nutopia 25.07.07, 14:09 zabrakło mi czystych kubków do kawy po prostu wszystkie sa brudne bardzo dziwna sytuacja nieprawdopodobna <kręci głową> mam umyć??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mala_mee Re: bardzo dziwna sytuacja 25.07.07, 14:12 A mozę skoczysz kupić jakiś ładny nowy?? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: bardzo dziwna sytuacja 25.07.07, 14:16 mala_mee napisała: > A mozę skoczysz kupić jakiś ładny nowy?? mam zakaz wychodzenia z domu:( Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: bardzo dziwna sytuacja 25.07.07, 14:17 To ja Ci podrzucę jakiś nowy ładny. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: bardzo dziwna sytuacja 25.07.07, 14:26 mala_mee napisała: > To ja Ci podrzucę jakiś nowy ładny. z napisem? Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: bardzo dziwna sytuacja 25.07.07, 14:33 A co chcesz żeby było??? LOVE i serduszka??? Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: bardzo dziwna sytuacja 25.07.07, 14:22 nutopia napisała: > mala_mee napisała: > > > A mozę skoczysz kupić jakiś ładny nowy?? > > > mam zakaz wychodzenia z domu:( A na Allegro? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: bardzo dziwna sytuacja 25.07.07, 14:28 lupus76 napisał: > nutopia napisała: > > > mala_mee napisała: > > > > > A mozę skoczysz kupić jakiś ładny nowy?? > > > > > > mam zakaz wychodzenia z domu:( > > A na Allegro? sprawdzałam musiałabym czekać 3 dni 3 dni bez kawy=zgon Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: bardzo dziwna sytuacja 25.07.07, 14:15 Nie, użyj jednego brudnego, a resztę wystaw na pożarcie mrówkom :) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: bardzo dziwna sytuacja 25.07.07, 14:17 qw994 napisała: > Nie, użyj jednego brudnego, a resztę wystaw na pożarcie mrówkom :) właściwie mam jeszcze jakieś filiżanki ale ja kawę z kubka wolę <wzdycha> Odpowiedz Link Zgłoś
palya Re: bardzo dziwna sytuacja 25.07.07, 14:17 jesteś śmieszna, w dodatku kopiujesz czyjeś tematy..nie potrafisz wymyślić własnch...żałosne.. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: bardzo dziwna sytuacja 25.07.07, 14:26 palya napisała: > jesteś śmieszna, w dodatku kopiujesz czyjeś tematy..nie potrafisz wymyślić > własnch...żałosne.. i brzydka jestem i celulitis mam <smarka w chusteczkę> Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: bardzo dziwna sytuacja 26.07.07, 07:38 nutopia napisała: > palya napisała: > > > jesteś śmieszna, w dodatku kopiujesz czyjeś tematy..nie potrafisz wymyśli > ć > > własnch...żałosne.. > > i brzydka jestem i celulitis mam > <smarka w chusteczkę> I na dodatek zasmarkana... Kawy? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: bardzo dziwna sytuacja 25.07.07, 14:29 alpepe napisała: > wypij ze słoika :-) słoik zajęty jeszcze przez ogórki mojej mamy Odpowiedz Link Zgłoś
obca1 Re: bardzo dziwna sytuacja 25.07.07, 14:21 > mam umyć??? może je zaczarujesz wzrokiem i same się umyją :) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: bardzo dziwna sytuacja 25.07.07, 14:30 obca1 napisała: > > mam umyć??? > > może je zaczarujesz wzrokiem i same się umyją :) to działa tylko na facetów :) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: bardzo dziwna sytuacja 25.07.07, 14:35 Myją się jak urok rzucisz??? To ja chyba się jednak zdecyduję na mieszkanie z koleżanką... Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: bardzo dziwna sytuacja 25.07.07, 14:30 nutopia napisała: > zabrakło mi czystych kubków do kawy > po prostu wszystkie sa brudne > bardzo dziwna sytuacja > nieprawdopodobna > <kręci głową> > mam umyć??? Żartujesz? Napisz do męża żeby wracając z pracy kupił jednorazowe;P Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: bardzo dziwna sytuacja 25.07.07, 14:31 izabellaz1 napisała: > nutopia napisała: > > > zabrakło mi czystych kubków do kawy > > po prostu wszystkie sa brudne > > bardzo dziwna sytuacja > > nieprawdopodobna > > <kręci głową> > > mam umyć??? > > Żartujesz? Napisz do męża żeby wracając z pracy kupił jednorazowe;P > > oszlałaś? jeszcze wróci wcześniej! Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 Re: bardzo dziwna sytuacja 25.07.07, 14:30 nutopia napisała: > wszystkie sa brudne > mam umyć??? a łone brudne, to z rospuszczalnej, czy z prawdziwej pażonej brudne som?? bo jak z rospuszczalnej, to morzesz brudnych urzywać, a jak z pażonej, to nie da siem. skont klikaż? Odpowiedz Link Zgłoś
obca1 Re: bardzo dziwna sytuacja 25.07.07, 14:34 > a łone brudne, to z rospuszczalnej, czy z prawdziwej pażonej brudne som?? > bo jak z rospuszczalnej, to morzesz brudnych urzywać, a jak z pażonej, to nie d > a > siem. skont klikaż? przeczytanie tego było bolesne..naprawdę :) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: bardzo dziwna sytuacja 25.07.07, 14:36 Wymaga tyle wysiłku, że bez śniadania nie dam rady. Idę zjeść... Odpowiedz Link Zgłoś
pani.misiowa Re: bardzo dziwna sytuacja 25.07.07, 14:58 a nie mozesz w brudnym wypic? moja kolezanka z ktora mieszkalam krotki czas w akademiku, myla swoje dwa kubki dopiero wtedy, gdy rozwijala sie plesc w resztkach mleka na dnie :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
epiphany Re: bardzo dziwna sytuacja 25.07.07, 15:16 > moja kolezanka z ktora mieszkalam krotki czas w akademiku, myla swoje dwa kubki > dopiero wtedy, gdy rozwijala sie plesc w resztkach mleka na dnie :PPP Na pleśń jest metoda! Trzeba na przemian z kawą pić z kubeczka wodę mineralną. Pleśń nie zdąży się rozwinąć. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: bardzo dziwna sytuacja 25.07.07, 15:22 epiphany napisała: > > moja kolezanka z ktora mieszkalam krotki czas w akademiku, myla swoje dwa > kubki > > dopiero wtedy, gdy rozwijala sie plesc w resztkach mleka na dnie :PPP > > Na pleśń jest metoda! Trzeba na przemian z kawą pić z kubeczka wodę mineralną. > Pleśń nie zdąży się rozwinąć. boskie!:) Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: bardzo dziwna sytuacja 25.07.07, 15:00 zadzwoń po sąsiada nich ci kawke przyniesie a fusy to już wiesz wymieszaj z kremikiem i w pupe wetrzyj Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: bardzo dziwna sytuacja 25.07.07, 15:23 myszz napisała: > zadzwoń po sąsiada nich ci kawke przyniesie > a fusy to już wiesz wymieszaj z kremikiem i w pupe wetrzyj a wiesz, że to robię?:) Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: bardzo dziwna sytuacja 25.07.07, 15:26 wcierasz fusy, wiem, pamiętliwa jestem Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: bardzo dziwna sytuacja 25.07.07, 15:27 myszz napisała: > wcierasz fusy, wiem, pamiętliwa jestem > a robiłaś to? Ty wiesz jak się po tym pachnie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: bardzo dziwna sytuacja 25.07.07, 15:29 teorie mam oblataną ale leń ze mnie. czekam aż mi się fabryczny piling skończy Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: bardzo dziwna sytuacja 25.07.07, 15:32 mala_mee napisała: > Jak mała czarna??? mała czarna na dużą czarną:) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: bardzo dziwna sytuacja 25.07.07, 15:39 myszz napisała: > nie czytałaś wątku o goleniu? nieee... Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: bardzo dziwna sytuacja 25.07.07, 15:34 to weż brudny kubek po kawie i po problemie :D Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: bardzo dziwna sytuacja 25.07.07, 15:48 Nie. Pozwól odczekać wielbicielowi czystych kubków aż brud sam poodpada;) Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: bardzo dziwna sytuacja 25.07.07, 16:31 no to zagoń go szybko do garów, niech myje :p Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: bardzo dziwna sytuacja 26.07.07, 07:40 butterflymk napisała: > no to zagoń go szybko do garów, niech myje :p Znaczy się Ludwika Miętowego? Odpowiedz Link Zgłoś
andreas3233 Re: bardzo dziwna sytuacja 25.07.07, 21:23 Siegnij po prostu, po kubki jednorazowe / w razie co, mozesz je uzyc wielokrotnie/. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: bardzo dziwna sytuacja 25.07.07, 21:42 andreas3233 napisał: > Siegnij po prostu, po kubki jednorazowe / w razie co, mozesz je uzyc > wielokrotnie/. do gorących napojów nadają się jedynie kubki termiczne dostępne w Makro pakowane po 100 sztuk jechać do makro mi się nie chce czekam na inne propozycje plusem tego wszystkiego jest to, ze bezsensowny wątek osiągnął taką liczbę wpisów i co ta papryczka chce ciąć? Odpowiedz Link Zgłoś
andreas3233 Re: bardzo dziwna sytuacja 25.07.07, 22:18 nutopia napisała: > andreas3233 napisał: > do gorących napojów nadają się jedynie kubki termiczne dostępne w Makro > pakowane po 100 sztuk o takich wlasnie myslalem; naprawde nie masz takich? Chyba zartujesz? > jechać do makro mi się nie chce Zadzwon, to Ci pewnie przywioza. Nie dzis, to jutro. > czekam na inne propozycje, to byla kolejna propozycja..... > > plusem tego wszystkiego jest to, ze bezsensowny wątek osiągnął taką liczbę > wpisów Bardzo przypomina tworczosc Sl. Mrozka i jemu podobnych / moja teza/. > i co ta papryczka chce ciąć? Nie wiem, ale zobaczymy!? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: bardzo dziwna sytuacja 26.07.07, 00:28 chętnie bym ci odpowiedziała ale to jest za długie a ja bez kawy usypiam Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: bardzo dziwna sytuacja 25.07.07, 21:49 wywal stare, kup nowe ( z zapasem):D Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: bardzo dziwna sytuacja 26.07.07, 01:06 A nie prosciej polozyc sie pod ekspresem do kawy i lac od razu do ust? Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: bardzo dziwna sytuacja 26.07.07, 07:44 grogreg napisał: > A nie prosciej polozyc sie pod ekspresem do kawy i lac od razu do ust? Grogreg - bez takich inputacji, proszę. Widzisz przeca, że dziewczęledwo żywe, nie doczyta jeszcze, że "do kawy", położy się pod ekspres i po Nutce. A to byłaby wielka strata, no. Odpowiedz Link Zgłoś
gazela100 Re: bardzo dziwna sytuacja 26.07.07, 07:54 jeżeli akcja toczy sie w pracy to rozwiązanie jest tylko jedno - trzymać w pracy tylko jeden kubek do wszystkiego i jak się ubrudzi to trzeba umyć Odpowiedz Link Zgłoś
cien_wiatru Re: bardzo dziwna sytuacja 26.07.07, 09:32 kawy sie nie pije w kubku tylko w filizance Odpowiedz Link Zgłoś