lupus76 08.08.07, 14:31 idealne autko dla Forumowiczki. Myślę, ze rodzynki bedą słuyżyć pomocą. Moga być oczywiście autka gotowe podawane, jako wzorce - ale prosze w takim razie o uzasadnienie. Sezon wakacyjny - to i temat ogórkowy :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justynnka Re: Opiszcie proszę 08.08.07, 14:33 ja podam markę i model bo to od pół roku moja wielka i odwzajemniona miłość;) subaru forester;)kazy kto widział wie dlaczego;) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Opiszcie proszę 08.08.07, 14:36 Szczerze mówięc nie wiem. Wyglada toto jak buda telefoniczna, tyle, że wyśmienicie jeździ, to fakt. No i utrzymanie kosztuje krocie... Odpowiedz Link Zgłoś
justynnka Re: Opiszcie proszę 08.08.07, 14:38 wytłumaczę;) jest wysoko zawieszone - to raz;)kilka lat jeżdziłam samochodem zawieszonym tak nisko że każdy krawęznik był wrogiem;)dwa- pakowne;) trzy-ekonomiczne:) cztery-prześliczne:)pięc- takie...niekobiece;) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Opiszcie proszę 08.08.07, 14:39 No!!! Całkiem, całkiem (ale musiałam zobaczyć jak wygląda). Łapie się pod mój typ drugi. Ale czemu jak budka telefoniczna??? (to do Lupusa) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Opiszcie proszę 09.08.07, 07:59 mala_mee napisała: > No!!! Całkiem, całkiem (ale musiałam zobaczyć jak wygląda). Łapie > się pod mój typ drugi. > Ale czemu jak budka telefoniczna??? (to do Lupusa) Pytanie do stylistów, nie do mnie. Jakbyś przewróciła budkę telefoniczną i postawiła na kołach - wypisz, wymaluj - wyjdzie Forrester. Z tej firmy zdecydowanie ciekawsze są Impreza i Legacy. Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Opiszcie proszę 08.08.07, 14:36 Najlepiej dwa. Jedno małe, zgrabne, o zaokraglonej linii, w jakimś rzucającym się w oczy kolorze (wiem o jakich kolorach myślę ale nie powiem). Zrywne i dobrze drogi się trzymające. Co do reszty parametrów się nie znam bo moje autko tego nie ma... A drugie - duża, szeroka srebrna terenówka na dużych kołach z wielkimi szybami. Może być głośna. Odpowiedz Link Zgłoś
skitelsowa Re: Opiszcie proszę 08.08.07, 14:37 peugot 307,citroen c4 albo volvo..wszystko jedno jakie ale volvo:) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Opiszcie proszę 08.08.07, 14:38 skitelsowa napisała: > peugot 307,citroen c4 albo volvo..wszystko jedno jakie ale volvo:) Co takiego jest w Volvo? Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Opiszcie proszę 09.08.07, 08:02 mala_mee napisała: > Legenda. Swoją legendę, to mają Mercedes, Ferrari, Bugatti, czy Rolls-Royce. A nawet Ford ( z takim modelem GT 40 na ten przykład). Ale Volvo? Co najwyżej dobrych speców od marketingu... Odpowiedz Link Zgłoś
skitelsowa Re: Opiszcie proszę 08.08.07, 14:40 niezawodnosc(ojciec ma juz 2 w zyciu) no i wyglad zwlaszcza tych nowych limuzyn...mmm...nie sa tandetne jak mercedesy ani oklepane jak skody czy bm-ki. volvo to volvo:) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Opiszcie proszę 09.08.07, 08:00 skitelsowa napisała: > niezawodnosc(ojciec ma juz 2 w zyciu) no i wyglad zwlaszcza tych > nowych limuzyn...mmm...nie sa tandetne jak mercedesy ani oklepane > jak skody czy bm-ki. > volvo to volvo:) Kurcze, ja jakiś inny jestem... no ale tworzymy autko kobiece. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Opiszcie proszę 08.08.07, 14:37 Audi A5 - ostatnio. Generalnie lubię Opla Corsę . I pozostałe opelki. A podobają mi się też linie Volkswagena. Ale moim marzeniem jt Syrenka przerobiona na kabriolecik i oczywiście z wymienionym tym i owym (albo krócej: zostają blachy i co nieco z wnętrza). Stuningowana Syrenka;)) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Opiszcie proszę 08.08.07, 14:41 hmmm...ja lubie amerykanskie autka. Nie znam sie na samochodach w ogole, ale fajnie gdyby mial ladny kolor, air condition i najlepiej gdyby to byl automat.;) Odpowiedz Link Zgłoś
skitelsowa Re: Opiszcie proszę 08.08.07, 14:42 never..never ever automat. Wracajac do postu nizej to Honda Legend jest faaaaajna...ale duza,ZA duza jak dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Opiszcie proszę 08.08.07, 14:59 tylko automat :) a Legend moze byc :) Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Opiszcie proszę 09.08.07, 17:16 mahadeva napisała: > tylko automat :) > a Legend moze byc :) ciekawe jak zdalas egzamin ...albo jak sobie poradzisz jak bedziesz zmuszona aby jechac autem z manualna skrzynia biegow... Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Opiszcie proszę 09.08.07, 08:03 skitelsowa napisała: > never..never ever automat. > Wracajac do postu nizej to Honda Legend jest faaaaajna...ale duza,ZA > duza jak dla mnie. W tym miejscu zbiegają sięgusta męskie i kobiece. Też mi się to autko widzi. Zwłaszcza poprzedniej generacji. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Opiszcie proszę 08.08.07, 14:42 Od zawsze poza tym marzylam o aucie terenowym. Moze spelnie kiedys marzenia z dziecinstwa. Jak w koncu wydadza mi to prawojazdy!!!:D Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: Opiszcie proszę 08.08.07, 14:44 ja chcę super extra samochód terenowy...pick up może być też... Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Opiszcie proszę 09.08.07, 08:05 butterflymk napisała: > ja chcę super extra samochód terenowy...pick up może być też... 2 pytania: - ile razy zjedziesz tym autem z dróg asfaltowych? - Jakie auta bedą Ci się podobać, gdy SUV-y i pick-upy wyjdą z mody? Odpowiedz Link Zgłoś
vivian.darkbloom Peugeot 407 08.08.07, 14:47 absolutnie zachwyca mnie Peugeot 407. Jesli chodzi o mniejsze samochody to 206 tez mi sie podobało. Renault Megane jest fajne... Ale żadnego z tych aut chyba bym nie kupiła, bo wiele razy słyszałam, że francuskie samochody są bardziej awaryjne niż np. niemieckie. no i z mniejszych Mini Cooper. Oczywiscie jak widzę czasami na ulicy Porsche czy Jaguara to się zatrzymuje i podziwiam, ale to są już samochody całkowicie poza zasiegiem. Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 No to dla mnie... 08.08.07, 14:47 http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://www.spectrauto.ru/nissan/picture/navara-stojanka.jpg&imgrefurl=http://www.spectrauto.ru/nissan/navara.html&h=362&w=638&sz=52&tbnid=deME6ztrZSMsQM:&tbnh=78&tbnw=137&prev=/images%3Fq%3Dnissan%2Bnavara%26um%3D1&start=3&ei=F7q5RuHyD4zynQOxlPEO&sig2=2VfW4WiXj3tjd07cB1dugw&sa=X&oi=images&ct=image&cd=3 Tylko czarny! IDEAŁ (jeśli chodzi o cztery kółka;)):D Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: No to dla mnie... 08.08.07, 14:49 izabellaz1 napisała: > images.google.pl/imgres?imgurl=http://www.spectrauto.ru/nissan/picture/n > avara-stojanka.jpg&imgrefurl=www.spectrauto.ru/nissan/navara.html&h=362& > w=638&sz=52&tbnid=deME6ztrZSMsQM:&tbnh=78&tbnw=137&prev=/images%3Fq%3Dnissan%2B > navara%26um%3D1&start=3&ei=F7q5RuHyD4zynQOxlPEO&sig2=2VfW4WiXj3tjd07cB1dugw&sa= > X&oi=images&ct=image&cd=3 > > Tylko czarny! IDEAŁ (jeśli chodzi o cztery kółka;)):D http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://www.spectrauto.ru/nissan/picture/navara-stojanka.jpg&imgrefurl=http://www.spectrauto.ru/nissan/navara.html&h=362&w=638&sz=52&tbnid=deME6ztrZSMsQM:&tbnh=78&tbnw=137&prev=/images%3Fq%3Dnissan%2Bnavara%26um%3D1&start=3&ei=F7q5RuHyD4zynQOxlPEO&sig2=2VfW4WiXj3tjd07cB1dugw&sa=X&oi=images&ct=image&cd=3 Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Teraz na pewno dobrze! 08.08.07, 14:51 www.spectrauto.ru/nissan/navara.html uffff:))) Odpowiedz Link Zgłoś
justynnka Re: Teraz na pewno dobrze! 08.08.07, 14:53 ja też chcę ! ja tez! tylko w kolorze czarnym;) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Teraz na pewno dobrze! 08.08.07, 14:58 justynnka napisała: > ja też chcę ! ja tez! tylko w kolorze czarnym;) No to przecież pisałam w pierwszym poście, że taki tylko czarny kcem! ;P Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: ale brzydkie to auto:( 09.08.07, 11:42 A kysz!...Przebrzydła Myszz;P Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: ale brzydkie to auto:( 09.08.07, 13:52 pipipi jakiś naćpany wizjoner poskładał trzy mydelniczki i wyszedł nissan feeeee Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: ale brzydkie to auto:( 09.08.07, 13:57 myszz napisała: > pipipi jakiś naćpany wizjoner poskładał trzy mydelniczki i wyszedł nissan feeee > e Fe - to jest Hyundai. Konkretnie Santa Fe :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Teraz na pewno dobrze! 09.08.07, 08:08 izabellaz1 napisała: > www.spectrauto.ru/nissan/navara.html > uffff:))) > > To biegć po lesie Ci się już nie chce. Chcesz jeździć? Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Teraz na pewno dobrze! 09.08.07, 11:42 lupus76 napisał: > To biegć po lesie Ci się już nie chce. Chcesz jeździć? No jeździć po lesie nie będę;P Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Teraz na pewno dobrze! 09.08.07, 11:56 izabellaz1 napisała: > lupus76 napisał: > > > To biegć po lesie Ci się już nie chce. Chcesz jeździć? > > No jeździć po lesie nie będę;P > > No to po co Ci takie paskudne auto? Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Teraz na pewno dobrze! 09.08.07, 14:00 lupus76 napisał: > No to po co Ci takie paskudne auto? Jest cudowne i fantastyczne! ;P Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Teraz na pewno dobrze! 10.08.07, 07:51 izabellaz1 napisała: > lupus76 napisał: > > > No to po co Ci takie paskudne auto? > > Jest cudowne i fantastyczne! ;P > > Cudownie czarne i fantastycznie paskudne. Takie skrzyżowanie wielbłąda z nosorożcem :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Teraz na pewno dobrze! 10.08.07, 08:39 lupus76 napisał: > Cudownie czarne i fantastycznie paskudne. Takie skrzyżowanie > wielbłąda z nosorożcem :) Jest piękny, mój wymarzony! Sio, cicho itd. bo znajdę w tych Katowicach i zrobię Ci "przysługę" przed tym weselem, na które nie chce Ci się jechać...;P Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Teraz na pewno dobrze! 10.08.07, 08:41 izabellaz1 napisała: > lupus76 napisał: > > > Cudownie czarne i fantastycznie paskudne. Takie skrzyżowanie > > wielbłąda z nosorożcem :) > > Jest piękny, mój wymarzony! Sio, cicho itd. bo znajdę w tych Katowicach i zrobi > ę > Ci "przysługę" przed tym weselem, na które nie chce Ci się jechać...;P > > Ależ proszę bardzo. Na miejscu mam pomoc medyczną, jakby co. Ja po prostu nie rozumię ludzi, którzy kupują terenówki, żeby jeździć nimi po mieście... Odpowiedz Link Zgłoś
vivian.darkbloom Re: mnie w ogóle nie kręcą terenówki 08.08.07, 14:58 jak już romawiamy o samochodach... widzę, że wiele dziewczyn pisze tu, że marzyłoby o terenówce. Mnie terenówki nie rajcują. Może i są praktyczne, ale nie ma na czym oka zawiesić ;) lubię samochody o lekkiej, sportowej linii, a terenówki są jak dla mnie przyciężkawe. Nie przepadam też za niemieckimi samochodami. W większości przypadków ich stylistyka nadwozia jest taka 'mieszczańska', grzeczna, mało dynamiczna. (porsche jest oczywiscie wyjątkiem. choć czy ono nadal jest niemieckie - nie wiem) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: mnie w ogóle nie kręcą terenówki 08.08.07, 15:00 ja tez nie lubie niemieckich, bez polotu :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: tylko i wyłącznie... 08.08.07, 15:06 otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C2548369 mrauuuuuuu :) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: tylko i wyłącznie... 08.08.07, 15:08 mam taka strucle, ale juz mysle o lexusie rx :) Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Opiszcie proszę 08.08.07, 16:11 duze, wygodne czyli CRV2, a i czyms w style Brera czy Gt bym nie pogardzila:-) Odpowiedz Link Zgłoś
hmatisse Re: Opiszcie proszę 08.08.07, 17:34 Taaak, Brera to jest to na czym można zawiesić oko a i chętnie posłuchać. Wiesz co dobre. A i Type-R też bym nie pogardzila :) Jak na razie cieszę się swoją Corsinką :) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Opiszcie proszę 09.08.07, 08:13 hmatisse napisała: a i chętnie > posłuchać. Ale tylko 3,2 V-6. Pozostałe nie są już tak fajne. Ale najbardziej "orgiastyczne" dźwięki wydają z siebie "szóstki" i "ósemki" BMW, Purchawki, Subaraki i Astony. Nie słyszałem jeszcze na zywo Ferrari i Merola SLR - ale podejrzaewam, że też mozna ucho do wydechu przyczepić :P Odpowiedz Link Zgłoś
hmatisse Re: Opiszcie proszę 13.08.07, 08:43 Jakbym miała wybierać po dźwięku to bezapelacyjnie Carrera4 turbodoładowana :) Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: Opiszcie proszę 09.08.07, 10:01 ha! a w alfie podobno wszystko trzeszczy Odpowiedz Link Zgłoś
sloncezaoknem Re: Opiszcie proszę 08.08.07, 17:15 Zdecydowanie moja wielka miłość - volkswagen garbus! Za duszę, piękny wygląd i zapewnianie właścicielowi niezapomnianych atrakcji (jakiś czas temu np. zapalił mi się silnik w trakcie jazdy ;)). Ech, ale oddam wszystko za to auteczko! :) Odpowiedz Link Zgłoś
zwroclawianka Re: Opiszcie proszę 09.08.07, 09:39 Duże= pojemne, szybkie, niezawodne, bezpieczne, wytrzymałe(w czołówce z czołgiem będzie miało jedynie lekko wgnieciony zderzaczek) małopalące i jeszcze będące jaguarem XJ.. Kolor mnie wali, może bym protestowała przeciw wściekłej żółci :-) Odpowiedz Link Zgłoś
myszz a prosze proszę 09.08.07, 09:48 ML bo wysoko się siedzi bo można zakupów dużo napchać bo szybko się jeździ bo jest wygodny bo dobrze wygląda a musi mieć automat skórę podgrzewane fotele i kierownicę też klimę musi być czarny i mieć bananowe skóry ale E39 turing też jest gut... duży, szybki, pięknie brzmi Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: a prosze proszę 09.08.07, 09:51 myszz napisała: > ML > bo wysoko się siedzi > bo można zakupów dużo napchać > bo szybko się jeździ > bo jest wygodny > bo dobrze wygląda > > a musi mieć > automat > skórę > podgrzewane fotele i kierownicę też > klimę > > musi być czarny i mieć bananowe skóry > > ale E39 turing też jest gut... duży, szybki, pięknie brzmi > > > > Z tych dwóch zdecydowanie wybrałbym E39 - jest mniej efekciarski i ma nieporównywalnie lepsze własności jezdne. Ale osobistycznie nie przepadam za gwiaździstymi furkami. Wolę - tak jak zwrocławianka - koci pomruk z Coventry :D Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: a prosze proszę 09.08.07, 10:00 e39 jeżdżę a ML wymyśliłam, bo w terenówce siedzi się wysoko i dobrze się jeżdzi z takiej pozycji. nie jeżdżę dużo na dalekie trasy więc mógłby być a na niedziele 850 :) a na sobote carrera:) jag mi się nie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: a prosze proszę 09.08.07, 10:31 myszz napisała: > e39 jeżdżę a ML wymyśliłam, bo w terenówce siedzi się wysoko > i dobrze się jeżdzi z takiej pozycji. Ja lubię "szorować tyłkiem po asfalcie". Jak mnie kiedyś bedzie stać - sprawię sobie Lotusa. Lekki, szeroki i niski. To co wilki lubią najbardziej. Prawie gokart :) Najchętniej replikę Super Seven. nie jeżdżę dużo na dalekie trasy więc mógłby być. Ja też najczęściej robię 20 - kilometrówki. Ale nie widzę powodu żeby dodatkowo truć środowisko dla efektu (duża masa i spora powierzchnia czołowa). Jasne, ze trochę frajdy mieć należy - ale bez przesady. > > a na niedziele 850 :) CSi. 12 garnuszków. :D Mrrrrrrrrrrrrr > a na sobote carrera:) Oj tak! A na codzień Legacy B-6. Nie rzuca sięw oczy, ale jak to jeździ! No i ten 6-cylidrowy bokser. Jak w Carrerze :) > jag mi się nie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: a prosze proszę 09.08.07, 13:54 subaru nie... to ja już wsiąde na mój zardzewiały rowerek i popedałuje na działke... Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: a prosze proszę 09.08.07, 14:00 myszz napisała: > subaru nie... > Nie podoba się? > to ja już wsiąde na mój zardzewiały rowerek i popedałuje na działke... To co wtedy? Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: a prosze proszę 09.08.07, 22:55 wtedy napije się piwa i nikt mi prawka nie zabierze:) śmieszne gdy ktoś pisze o idealnym samochodzie a widział go tylko na plakacie :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: a prosze proszę 10.08.07, 07:54 myszz napisała: > wtedy napije się piwa i nikt mi prawka nie zabierze:) Ale do sądu grodzkiego mogą zatargać. I skrzywdzić. Finansowo choćby. > > śmieszne gdy ktoś pisze o idealnym samochodzie a widział go tylko na plakacie : > )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Nie ksżdy jest Clarksonem. Niestety :) Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: a prosze proszę 10.08.07, 14:54 nie o to mi chodziło. nie każde złoto co się świeci... Odpowiedz Link Zgłoś
kedrok1 Re: Opiszcie proszę 09.08.07, 10:43 ja co prawda samiec, ale taki w motoryzacji bardziej kobiecy. Ani praka nie mam jeszcze, a i podobają mi się często auta które się kumpla nie podobają. Polece troszkę futurystką: speed-zone.pl/dane/opisy/tiguan/4.jpg www.allsportauto.com/photoautre5/mercedes/f400_carving/2001_mercedes_f400_carving_01_m.jpg features.conceptcar.co.uk/coventry-transport-design-2007/images/daniel-clucas.jpg www.conceptcar.co.uk/concept-cars/images/ford-model-u-1-72.jpg www.conceptcar.co.uk/concept-cars/images/nissan-evalia_01.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Opiszcie proszę 09.08.07, 11:34 o taki! www.panzer.punkt.pl/artykuly/zlot_2003/10_jeep.jpg coby całe forum Kobieta mogło się podpisać:) Odpowiedz Link Zgłoś
zwroclawianka Re: Opiszcie proszę 09.08.07, 11:46 nutopia napisała: > o taki! > www.panzer.punkt.pl/artykuly/zlot_2003/10_jeep.jpg > coby całe forum Kobieta mogło się podpisać:) Słyszałam, że te modele mają fabrycznie nakładaną warstwę błota :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Opiszcie proszę 09.08.07, 11:58 zwroclawianka napisała: >> > Słyszałam, że te modele mają fabrycznie nakładaną warstwę błota :-) I odświeżacz powietrza o zapachu obornika :D Odpowiedz Link Zgłoś
myszz nutka.... 09.08.07, 13:57 www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d36bdfaa30c755e9.html specjalnie dla Ciebie:) robal Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Opiszcie proszę 10.08.07, 08:03 moja ibiza, choć niestety moja jest bez klimy, jakby miała klimę, byłaby ideałem, acha, no mocniejszy silnik by jej się przydał, bo ma tylko 75 koni. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Opiszcie proszę 10.08.07, 08:08 Faktycznie -ładne autko. Ja uważam, że benzynowe 1,4 75 KM - to optymalne źródło napędu dla tego auta. Nie jest mułowate, a koszty utrzymania są przyzwoite :) Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Opiszcie proszę 10.08.07, 08:10 mój mąż jak się na nią przesiada ze swojego leona tdi, to mówi, że ibiza bardzo fajnie pali do 130, niestety ok. 160-180 już ponoć pali jak smok. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Opiszcie proszę 10.08.07, 08:26 alpepe napisała: > mój mąż jak się na nią przesiada ze swojego leona tdi, to mówi, że ibiza bardz > o > fajnie pali do 130, niestety ok. 160-180 już ponoć pali jak smok. Przy 160 - 180 więcej, niż na paliwo wydasz na mandaty. Chyba, że mieszkasz w Niemczech. A powyżej 130 we wszystkich autach gwałtownie rośnie zużycie paliwa. To wynika z aerodynamiki - powyżej tej prędkości gwałtownie rosną opory, i to niezależnie od Cx. Zresztą - wyobraź sobie huragan wiejący z prędkością 180 km/h (ok. 50m/s)... Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Opiszcie proszę 10.08.07, 09:19 włąśnie w Niemczech, no i na autostradzie do Niemiec :-) Odpowiedz Link Zgłoś
waw74 FIACIK 500 10.08.07, 20:55 Już sobie zamówiłam, ale jest taki popyt w słonecznej Italii, że u nas będą dopiero na wiosnę :( Odpowiedz Link Zgłoś
kalina81 Re: FIACIK 500 10.08.07, 21:15 renault clio 1.4 wersja sportowa idealnie kobiecy samochód dla mnie lekko i łatwo się prowadzi, wszędzie zaparkuje, zrywny jak cholera (niewiele aut rusza szybciej ode mnie), idealny do jeżdżenia po zakorkowanej warszawie, absolutnie niezawodny, właściwie od 4 lat tylko go tankuje i raz byłam na przeglądzie. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: FIACIK 500 13.08.07, 08:39 waw74 napisała: > Już sobie zamówiłam, ale jest taki popyt w słonecznej Italii, że u > nas będą dopiero na wiosnę :( Panda w ładniejszym opakowaniu. Nie podoba mi się rozwiązanie deski rozdzielczej, choć - faktycznie jest to autko urokliwe i udanie odwołujące siędo oryginału Odpowiedz Link Zgłoś
ania.silenter Re: Opiszcie proszę 10.08.07, 21:27 - chrysler pt cruiser, - mini, - suzuki jimny:). Odpowiedz Link Zgłoś