asia96301 31.07.07, 13:17 ...przez faceta z którym spotkałam sie ze trzy razy. Było fajnie, ale nie wiązałam z nim żadnych planów. Nawet mnie nie zapytał, czego ja chce. Ciekawe dlaczego założył, ze ja jego chcę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia96301 Re: Myślenie szkodzi! :) n/t 31.07.07, 13:50 i robia się nieodwracalne zmiany w mózgu tzn. nadmierne pokarbowanie Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: Zostałam porzucona 31.07.07, 13:46 Moze nie wiazal z Toba zadnych planow. Odpowiedz Link Zgłoś
asia96301 Re: Zostałam porzucona 31.07.07, 13:49 i słusznie, ze nie wiązał. Ja myslałam, ze to zwykłe koleżeństwo. Może z małym flirtem. Dopiero jak mnie porzucał, to sie dowiedziałam, ze jestem tak fajna, ze az nie moze ze mną byc ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Zostałam porzucona 31.07.07, 13:53 Pozwoliłaś, mu dalej żyć z tą błogą nieświadomością?;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
asia96301 Re: Zostałam porzucona 31.07.07, 13:58 a o czym tu dyskutowac? Są dwa wyjścia: - albo prosić, zebu zmienił zdanie. Tego robic nie będę. Bo choć facet fantastyczny i fajny, to jednak żyjemy na dwóch różnych koncach Europy i żadne z nas z powodów zadodowych sie nie przeprowadzi. To bez sensu, ale było miło spędzić razem troszkę czasu - albo zacząć mówić, że ja go nie chcę. Ale jak ja mu wyjade z takim tekstem, kiedy mnie porzuca, to sobie pomyśli, ze aż tak mi zalezy, ze odwracam kota ogonem. To tez bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Zostałam porzucona 31.07.07, 14:00 Nie z tym dyskutować, tylko powiedzieć: jestem bardzo fajna, och i ach, ale mnie na tobie nie zależało, więc daruj sobie usprawiedliwianie i tłumaczenie;) Odpowiedz Link Zgłoś
asia96301 Re: Zostałam porzucona 31.07.07, 14:04 wspomniałam, ale on stwierdził, ze tu chodzi o niego. Bo nie chce wrócić i później tęsknić ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Zostałam porzucona 31.07.07, 21:32 asia96301 napisała: > ...przez faceta z którym spotkałam sie ze trzy razy. Było fajnie, ale nie > wiązałam z nim żadnych planów. > Nawet mnie nie zapytał, czego ja chce. Ciekawe dlaczego założył, ze ja jego > chcę? e to nie zostałaś rzucona :))) skąd te wnioski po trzech spotkaniach? Odpowiedz Link Zgłoś