pajdeczka 26.06.03, 15:26 ... ulubiona zabawa w dzieciństwie, a teraz na forum. A u Was? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re:Pati i patiszon 26.06.03, 15:34 ja- maleńka pati i on - ogromny patiszon. Nigdy go nie zapomnę! teraz jest mgr.inż. i robi licencjat externistycznie. Przyjaźnimy się do dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re:Pati i patiszon 26.06.03, 15:36 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > ja- maleńka pati i on - ogromny patiszon. Nigdy go nie zapomnę! teraz jest > mgr.inż. i robi licencjat externistycznie. Przyjaźnimy się do dzisiaj. Ja nie o tej zabawie Padalcowo. Ty piszesz o zabawie dla dorosłych. Mamusia w dziciństwie robiła mi papataj. A jak mgr inż. może robić licencjat? Cofa się czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re:Pati i patiszon 26.06.03, 15:42 pajdeczka napisała: > p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > > > ja- maleńka pati i on - ogromny patiszon. Nigdy go nie zapomnę! teraz jest > > > mgr.inż. i robi licencjat externistycznie. Przyjaźnimy się do dzisiaj. > > Ja nie o tej zabawie Padalcowo. Ty piszesz o zabawie dla dorosłych. Mamusia w > dziciństwie robiła mi papataj. > A jak mgr inż. może robić licencjat? Cofa się czy jak? =============================== W SAMEJ RZECZY COFA SIĘ. I to do tyłu, -co jest b. oryginalne i dodaje mu swoistego uroku. PS. Odpisałabyś coś brance28 w jej wątku o jedzeniu i zachodzeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re:Pati i patiszon IP: *.tkb.net.pl 26.06.03, 15:45 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > =============================== > W SAMEJ RZECZY COFA SIĘ. I to do tyłu a można do przodu? Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re:Pati i patiszon 26.06.03, 15:46 Gość portalu: ? napisał(a): > p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > > > =============================== > > W SAMEJ RZECZY COFA SIĘ. I to do tyłu > > a można do przodu? Jeśli można "od" to i "do":)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re:Pati i patiszon IP: *.tkb.net.pl 26.06.03, 15:49 pajdeczka napisała: > Gość portalu: ? napisał(a): > > > p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > > > > > =============================== > > > W SAMEJ RZECZY COFA SIĘ. I to do tyłu > > > > a można do przodu? > > Jeśli można "od" to i "do":)))))) a co jest "między"? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re:Pati i patiszon 26.06.03, 15:53 Gość portalu: ? napisał(a): > pajdeczka napisała: > > > Gość portalu: ? napisał(a): > > > > > p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > > > > > > > =============================== > > > > W SAMEJ RZECZY COFA SIĘ. I to do tyłu > > > > > > a można do przodu? > > > > Jeśli można "od" to i "do":)))))) > > a co jest "między"? ;-) > środek:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re:Pati i patiszon IP: *.tkb.net.pl 26.06.03, 15:55 pajdeczka napisała: > Gość portalu: ? napisał(a): > > > pajdeczka napisała: > > > > > Gość portalu: ? napisał(a): > > > > > > > p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > > > > > > > > > =============================== > > > > > W SAMEJ RZECZY COFA SIĘ. I to do tyłu > > > > > > > > a można do przodu? > > > > > > Jeśli można "od" to i "do":)))))) > > > > a co jest "między"? ;-) > > > środek:)))) ...kosmicznej... (???) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re:Pati i patiszon 26.06.03, 15:56 Gość portalu: ? napisał(a): > pajdeczka napisała: > > > Gość portalu: ? napisał(a): > > > > > pajdeczka napisała: > > > > > > > Gość portalu: ? napisał(a): > > > > > > > > > p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > > > > > > > > > > > =============================== > > > > > > W SAMEJ RZECZY COFA SIĘ. I to do tyłu > > > > > > > > > > a można do przodu? > > > > > > > > Jeśli można "od" to i "do":)))))) > > > > > > a co jest "między"? ;-) > > > > > środek:)))) > > ...kosmicznej... (???) ..uciechy:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Wygrała pani... IP: *.tkb.net.pl 26.06.03, 15:58 ...książkę kucharską: "Patiszony jak patisony". Nagrodę prześlemy lotem błyskawicy. Najbliższym kursem. Odpowiedz Link Zgłoś
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re:Pati i patiszon 26.06.03, 16:13 Gość portalu: ? napisał(a): > p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > > > =============================== > > W SAMEJ RZECZY COFA SIĘ. I to do tyłu > a można do przodu? ======== NO JASNE !! ========= Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: ... pojedziemy w cudny kraj ... 26.06.03, 15:36 ..a tym kraju same Dziwy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: ... pojedziemy w cudny kraj ... IP: *.tkb.net.pl 26.06.03, 15:37 pajdeczka napisała: > ..a tym kraju same Dziwy... wiadomo, nieśmiertelna maria ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Patitaj, Patitaj, Patitaj..... 26.06.03, 16:32 a nie chodzi tu o odglos paszcza? Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś