Gość: Pati IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.03, 14:01 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=6459934&a=6459934 Nasza najmadrzejsza zołza nudzi się chyba w pracy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
p.a.d.a.l.c.o.w.a ZNÓW ktoś wybrał błędnie zawód... 26.06.03, 14:08 .... i uop traci i my wszyscy. Straszne jest takie niespełnienie zawodowe w pięknym fachu psa gończego i jak widać, powoduje głęboką frustracje. Chyba założę p-kt poradnictwa zawodowego. Gość portalu: Pati napisał(a): > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=6459934&a=6459934 > Nasza najmadrzejsza zołza nudzi się chyba w pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: ZNÓW ktoś wybrał błędnie zawód... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.03, 14:11 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > .... i uop traci i my wszyscy. Straszne jest takie niespełnienie zawodowe w > pięknym fachu psa gończego i jak widać, powoduje głęboką frustracje. Chyba > założę p-kt poradnictwa zawodowego. Tia...Czyżby sznowny małxonek pani nie miewał już porannych wzwodów? Odpowiedz Link Zgłoś
romanowa Re: ZNÓW ktoś wybrał błędnie zawód... 26.06.03, 14:17 czyżby teść przetrzepał co zadek, teściowa liczko przefasowała, a szanowny małżonek splunąc nie chciał???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: ZNÓW ktoś wybrał błędnie zawód... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.03, 14:24 romanowa napisała: > czyżby teść przetrzepał co zadek, teściowa liczko przefasowała, a szanowny > małżonek splunąc nie chciał???? Czyżby nastepne wcielenie starej raszpli Pajdy? Tylko ona w zasadzie wypomina mi mój watek. nie wiem, zazdrości czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
romanowa pudło - wróżki z ciebie nie będzie 26.06.03, 14:29 a zazdrościć nie ma czego - skłonności do qrewstwa ?? czy do "srania w własne gniazgo"???? to pierwsze można pojąc( jak się mężą źle wybrało) , ale reszta.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: pudło IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.03, 14:38 romanowa napisała: > a zazdrościć nie ma czego - skłonności do qrewstwa ?? czy do "srania w własne > gniazgo"???? > to pierwsze można pojąc( jak się mężą źle wybrało) , ale reszta.... Nie byłabym taka pewna czy pudło. "Tembr' wypowiedzi jakby znajomy i powtórze raz jeszcze w zasadzie tylko pajda wypomina mi wątek. A ty zdaje sie od niedawna na FK (od dzisiaj?), więc... Odpowiedz Link Zgłoś
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: ZNÓW ktoś wybrał błędnie zawód... 26.06.03, 14:21 Gość portalu: Pati napisał(a): > p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > > > .... i uop traci i my wszyscy. > > Tia...Czyżby sznowny małxonek pani nie miewał już > porannych wzwodów? ************************************************** Strasznie coś serio podchodzisz do tematu, psie gończy. Dziwny z Ciebie typ-ek. A moze jednak spełniona/ony jesteś zawodowo ? Jednak wydz. śledczy K.G.Policji ?? PS. O jakie wzwody sie pytasz? Proszę coś bliżej, mniej tajemniczo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: ZNÓW ktoś wybrał błędnie zawód... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.03, 14:23 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > PS. O jakie wzwody sie pytasz? Proszę coś bliżej, mniej tajemniczo. Widzę braki w edukacji... Odpowiedz Link Zgłoś
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: ZNÓW ktoś wybrał błędnie zawód... 26.06.03, 14:34 Gość portalu: Pati napisał(a): > p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > > > > PS. O jakie wzwody sie pytasz? Proszę coś bliżej, mniej > tajemniczo. > > > Widzę braki w edukacji... >>> może jednak mniej zagadkowo; w jakiej mianowicie edukacji???? Edukację wprawdzie zakończyłam na 2-giej gimnazjalnej, ale duzo czytam, m.inn. FK , i staram się bardzo dorównać poziomem, takze i Tobie.Poza tem bardzo dobrze gram na klawesynie, miewam koncerty w miastach powyzej 100 tys. mieszkańców i skończyłam z dobrą oceną 8 kursów komp. w Publishing Institute. Jednak nie chcą mnie przyjąc do pracy w K.G. Policji. Czy mogę liczyć na twoją rekomendację? Wiem, że kobiety na FK pomagają sobie. PS. Czekam na wykład o wzwodach Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra moja droga padalcowa 26.06.03, 14:36 i za to cie kocham :-)))) uchachałam się od ucha do ucha Odpowiedz Link Zgłoś
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: moja droga padalcowa 26.06.03, 14:56 capa_negra napisała: > i za to cie kocham :-)))) uchachałam się od ucha do ucha ==================== Kochajmy padalce, tak szybko odchodzą.... i są pod ochroną. PS. A zebyś Ty wiedziała, jak ja tu wyję i rechoczę czytając wątek branca28 o jedzeniu i zachodzeniu -a już sczególnie czytając co-po-niektóre głosy polemiczne. Bosko pisze nasza branca i juz mi żal, ze chyba niebawem ten swój wątek porzuci. pozdrowieństwa z szarej w-wki. =<:))>->>>>>>>>>>>>>>>>> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zloty Re: Pajda = mamoniowa0 IP: *.example.net / 192.168.15.* 26.06.03, 14:15 pajdeczka, weż sie troche obnaż Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Pajda = mamoniowa0 26.06.03, 14:49 Gość portalu: zloty napisał(a): > pajdeczka, weż sie troche obnaż Tak cała? Żebyście mnie mogli zobaczyć to bym się rozebrała, ale tak, żadna przyjemność (dla was rzecz jasna) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zloty Re: Pajda = mamoniowa0 IP: *.example.net / 192.168.15.* 26.06.03, 14:52 no, technicznie sie da . Odpowiedz Link Zgłoś