Link Zgłoś
doktorowa71 Re: mam 32 lata i nie mam męża 23.06.03, 12:42 Ok, jak taka mądra jesteś to powiedz jak Tobie to wychodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_supermana Re: mam 32 lata i nie mam męża 23.06.03, 12:43 Własnie, ja też chętnie przeczytałabym... Odpowiedz Link Zgłoś
krystian32 Re: mam 32 lata i nie mam męża 23.06.03, 12:44 Hej, dziewczyno, kiedys uslyszalem kultowy tekst, ktory moze sie Tobie przydac: Sama jestes, bo d..py nikomu nie dalas. Bez obrazy. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian32 Re: mam 32 lata i nie mam męża 23.06.03, 12:51 Widocznie nie temu, co trzeba:))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
doktorowa71 Re: mam 32 lata i nie mam męża 23.06.03, 12:59 teraz to i tak żadna różnica :) Odpowiedz Link Zgłoś
mleczna_dolina Re: mam 32 lata i nie mam męża 23.06.03, 12:52 Pobierałam w tym celu nauki. A poza tym nie szukam męża, gdyż jest to sprzeczne z moją wizją świata. Może dlatego nie narzekam na brak mężczyzn wokół siebie. Może powinnaś zacząć medytować ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alla Re: mam 32 lata i nie mam męża IP: *.a2000.nl 23.06.03, 12:55 Albo sie ma dryg do uwodzenia, albo sie nie ma. Nie ma regul. Jedyne co warto to pracowac nad wlasnym stylem DOSKONALEGO SAMOPOCZUCIA WE WLASNEJ SKORZE. To dodaje seksapilu niesamowicie. Zadne tam triki sie nie umywaja. Nawet w rozmiarze 44 mozna wygladac seksownie i ruszac sie jak nimfa. Wyeksponuj mocne strony (duze dekolty, albo krotkie spodniczki - nigdy jedno i drugie na raz - bo przeciez chodzi o meza, nie o faceta na jedna noc). Musze powiedziec, ze lapanie meza to fajne zajecie. Sama mialam kilku wiec wiem. Na poczatku troche frustrujace, bo sie rzuca przynete i sie nie wie, czy zlapie czy nie. Ale jak lapie, to dobrze, potem tylko troche podciagnac i jest. Zajecie to wymaga jednak duzego poczucia wlasnej wartosci i z wygladem zewnetrznym ma niewiele wspolnego. Oczywiscie lepiej wygladac lepiej niz gorzej, ale nie przesadzajmy. Liczy sie spryt. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian32 Re: mam 32 lata i nie mam męża 23.06.03, 13:00 Jak czytam takie wypowiedzi to mi sie smiac chce. Glebokie dekolty, krotkie spodniczki. Dziewczyno! To juz nie dziala na facetow. Wnetrze sie liczy? I o jakim sprycie mowisz!?????? Naprawde, zal mi tych Twoich mezow. Odpowiedz Link Zgłoś
maly.ksiaze Re: cha cha cha 23.06.03, 14:11 Wewnętrzne wnętrze. Po *tym* warto razem zjeść śniadanie - a to nie zawsze takie łatwe. Nie przekreślaj żonatych jako znajomych. Oni miewają kolegów. Nikt jeszcze nie poznał nikogo interesującego przed telewizorem. A odwiedzając znajomych - owszem. Pozdrawiam, mk. Odpowiedz Link Zgłoś
dooshek mam niewiele mniej.... 23.06.03, 12:51 ale nie mam zamiaru lezec rozlozona na lopatki i patrzec jak mi zycie przez palce ucieka. Nie jestem sama, to fakt... ale jak na razie mam zero w rubryce: wlasna rodzina czyli maz i dziecko. i patrzac obiektywnie to male szanse zeby to sie zmienilo, ale czy o ciekawym zyciu przesadza obraczka i pieluchy? owszem, kobieta wtedy wlasnie sie czuje najbardziej spelniona, ale jesli zycie nam sie tak a nie inaczej ulozylo to coz.... nie ma co sobie wlosow rwac...a lezenie przed telewizorem nic nie da! podjadanie tez nie! co najwyzej, wiekszego dola, a to chyba nie o to chodzi. wyjscie do ludzi jest najlepszym sposobem na poznanie kogos. net tez jest w tym wzgledzie doskonaly. i nie trzeba od razu zakladac watku pt "jestem sama, szukam meza" wystarczy poznac ciekawych ludzi, i np spotkac sie z nimi. swiat jest maly. trzeba sie tylko dac poznac! pzdr serdecznie i trzymam kciuki za powrot do zywych:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkrótce wolna Re: mam 32 lata i nie mam męża IP: *.acn.pl 23.06.03, 12:51 Już nie mogę się doczekać, by dostać wreszcie rozwód! Liczę tygodnie. Mam po dziurki w nosie mojego pożal się Boże męża. I nie mówcie, że widziały gały, co brały. Siedem lat temu to był zupełnie inny człowiek, a teraz niestety - dno. Ale już nie długo. I żadnych ślubów więcej! Jeśli związek - to bez papierów. Odpowiedz Link Zgłoś
chooligan Re: mam 32 lata i nie mam męża 23.06.03, 13:18 Gość portalu: wkrótce wolna napisał(a): > I żadnych ślubów więcej! Jeśli związek - to bez papierów. Szybko zmienisz zdanie (o papierkach). Juz własciwie zmieniłas zdanie. Rozwodzisz sie ale nie zamykasz furtki. A co dopiero za rok, dwa. Zalożę sie że spotkach fajnego faceta, oczywiście wskoczysz mu do łóżka, potem ci będzie głupio, ale i tak coraz częściej będziesz sie z nim widywać. Pełna niepokoju, niepewności. W końcu zamieszkacie razem. I pierwsza awantura: własnie o to że nie chce się z tobą ożenić! A on odpowie: "jeśli związek - to bez papierów, tak sie umawialismy" Wtedy stracisz poczucie bezpieczeństwa. Za 2 lata rozejdziecie się, po 45-tej kłótni. Odpowiedz Link Zgłoś
joaska666 Re: mam 32 lata i nie mam męża 23.06.03, 12:54 Ja swojego Staśka poznałam na koncercie Kata w "remoncie" w 1984. Porządny chłop. I wcale nie przeszkadza mi ten krucyfiks wytatuowany po środku czoła. Stasiek musiał chyba wtedy stac na głowie, jak mu to robili, bo krzyzyk jest odwrócony. Tylko czasami jak chodzi, to potyka sie o swoje włosy, bo troche mu juz urosły od tego 1984 r. No i lubi zwierzęta - ma np. całą masę koszulek z kozłem, a po podwórku to cały czas ugania się za kotami. Odpowiedz Link Zgłoś
doktorowa71 Re: mam 32 lata i nie mam męża 23.06.03, 12:58 nie lubię muzyki heavy-metalowej...Chociaż byłam ostatnio na koncercie Łez ,ale tam same pary przychodzą Odpowiedz Link Zgłoś
joaska666 Re: mam 32 lata i nie mam męża 23.06.03, 13:00 ja tez nie. poszlam tam tylko rwac facetów. ale łzy to tez chyba hevy metal. Odpowiedz Link Zgłoś
doktorowa71 Re: mam 32 lata i nie mam męża 23.06.03, 13:02 no wiem, że heavy. Rzadko chodzę na takie koncerty,bo tam dziwni faceci przychodzą. Nie lubię facetów z długimi włosami... Odpowiedz Link Zgłoś
joaska666 Re: mam 32 lata i nie mam męża 23.06.03, 13:11 Wystarczy troche cierpliwości. Kazdy facet łysieje i te długie włosy i tak mu w końcu wypadną. Odpowiedz Link Zgłoś
doktorowa71 Re: mam 32 lata i nie mam męża 23.06.03, 13:12 Pomyśl o tych włosach w całym domu, w łazience, brrrr! A w ogóle, o czym gadamy, jak nie mam faceta ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
joaska666 ale jakbys juz miała to.... 23.06.03, 13:24 będziecie musieli po prostu podzielić się rolami: on sprząta swoje włosy, a Ty swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
doktorowa71 Re: ale jakbys juz miała to.... 23.06.03, 14:06 :)))))))))))))).ale się uśmiałam.Szkoda Joasiu, że nie jesteś facetem :). Genialna logika :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolyta Re: mam 32 lata i nie mam męża IP: *.bct.bellsouth.net 23.06.03, 14:12 No ale to jest wlasnie straszne, jak dlugowlosy lysieje (i nie przyjmuje tego do wiadomosci), wyglada wtedy jakby mu sie peruka na potylice zsunela... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: mam 32 lata i nie mam męża 23.06.03, 15:15 Skończyłaś studia, więc i krąg znajomych się okroił. Dotychczasowi znajomi, których masz zazną zakłądać rodziny, coraz mocniej pracują – możliwość poszerzania grona swych znajomych staje się utrudniona. Dlatego tak wiele nowych znajomości – to z pracy i internetu. Zacznij gdzieś wychodzić, odkurz znajomości z koleżankami / przyjaciółkami, wyjdźcie gdzieś razem. Pozdrawiam janek Odpowiedz Link Zgłoś
dorotka1970 Re: mam 32 lata i nie mam męża 23.06.03, 15:55 A ty w ogole masz jakies zainteresowania poza checia posiadania mezczyzny w domu? Bo jak nie, to moze warto zaczac od tego, a maz sie sam przyplacze, tak przy okazji :-) -------- Swiat lubi ludzi, ktorzy lubia swiat Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: mam 32 lata i nie mam męża 23.06.03, 16:05 po co ci maz? zle ci jest? siedzisz sobie w domku, ogladasz seriale i masz wszystko gdzies. zyc nie umierac. poza tym, nie oszukujmy sie. nie masz szans na znalezienie porzadnego meza bo jest to typ niezmiernie rzadko wystepujacy w naturze i trzeba miec ogromny mikrospkop aby go znalezc. masz mikroskop? nie masz. no widzisz. daj spokoj, zaraz sie zacznie klan... doktorowa71 napisała: > co robić, wymarzyłam sobie, że rok po studiach urodzę pierwsze dziecko... > Siedzę w domu sama i nie wiem co ze sobą zrobić. Jem, oglądam seriale i marzę > o Wielkiej Miłości... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dafnia Re: mam 32 lata i nie mam męża IP: *.dip.t-dialin.net 23.06.03, 16:16 doktorowa71 napisała: > co robić, wymarzyłam sobie, że rok po studiach urodzę pierwsze dziecko... > Siedzę w domu sama i nie wiem co ze sobą zrobić. Jem, oglądam seriale i marzę > o Wielkiej Miłości... ojj to bedzie trudno... polscy mezczyzni samotni po 30 to najczesciej: - mamisynkowie siedzacy na garnuszku u mamy i nie umiejacy nic zrobic - zyciowi nieudacznicy nie grzeszacy ani uroda, ani rozumem ani umiejetnosciami - cwaniacy co traktuja kobiety przedmiotowo bo sie kiedys zawiedli i teraz cenia sobie wolne zwiazki, udaja cool bojkow - wdowcy, ktorzy zmarla malzonke wkladaja w obrazek, a trudno konkurowac ze zmarlym, jeszcze trudniej zyc w cieniu swietej malzonki - jeszcze sa takie mniejszosci jak rozni dewiacji, zboczency, homoseksualisci, impotenci - w najgorszym przypadku mozesz spotkac kombinacje kilku wariantow to wnioski wyciagniete z doswiadczen poszukiwan mojej 30 letniej samotnej siostry i jej 2 rownie samotnych 30 letnich przyjaciolek :=) no ale glowa do gory, noz widelec sie uda Odpowiedz Link Zgłoś
dorotka1970 Re: mam 32 lata i nie mam męża 23.06.03, 16:22 Gość portalu: dafnia napisał(a): > ojj to bedzie trudno... > polscy mezczyzni samotni po 30 to ... A kto tu mowi o Polakach? Po co sie ograniczac :-) -------- Swiat lubi ludzi, ktorzy lubia swiat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bj Rnie mam męża IP: 155.37.231.* 23.06.03, 17:27 doktorowa71 napisała: > co robić, wymarzyłam sobie, że rok po studiach urodzę pierwsze dziecko... > Siedzę w domu sama i nie wiem co ze sobą zrobić. Jem, oglądam seriale i marzę > o Wielkiej Miłości... 4 lata ogolniaka , 6 lat sudiow to 10 lat bylas w zenskiej klasie nie mialas kolegow a moze cos jest z toba nie tak - ze nikt sie toba nie zainteresowal albo nie potrafilas kogos zainteresowac soba Odpowiedz Link Zgłoś
dorotka1970 Re: Rnie mam męża 23.06.03, 17:29 Ale moze to jej nikt nie zainteresowal? Przeciez napisala, ze czeka na milosc, a nie na pierwszego, ktory ja zechce... -------- Swiat lubi ludzi, ktorzy lubia swiat Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 a po cholere, ci maz.................... 23.06.03, 17:38 jestem szczesliwym wolnym ptaszkiem, ktory zadnej babolinie, na dluzej, sie nie dal:) Odpowiedz Link Zgłoś
twe_marzenie Re: mam 32 lata i nie mam męża 23.06.03, 22:59 Ja na przykład mam męża, ale powoli mnie nudzi, a poza tym nie ma kasy. No to chyba czas, żebym coś z tym zrobiła, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta dojrzala Re: mam 32 lata i nie mam męża IP: *.acn.pl 23.06.03, 23:12 napisze jutro bo dzis jestem pijana Odpowiedz Link Zgłoś
twe_marzenie Re: mam 32 lata i nie mam męża 23.06.03, 23:16 Gość portalu: kobieta dojrzala napisał(a): > napisze jutro bo dzis jestem pijana A jak wytrzeźwiejesz to będziesz miała męża? A co zrobisz jak on wytrzeźwieje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ax Re: mam 32 lata i nie mam męża IP: *.proxy.aol.com 24.06.03, 04:35 doktorowa71 napisała: > co robić, wymarzyłam sobie, że rok po studiach urodzę pierwsze dziecko... > Siedzę w domu sama i nie wiem co ze sobą zrobić. Jem, oglądam seriale i marzę > o Wielkiej Miłości... spojrz na pelna polowke szklanki z woda a nie na te pusta... nie sypie ci sie malzenswo, nie masz meza ktory cie zdradza, jestes zdrowa a co do marzen to lepiej w szarej rzeczywistosci znalezc cos intresujacego niz probowac dopasowac ja do nie zawsze rozsadnych marzen Odpowiedz Link Zgłoś