Gość: tra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.03, 12:48 wlasnie zostalam magistrem,lecz zamiast sie cieszyc czuje sie jak bezrobotny absolwent;-) to co rzucac sie na staze dla absolwentow???rejestrowac sie w urzedzie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bas Re: absolwent IP: 157.25.119.* 26.06.03, 12:50 GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!! po pierwsze to uchlaj sie porzadnie z tej okazji, rzycze udanej imprezy Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: absolwent 26.06.03, 13:09 Staże stażami, ale warto rozejrzeć się za ofertami w internecie i wtorkowej GW. Zależy z jakiej branży jesteś mgr... Odpowiedz Link Zgłoś
snow.white Re: absolwent 26.06.03, 14:12 Przede wszystkim to gratulacje!!!! :)) ja sobie nie wyobrazam,ze wytrwam do tej szczesliwej chwili... Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: absolwent 26.06.03, 16:52 snow.white napisała: > Przede wszystkim to gratulacje!!!! :)) ja sobie nie wyobrazam,ze wytrwam do tej > > szczesliwej chwili... Spokojnie, Sniezko. Tobie przeznaczona kariera naukowa... Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedziczka zacytuję znajomego: 26.06.03, 14:13 Te, magister, powiedz co mądrego! :) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: zacytuję znajomego: 27.06.03, 02:50 niedzwiedziczka napisała: > Te, magister, powiedz co mądrego! :) Buhahahahahaha:) Pozwole sobie cytat zapozyczyc:) Moja kolezanka niedlugo sie broni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mandarynka Re: absolwent IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.06.03, 15:09 To ja sie dopisuje i do gratulacji i do bycia magistrem bo zostałam tydzien temu. tylko ze ja sie czuje jak magister robiacy kariere i az sie boje bo tempo ostre. Ale co tam, ja nie dam rady?:) Odpowiedz Link Zgłoś